Author Topic: ΠΑΟΚ - Ξανθούλα 0 - 1 Κυριακή 13/1/2008 ώρα 16:45 supersport 1  (Read 4905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
auta ta "klain main" ta fovame para poli.

ama theorise MEGALI omada prepi na antimetopizis OLOUS tous antipalous me SEVASMO.
PAOK PANO APO OLLA

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Η πουστάρα ο Λαμπριάκος θα παίξει?

Για τον φετινό ΠΑΟΚ όλα τα ματς είναι δύσκολα. Είτε ο αντίπαλος λέγεται Ξάνθη, είτε Λάρισα, είτε Αχιλλέας Τριανδρίας.
Κούτσα κούτσα αλλά πιστεύω το ματσάκι θα το πάρουμε. ΠΡΕΠΕΙ να το πάρουμε.

Κυρίως για βαθμολογικούς λόγους, αλλα και γιατί παίζουμε με την πιο αχώνευτη ομάδας της Λίγδας μετά τον gay
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
oxi i lougkra o lampriakos den paizei.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
pezi den pezi emis 8a tous gamisoume ;D

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Αυτός ο πανόπουλος θέλει πολύ μπινελίκι πάντως
γιατί πολύ κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ! >:( >:(
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

JOHNNYS-4-

• Guest
mono nikh me thn ksan8h elpizw na mhn einai allo ena mats thriller.. alla toulaxiston twra pernoume ton asso mes thn toumpa.. ante na kanoume pali edra thn toumpa opws palia.. na mhn pernaei kanenas.

Offline blue_eyes

• Βασικός
2-0 την ΑΕΚ με οργια Ραντζισκι..αυτον κ τον Καρντοσο μπορεις να φερεις ρε Ζηση να σε χαρω;
σφιχτη ομαδα η Ξανθη εδειξε πολυ ανεβασμενη και αρχιζω να το φοβαμαι το ματς πολυ..

Offline bozik

• Αλλαγή
καλο ξυπνητήρι  η προκριση που πηρε η σκοντα για παικτες-κοσμο....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
2-0 την ΑΕΚ με οργια Ραντζισκι..αυτον κ τον Καρντοσο μπορεις να φερεις ρε Ζηση να σε χαρω;
σφιχτη ομαδα η Ξανθη εδειξε πολυ ανεβασμενη και αρχιζω να το φοβαμαι το ματς πολυ..

Νταξει μωρέ τα ίδια λέγαμε για τον Τζιμπούρ και τρία τους πετάξαμε. Δεν εχει τύχη η ξάνθη στην Τούμπα. Λίγο τσαμπουκά να τους παίξεις κ τελείωσαν. Μπες μέσα και κλάδεψε στα πρώτα 2 λεπτά τον Πόι τον Κιντάνα και τον Ρατζίνσι να τους δείξεις που βρίσκονται κ τελείωσε το ματς. Είναι που είναι ασταθής ομάδα,ακόμα και μέσα στην έδρα της φέτος, είναι κ ανύπαρκτη εκτός. 3 ισοπαλίες έκανε όλες κ όλες (θα μου πεις μιλάς κ εσύ που έχεις 1, αλλα τώρα παίζουμε μέσα). Δεν είναι κλάιν μάιν το παιχνίδι (κ πως να είναι όταν ιδρώνεις για να κερδίσεισ βέροια και λεβαδειακό), αλλά δεν θα τους φοβόμαστε κιόλας.

Offline jgoudis

• Αποστολή
  • **
Αυτός ο πανόπουλος θέλει πολύ μπινελίκι πάντως
γιατί πολύ κόμπλεξ με τον ΠΑΟΚ! >:( >:(
den exei komplex...mas fovatai reeeeeeee
ΠAΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Σ'ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ!

Offline agraf

• Αλλαγή
Κάθε παιχνίδι θέλει σοβαρότητα, μην νομίζουμε ότι θα τους νικήσουμε μόνο με τις φανέλες. Όπως είναι ο ΠΑΟΚ φέτος τα εντός έδρας ματς είναι ακόμα πιο σημαντικά γιατί εκτός υστερούμε.
Και με τον Λεβαδειακό χι-χι-χι-χου-χου-χου και χαβαλέ είμασταν στην κερκίδα και στο τέλος χτυπιόμασταν σαν αρκούδια στα πανηγυρια.
Ίσως καλό θα ήταν να αλλάξει και ο τίτλος στο τόπικ, δεν είναι Ξανθούλα, είναι Ξάνθη.

