Author Topic: Ταινίες που αξίζει να δείτε  (Read 105716 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

apaoki13

• Guest
Απ: Ταινίες που αξίζει να δείτε
« Reply #600 on: December 07, 2008, 08:35:18 »
Κατ' αρχάς σου αποκαλύπτει το τέλος!!!! Αν είναι δυνατόν. Όλες οι μεταφράσεις τίτλων είναι μαλακία πλέον δεν πρέπει να το κάνουν. Ευτυχώς που δεν μας τις μεταγλωτίζουν κιόλας για να ψαχνόμαστε εντελώς όπως οι Γάλλοι και οι Ιταλοί.

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #601 on: December 07, 2008, 09:35:39 »
Το ορφανοτροφειο το ειδα χτες.. μεγαλη μουφα μου φανηκε.. βαρετο πολυ..
Για τον Γκιγιερμε Ντελ Τορο οντως ακουγονται πολυ καλα λογια.. αλλα το el Orfanata με απογοητευσε..
Αντε να δουμε και το Λαβυρινθο του Πανα...
Den Sumfono...Eidika tetoies taineies prepei na tis vlepeis se kalo cinema me kalo hxo yia na niwseis ta panta...DVD sto spiti, me ta fwta anoixta, thlefwna pitses, toualeta ktl....to xases to paramuthi. Otan thn eida thn teneia se olo to cinema epikratouse -10celcius apo thn ekseliksh ths. Kai polu sunesthimatikh sto telos...

Κείμενο με Ελληνικό Αλφάβητο
Δεν Σύμφωνο... Ειδικά τέτοιες ταινειες πρέπει να τις βλέπεις σε καλό cinema με καλό ήχο για να νιώσεις τα πανταα... DVD στο σπίτι, με τα φώτα ανοιχτά, τηλέφωνά πίτσες, τουαλέτα κτλ.... το χασές το παραμύθι. Όταν την είδα την τένια, σε όλο το cinema επικρατούσε   -10celcius από την εξέλιξή τής. Και πολύ συναισθηματική στο τέλος...

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #602 on: December 11, 2008, 22:53:59 »
πληροφορίες για το Γόμορρα?

http://www.cine.gr/film.asp?id=711312&

είναι να το δούμε..και ήθελα εντυπώσεις..

apaoki13

• Guest
« Reply #603 on: December 11, 2008, 23:09:21 »
Ακολουθεί τη λογική του βιβλίου που είναι γραμμένο σαν εκτενές ρεπορτάζ σπασμένο σε κεφάλαια. Έτσι και η ταινία είναι ασύνδετες ιστορίες που εναλλάσσονται. Εμένα μου άρεσε αλλά είχα διαβάσει πρώτα το βιβλίο οπότε ήμουν στο κλίμα και καταλάβαινα τι έβλεπα. Αξίζει πάντως να το δεις. Και για να σε βάλω στο κλίμα οι ιστορίες που θα δεις έχουν να κάνουν με τις διάφορες δραστηριότητες της Καμόρα. Από τη βιομηχανία ρούχων, τα ναρκωτικά, τα όπλα, τις οικοδομές κ.ά.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #604 on: December 11, 2008, 23:48:54 »
Thanks για τις πληροφορίες Αδερφέ. Θα ψάξω και για το βιβλίο.

mpougatsas

• Guest
« Reply #605 on: December 12, 2008, 00:14:46 »
πληροφορίες για το Γόμορρα?

http://www.cine.gr/film.asp?id=711312&

είναι να το δούμε..και ήθελα εντυπώσεις..

Geo τις Γενικές Πληροφορίες που έχει στα δεξιά τις τσέκαρες φαντάζομαι..

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #606 on: December 12, 2008, 09:56:34 »
Αδερφέ mpougatsas  Όχι δεν τις διάβασα.  :P
Νομίζεις ότι όποιος έχει μάτια βλέπει?  ::)
παρόλα αυτά ήθελα μία γνώμη από δω μέσα για την συγκεκριμένη ταινία.

GeorgT

• Guest
« Reply #607 on: December 12, 2008, 10:11:54 »
Τη συγκεκριμένη ταινία εχει τουλάχιστον ενα μηνά που λέω θα την δω (αλλα πάντα κάτι τυχαίνει) πάντως απο οσα εχω διαβάσει εδω μεσα σε όποιον αρέσει Η πόλη του θεού, θα αρέσει κ αυτή η ταινία (που θα παει θα την δω κ εγω ;D)

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #608 on: December 15, 2008, 01:41:42 »
Geo 68, το Gomorra το ειδα και στο συνιστω. Το βιβλιο δε το διαβασα αλλα βρηκα την ταινια πολυ καλη και ενημερωτικη.(Απιστευτη η προφορα των ναπολιτανων, θυμιζει πιο πολυ πορτογαλικα παρα ιταλικα!)
Επισης προτεινω και το "Η σιωπη της Λορνα" των αδερφων Νταρντεν. Το ειδα στο Φεστιβαλ. Ταινιαρα! Το ευρωπαϊκο σινεμα παει γαμιωντας τελευταια, οι αμερικανοι το μονο που εχουν να αντιπαραταξουν σ'αυτον τον καταιγισμο(Μπααντερ-Μαϊνχοφ, Κυμα, Ιλ Ντιβο συν τις προαναφερθεισες) ειναι ο Γουντυ Αλεν και -ισως- η τελευταια του Κλιντ Ηστγουντ (δεν την εχω δει).
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

MetroStar

• Guest
« Reply #609 on: December 15, 2008, 01:46:11 »
Η πολη του θεου ειναι αυτή που μιλάει για το Ρίο και τα ναρκωτικα και τις συμμοριες?

JamaicaN

• Guest
« Reply #610 on: December 15, 2008, 02:20:51 »
Ναι, γυρισμενη στις παραγκουπολεις..

MetroStar

• Guest
« Reply #611 on: December 15, 2008, 02:28:06 »
Είναι συγκλονιστική άκουσα. Θέλω κι εγώ να την δω.

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #612 on: December 15, 2008, 02:43:22 »
Να τη δειτε παιδια, φοβερη ταινια και αυτη! Εγω ενθουσιαστηκα τοσο, που ειδα και το τηλεοπτικο σηριαλ που την ακολουθησε ("Η πολη των ανθρωπων"). Αυτο υπαρχει σε γνωστη αλυσιδα βιντεο κλαμπ, για οποιον ενδιαφερεται.
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

rokas

• Guest
« Reply #613 on: December 15, 2008, 22:47:40 »
καπνισμενες κανες η ταινια. :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #614 on: December 15, 2008, 23:01:55 »
Cidade de Deus, Η πόλη του Θεού. Εξαιρετική ταινία, το είχα δει πριν κανα χρόνο, μου άρεσε πάρα πολύ. Μπορεί να είναι λίγο ωμό σε ορισμένα σημεία αλλά και ο ρεαλισμός κάνει καλό.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

giannis80

• Guest
« Reply #615 on: December 15, 2008, 23:34:33 »
Geo 68, το Gomorra το ειδα και στο συνιστω. Το βιβλιο δε το διαβασα αλλα βρηκα την ταινια πολυ καλη και ενημερωτικη.(Απιστευτη η προφορα των ναπολιτανων, θυμιζει πιο πολυ πορτογαλικα παρα ιταλικα!)
Επισης προτεινω και το "Η σιωπη της Λορνα" των αδερφων Νταρντεν. Το ειδα στο Φεστιβαλ. Ταινιαρα! Το ευρωπαϊκο σινεμα παει γαμιωντας τελευταια, οι αμερικανοι το μονο που εχουν να αντιπαραταξουν σ'αυτον τον καταιγισμο(Μπααντερ-Μαϊνχοφ, Κυμα, Ιλ Ντιβο συν τις προαναφερθεισες) ειναι ο Γουντυ Αλεν και -ισως- η τελευταια του Κλιντ Ηστγουντ (δεν την εχω δει).

Και το βιβλίο γαμάει.Το διαβάζω αυτήν την περίοδο.Έχει και κάτι περιγραφές μερικές φορές...ειδικά εκεί που περιγράφει τα βασανιστήρια του προδότη του μεγάλου αφεντικού της Καμόρα.Και η ταινία εντελώς ρεαλιστική.Που τους βρήκαν όλους αυτούς πάντως,μπράβο.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #616 on: December 16, 2008, 02:49:43 »
καπνισμενες κανες η ταινια. :tsigaro: :tsigaro: :tsigaro:

Για μενα μια απο τις πιο ωραιες και εξυπνες κωμωδιες...(Α ρε Ριτσι...)
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

goudas4

• Guest
« Reply #617 on: December 16, 2008, 04:13:42 »
Οντως Gkaz4 πολυ ωραια ταινια οι "2 καπνισμενες κανες" οπως επισης και το προηγουμενο τους, η "Αρπαχτη".
Απο τις πιο ευχαριστες και εξυπνες κωμωδιες που εχω δει και οι 2... ;)
Επισης και το soundtrack της ταινιας (Αρπαχτη) πολυ ωραιο απο τους Stranglers:

apaoki13

• Guest
« Reply #618 on: December 16, 2008, 10:22:37 »
Και το βιβλίο γαμάει.Το διαβάζω αυτήν την περίοδο.Έχει και κάτι περιγραφές μερικές φορές...ειδικά εκεί που περιγράφει τα βασανιστήρια του προδότη του μεγάλου αφεντικού της Καμόρα.Και η ταινία εντελώς ρεαλιστική.Που τους βρήκαν όλους αυτούς πάντως,μπράβο.

Έχει πολλούς ερασιτέχνες ηθοποιούς ενώ ένας που παίζει μέσα ήταν μέλος της Καμόρα, τον αναγνώρισαν άλλοι φυλακισμένοι μαφιόζοι και τον έδωσαν.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #619 on: December 16, 2008, 10:50:44 »
ÌÜãêåò ÷èåò åßäá ìå Ýíáí ößëï ôï Óôéãìéüôõðá ÈáíÜôïõ (Shutter) ìå óâçóôÜ üëá ôá öþôá…
Óå êÜðïéá öÜóç ôá ÷ñåéáóôÞêáìå ëéãÜêé…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...