Author Topic: ΠΑΟΚ - τυριά: 1 - 0 (Κυριακή 06/01/2008 19:00)  (Read 5947 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ck

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ - τυριά: 1 - 0 (Κυριακή 06/01/2008 19:00)
« Reply #260 on: January 07, 2008, 22:07:27 »
Φίλε, δεν κατάλαβες ότι φέτος είναι η πρώτη ουσιαστική χρονιά της υπομονής. Οι προηγούμενες ήταν μούφα. φέτος υπάρχει διοίκηση ΠΑΟΚ, φέτος μας λένε την αλήθεια, φέτος μας λένε ότι δεν έχουμε ομάδα αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε. Κι εγώ έτσι όπως είναι τα πράγματα είμαι ικανοποιημένος, επειδή μπορεί να περίμενα λιγότερα και βλέπω περισσότερα. Αργά - αργά γίνεται η αγουρίδα μέλι. δεν πάνε όπου θέλει όλοι οι άλλοι. Οταν θα φτάσουν σε σημείο να χρωστούν τα άντερά τους, εγώ θα έχω μία υγειή ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Με τα δικά μου λεφτά και κανενός άλλου.
Και κάτι άλλο: Αν νομίζεις ότι ο Ζαγοράκης θέλει λιγότερο από εσένα να παίζουν καλύτερη μπάλα, κάνεις λάθος.

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #261 on: January 07, 2008, 22:15:57 »
fetos exoume dioikisi me arxigo ton zagoraki pou prospa8i sinexia kai siga siga pisteuo 8a fani kai 8a antamif8i auti i prospa8ia....

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #262 on: January 07, 2008, 22:22:54 »
φέτος είναι η πρώτη ουσιαστική χρονιά της υπομονής. Οι προηγούμενες ήταν μούφα. φέτος υπάρχει διοίκηση ΠΑΟΚ, φέτος μας λένε την αλήθεια, φέτος μας λένε ότι δεν έχουμε ομάδα αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε

ayto einai to rezoume fetos. mprabo poli sosti koubenta

yg. de xero ti proigithike sta post pio prin mono se auto epese to mati mou k parousiazei tin katastasi akribos opos einai
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
OEO OEO OEO
GAMW TH LARISA K KA8E LARISAIO
GAMW TO KA...MPO K TO PHNEIO SAS
GAMW TO BY...SYNI TO ALOGO SAS
BALTE K E...NA FORTHGO ME GIDIA
K ELATE NA MAS KLASETE TA ARXIDIA[/b]
to synthimataki mipos paizei se hxhtiko?
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #264 on: January 07, 2008, 23:00:19 »
Καιρός ήτανε με τα κωλότυρα. Δύο χρόνια είχαμε να τα πάρουμε. Χεσμένοι ήρθανε, χεσμένοι φύγανε!

1) Το πέναλτυ στον Σάλμον ήτανε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ....προηγείται χτύπημα του μπεεεε-κώτσιου στον δεξί αστράγαλο του Σάλμον με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της μπάλλας και ΚΑΤΟΠΙΝ να του την πάρει "καθαρά" το τυρί.

2) Το χέρι του μπεεεε-γκαλίτσιου ήταν ΣΑΦΩΣ σηκωμένο με πρόθεση να διώξει την μπάλλα. ΕΔΩ ακούσαμε το θεϊκό από τον καθηγητή Μπαρούφα ότι ο Λάκης σηκώνει το χέρι του τυριού, οπότε πέναλτυ δεν είναι!!!! Δηλαδή το χέρι του γκαλίτσιου ήταν κολλημένο στο σώμα του και ο Λάκης το πήρε, το ξεκόλλησε από το σώμα του γκαλίτσιου, και το ώθησε να ακουμπήσει την μπάλλα για να γίνει πέναλτυ!! Ρε καθηγητή Μπαρούφα, η Αγκάθα Κρίστι μπροστά σου είναι ένα τίποτα!

3) Για τα offsides δεν το συζητάμε..........as usual!

4) Συγχαρητήρια στον Λάζαρο για την συμπεριφορά του απέναντι στον βλαχοτιράντα τον φωτάκη. Ενώ θα μπορούσε να είχε κάνει καμμιά 20αριά τούμπες από το δολοφονικό χτύπημα του τυριού, και κανείς δεν θα τούλεγε και τίποτα, και να ζητήσει το λόγο, παρόλα αυτά σηκώθηκε κατευθείαν και ΔΕΝ το συνέχισε, προς τιμήν του!

Παρόλα αυτά ο τυρο-χοντρο-λυράκης σηκώθηκε από τον πάγκο των μπεεεεε και διαμαρτυρήθηκε προς τον λάζαρο..για την αποβολή της τυρόπιτας!!!

Δεν ξέρω αν του άφησε κανά αιμάτωμα του Λάζαρου, αλλά το χτύπημα ήταν εγκληματικό για να του κάνει ζημιά αλλά νικολόπουλος style!

