Author Topic: ΠΑΟΚ - Ξανθούλα 0 - 1 Κυριακή 13/1/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 4879 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
Κάναμε γαργάρα το Θρασύβουλο, κάναμε γαργάρα και το ότι δεν κερδίσαμε εκτός έδρας ολόκληρο τον 1ο γύρο,
αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της... >:(

εγω ρε φιλε λεω να μην κανουμε αλλο γαργαρα και να στησουμε κανενα λαικο δικαστηριο στο ζαγορ.... εσυ τι λες??

mitsos_g4

• Guest
@kaisaras
to palikari einai kainourios sto forum...as iremisoume oloi ligo giati fusika den eimaste kai stin kaliteri katastasi...
(panta filika kaisaras)

Offline bozik

• Αλλαγή
13.01.2008     Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους

Μοναδική ατμόσφαιρα δημιούργησαν χιλιάδες φίλαθλοι και πάλι στο γήπεδο της Τούμπας, που δεν σταμάτησαν λεπτό να ενθαρρύνουν τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, παρόλο που για πρώτη φορά φέτος το αποτέλεσμα δεν ήταν ευνοϊκό. Άλλη μια απόδειξη για τις κοσμογονικές αλλαγές στο σύλλογο...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσει να τονίζει ότι ο κόσμος είναι αυτός που οδηγεί την κούρσα για εξυγίανση και αναγέννηση. Το "ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας" ακούγεται πια ελάχιστο... http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20080113195056765
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

mitsos_g4

• Guest
ΠΑΟΚ ομως με κεφαλαια και στις νικες και στις ηττες...μαλακια για μενα αν απαντηση η διοικηση και δωσει αξια στο τιποτα....που αυτο ειναι ο στοχος του.
+1  :thumbok:

kakthed

• Guest
Με τίποτα λαϊκό διακαστήριο στον Ζαγόρ, τι φταίει ο Ζαγοράκης που δεν έπαιξαν μερικά μπάζα που διαθέτουμε;
Με Χαραλάμπους, Λάκη και κάτι άλλους που πας;
Ο Ζαγοράκης μου φαίνεται πρέπει να τους τα ψάλει μπας και ξυπνήσουν!!
(Αλλά πως να ζητήσεις από άμπαλους να παίξουν μπάλα....)

Offline diegito4

• Αλλαγή
kana tsakali travikse kamia photo?
simera eixe perissotero kosmo apo larissa..20.000.
mia photo pou vrika

http://img172.imageshack.us/img172/5506/goalnewslarget104159777ph3.jpg

ck

• Guest
Αν ορισμένοι δεν κατάλαβαν τί σημαίνει ότι ξεκινάει φέτος η λέξη υπομονή, επιμένω ότι καλά θα κάνουν να συνεχίσουν να κρίνουν από τα καφενεία και τους καναπέδες τους. Τόσα χρόνια φώναζαν υπομονή με διοικήσεις της μούφας και της μίζας και όταν τώρα, το όραμα αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά υπάρχουν πάντα αυτοί που δεν κάνουν καλοπροαίρετη κριτική, αλλά ζητούν τα κεφάλια προπονητών - παικτών, ευτυχώς όχι ακόμη του Αρχηγού, επί πίνακι.
Αυτό φέτος και τα επόμενα χρόναι δεν θα περάσει. Η αντοχή μας ήταν τόσο καιρό μεγάλη και ήρθε η ώρα τα όνειρά μας να γίνονται πραγματικότητα. Αυτό όμως δεν μπορεί να συμβεί με έναν ΠΑΟΚ που πήρε η διοίκηση χιλιοστραπατσαρισμένο.
Αυτά για όσους νομίζουν ότι δεν έφυγα καταστενοχωρημένος με το αποτέλεσμα από το ναό.

SALPARADISE

• Guest
Μακράν η πιο ξενέρωτη θέση στο γήπεδο είναι τέρμα στην 4Β.....

Πως έτυχε και πήγα λογω παρέας, δε μπορώ να το καταλάβω.

Μιλάμε το τι καφενοβιακές μπαρούφες ακους είναι άλλο πράγμα.. Πχ. ο Σάντος είναι το ίδιο με τον...ΦΡΙΓΚΕΡ :02: , ο Βρύζας τα παίρνει... :02:, ο Ζαγοράκης πουλάει παπά στον κόσμο :02: και άλλα πανέξυπνα....

