Author Topic: ΠΑΟΚ - Ξανθούλα 0 - 1 Κυριακή 13/1/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 4922 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
opwsdipote prepei na xei polu kosmo giati ta esoda apo to sugkekrimeno mats ta xei polu anagki i pae.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

strANGER-4

• Guest
auth th vrwmiara kompleksikh omadoula tou panopoulou, an kai exei anevei agonistika, den noeitai na mhn thn kerdisoume..2 mpalakia kai teleiwsame me ton ''ela re perierge''...

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ .ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο πανοπουλος

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Η ομάδα οφείλει τη νίκη στα 5 αδέρφια μας που άδικα έχασαν κοντά 2 μήνες από τη ζωή τους πίσω από τα σίδερα για το τίποτα...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !
ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ .....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

σου θυμιζω την αβαντα στην κωλομαδα τους μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ (1-1) οταν καποιος σωμαρακακης αρνηθηκε πεναλτι στις καθυστερησεις στον ΠΑΟΚ που μεχρι κι ο πανοπουλος θα σφυριζε..... πριν 3 χρονια νομιζω.....  να δουμε που θα παει αυτο.....

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Παρασκευή αύριο και δεν είδα τίποτα για τις σημαίες του paokworld. Δεν θα βγουν ούτε σε αυτό το παιχνίδι?
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Δύσκολο παιχνίδι ειδικά τώρα που απέκλεισαν το χανούμι στο κύπελλο, θα έρθουν πολύ "σηκωμένοι" στον ΝΑΟ.
Σοβαρότητα

re den pane na apokleisoun kai thn barcelona ?emeis tha eimaste ekei treloi opos panta gia ton paok mas kai na doume meta ti kala tha paizei san xesmeni h omaditsa tou panopoulou.parola ayta emeis prepei na paiksoume sovara.k tha symfoniso me kapoion brother oti den exoume tipota me tin polh tis ksanthis alla me ton panopoulo

PANOPOULE MPINE POUTANAS GIE
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
i 3an8i ta teleftea xronia mas diskoleui...elpizo auti tin fora na ta kataferoume xoris polli diskolia....

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !
ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ .....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

σου θυμιζω την αβαντα στην κωλομαδα τους μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ (1-1) οταν καποιος σωμαρακακης αρνηθηκε πεναλτι στις καθυστερησεις στον ΠΑΟΚ που μεχρι κι ο πανοπουλος θα σφυριζε..... πριν 3 χρονια νομιζω.....  να δουμε που θα παει αυτο.....
Eitan i xronia pou fgikame ston champions legue!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

mitsos_g4

• Guest
Η ομάδα οφείλει τη νίκη στα 5 αδέρφια μας που άδικα έχασαν κοντά 2 μήνες από τη ζωή τους πίσω από τα σίδερα για το τίποτα...
:prosk:

kostas4

• Guest
Παρασκευή αύριο και δεν είδα τίποτα για τις σημαίες του paokworld. Δεν θα βγουν ούτε σε αυτό το παιχνίδι?

καιρος να ξαναβγουνε νομιζω αν βοηθησει και ο καιρος.αλαμανα ηταν να βγουνε και με τα τυρια αλλα εξαιτιας της βροχης δεν βγηκανε τελικα.εγω ειμαι οκ παντως για σημαια

Scorpion4

• Guest

καιρος να ξαναβγουνε νομιζω αν βοηθησει και ο καιρος.αλαμανα ηταν να βγουνε και με τα τυρια αλλα εξαιτιας της βροχης δεν βγηκανε τελικα.εγω ειμαι οκ παντως για σημαια

Φυσικα και θα βγουνε ρε...Ετοιμα τα γνωστα ατομα,το μιλαμε σημερα Παρασκευη και ειμαστε ΟΚ.Ας γραψουνε ολα τα αδερφια που κρατανε σημαια αν ειναι ΟΚ να δουμε τι γινεται...Αντε παμε για νεα φιεστα να ζεσταθουμε εν'οψη ντερμπυ... :o 8)

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Χμ, μπα το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο. Η Ξανθούλα έχει δυσκολέψει πάρα πολύ όλες τις ομάδες του ΠΟΚ φέτος, αποκλείοντας και την αεκ απ'το κύπελο. Παίζει δυνατά στα εκτός, έχει και ποιοτικούς παίχτες.
Σαν σύνολο δε το συζητώ... απο μας είναι πιο πάνω. Στην ΤΟΥΜΠΑ όμως πιστεύω πως κουτσά στραβά θα το πάρουμε το τρίποντο.

Είναι βεβαίως περιττό να πούμε πως όλοι πρέπει να πάμε γήπεδο την Κυριακή...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Li_75

• Guest
Συμφωνώ...Δεν πρέπει να περάσει στο ντούκου αυτό το παιχνίδι...Είναι το δεύτερο εντός έδρας ματς και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ... Και για να πώ την αμαρτία μου, ανησυχώ λίγο...με την έννοια ότι φαίνεται ότι το έχουμε ψιλο-δεδομένο ότι θα το πάρουμε...Ελπίζω να έχω άδικο...
Την είδα την ξάνθη με την άεκ προχθές...πολύ σφιχτή άμυνα, με γιόμες την κάτσαμε...δε θα μπορούμε να τη διασπάσουμε...θέλει νομίζω κάθετες μπαλιές και άνοιγμα διαδρόμων (λείπει και ο βαγγελής γμτ)..

mitsos_g4

• Guest
emena me anusixei ligo to oti einai deutero sunexomeno entos kai polles fores spaei ena  apo ta duo entos otan einai sunexomena...
omws stin teliki pisteuw pws me ligi sovarotita to match mporoume na to paroume...arkei na min argisoun na ksupnisoun oi paixtes mas...

p.s oloi Toumpa.....

Offline cure

• Αλλαγή
Γαμήστε αυτή την ομαδούλα του μπάσταρδου του πανόπουλου.
Από το παιχνίδι του πρώτου γύρου και μετά ο ΠΑΟΚ οφείλει στους οπαδούς του που ταλαιπωρήθηκαν άδικα στις φυλακές να πηδάει συνέχεια τη σιχαμερή ομαδούλα. Συνέχεια
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ck

• Guest
Ολοι Τούμπα το τρίποντο εξαρτάται μόνο από εμάς!

DIMIS

• Guest
pia ksan8i bre paidia,,,siga ta laxana kerdise tin asxeti aek 2-0 kai egine tora omada,.,,
trixes kastares..

PAOK:pomakia 6-1

kai afiste ta brisimata me tis manes den mas pai emeis eimaste sobari.

jmjyiannis

• Guest
re paides, eseis pou anisizeite kai toso poli gia tin ksanthi epeidi kerdise tin aek giati den ipologizete kai pos exei paiksei mesa stin ebdomada eno emeis oxi (as mi sizitisoume to giati bebaia). opos kai na exei, i kourasi paizei rolo.
sin tis allois, exoume toses epistrofes apo traumaties! mporei na katsei kai na doume kai ton Ilief!

de leo pos eimai iperaisiodoksos alla de mporo na mi do auto to mats pio thetika me auta ta gegonota.
OLOI TOUMPAAAAAAAA.

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
ginete o vaggelis na vgalei ekso me rixi xiaston ton lampriako? afou tha tin faei pou tha tin faei pali tin karta tou as piasei topo.