5) Τα 300 τυριά που ήρθανε στον ΝΑΟ βελάξανε καθόλου? Δεν ακούσαμε τίποτα! Μάλλον χάζεψαν με το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΛΑΟΥ που και με βροχή ... μία 20άρα χιλιάδες ήταν σίγουρα. Τέτοια πράγματα ΔΕΝ είναι να τα χάνεις!

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #265 on: January 07, 2008, 23:24:53 »
Φίλε, δεν κατάλαβες ότι φέτος είναι η πρώτη ουσιαστική χρονιά της υπομονής. Οι προηγούμενες ήταν μούφα. φέτος υπάρχει διοίκηση ΠΑΟΚ, φέτος μας λένε την αλήθεια, φέτος μας λένε ότι δεν έχουμε ομάδα αλλά προσπαθούμε να φτιάξουμε. Κι εγώ έτσι όπως είναι τα πράγματα είμαι ικανοποιημένος, επειδή μπορεί να περίμενα λιγότερα και βλέπω περισσότερα. Αργά - αργά γίνεται η αγουρίδα μέλι. δεν πάνε όπου θέλει όλοι οι άλλοι. Οταν θα φτάσουν σε σημείο να χρωστούν τα άντερά τους, εγώ θα έχω μία υγειή ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό. Με τα δικά μου λεφτά και κανενός άλλου.
Και κάτι άλλο: Αν νομίζεις ότι ο Ζαγοράκης θέλει λιγότερο από εσένα να παίζουν καλύτερη μπάλα, κάνεις λάθος.

+1 :thumbok:

lkffpm

• Guest
« Reply #266 on: January 08, 2008, 00:07:00 »
Μετά την λήξη του αγώνα, μείναμε κάποιοι που μαζεύαμε τα πανό και μετά περιμέναμε την 4 να αδειάσει

Τα τυριά απέναντι μούγκα!
Κάποιοι τρελλαμένοι δικοί μας από τα επίσημα να τους βρίζουν συνέχεια ώσπου...

Κάποιος στην 4 βελάζει δυνατά...
Ε σε δευτερόλεπτα βέλαζαν όσα ΠΑΟΚτσήδες ήταν στο γήπεδο.. Τα τυριά κάγκελο...

2-3 μπήκαν στο γήπεδο και πήγαν προς 8 προκαλώντας τους και μια 4-5 μπάτσοι πήγαν να τους γυρίσουν πίσω...
Όλα τα λεφτά το "μπεεεεεε" μετά την λήξη...

Στο γυρισμό (πήγαινα Κατερίνη τον ξάδελφο μου που ήρθε για τον αγώνα) περάσαμε τα λεωφορεία έχοντας τα κασκόλ στο πλάι αλλά πήγαιναν υπερβολικά σιγά και σιγά μην πήγαινα με 80 στην εθνική...

Άντε Πανόπουλε σε περιμένουμε... Έχουμε και φτηνά εισητήρια αν θες για σένα των 40 ευρώ σαν τα δικά σου Μ@λ@κ@!

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
« Reply #267 on: January 09, 2008, 16:00:34 »
me to dexi mphke sto 2008 h omada.akoma 1 nikh mesa sthn toumpa.sumplhrosame 50 agones xoris penalti
(entos kai ektos edras)kai sunexizoume.eixame arketes eukairies na teleioname to paixnidi alla
den exoume TON epithetiko gia na teleionei tis faseis.o protos mas skorer einai o konstantinidhs me 4 goal!!!!.
korufaios mas paixths htan gia emena o xristodoulopoulos pou ektos apo to goal pou petuxe eixe kai alles
eukairies na balei kai allo goal.apo ta thetika einai oti gia trito sunexomeno entos edras agona den dexthkame
goal.o kosmos arketos para ton kako kairo.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

fricoulas22

• Guest
« Reply #268 on: January 09, 2008, 17:50:40 »
Εγω εχω ενα παραπονο , απο εμας τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ(απο αρκετους)  ,και θα ηθελα να το εκφρασω.Ρε παιδια , δεν μπορω να καταλαβω κατι.. Απο τη στιγμη που με Λειβαδια ειχαμε 15.000 , ισως και 16.000 στο γηπεδο, ΠΩΣ γινεται να ειχαμε παλι τοσο? Το λεω αυτο γιατι ,και σε τηλεοπτικες εκπομπες , και σε ραδιοφωνικες , ακουσα απο πολλους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οτι ειμασταν τοσοι στο γηπεδο , με τα τυρια...Και λεω τωρα εγω... Στον εαυτο μου..'' Μαλακα φρικουλα, εισαι τρελος? Πως  βλεπεις τις 14-15 χιλιαδες ,20 ? ''  Ε Ι Μ Α Σ Τ Α Ν     ,   Ο Φ Θ Α Λ Μ Ο Φ Α Ν Ε Σ Τ Α Τ Α   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 19.000 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ! !   Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι , αρκετα πολλοι θα ελεγα, μιλανε για λιγοτερο ..!   Δεν θελω να μεγαλωνω το λαο με λογια ,για να δημιουργησω εντυπωσεις , αλλα μερικοι τον μικραινουν !! ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ?? ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΤΕΛΙΚΑ ?? 

peja_4

• Guest
OEO OEO OEO
K ELATE NA MAS KLASETE TA ARXIDIA[/b]
to synthimataki mipos paizei se hxhtiko?