Οσο για φωνή χειρότερα απο την 5,6.

Αφού έλεγα απο μέσα μου ΑΥΤΟ εφταιγε, ΓΙΑΥΤΟ χάσαμε το ματς. Τέτοιοι "φίλαθλοι" αξίζουν να φεύγουν με την ουρά στα σκέλια απο το ματς...

Πιο πολύ αυτό με πείραξε και όχι οτι χάσαμε το ματσάκι!

Μπάλα είναι...

Offline geros

• Αποστολή
  • **
ðÜíôùò ôþñá ðïõ ôï îáíáóêÝöôïìáé ðéï øý÷ñáéìá ôï ìáôò êñßèçêå êáèáñÜ óå êÜðïéåò ëåðôïìÝñåéåò. ÔåëéêÜ ç ïìÜäá üíôùò äåí Ýðáéîå ïõôå ÷åéñüôåñá ïýôå êáëõôåñá áðü áëëÜ ìáôò, ðÜíù êÜôù áõôÞ åßíáé ç åéêüíá ôçò ïìÜäáò óå üëá ôá åíôüò.

Èá ìðïñïýóå  ï ËÜêçò (ç êáô' åìå ìåãáëõôåñç áðïãïçôåõóç ôïõ öåôéíïõ ÐÁÏÊ) íá ãñÜøåé ôï ãêïë óôï ôåô á ôåô óôçí áñ÷ç êáé íá ìçí ðÜåé Ýôóé ôï ìáôò, Þ èá ìðïñïýóå íá óçêþóåé ïöóáéíô óôç öÜóç ôïõ ãêïë, ðïõ åðéìÝíù åßíáé áñêåôá äýóêïëç Þ ôïõëÜ÷éóôïí ðïëý ðéï äýóêïëç áðü êÜôé êïõöá ïöóáéíô ðïõ ìáò äþóáí ðÜëé êáé íá ìçí åß÷å ìåôñÞóåé ôï ãêïë ôçò îÜíèçò

êáé åêåß ðïõ üëá ðÜíå óôñáâá ðÜåé íá ãõñßóåé ç ðïõôÜíá ç ôõ÷ç áëëÜ êáé ôï ðÝíáëíôé ðÞãå Üïõô, üëá óêáôÜ äçëáäÞ

êáé êÜôé áêüìá üóïí áöïñÜ ôïí ðñïðïíçôç, íïìßæù Ý÷åé êáôáíôÞóé ãñáöéêÞ ç êñéôéêÞ óáò, êáé ðëÝïí êñÜæåôáé Ýôóé ãéá íá êñÜæåôáé, åôóé ãéáôß ðÜíôá ðñÝðåé íá êñÜæïõìå, êáé áöïý äåí ìðïñïýìå íá êñÜæïõìå ðëåüí ôïí ðñïåäñï êáé áöïý ïé ðáß÷ôåò ðïõ ìáò áðÝìåéíáí äåí åßíáé ïýôå ãéá íá ôïõò êñÜæåéò âñÞêáìå ôï ÓÜíôïò ãéá íá âãÜæïõìå ôç ìéæÝñéá ìáò.
Äå èá áó÷ïëçèþ ìå åðéìÝñïõò êéíÞóåéò áëëÜ èá ðþ áõôü ðïõ ëÝíå üëïé üóïé êïéôÜí ëßãï ðéï ìáêñßá áðü ôï ôé èá áêïýóïõí óôï êáöåíåßï Þ óôï ñÜäéï ôçí åðüìåíç ìÝñá áõôÞ ôç óôéãìÞ ç êáèïëéêÞ óôÞñéîç óôçí åðéëïãÞ ôïõ ÆáãïñÜêç ãéá ôç èÝóç ôïõ ðñïðïíçôÞ åßíáé õðï÷ñÝùóç üëùí ìáò áñÝóåé äå ìáò áñÝóåé

