Author Topic: αεκάκι αυτή η ύπουλη ομάδα των Αθηνών (για ποια ξαδέρφη μιλάμε;)  (Read 114008 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
όταν οι διοικήσεις οπαδίζουν έχουν σαν αποτέλεσμα τέτοιες ανακοινώσεις. Μπορείς να λές ότι θές για τις οικονομικές διευκολύνσεις που έκανες και κάνεις στο χανούμι, μπορείς ακόμα να μέμφεσαι και την αγωνιστική της ιστορία, αλλά τις καταβολές και τις ρίζες ενός σωματείου που ιδρύθηκε από πρόσφυγες δεν έχεις δικαίωμα να τις προσβάλεις. Άμα τους πλακώνουν τα χανούμια τώρα και αρχίσουν να τους καίνε και να τους δέρνουν ακόμα και μέσα στην γειτονιά τους μην ψάχνουν δεξιά και αριστερά για τους υπαιτίους αλλά ας πάνε στα επίσημα του γηπέδου τους οι πάνθηρες. Για μένα προσφυγικές ομάδες δεν είναι μόνο αυτές που ήρθαν ως είχαν τότε με ονομασίες και ανθρώπους από την Μικρά Ασία, την Πόλη, τον Πόντο και την Ανατολική Θράκη όπως διατείνεται ο Τσακίρης, αλλά και αυτές που ιδρύθηκαν εδώ από τους εκδιωχθέντες από τις εστίες τους πρόσφυγες, γιατί εμείς, η αεκ, ο απόλλων, ο απόλλων καλαμαριάς, ο πανιώνιος ακόμα και ο γαύρος δημιουργήθηκαν από καποιους ανθρώπους για να τους θυμίζουν πάντα τα μέρη από τα οποία έκδιώχθηκαν, γιατί ρε τσακίρη δεν λέγανε και λένε ακόμα και σήμερα μόνο τους ανθρώπους του πανιωνίου τότε οι παλιοελλαδίτες τούρκους και φιλοξενούμενους.
Πάντως το χανούμι μέσα στα τόσα προβλήματα της έχει και τον πανιώνιο να την χτυπάει επικοινωνιακά, προσβλέποντας μελλοντικά να κερδίσει οπαδούς απο αυτήν. Σκέφτομαι και μας χωρίς την συσπείρωση που έχουμε τώρα πόσο διογκωμένη θα ήταν η προπαγάνδα που ήδη κάνουν καποιοι από την γνωστή εβραϊκή συνοικία, τώρα μάλιστα που ελέγχουν μάλιστα και όλες τις  εφημερίδες και όλα τα ραδιόφωνα.
Επειδή ο σκόκο μας πέφτει λίγο ακριβός όπως και ο μπλάνκο, τώρα που διαλύεται η ξαδέρφη νομίζω ότι οι μαντούκα και ταχτσίδης είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε μπροστά από πάμπλο και βιτόλο. Αριστεροπόδαροι, μπουκαδόροι και σουτέρ. ;) ;) ;) ;) ;) 
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Μα ξεχνάμε ρε παιδιά τι κάνανε? Μέχρι και πέρσι το καλοκαίρι μου το παίζανε μπρούκληδες και φέρνανε Κυριάκους και Μπασινάδες και πριν 2-3 χρόνια Ριβάλντο και τώρα Σκόκο κλπ. Με τι ρε? Με στραγάλια? Και κάθομαι εγώ και παλεύω τη μια χρονιά με τους Μπαλαφοβαγγελήδες και ξεφτιλίζομαι και βγαίνω 9ος και την άλλη με τα χίλια ζόρια με διαρκείας και ΑΜΚ να φέρω 5-6 παίκτες με ιδρώτα να με συμμαζέψουνε... Και φέτος να κάνω πάλι υπομονή και άντε με τον Σέρτζιο μήπως γίνει κάνα θαύμα και φέρει κανα φτηνό κελεπούρι και άντε να πληρώνω το ΦΠΑ και το ΙΚΑ και τους τρίτους και τις δόσεις και ο κόσμος μου να διχάζεται για το αγωνιστικό... Γιατί? Για να μπορεί η ομάδα που είχε 140 μύρια χρέη και τις τα σβήσανε να κάνει άλλα τόσα πάλι και δεν τρέχει τίποτα...ε? Και να μου το παίζει ιστορία c.l. και χτυπάω πρωτάθλημα και ξέρω εγώ... Γιατί να μην το κάνω κι εγώ ρε τότε?

Λοιπόν ή το διαλύετε αυτό το σίχαμα, αυτό το απρόσωπο χωρίς ταυτότητα μυξόκλαμα, ή αρχίζουμε κι εμείς και πουλάμε τρέλα, παίρνουμε παικταράδες, χτυπάμε πρωταθλήματα και ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΡΑΓΓΟ. Και ελάτε να μας ρίξετε.

:prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk: :prosk:
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Tο να περιμενουμε να διαλυθει το αεκ ειναι ουτοπια. Εχει διασυνδεσεις και παντα υπαρχει ενας απο μηχανης Θεος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Δεν θα διαλυθεί αν της φύγουν, σκόκο, μπλάνκο,μαντούκα, ταχτσίδης όπως και μεις δεν διαλυθήκαμε όταν έφυγαν γ.χ., καφές, οκκάς, σαλπιγίδης. Αγωνιστικά θα διαλυθεί γιατί το να παλεύει το χανούμι για να μπει στην πεντάδα με παίκτες όπως ο καράμπελας ο μάκος, ο γεωργέας είναι αγωνιστική διάλυση, όπως εμείς με άλλαν με μπαϊάνους, με βαγγελήδες και κνολ βολοδέρναμε έτσι θα βολοδέρνουν και αυτοί.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

giannis80

• Guest
Με πρόλαβε ο Ηομο.Δεν πρόκειται να διαλυθεί το αεκάκι.Ούτε για Δ' που λένε,ούτε μαλακίες.Το πιο λογικό σενάριο είναι να δώσουν την παε και όλες τις μετοχές εν λευκώ στον Μελισσανίδη για να τελειώνει η ιστορία.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
τώρα που το σκέφτομαι δε θα με χάλαγε καθόλου να μετονομασθεί σε ΝΕΑ αεκ (όπως νεος πανιώνιος, νεα καβαλα κτλ) και να σας κάνει καταγγελίες καθε κυριακή στα αθλητικά σας ο ψωμιαδης γιατί δε λετε την αεκ ως νεα αεκ όπως κανετε με την καβαλα. 

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Μάχη για το "άρθρο 99"
εκτύπωσέ το
Το σήμα της ΑΕΚ στο μπάσκετ... Εκτός από τη μάχη που δίνει στο παρκέ, η ΑΕΚ έχει μπόλικη δουλειά και σε εξωαγωνιστικά θέματα. Σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η αίτηση της "Ενωσης" για υπαγωγή στο άρθρο 99. Ετσι το πρώτο βήμα έγινε προκειμένου οι "κιτρινόμαυροι" να μπουν στο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα.

Την Ενωση εκπροσωπούσαν οι Λία Μάντη και Σωκράτης Λαμπρόπουλος, ενώ υπήρχαν αρκετοί δικηγόροι που εκπροσωπούσαν τους πιστωτές της ΑΕΚ. Αυτό που κατάφεραν οι νομικοί εκπρόσωποι της Ενωσης ήταν να αποφασιστεί πως η οριστική απόφαση θα παρθεί σε δύο μήνες, κάτι που σημαίνει πως σε αυτό το διάστημα ουδείς από τους πιστωτές θα έχει δικαίωμα να διεκδικήσει τα χρήματά του.

http://www.novasports.gr/basketball/a1/default.asp?aid=195546

(!!!?) Τι στον ΠΟΥΤΣΟ;;;
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

kostas4

• Guest
αρθρο99...το ειχα γραψει πριν καιρο στα δικα μας θεματα...αναμενομενο,ελλαδα εισαι

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ τους δίνω συγχαρητήρια! Όπως λέει κι ο Απόστολος, μια ζωή ξοδεύουν οι μπρούκληδες για να φέρνουν παιχταράδες και να χτυπάνε τίτλους και μόλις το χρέος φτάνει σε καμιά 200 εκατομμύρια ευρώ, να σου το άρθρο 44 και μετά κανά μανά να σου το άρθρο 99 και το 2015 να και το άρθρο 88 κτλ κτλ

Γιατί να τους κακίζουμε εμείς; Τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα άψογα. Οι δικοί μας οι δικηγόροι όμως γιατί δεν βρίσκουν κάτι παρόμοιο; Δικηγόροι μόνο για κανένα διαζύγιο είναι; Αν χρειαστεί πέρα από νομικά και το πουτσοκράτος να κάνει την πάπια, αυτοί τη πουλάνε τη τρελίτσα τους και λένε έλα ρίξε μας. Εμείς;

Πάλι καθαρή θα τη βγάλουν οι ξαδέρφες την στιγμή που εμείς θα πληρώνουμε από τη τσέπη μας τα χρέη και θα μας λένε και οι πολιτικάντηδες ότι μας κάνανε χάρη και θα περάσουμε ως οι ευνοούμενοι. Και άντε γάμα το επικοινωνιακό. Επί της ουσίας, γιατί ποτέ κανένας δικός μας δεν έχει εκμεταλευτεί κανέναν νόμο σε αυτό το κράτος με τα στρέμματα από παράθυρα, γαμώ το παράπονό μου;

