παιδιά, ίσως είναι τυχαίο, αλλά έχω διαφορετική άποψη για τους αεκτζήδες. Οι περισσότεροι που ξέρω θέλουν να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα και όχι ο γαύρος ή ο βάζελος. Η αεκ σαν άεκ μας πήρε παίκτες, και μας έχει κάνει αρκετό κακό, αλλά βλέπω πως οι οπαδοί της έχουν μία μικρή συμπαθεια στον ΠΑΟΚ. Ίσως είναι πιο παλιές γενιές αεκτζήδων. Αν και νέες δεν υπάρχουν...
αδερφε, ΣΚΑΤΑ στα μουτρα τους ειναι!!!
το ίδο σιχαμένη με τους αλλους 2 και περισσοτερο σιχαμα ακόμα και απο το γλοιωδες ερπετο ειναι.
---
πρεπει να τελειωσει αυτη η ασυλια που εχουν τα χανουμια απο μερους μας!
εχεις βρεθεί στο αλσακι? αν όχι θα επρεπε να ησουν καποια απ τις φορες να δεις τη μεγαλη συμαθεια που εχουν στο ΠΑΟΚ.
---
χανουμια σας γ..νται τα παντα.
μα φυσικά στα μεταξύ μας παιχνίδια, θα σκυλιάσουν, θα μας την πέσουν κτλ. Φυσικά υπάρχει ανταγωνισμός.
Η διαφορά μου φαίνεται σε ουδέτερα ματς που πάντα θα πετύχω έναν αεκτζή, γνωστό ή άσχετο να μας ζητάει να κερδίσουμε τον γαύρβάζελο. Και οι περισσότεροι θα χαρούν αν πάρουμε πρωτάθλήμα φέτος, έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Μπορεί να προέρχεται και από μίσος για τους γαυροβάζελους, αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς, ακούς καλές κουβέντες για τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα.
Αν εξαιρέσεις τα μεταξύ μας ματς, εγώ έχω και προσωπική εμπειρία από τον τελικό του Κυπέλλου του 2004. Το όλο κλίμα στη Φιλαδέλφεια ήταν ευνοϊκό για τον ΠΑΟΚ και εχθρικό για τον γαύρο. Και αυτό δεν ήταν απλά μία αίσθηση. Αλλά και πράξη.
Όσο η αστυνομία μας πήγαινε γύρω γύρω μέσα από τα στενάκια της Φιλαδέλφειας, πολλοί αεκτζήδες είχαν βγεί στα μπαλκόνια και μας φώναζαν γαμήστε τους κτλ. Και θα μπορούσαν απλά να κλείσουν πατζούρια και να μην ασχοληθουν. Αλλά το πιο σημαντικό, βλεποντας την ταλαιπωρία μας, μας πετάγαν από τα μπαλκόνια μπουκαλάκια με νερό για να ξεδιψάσουμε. Δεν ήμουν από τους τυχερούς και ήπια νερό όταν νύχτωσε και έφτασα σπίτι, αλλά και μόνο η κίνηση να μας δίνουν νερό μου έκανε καλή εντύπωση. Κατά κάποιο τρόπο ήταν τιμή τους που γαμήσαμε τους γαύρους μέσα στην έδρα τους.