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #270 on: January 11, 2008, 07:47:39 »
Ç ÐñùôïâÜèìéá Ðåéèáñ÷éêÞ ÅðéôñïðÞ êÜëåóå óå áðïëïãßá (ãéá ôçí ÐÝìðôç 10/1 êáé þñá 13:00) ôéò ðáñáêÜôù ÐÁÅ óôï ðëáßóéï ôùí óõíáíôÞóåùí ãéá ôçí 15ç áãùíéóôéêÞ. ÁíáëõôéêÜ:

Á) ÐÁÅ ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÁóôÝñáò Ôñßðïëçò-ÐÁÅ ÁÅÊ
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14, êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Â) ÐÁÅ ÂÝñïéá: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÂÝñïéá-ÐÁÅ Ëåâáäåéáêüò
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14, êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Ã) ÐÁÅ ÇñáêëÞò, É. Ôæéöüðïõëïò, ×. Îáíèüðïõëïò, Ö. ÃêéæÝëçò: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò, ãéá õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá ôùí öéëÜèëùí ôçò, êáèþò åðßóçò êáé ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí ê. É. Ôæéöüðïõëïõ (åêðñüóùðïò), ×. Îáíèüðïõëïõ (Áíôéðñüåäñïò) êáé Ö. ÃêéæÝëç (ðñïðïíçôÞò ôåñìáôïöõëÜêùí) óôïí áãþíá ÐÁÅ ÇñáêëÞò-ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 6, 8, 10, 11, 14, 15 êáé 17 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Ä) ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò: Ãéá õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÇñáêëÞò-ÐÁÅ Ïëõìðéáêüò
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 17 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Å) ÐÁÅ ÏÖÇ, Ã. ÓôåöáíïõäÜêçò, Í. ÐáíôáæÞò, Ö. Ðáôçíéþôçò: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò êáèþò åðßóçò êáé ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí ê. Ã. ÓôåöáíïõäÜêç (Éáôñüò), Í. ÐáíôáæÞ (Â’ ðñïðïíçôÞò) êáé Ö. Ðáôçíéþôç (ðñïðïíçôÞò ôåñìáôïöõëÜêùí) óôïí áãþíá ÐÁÅ ÏÖÇ-ÐÁÅ Áñçò
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 10, 11 êáé 14 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Óô) ÐÁÅ Ðáíáèçíáúêüò: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò êáèþò åðßóçò êáé ãéá õâñéóôéêÜ óõíèÞìáôá ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ Ðáíáèçíáúêüò-ÐÁÅ Áð. ÊáëáìáñéÜò
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14, 15 êáé 17 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Æ) ÐÁÅ ÐÁÏÊ: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò óôïí áãþíá ÐÁÅ ÐÁÏÊ-ÐÁÅ ËÜñéóá
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 14 êáé 15 ôïõ Ð.Ê. ôçò ÅÐÏ.

Ç) Ðáíéþíéïò (ÍÝïé), Á. ÌÜíôæéïò: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôïõ ðñïðïíçôÞ ôçò ïìÜäáò ÍÝùí ôïõ Ðáíéùíßïõ ê. Á. ÌÜíôæéïõ óôïí áãþíá ÍÝùí Áôñüìçôïò-Ðáíéþíéïò
* Åðß ðáñáâÜóåé ôùí Üñèñùí 1 åð, 5, 10, 11 êáé 12 ôïõ Ð. Ê. ÅÐÏ.

http://www.superleaguegreece.net/news08-01-08-1616.htm

Å) ÐÁÅ ÐÁÏÊ: Ãéá ôçí óõìðåñéöïñÜ ôùí öéëÜèëùí ôçò: ÷ßëéá åîáêüóéá åõñþ
« Last Edit: January 11, 2008, 10:15:46 by tsakalaki »

Li_75

• Guest
« Reply #271 on: January 11, 2008, 11:24:59 »

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Λάρισα
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

http://www.superleaguegreece.net/news08-01-08-1616.htm

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της: χίλια εξακόσια ευρώ

Κάτσε, περίμενε....Την Τετάρτη που μας έρχεται, 16/01/2008, θα μας ρίξουν κι άλλα στο κεφάλι...για τα ματς με νέο πανιώνιο και αστέρα τρίπολης...Κάτσε, εδώ είμαστε...Ήταν λίγα αυτά που μας ρίξανε την πρώτη φορά... :cwm23:

The_Cure

• Guest

OEO OEO OEO
K ELATE NA MAS KLASETE TA ARXIDIA

KAI ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ:

OEO OEO OEO
GAMW TO A..LOGO SAS KAI TIS STANES