Μπράβο ρε χανούμισες. Μαγκιά σας ρε αν τη πηδήξετε πάλι
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline savage republic

• Βασικός
Δεν θα διαλυθεί αν της φύγουν, σκόκο, μπλάνκο,μαντούκα, ταχτσίδης όπως και μεις δεν διαλυθήκαμε όταν έφυγαν γ.χ., καφές, οκκάς, σαλπιγίδης. Αγωνιστικά θα διαλυθεί γιατί το να παλεύει το χανούμι για να μπει στην πεντάδα με παίκτες όπως ο καράμπελας ο μάκος, ο γεωργέας είναι αγωνιστική διάλυση, όπως εμείς με άλλαν με μπαϊάνους, με βαγγελήδες και κνολ βολοδέρναμε έτσι θα βολοδέρνουν και αυτοί.

Άψογος!

Πάρτε τους τον Ταχτσίδη και αφήστε τους να πουλήσουν και το οικόπεδο της φιλαδέλφειας...

Άντε ρε Ζήση, κι αυτοί κίτρινα φοράνε!

ive4

• Guest
Εγώ τους δίνω συγχαρητήρια! Όπως λέει κι ο Απόστολος, μια ζωή ξοδεύουν οι μπρούκληδες για να φέρνουν παιχταράδες και να χτυπάνε τίτλους και μόλις το χρέος φτάνει σε καμιά 200 εκατομμύρια ευρώ, να σου το άρθρο 44 και μετά κανά μανά να σου το άρθρο 99 και το 2015 να και το άρθρο 88 κτλ κτλ

Γιατί να τους κακίζουμε εμείς; Τη δουλειά τους κάνουν και μάλιστα άψογα. Οι δικοί μας οι δικηγόροι όμως γιατί δεν βρίσκουν κάτι παρόμοιο; Δικηγόροι μόνο για κανένα διαζύγιο είναι; Αν χρειαστεί πέρα από νομικά και το πουτσοκράτος να κάνει την πάπια, αυτοί τη πουλάνε τη τρελίτσα τους και λένε έλα ρίξε μας. Εμείς;

Πάλι καθαρή θα τη βγάλουν οι ξαδέρφες την στιγμή που εμείς θα πληρώνουμε από τη τσέπη μας τα χρέη και θα μας λένε και οι πολιτικάντηδες ότι μας κάνανε χάρη και θα περάσουμε ως οι ευνοούμενοι. Και άντε γάμα το επικοινωνιακό. Επί της ουσίας, γιατί ποτέ κανένας δικός μας δεν έχει εκμεταλευτεί κανέναν νόμο σε αυτό το κράτος με τα στρέμματα από παράθυρα, γαμώ το παράπονό μου;

Μπράβο ρε χανούμισες. Μαγκιά σας ρε αν τη πηδήξετε πάλι

έλα ντε! Πως ο γαύρος με τόσα χρέη δεν έχει κανένα πρόβλημα συμμετοχής στο πρωτάθλημα κι εμείς έχουμε ;
Πως για την άεκ εφαρμόζονται άρθρα 44, 99 και για εμάς μια ρύθμιση του κώλου ;

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
Ρε παιδιά δεν είναι τόσο θέμα ικανότητας δικηγόρων το θέμα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο δικηγόρος μαριονέτα είναι. Ειδικά το άρθρο 44 θέμα χρονικής συγκυρίας και πολιτικού ρουσφετιού ήταν και όποιος πρόλαβε τότε τον Κύριο είδε και υπήχθη. Μη νομίζετε ότι τα σκουλήκια ή ο ΟΦΗ έχουν δικηγόρους φωστήρες στους οποίους οφείλεται η υπαγωγή τους στο 44. Αφού τα μεγάλα κεφάλια είναι που κινούν πάντα τα νήματα.
Και γενικά λίγα λόγια για τους δικηγόρους, έτσι;  ;D
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

fatal_invasion

• Guest
Εγώ πάλι δε βλέπω πουθενά να μιλάει για παραγραφή χρεών.Αν κατάλαβα καλά παράταση στο μνημόσυνο δίνει.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
αποσυρθηκε ο Μπομπ ο μαστορας... show must go on....