êáé êÜôé áêüìá åðåßäç äåí ðñÝðåé íá îå÷íÜìå ðùò ï öåôéíüò óôü÷ïò äåí åßíáé ìÝóá óôï ãÞðåäï áëëÜ Ýîù áðü áõôüí ìðïñåß êÜðïéïò áðü óáò ðïõ åßóôå åëëÜäá íá ìå åîçãÞóåé ôé åííïïýóå ôï ðáíü ðïõ Ýëåãå êáôß ãéá Ýíáí æÜ÷ï êáé êÜôé 600 åêáô €

kakthed

• Guest
Συγνώμη αν κατάλαβαν μερικοί ότι κάνω κακοπροαίρετη κριτική στην ομάδα και πολύ περισσότερο στην αρχηγάρα μας και ψυχάρα μας!!!
Είμαι τόσο πικραμένος , όσο και πολλοί από εσάς βέβαια, αλλά όπως το βλέπετε εσείς θα πρέπει φέτος να κλείσουμε τα μάτια και τις
τηλεοράσεις μας (γιατί είμαι μακριά από τη Θεσσαλονίκη και μπορώ να ανεβαίνω μόνο σε 6-7 αγώνες κάθε χρόνο) και να κοιτάμε
μόνο τον κόσμο του ΠΑΟΚ που είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας σε συμπαράσταση και παλμό!!!
Αλλά θα πρέπει να με καταλάβετε ότι έχω βαρεθεί να τρώω καζούρα μετά από κάθε χάλια αποτέλεσμα...
Εσείς εκεί στη Θεσσαλονίκη είστε όλοι μαζί και όσο να είναι μετριάζετε την απογοήτευση...
Εμείς εδώ έχουμε και άλλους...επιστήμονες να "αντιμετωπίσουμε"...
Ζητώ συγνώμη και πάλι,αλλά δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω εσφαλμένες εντυπώσεις. 

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
To megalo kako apo thn shmerinh htta einai oti allios tha mpenan psixologika oi 3 megaloi (toulaxiston oi prwtoi duo yiati o tritos peutei makria) sthn Toympa, kserwntas oti h edra mas den xanei. Isos kai oi dikoi mas tha paizan diaforetika pisteuontas pragmatika oti to spiti tous einai einai axtipitw...
Twra omos...anoiksan oi pyles....

Kai to allo einai oti Zagorakis, pou isos pisteue na synexisei h omada etsi xwris metegrafh, kanei kana lathos, kai ferei kapion mono kai mono....

Twra olla ginontai...Kai pou na deite pion tha ferei aurio o PAOK stis efimerides....!

O Ilief arese shmera....kai edikse pathos kai eksypnada...Vrikame ton Georgiadi ths aristerhs merias..

PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
Ξεφτίλες μας βγάλατε την ψυχή πάλι. Ρεζίλι κάνατε ένα κόσμο που δεν του αξίζετε. Ένα πέναλτυ κερδίζουμε κάθε 50 ματς ρε, τράβα το μύτο στο κέντρο και σκίσε τα δίχτυα. Σήμερα την καλύτερη μακρινή μπαλιά την έκανε ο...Κνόλ. Σάντος βάλε τους 2 ώρες σε κάθε προπόνηση να βαράνε σέντρες μέχρι να βγάλουν φούσκες στο πόδι. Έρχονται τα ντέρμπυ μην περιμένετε να μας ξεφτιλίσουν και εκεί για να τους τραβήξετε το αυτί. Λυπηθείτε μας. Περίοδος χάριτος μέχρι τα χριστούγεννα λέγαμε (για συγκεκριμένους άχρηστους παίκτες εννοείται,για κανένα άλλο). Φτάσαν τα χριστούγεννα. 18 χρόνια σου λέει είχε να κερδίσει η Ξάνθη. Ξέρετε πόσα κουράδια πέρασαν 18 χρόνια απ τον ΠΑΟΚ; και απ την ξάνθη δε χάσαν. Ένα πράμα είχαμε κ εμείς να λέμε φέτος για την έδρα και μας τρίψατε τα σκατά στη μούρη βλάκες άχρηστοι. Με 10 παίκτες σας κέρδισε ομάδα που δεν είχε διπλό φέτος. Γελοίοι. Και φύγε επιτέλους κ εσύ ρε μαλάκα Τορούφογλου δεν μπορώ να σε βλέπω τόσα χρόνια πότε σκατά τελειώνει το γαμημένο το συμβόλαιό σου έχω την πίκρα μου βλέπω και τα μούτρα σου στο τέλος και τρελαίνομαι.
Και τώρα που τα βγαλα από μέσα μου, όλοι με τη ηρακλή διπλό στο γηροκομείο κλπ κλπ τα ξέρετε δν χρειάζεστε εμένα να σας τα πώ. Τα κόπρανα οι παίκτες μόνο να το καταλάβουν, θα χει 10 χιλιάδες παοκτσήδες μέσα μην πουν πάλι ότι τους έφταιγε το ανεξήγητο κάτι που εμφανίζεται όταν παίζουν μακριά απ την Τούμπα.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
πλάκα-πλάκα alkaholik πέρσυ αυτό είπανε...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline tsag

