περιμενω αυριο τον κουγια μπροστα στα μικροφωνα να δηλωνει πως αναλαμβανει τις τυχες της αεκ, όπως άλλοτε 
Με αφορμη το ποστ του αδερφου spartiati..σας παρουσιαζω αποκλειστικα τα σεναρια για το μελλον της αεκ..
Προβλεπω μεγαλη επιστροφη Γρανιτσα...
Λαε της αεκ μπρορει να σας γκρεμισα το γηπεδο..αλλα οι κοινες ριζες της προσφυγιας, η μεγαλη ιδεα που λεγεται αεκ, το Βυζαντιο και ολοι οι απανταχου ξεριζωμενοι αεκτσηδες που θελουν το καλυτερο για την ομαδα μας μου επιβαλλουν την επιστροφη!
Καπακια βγαινει με παρεμβασεις σε ολα τα δελτια ειδησεων και γυρω στα 230 εξωδικα ο μεγας Κουγιας.. εγω ειμαι το παρελθον το παρον και το μελλον της αεκ..θα μηνυσω ακομα και τα παιδια μου αν χρειαστει γιατι πανω απο ολα βαζω την ομαδα! Ειναι τυχερη η ομαδα που εχει παραγοντες σαν και μενα!
Στην συνεχεια Τροχανας-Γιδοπουλος κανουν ενα δυνατο ντουετο προσπαθωντας να παρουν αυτοι τις τυχες της ομαδας...
Ο Big Mak παρακολουθει τις εξελιξεις απο την Βιλα του στην Καβαλα και δεν θελει να κανει καμια δηλωση..μονο ειναι πουτανα του Ντεμη η μανα λεει στον Αυτια ενα πρωι..
Ο Μελισσανιδης που ειναι ο μονος που εχει φραγκα ξαφνικα γινεται βαζελος..γιατι το νεο γηπεδο στο Βοτανικο εχει πιο πολυ ζουμι... και το φιλαρακι του ο Πατερας τον εχει αναγκη.. με μακροσκελη συγκινητικη επιστολη του ζηταει συγνωμη απο τον τιτανοτεραστιο λαο της αεκ και ευχεται τα καλυτερα για το μελλον
Ο Νικολαιδης υποσχεται να φερει στο οακα τον elton john για μια και μοναδικη εμφανιση με ολα τα εσοδα να πηγαινουν στην αεκ της καρδιας του..
Οι dear μετοχοι ανοιγουν ενα κουτουκακι στην Νεα φιλαδελφεια..με τα λαβαρα της αεκ,της Αγιας Σοφιας και της αειμνηστης σκεπαστης να κοσμουνε τον χωρο..και με φτηνο χυμα κρασακι για τον ταλαιπωρημενο λαο της ενωσης...
Ο μεσιε Κοζωνης η αλλιως mr Monopolys τα παιρνει κρανιο και αγοραζει τους Chicago Bulls τονιζοντας πως μπορει να γεννηθηκε με τον δικεφαλο στην καρδια του αλλα πλεον σκοπευει να πεθανει με τον ταυρο σε αυτη!
ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΤΟ αεκακι!