;D

Απλα ας αρχισουν οι χοροι, τα πλιατσικα και ας μπει η ταφοπλακα στην πιο μιζερη, τσατσικη και μιζαδορα ομαδα της Ελλαδας...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline maria-mtb

• Βασικός
ΝΟ ΜΕRCY PAE PAOK AND DON SANTOS...WHATEVER YOU NEED JUST TAKE IT!  ;D
oh, and mr. zagorakis, please take back despoina vandi to be your filipineza!
xoxoxoxoxo!
do you remember the kotera?? do you?  :laugh:
« Last Edit: December 13, 2009, 00:56:57 by maria-mtb »

Offline spartiatis

• Αλλαγή
περιμενω αυριο τον κουγια μπροστα στα μικροφωνα να δηλωνει πως αναλαμβανει τις τυχες της αεκ, όπως άλλοτε  :devil:
 :extralaugh: :extralaugh:

Offline corrupt

• Αλλαγή
Κρίμα που αυτό το ετοιμοθάνατο ψοφίμι κατάφερε και μας κέρδισε... :(

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
περιμενω αυριο τον κουγια μπροστα στα μικροφωνα να δηλωνει πως αναλαμβανει τις τυχες της αεκ, όπως άλλοτε  :devil:
 :extralaugh: :extralaugh:

Με αφορμη το ποστ του αδερφου spartiati..σας παρουσιαζω αποκλειστικα τα σεναρια για το μελλον της αεκ..

Προβλεπω μεγαλη επιστροφη Γρανιτσα...

Λαε της αεκ μπρορει να σας γκρεμισα το γηπεδο..αλλα οι κοινες ριζες της προσφυγιας, η μεγαλη ιδεα που λεγεται αεκ, το Βυζαντιο και ολοι οι απανταχου ξεριζωμενοι αεκτσηδες που θελουν το καλυτερο για την ομαδα μας μου επιβαλλουν την επιστροφη!

Καπακια βγαινει με παρεμβασεις σε ολα τα δελτια ειδησεων και γυρω στα 230 εξωδικα ο μεγας Κουγιας.. εγω ειμαι το παρελθον το παρον και το μελλον της αεκ..θα μηνυσω ακομα και τα παιδια μου αν χρειαστει γιατι πανω απο ολα βαζω την ομαδα! Ειναι τυχερη η ομαδα που εχει παραγοντες σαν και μενα!

Στην συνεχεια Τροχανας-Γιδοπουλος κανουν ενα δυνατο ντουετο προσπαθωντας να παρουν αυτοι τις τυχες της ομαδας...

Ο Big Mak παρακολουθει τις εξελιξεις απο την Βιλα του στην Καβαλα και δεν θελει να κανει καμια δηλωση..μονο ειναι πουτανα του Ντεμη η μανα λεει στον Αυτια ενα πρωι..

Ο Μελισσανιδης που ειναι ο μονος που εχει φραγκα ξαφνικα γινεται βαζελος..γιατι το νεο γηπεδο στο Βοτανικο εχει πιο πολυ ζουμι... και το φιλαρακι του ο Πατερας τον εχει αναγκη.. με μακροσκελη συγκινητικη επιστολη του ζηταει συγνωμη απο τον τιτανοτεραστιο λαο της αεκ και ευχεται τα καλυτερα για το μελλον

Ο Νικολαιδης υποσχεται να φερει στο οακα τον elton john για μια και μοναδικη εμφανιση με ολα τα εσοδα να πηγαινουν στην αεκ της καρδιας του..

Οι dear μετοχοι ανοιγουν ενα κουτουκακι στην Νεα φιλαδελφεια..με τα λαβαρα της αεκ,της Αγιας Σοφιας και της αειμνηστης σκεπαστης να κοσμουνε τον χωρο..και με φτηνο  χυμα κρασακι για τον ταλαιπωρημενο λαο της ενωσης...

Ο μεσιε Κοζωνης η αλλιως mr Monopolys τα παιρνει κρανιο και αγοραζει τους Chicago Bulls τονιζοντας πως μπορει να γεννηθηκε με τον δικεφαλο στην καρδια του αλλα πλεον σκοπευει να πεθανει με τον ταυρο σε αυτη!

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ...ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΣΤΟ αεκακι!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Οταν , απο τα τελη του 90 ειναι βουτηγμενοι στα σκατα, με χρεη πανω στα χρεη, και αντ αυτου παιρνουν ποιοτικους και ακριβους παιχτες, το ιδιο προπονητες, εκμεταλλευονται ασχημες καταστασεις σε αλλες ομαδες για πλιατσικο, φυτοζωουν  και ομως πουλανε και τρελα παιζοντας και τσαμπιονς λιγκ και χτυπωντας πρωταθληματα...με συγχωρειτε αν ξεχναω πολλα, ε τοτε μια λεξη αρμοζει...ΨΟΦΟΣ.
(Δεν πιστευω οτι θα γινει αλλα εγω αυτο θα ηθελα...πούλο να παρουν)