0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ .....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Δύσκολο παιχνίδι ειδικά τώρα που απέκλεισαν το χανούμι στο κύπελλο, θα έρθουν πολύ "σηκωμένοι" στον ΝΑΟ. Σοβαρότητα
Quote from: greekboy1981 on January 09, 2008, 23:32:16ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ! ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ .....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ σου θυμιζω την αβαντα στην κωλομαδα τους μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ (1-1) οταν καποιος σωμαρακακης αρνηθηκε πεναλτι στις καθυστερησεις στον ΠΑΟΚ που μεχρι κι ο πανοπουλος θα σφυριζε..... πριν 3 χρονια νομιζω..... να δουμε που θα παει αυτο.....
Η ομάδα οφείλει τη νίκη στα 5 αδέρφια μας που άδικα έχασαν κοντά 2 μήνες από τη ζωή τους πίσω από τα σίδερα για το τίποτα...
Παρασκευή αύριο και δεν είδα τίποτα για τις σημαίες του paokworld. Δεν θα βγουν ούτε σε αυτό το παιχνίδι?
Quote from: Alamana85 on January 10, 2008, 21:38:09Παρασκευή αύριο και δεν είδα τίποτα για τις σημαίες του paokworld. Δεν θα βγουν ούτε σε αυτό το παιχνίδι?καιρος να ξαναβγουνε νομιζω αν βοηθησει και ο καιρος.αλαμανα ηταν να βγουνε και με τα τυρια αλλα εξαιτιας της βροχης δεν βγηκανε τελικα.εγω ειμαι οκ παντως για σημαια