• Αλλαγή
Θα συμφωνήσω ότι ο Σάντος έκανε κάποια οφθαλμοφανέστατα λάθη σήμερα. Μπορέι να μην ήταν λάθη αλλά πειράματα, τα οποία δεν του βγήκαν. όπως και να έχει και ένας άσχετος από μπάλα έβλεπε σήμερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το στήσιμο της ομάδας (γιατί ξεκινάς με Γ.Χ. αριστερά, ενώ έχεις έτοιμο τον σβούρα? τι δουλειά έχει ο σβούρας πίσω από τους επιθετικούς? και με τις αλλαγές (βλ. Μπαλάφας)

Και από ψυχολογία μετά το γκολ φαινόταν ότι η ομάδα ήταν άστα να πάνε. παιδικά λάθη συνέχεια. Ο γ.χ. κουρασμένος μου φάνηκε σήμερα. αλλιώς τον έχω συνηθίσει...

Τεσπα. Δεν πειράζει, ξεκολλείστε λίγο, δείτε λίγο ψύχραιμα τα πράγματα και ας συνεχίσουμε όλοι μαζί με την ίδια δυναμική την στήριξη στην ομάδα. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο...

Μ'άρεσε πολυ ο ίλιεφ ρε σεις. Σαν τη μύγα μες στο γάλα φαινόταν σε σχέση με τους υπόλοιπους δικούς μας!

Καλό παιχνίδι από Μπαλάφα. Έκανε καλή δουλειά σήμερα

Και κάτι τελευταίο. Μην ξεχνάτε ποιος είναι ο 1ος στόχος του ΠΑΟΚ για φέτος. Βάσεις για εξυγίανση. Τα υπόλοιπα θα έρθουν αργά ή γρήγορα...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline bannon

• Αποστολή
  • **
 Π.Α.Ο.Κ. - SKODA ΞΑΝΘΗ 10.204

http://www.superleaguegreece.net/tikets.htm
το θέμα είναι πολιτικό - ιδεολογικό

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Μάγκες, ψυχραιμία!!!!!!
Με την ομάδα που έχουμε θα ερχόταν η στραβή αργά ή γρήγορα.... Πάμε με φόρα να γαμήσουμε τις κωλό-γριες μέσα στο γηροκομείο και στα @@ μας για όλα... ΠΑΟΚ είμαστε ρε.... Την πίκρα την αντέχουμε ιδιαίτερα τώρα που μετά από τόσα χρόνια τα πράγματα πάνε να στρώσουνε....
Ψηλά το κεφάλι και πάμε γι'άλλα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

manos4

• Guest

3. 1000 μπράβο στον φανταστικό κόσμο του ΠΑΟΚ που όταν ο Γεωργιάδης αστόχησε στο πέναλτι τον επευφημούσαν συνεχώς όπως και την ομάδα τους. Είναι οι καλύτεροι και δεν αξίζουν να γίνουν "εκμετάλλευση" από τον οποιοδήποτε στο μέλλον.

ρε βλακα πανοπουλε απο ποιον γινετε εκμεταλλευση του λαου του ΠΑΟΚ ?
ΗΙΛΙΘΙΕ ? ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ? ΠΕΡΙΕΡΓΕ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ......... >:(

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Λες και αν δεν χάσουμε μια χρονιά από ένα χωριό στην τούμπα κάτι θα πάθουμε ρε γμτ.Τι να πω?