Offline bozik

• Αλλαγή
για μενα ουτε Ξανθη δεν ειναι-ειναι σκοντα περιεργος...δεν φταιει σε τιποτα οι συμπαθεστατοι πολη της Ξανθης καθε χρονο να τρωει τα μπινελικια της... κατα τα αλλα αδερφε agraf συμφωνω απολυτα-ιδιως στους πανηγυρισμους σαν αρκουδια  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Geo

• Αλλαγή
Δύσκολο παιχνίδι ειδικά τώρα που απέκλεισαν το χανούμι στο κύπελλο, θα έρθουν πολύ "σηκωμένοι" στον ΝΑΟ.
Σοβαρότητα και μετριοπάθεια και θα το πάρουμε το ματσάκι με το έτσι με το θέλω, έστω και με μισό μηδέν!

Εκτός από πέναλτυ...., έχουμε αρκετό καιρό να σκοράρουμε με χτύπημα φάουλ και κόρνερ.....

greekboy1981

• Guest
ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !
ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ .....ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

fatal_invasion

• Guest
Kalws irthes sto forum aderfe..
diskolo to matsaki paidia..prosopika eimai poli periergos na do tin monomaxia snaoutser - kintana..
Simera pou eida tin ksanthi,pige arketa kala,poli treksimo..Elpizo na doume ena wraio mats kai na kerdisei o kaliteros PAOK.

fatal_invasion

• Guest
Kai na diorthoso mia malakia mou pou tora m'rthe.(Me tin proipothesi oti tha valei ton snaoutser aristero back,giati provlepo ton xaralabous na ton kanei yo yo!!)

Offline bozik

• Αλλαγή
από έγκυρη πηγή ξέρω ότι την κυριακή παίζουμε με την ξανθη 5 παρα τέταρτο, το ματς είναι δύσκολο και κρίσιμο για τι συνεχεια και ο κόσμος είναι αλλου....ελπίζω να είναι στην ΤΟΥΜΠΑ, γνωρίζοντας ότι το παιχνιδι είναι πολύ δυσκολο.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
είναι επιβεβαιωμένο ή φούμαρα μας πουλάς ρε? ;D Αν δεν δω τη σέντρα του αγώνα δεν πιστεύω ;D
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

chiltsid

• Guest
kai ego to akousa avto bozik,plaka plaka den antimetopizoume to mats me tin sobarothta pou tha eprepe kai avto mono kako einai.
gia avto siga siga as afisoume metagrafes ktl sthn akrh kai as asxolithoume ligo me thn omada mas.
to matsaki avto einai poly shmantiko:
1)epeidi ola ma ola ta mats,anexeretos antipalo sthn toumpa,prepei na ta kerdisoume.
2)me dyo nikes seri kai mporei kai parapano tha dosei dynamei kai othisi sthn omada gia ta ntermpi kai thn synexeia

h xanthi einai mia dyskoli omada opos eidame k sto kypello,amyna beton,kentro polyplitheis kai sth epithesi exoun enan empeiro epithetiko pou skorarei evkola.
episis exoun ton kintana pou einai poly grigoros kai mporei na dimiourgisei problimata.
to kalo bebaia gia emas einai oti ektos baggeli kai arampatzi,oloi oi ypoloipi paiktes einai diathesimoi.
emeis apo thn plevra mas prepei pali na gemisoume to gipedo,gia na boithisoume thn omada alla kai thn dioikisi oikonomika.

ck

• Guest
Την Ξάνθη θα την κερδίσουμε με έναν τρόπο: τον ΛΑΟ μας. Αν είμαστε εμείς εκεί, όπως κάθε αγώνα εντός, οι παίκτες είναι σαν να παίρνουν αυτό πυο δίνει φτερά, έχουν πάθος και τρέλα για τη νίκη. Οταν λείπουμε... αφήστε τα