Author Topic: Ταινίες που αξίζει να δείτε  (Read 105973 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Απ: Ταινίες που αξίζει να δείτε
« Reply #1340 on: February 28, 2011, 17:09:50 »
Aυτα ειναι απο το αρχειο μου

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1341 on: February 28, 2011, 17:11:36 »
Εχουν βγει εκπληκτικες ταινιες αυτο το 3μηνο. Μετα τα Μαυρο Κυκνο, Λογο του Βασιλια, Fighter , 127 hours ειδα και το The way back το οποιο και με συγκλονισε. Πολυ καλες ερμηνειες, καταπληκτικη σκηνοθεσια, γενικα μια ταινια που εισαι εντελως αποροφημενος, και εχει και τροφη για σκεψη.
 Καταπληκτικη χρονια για το σινεμα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1342 on: February 28, 2011, 17:15:50 »
από όλα (θα πάω να δω το Μαύρο Κύκνο, δεν το είδα) μόνο ο Λόγος του Βασιλιά μου έμεινε. για το 127 καλύτερα να μην πω τπτ.
όποιος δεν έχει δεί όμως Λόγο του Βασιλιά ειλικρινά να πάει. δεν περιμένει να δεί αυτό που θα δεί με τπτ.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1343 on: February 28, 2011, 17:20:48 »
http://www.youtube.com/watch?v=Lvksi4fNe6g (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=0eGtlCzMTIc (Embedding disabled, limit reached)

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1344 on: February 28, 2011, 17:21:49 »
Εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι ο λογος του βασιλια (δεν το εχω δει ακομα), ειναι καλυτερο απο τον μαυρο κυκνο...
1 οσκαρ μονο στην πορτμαν γαμω την παραγκα τους. Ο αρονοφσκι επρεπε να παρει αγαλματακι με τα μπουνια, αλλα σφυραγε κασναφερης.
Και η μουναρα η κουνης που μας τρελανε το μυαλο επρεπε να παρει το β' γυναικιο περιπατο... Τεσπα, μεγαλο φιασκο εγινε στα βραβια..

Γενικοτερα, επειδη για τον κυκνο ακουγονται διαφορα, απλα να πω πως οι ταινιες του αρονοφσκι οπως και παρομιων σκηνοθετων, δεν ειναι για ολους... Γιαυτο και ή θα λατρεψεις την ταινια ή θα την κραζεις. Γουστα ειναι αυτα. Προσωπικα κοβω φλεβες για τετοιες ψυχασθενιες, αλλα αντικειμενικα ο αρονοφσκι στον κυκνο εσπειρε... αρεσει, δεν αρεσει..

υγ. ραβ το 127 hours ουτε εμενα μου αρεσε... εκτος απο τα νιαμου, συμφωνουμε και σε ταινιες... Παρολλα αυτα, ο ζλαταν σε γαμαει  :-* :P :'(

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1345 on: February 28, 2011, 17:33:43 »
φιλε King ολα υποκειμενα ειναι αλλα για μενα καλυτερη ταινια ειναι ο βασιλιας....δεν θα κατσω να κανω αναλυση της καθε ταινιας....κατσε να την δεις αξιζει....

μ αρεσει πολυ ο αρονοφσκι....το ρεκβιεμ για ενα ονειρο ειναι μεσα στις 5 καλυτερες ταινιες που εχω δει ποτε και ισως η ποιο συγκλονιστικη που ειδα ποτε....και η αλλη με τον μικι ρουρκ πολυ καλη!!!!

ο μαυρος κυκνος για μενα χανει παρα πολυ την πρωτη ωρα που κουραζει αρκετα....το τελευταιο μισαωρο ειναι βεβαια φανταστικο....

οσων αφορα σκηνοθεσια εγω θα το εδινα στο inception....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1346 on: February 28, 2011, 17:34:32 »
http://www.youtube.com/watch?v=8K_K-a8AZ_o (Embedding disabled, limit reached)

http://www.youtube.com/watch?v=Wl8gcRgBJVI (Embedding disabled, limit reached)

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1347 on: February 28, 2011, 18:00:07 »
καλα ηταν φετος τα οσκαρ. ολοι πηραν αυτο που αξιζαν. king ενα αγαλματακι και πολυ για μια ταινια ριχη μην τρελαθουμε. σαν τον ΠΑΟΚ φετος. ενα κυπελλακι κ πολυ μας ειναι.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1348 on: February 28, 2011, 19:17:00 »
Βρε μαρακι μου καλο, ακου λιγο για να καταλαβεις.. Στην δουλεια μου ειδαν τον κυκνο 8 ατομα. Οι 4 παθαν σοκ και οι αλλοι 4 μιλουσαν για μεγαλη μαλακια εργο.
Δεν ειναι αυτες οι ταινιες για ολους, και δεν το λεω υποτιμητικα. Ειναι θεμα γουστου. Ο αλλος φτιαχνεται με νορμαλ ταινιες, με χαπι εντ και τελος παντων straight forward πραγματα. Υπαρχουν 1 εκ ηθοποιοι και αλλοι τοσοι σκηνοθετες που βγαζουν τετοιες ταινιες. Ο περισσοτερος κοσμος αυτες γουσταρει... ταινιουλα και μετα σπιτι για υπνο.
Εγω γουσταρω ταινιες που μετα δεν με αφηνουν να κοιμηθω.. ταινιες που ο σκηνοθετης παιζει με το μυαλο μου και με την ψυχοσυνθεση μου. Αυτοι οι ιθοποιοι και σκηνοθετες δεν ειναι πολλοι, ειναι λιγοι και καθε φορα περιμενουμε 1-2 χρονια για να δουμε ενα τετοιου στυλ εργο. Επειδη λοιπον αυτα ειναι θεμα γουστου, σου λεω απλα οτι δεν εφταιγε ο αρονοφσκυ που δεν σου αρεσε ο κυκνος, αλλα αυτος που σου προτεινε να πας να δεις ενα εργο που εξ'αρχης ξερεις οτι δεν ειναι νορμαλ ταινια.

Sabbath, ρε φιλε ενω συμφωνω με ολο το ποστ σου, τι να πω... εμενα ο κυκνος με ρουφιξε απο τα πρωτα λεπτα.. Πηγα λιγο μαγκομενος να το δω επειδη ειχα ακουσει για μπαλετα και δεν ημουν σιγουρος για το τι θα δω και αν θα μου αρεσει... Εν τελη με αφησε μαλακα και εκανα να μιλησω κανα 2ωρο απο το σοκ του τι ταινιαρα ειδα... Για μενα μακραν η καλυτερη ταινια του 2010 (χωρις να εχω δει τον βασιλια) και μια απο τις καλυτερες της 10ετιας αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.  ;)  Επισης και το λεσβιακο ηταν το καλυτερο (ελεω κουνης) μετα το manholland drive του 2001 !!  :P

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1349 on: February 28, 2011, 19:22:49 »
king αν  θεωρεις πως ειμαι τυπος που θελω να βλεπω ταινιες με happy end και μετα να παω για υπνο κανεις μεγαλο λαθος. αυτη η ταινια παιζει για ενα λεπτο με τα σωθικα σου κ αμεσως (για ενα εξοικιωμενο ματι στο σινεμα) εχεις καταλαβει τι γινεται. για μενα ηταν μια νορμαλ ταινια πιο πολυ κ απο τις νορμαλ.(κ ας λες οτι δεν ειναι νορμαλ) υπερεκτιμημενη και τιποτα αλλο.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1350 on: February 28, 2011, 19:28:30 »
Οκ.. διαφωνουμε πληρως, νο προμπλεμ.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #1351 on: February 28, 2011, 19:29:42 »
που ειναι και ο corrupt ο κριτικος να μας πει τη γνωμη του αληθεια?  :P πηγε κανα στρατο μηπως?

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #1352 on: February 28, 2011, 19:50:53 »
οσων αφορα σκηνοθεσια εγω θα το εδινα στο inception....
ανετοτατα.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1353 on: February 28, 2011, 20:04:13 »
που ειναι και ο corrupt ο κριτικος να μας πει τη γνωμη του αληθεια?  :P πηγε κανα στρατο μηπως?

o corrupt ειμαι σιγουρος πως αν το ειδε, θα ξεροχυσε... γιατι τετοιες του αρεσουν  ;)

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #1354 on: February 28, 2011, 21:13:46 »
μλκ king θα πάω να δω τον κύκνο με τη γυναίκα μου που μου τά χει κάνει τσουρέκια, για το οποίο ενέδωσα μετά το post σου, κανόνισε μλκ να σε βρίζω ποιό πολύ για τον κύκνο απ' ότι για τον μούσλι...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1355 on: February 28, 2011, 21:43:37 »
μαυρος κυκνος για μενα απογοητευση απο αρανοφσκι. π, ρεκβιεμ και φαουντεν αριστουργηματα, με εκαναν τρελο φαν.
με απογοητευσε κ ο παλαιστης, ευκολο και προβλεψιμο, μια αντιστροφη των ταινιων του αμερικαν ντριμ που δεν εδωσε τπτ ιδιαιτερο.
με απογοητευσε κ ο κυκνος. λιγο επιπολαιο μου φανηκε με αρκετες σκηνες να ναι αρκετα φτηνες, που παραπεμπουν σε κλισε ταινιων τρομου και μπι μουβιζ. το λεσβιακο εντελως φτηνη προσπαθεια κ παλι να σοκαρει κ να κερδισει το κοινο, οχι με τη δεξιοτεχνια που το εκανε στο ρεκβιεμ.

κυνοδοντας μαρεσε, ρε ραμπ οκ δεσαρεσε, αλλα καηκες ασχημα στο ποστ, σα να χωνεις σε ζαγορακη :'(
απορω πως το βραβειο δε πηγε στο μπιουτιφουλ, πολυ πιασαρικο αλλα και μαυρο ταυτοχρονα, εχει και θανατο απο καρκινο μεσα, σηνηθως η ακαδημια ξερογλειφεται για τετοια..

αυτα ::)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1356 on: February 28, 2011, 22:01:24 »
dave, δεν έχω παρά να συμφωνήσω σε όλα. Όντως, για μένα ήταν τρελλή μούφα ο μαύρος κύκνος. Όχι ότι δεν είναι καλή ταινία, αλλά για Αρανόφσκι και με τέτοιο καστ, πήγε πολύ χειρότερα απ' ότι περίμενα. Βέβαια, οι δημόσιες σχέσεις να είναι καλά και το τσίμπησε και η μορφονιά το όσκαρ.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1357 on: March 01, 2011, 00:52:38 »
egoist ελπιζω το μορφονια να μην ειρωνικο φιλλλλλαρακι γιατι δεν θα τα παμε καλα....

Πορτμανσκυλο -4-

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1358 on: March 01, 2011, 00:54:44 »
Βρε μαρακι μου καλο, ακου λιγο για να καταλαβεις.. Στην δουλεια μου ειδαν τον κυκνο 8 ατομα. Οι 4 παθαν σοκ και οι αλλοι 4 μιλουσαν για μεγαλη μαλακια εργο.
Δεν ειναι αυτες οι ταινιες για ολους, και δεν το λεω υποτιμητικα. Ειναι θεμα γουστου. Ο αλλος φτιαχνεται με νορμαλ ταινιες, με χαπι εντ και τελος παντων straight forward πραγματα. Υπαρχουν 1 εκ ηθοποιοι και αλλοι τοσοι σκηνοθετες που βγαζουν τετοιες ταινιες. Ο περισσοτερος κοσμος αυτες γουσταρει... ταινιουλα και μετα σπιτι για υπνο.
Εγω γουσταρω ταινιες που μετα δεν με αφηνουν να κοιμηθω.. ταινιες που ο σκηνοθετης παιζει με το μυαλο μου και με την ψυχοσυνθεση μου. Αυτοι οι ιθοποιοι και σκηνοθετες δεν ειναι πολλοι, ειναι λιγοι και καθε φορα περιμενουμε 1-2 χρονια για να δουμε ενα τετοιου στυλ εργο. Επειδη λοιπον αυτα ειναι θεμα γουστου, σου λεω απλα οτι δεν εφταιγε ο αρονοφσκυ που δεν σου αρεσε ο κυκνος, αλλα αυτος που σου προτεινε να πας να δεις ενα εργο που εξ'αρχης ξερεις οτι δεν ειναι νορμαλ ταινια.

Sabbath, ρε φιλε ενω συμφωνω με ολο το ποστ σου, τι να πω... εμενα ο κυκνος με ρουφιξε απο τα πρωτα λεπτα.. Πηγα λιγο μαγκομενος να το δω επειδη ειχα ακουσει για μπαλετα και δεν ημουν σιγουρος για το τι θα δω και αν θα μου αρεσει... Εν τελη με αφησε μαλακα και εκανα να μιλησω κανα 2ωρο απο το σοκ του τι ταινιαρα ειδα... Για μενα μακραν η καλυτερη ταινια του 2010 (χωρις να εχω δει τον βασιλια) και μια απο τις καλυτερες της 10ετιας αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο.  ;)  Επισης και το λεσβιακο ηταν το καλυτερο (ελεω κουνης) μετα το manholland drive του 2001 !!  :P

Συμφωνω σε ολα. The Way back ειδες;

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #1359 on: March 01, 2011, 01:01:05 »
Δηλαδη η πορτμαν απο δημοσιες σχεσεις πηρε το οσκαρ?? Ρε μλκ μην με τρελενετε τελειως.. αν δεν επαιρνε και η πορτμαν οσκαρ, θα το κλειναμε το μαγαζι για οσκαρ.. Η πορτμαν επρεπε να παρει 2 αγαλματακια, 1 γιατι το αξιζε και 1 γιατι εμαθε μπαλετο!

Toy, εγω δεν σου λεω να πας να το δεις, εγω σου λεω πως ο κυκνος για μενα που ειμαι φαν τετοιων ταινιων ηταν απιστευτη ταινια και θα πρεπε να παρει περισσοτερα οσκαρ.
Αν σου αρεσουν προηγουμενες ταινιες του αρονοφσκι, ναι να πας να το δεις.. Αν οχι, τοτε καλυτερα ασε την γυναικα να παει μονη της.

Τωρα του dave που ενω βλεπει αρονοφσκι δεν του αρεσε, τι να πω... Δεν του αρεσε και ο παλαιστης λεει, οποτε δεν ξερω.. Εκει παιζει και το γουστο μεσα... Πχ οι φτηνες σκηνες b movie που αναφερει, εμενα μου αρεσαν  :-\ Βεβαια τα θριλερ/τρομου τα τρωω με το κουταλι, οποτε προσωπικα δεν με ενοχλησαν καθολου.

υγ. Οχι dark αλλα το εχω στα σχεδια μου να παω  ;)