ψαχνωντας να βρω τι λεει ο scouser4 για το gravity για να καταλαβω το πειραγμα (δεν βρηκα τιποτα...) ειδα οτι μερικοι μερικοι δεν το χουν λεει με τα downloads και τους υποτιτλους...αμαρτια ρε αγορι μου. (σαν τη διαφημιση ενα πραγμα.)
εχω να προτεινω λοιπον ενα σουπερ-ντουπερ προγραμματακι που τα κανει ολα και συμφερει.
xbmc. το γκουγκλαρεις και το κατεβαζεις ευκολα και γρηγορα. ειναι freeware.
ειναι λιγο μανικι να το σεταρεις αλλα αν ξοδεψεις λιγο σαπιο χρονο να το ψαξεις και το σεταρεις σωστα θα παθεις πλακα.
ουσιαστικα συνδεεις το προγραμμα με τους φακελους του υπολογιστη που εχεις τις ταινιες τις σειρες τις μουσικες γενικως ολα τα multimedia και οτι θελεις να ανοιξεις το ανοιγεις απο κει μεσα. εχει απειρα plug-ins που μπορεις να προσθεσεις και να χεις εναν ευκολο οικιακο κινηματογραφο.
Για να καταλαβεις....δεν κατεβαζω υποτιτλους πλεον. Το κανει αυτο για μενα. Εχω την βιβλιοθηκη με τις ταινιες μου και αυτοματα (το εχω ρυθμισει) μου δημιουργει database για τα παντα. Μπορω να δω trailer, περιληψη της υποθεσης, cast, κριτικες τα παντα. Χωρις επαναλαμβανω να το ψαξω προσωπικα. Ξεκιναει η ταινια, πατας το πληκτρο των υποτιτλων και σου βγαζει μια λιστα απο διαθεσιμους υποτιτλους. Διαλεγεις με ενα κλικ και συνεχιζει η ταινια κανονικα με υποτιτλους...
Την πιο κορυφαια εκδοχη χρησης του, την ειχα δει σε σπιτι τρελογκατζετακια φιλου, ο οποιος εχει συνδεσει τα παντα στο σαλονι, τηλεοραση, pc, ενισχυτη με 5.1 κλπ κλπ και τα κανει σχεδον ολα αυτοματα. Μεχρι που τον ενημερωνει και ποια επεισοδια απο ποιες σειρες που παρακολουθει παιχτηκαν αυτη τη βδομαδα στην αμερικανικη τηλεοραση για να θυμαται τι εχει να κατεβασει....χοχοχο καψιμο...