Συνεχίζουμε.Δεν γαμιέται.ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.
No Gods,No Masters

Diego-4

• Guest
Δεν ξέρω αν έβλεπα το ίδιο ματς με κάποιους απο εσάς , αλλα για μένα ήταν η καλύτερη εμφάνιση του φετινού ΠΑΟΚ και με διαφορά. Ενα μονότερμα και ένα άδικο αποτέλεσμα.Μακάρι να συνεχιστεί αυτή η απόδοση και ελπίζω απο εδώ και στο εξείς να συνδιάζεται και με γκόλ , γιατί εάν δίπλα σε αυτήν την απόδοση υπήρχε και η ουσία που είναι το γκόλ τότε πιστεύω πως όλοι θα μιλούσαν για την μπαλάρα που έπαιξε ο ΠΑΟΚ..

Offline ved

• Αλλαγή
η μαγκια ειναι μετα απο κατι τετοια να μπαινεις και να γραφεις στο φορουμ μετα απο μερικες ωρες για να γραφεις πιο ηρεμα.

οντως χασαμε σημερα το πλεομεκτημα το ψυχολογικο οτι η εδρα μας δεν χανει.μεγαλο ντεζαβανταζ για τα ντερμπι.

ο ιλιεφ ξερει πολυ μπαλα.αν ετρεχε κιολας δεν θα επαιζε σεμας.

ειναι μεγαλο λαθος του σαντος οτι¨θελω παικτες με 1 εκατομμυριο΄΄με αυτη τη λογικη δεν θα κανουμε ποτε μεταγραφες.με ενα ψηλο γομαρι σεντερ φορ των 200,000 ευρω σημερα θα ειχες το 2-1.

η διοικηση πιστευω οτι τα εχει κανει θαλασσα στις μεταγραφες.με την καλη τους την καρδια σιγουρα και με αγαπη για την ομαδα αλλα τα εχουν κανει θαλλασσα σιγουρα...μηνες τωρα ξερουμε(απο τον θρασυβουλο)οτι η ομαδα χρειαζεται μεταγραφες και δεν εχει λυσεις.η διοικηση πιστευω στοχευσε σε μεγαλα ψαρια...δεν ξερω ονοματα,μικολι?ποστιγκα?κατσουρανη?ασις?πιστευω οτι πηγαν να παρουν κανουν κατι μεγαλο πιστευωντας οτι λογω κονε ζαγορακη σαντος βρυζα με λιγα λεφτα θα τα καταφερναν...

αποτελεσμα?
φαγανε το ενα ακυρο μετα το αλλο και σημερα 15 μερες μετα την εναρξη των μεταγραφων δεν εχεις ενα ψηλο σεντερ φορ να σου παρει 2 κεφαλιες να διαολοστειλεις τον πανοπουλο.
τι θα κανεις τωρα προλαβαινεις η θα βλεπεις και του χρονου την ασχημοφατσα του σκορδα να σχολιαζει την κληρωση του ουεφα?
δεν ξερω παιδια ειμαι πολυ πικραμενος.
δεν εχεις λεφτα φιλε?το ξερεις τοσους μηνες πριν.στειλε 3 μηνες 2-3 ανθρωπους δικους σου στην λατινικη αμερικη να σου φερουν 2 λαβρακια με 200,000 τον καθενα να κανεις την δουλεια σου.
δηλαδη ο καρντοσο 1 μυριο κανει?δεν νομιζω.

παιρνει την μπαλα απο δεξια η ξανθη ολη η τουμπα κοιταει την περιοχη του φερναντεζ και βλεπει εναν παικτη...γυρναει τον κοιταεικαι ο κνολ...και ξαφνικα γινετε το απιστευτο.ο κνολ τον γραφει στα αρχιδια του και πεταει αετο.γινεται η σεντρα -με το πασο τους- και 0-1...

ρε κνολ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!αφου δεν εισαι καλος σε κατι αλλο.κανε αυτο τουλαχιστον.

δεν ξερω μαλλον προκειται για καταρα.ειμαστε μαλλον η μονη χωρα που ο πρωτος οπαδικα κοσμος βλεπει τις ομαδες του να βολοδερνουν και να ξεφτιλιζοντε απο χωρια μια ζωη.

παντως να πουμε και τα θετικα.η ομαδα εχει ταυτοτητα.αυτο ειναι σιγουρα μια αρχη.ειτε μπορουν και το κανουν ειτε οχι ..καθε παικτης ξερει που και πως να το κανει μεσα στο γηπεδο.

αν του χρονου δεν παιζουμε ευρωπη ξεχαστε γιορτες και 12,000 διαρκειας.γιαυτο...

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ.