Author Topic: Ταινίες που αξίζει να δείτε  (Read 106103 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Απ: Ταινίες που αξίζει να δείτε
« Reply #2320 on: September 08, 2018, 13:12:05 »
Να δειτε το THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING MISSOURI

Απλα φανταστικη ταινια...απο τισς καλυτερες που εχω δει τα τελευταια χρονια...Απλη ιδεα αλλα η αναπτυξη χαρακτηρων, ενα twist, το ending και γενικα σεναριακα ΦΥΣΑΕΙ

ΝΑΙ! Πολλές σεναριακές ανατροπές και εκπληκτική ερμηνεία από την πρωταγωνίστρια. Βαρύ το θέμα αλλά καταφέρνει να βγάλει και χιούμορ κατά στιγμές
8,5/10

Δειτε το herediτary....THRILLERARA

ΚΑΙ ΝΑΙ! Σεναριακά μπορεί να πάσχει λίγο και οι ερμηνείες ορισμένων εκ των πρωταγωνιστών να κινούνται σε ρηχά επίπεδα, αλλά αυτό το θρίλερ παίζει άγρια με το μυαλό χωρίς πολλά κουραστικά jump scares. Έχουν εξελίξει και τη χρήση των καμερών που σε κάποιες φάσεις νομίζεις ότι είσαι μέσα στην ταινία. Δε μπορώ να το περιγράψω ακριβώς γιατί δε ξέρω τεχνικούς όρους. Επίσης και στο θέμα της χρήσης και μη χρήσης μουσικής υπόκρουσης ξεφεύγει κάπως από τα τετριμμένα.
8/10
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline lostinprobatopoihsh4

• Αποστολή
  • **
« Reply #2321 on: September 08, 2018, 19:48:18 »
Εμένα το Hereditary όχι μονο δεν με καθήλωσε, αλλά ένιωσα οίκτο για τους ηθοποιούς που υποβλήθηκαν σ αυτη τη δίχως τέλος ταλαιπώρια. Το έργο αρχίζει υπέροχα το πρωτο μισάωρο κ δείχνει πολλά υποσχόμενο για τους λάτρεις του είδους, όσο όμως η πλοκή κορυφώνει απογοητεύει τραγικά, ο δε υιος της οικογένειας θα πρεπε να παίζει στο american pie οχι σε horror film. Ασύνδετη, επιπόλαια και ολικό κλέψιμο απο πολλες ταινίες του ίδιου ύφους-μεχρι και απο το αξεπέραστο Rosemary's Baby έκλεψαν.

Offline 8emhs

• Αλλαγή
« Reply #2322 on: September 08, 2018, 20:14:43 »
Δεν ξερω αν το εχει ήδη προτείνει κάποιος αλλά ωραίο θρίλερ (και πρωτότυπο ως προς την σχεδόν παντελή απουσία ήχου και διαλόγου) είναι το "A Quiet Place" με την Emily Blunt και τον John Krasinski  (ζευγάρι και στη ζωή).

https://www.imdb.com/title/tt6644200/

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
« Reply #2323 on: September 08, 2018, 21:15:30 »
Ναι το πρότεινε ο λοστ. Ωραίο όντως, το χα δει στο σινεμά. Ταινία χωρίς διαλόγους να σε κρατάει στην τσίτα μέχρι το τέλος είναι υπόθεση. Αν και προσωπικά ταινίες επιστημονικής φαντασίας δε με αγγίζουν, η συγκεκριμένη άξιζε. Και μιας που λέω επιστημονικής φαντασίας ίσως στους λάτρεις να αρέσει το 10 Cloverfield Lane https://www.imdb.com/title/tt1179933/. Για μένα αρχίζει καλά, εξελίσσεται καλύτερα ώσπου στο τέλος το γαμάει τη μάνα και καταντάει κωμωδία για τα γούστα μου..

Εμένα το Hereditary όχι μονο δεν με καθήλωσε, αλλά ένιωσα οίκτο για τους ηθοποιούς που υποβλήθηκαν σ αυτη τη δίχως τέλος ταλαιπώρια. Το έργο αρχίζει υπέροχα το πρωτο μισάωρο κ δείχνει πολλά υποσχόμενο για τους λάτρεις του είδους, όσο όμως η πλοκή κορυφώνει απογοητεύει τραγικά, ο δε υιος της οικογένειας θα πρεπε να παίζει στο american pie οχι σε horror film. Ασύνδετη, επιπόλαια και ολικό κλέψιμο απο πολλες ταινίες του ίδιου ύφους-μεχρι και απο το αξεπέραστο Rosemary's Baby έκλεψαν.

Και ο γιος και ο πατέρας κακές ερμηνείες σε αντίθεση με την πρωταγωνίστρια που είναι πολύ δυνατή. Εμένα πάλι μου φάνηκε να ξεφεύγει απ την πεπατημένη των κλασσικών θρίλερ και γι αυτό με γοήτευσε
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #2324 on: September 10, 2018, 20:37:19 »
Επίσης και στο θέμα της χρήσης και μη χρήσης μουσικής υπόκρουσης ξεφεύγει κάπως από τα τετριμμένα.
8/10

Ελα ρε Disorder...με κουλανες...τρομερο σχολιο...με μια λεξη αυτο που ειπες ειναι οτι ειχε πολυ καλο spotting.
Δηλαδη που θα μπει και που θα βγει η μουσικη

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2325 on: September 14, 2018, 11:05:16 »

https://www.imdb.com/title/tt5119116/

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2326 on: September 15, 2018, 20:39:32 »

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #2328 on: September 24, 2018, 23:46:19 »

Offline lik4

• Αλλαγή

Offline phantom

• Αποστολή
  • **

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #2331 on: October 10, 2018, 20:54:43 »

Και ο γιος και ο πατέρας κακές ερμηνείες σε αντίθεση με την πρωταγωνίστρια που είναι πολύ δυνατή. Εμένα πάλι μου φάνηκε να ξεφεύγει απ την πεπατημένη των κλασσικών θρίλερ και γι αυτό με γοήτευσε

και οι δυο καλα τα λετε αλλα σου αφηνει μια καπως ξενερα στο τελος ενω θα μπορουσε να ειναι ταινιαρα

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline scouser4

• Αλλαγή

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός