Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 113637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ενα χιναρι μια χαρα ειναι αν κατσει.

thomas

• Guest
αρε πουσταρα, που αν ξεκινησεις απο το ελ. βενιζελος για θεσσαλονικη το αεροπλανο θα αλλαξει πορεια κ θα γυρισει πισω. γαμιολοπουστα. ελα τουμπα ρε πουσταρα και θα δεις αν σε θελουμε η οχι.

Αν τα καρφώνει έτσι του χρόνου για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εγώ και πάρα πολλοί άλλοι τον θέλουμε μια χαρά.Ένα αυτογκόλ μένει να βάλει όταν έρθει στην Τούμπα με τον βάζελο να γουστάρουμε  :D

Offline sabbath

• Αλλαγή
μεχρι τοτε θα τα καρφωνει μια χαρα με τον βαζελο και θα μας στερει εμας να ονειρευομαστε τιτλο με ενδεχομενη ηττα του βαζελου....

σαλπιγγιδης οεοεοε!!!!!! :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Ειναι ολος ο βαζελος σημερα παντως...ειχε και δοκαρι...σαν ντοπαρισμενος παιζει...οποτε παιρνει τη μπαλα τα κανει ανω κατω τα χανουμια...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

apaoki13

• Guest
Με αναγκάζεται να αναφερθώ στον κύριο αν και είπα ότι δεν θα το κάνω. Το τετ-α-τετ που έχασε αν το έχανε ο Μουσλίμοβιτς θα άκουγε και για τον γυναικολόγο που ξεγέννησε την μάνα του.

Μην τρελαθούμε με τον παιχταρά ( ; )

Offline maria-mtb

• Βασικός

KEΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, Ο ΠΑΟΚ!  ;) ;) (αντε κ ο γκει, αλλα αυτον τον εχουμε στη φαπα).

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.....Δεδομενου οτι παμε για πρωταθλημα και οφειλουμε να κερδισουμε το βαζελουλι στην Τουμπα παμε για -3......!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕ......

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.......!!!!!!

παντως το πιο ευκολο προγραμα το εχει ο γαυρουλης...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Μπραβο μωρη βρωμιαρα χανουμω καλο και το χιναρι...

Σκατοβαζελινες την ανασα μας την ακουτε ολο και πιο κοντα...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

thomas

• Guest
Πάντως ο Σάλπι το έβγαλε Χ με το γκολάκι του όπως το ήθελα.Έτσι μένει η αεκούλα χαμηλά και δεν ξεφεύγει ο βάζελος.Μπράβο Σάλπι άντε και ένα αυτογκόλ στην Τούμπα τώρα.Και από του χρόνου να ζωγραφίζεις με τη σωστή φανέλα.τη φανέλα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Πολυ πιθανο την αμεσως επομενη αγωνιστικη που θα ανηφορισουμε για την Τουμπα να παιζουμε για την ΠΡΩΤΙΑ......!
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ΑΕΚ ΓΑΜΩ ΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ, ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ Τ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΟΥΜΙΩΝ.
---
αντε γαμηθειτε χανουμια που θελετε να ακουσετε και μπραβο...

makptol

• Guest

KEΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ, Ο ΠΑΟΚ!  ;) ;) (αντε κ ο γκει, αλλα αυτον τον εχουμε στη φαπα).

;D ;D ;D ;D

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
παντως οι χοιροτεροιτησ κουλας σημερα τα 2 πρωην σκουλικια...καραμπελας και υιαχιτς....ειναι και ηλιθιοφατσες κιολας

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε συ τομας ήμαρτον με τον κοντό επιτέλους, τι κούραση είναι αυτή. Αναρωτιέμαι μήπως είσαι ο κοντός τελικά.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

CLUB LARISA

• Guest
Φίλε Thomas, με το συμπάθειο, ΠΑΟΚ είσαι η Κουραδογγίδης Ο.Ε.? Τ απρόμαυρα μουτζαχεντίν είναι 6 βαθμούς μακρυά απο την κούπα κ συ κάνεις απανωτά ποστ για το τερατόμορφο αποτυχημένο εξάμβλωμα της Ντόλυ? Τόσο πρόκληση δηλαδή? Ν αρχίσουμε να εξυμνούμε κ το γκολ του Σκόκο αμα είναι να γίνουμε gazzetta ρεπορταζειακό καφενείο δηλαδή.

ΞΥΠΝΑΤΕ, ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ

chiltsid

• Guest
Πάντως ο Σάλπι το έβγαλε Χ με το γκολάκι του όπως το ήθελα.Έτσι μένει η αεκούλα χαμηλά και δεν ξεφεύγει ο βάζελος.Μπράβο Σάλπι άντε και ένα αυτογκόλ στην Τούμπα τώρα.Και από του χρόνου να ζωγραφίζεις με τη σωστή φανέλα.τη φανέλα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ ΜΑΣ
μπορεις να σταματήσεις να προκαλείς?
αμα δεν το εχεις καταλαβει,πανηγυρίζεις για παικτη αλλης ομαδας,ξεκολλα επιτελους!
αντε και ειχαμε βρει λιγο την ησυχία μας!

thomas

• Guest
ΧΧΧΧΧΧ

Αδερφέ διάβασε τα πρόσφατα ποστ για τον Σάλπι και μετά  πες μου ποιος προκαλεί.Έλεος.Εγώ θέλω πίσω στον ΠΑΟΚ τον τεράστιο αυτό παίκτη που τίμησε τη φανέλα όσο λίγοι επιθετικοί που πέρασαν.Όταν κάποιοι εύχονται να πεθάνει δεν βλέπω την ίδια ευαισθησία.Τέσπα.Όσο για το αν είμαι ΠΑΟΚ ή Σαλπιγίδης όπως αναφέρει άλλος φίλος, είμαι 34 και είμαι δίπλα στον ΠΑΟΚ από τα 6 μου όταν με πρωτοπήγαν στην Τούμπα.ΠΑΟΚ είμαστε όλοι και όλοι ονειρευόμαστε τον τίτλο.
« Last Edit: February 01, 2010, 00:56:51 by Capricorn »

CLUB LARISA

• Guest
Αφού είσαι ΠΑΟΚ ασχολήσου με τον ΠΑΟΚ, τώρα που θέλει τη δύναμη όλων μας να πατήσει κορυφή κ άσε τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Είναι άκυρο κ άκαιρο, όταν είσαι τόσο κοντά να σηκώσεις αυτό που σήκωσες τελευταία φορά πριν 25 χρόνια.

thomas

• Guest
Εγώ το κλείνω εδώ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ

Offline corrupt

• Αλλαγή
O άλλος μπαίνει και γράφει ότι ο κοντός τίμησε όσο λίγοι τη φανέλα του ΠΑΟΚ... Τη στιγμή που είμαστε στο -6 από την κορυφή του πρωταθλήματος... Ντροπή σου ρε *****, λίγη αιδώ ρε που βάζεις έναν ποδοσφαιριστή πάνω από την ίδια την ομάδα...

ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΤΟΥ thomas **** ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ ΤΟΥ -6.

On topic: κούλα σε περιμένω και σένα και το λαγό στην ΤΟΥΜΠΑ για να σε ισοπεδώσω...

Ηρεμααααα.........
« Last Edit: February 01, 2010, 00:18:31 by HOMO PAOKUS »