Author Topic: Ταινίες που αξίζει να δείτε  (Read 106183 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Απ: Ταινίες που αξίζει να δείτε
« Reply #560 on: November 22, 2008, 00:25:45 »
Δες το Eastern Promises ή το Perfume αν δεν τα χεις δει...
Άλλα που μου ρχονται τωρα, ειναι το Revolver και το πιο παλιο Crimson Rivers το 1.

Παντως αν με ρωτησεις ποια ειναι η πιο ανατρεπτικη ταινια με ατμοσφαιρα που μου ρχετε στο μυαλο, τοτε θα σου λεγα σιγουρα το κλασικο Dial M For A Murder.. Απο τον μετρ του ειδους φυσικα Α. Hitchcock... βεβαια οταν η κουβεντα παει στον εν λογο κυριο τοτε μου ρχονται πολλα στο μυαλο και η λιστα μεγαλωνει... Strangers on a Train, Suspicion, Stage Fright και πολλα πολλα αλλα.....  ;)

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #561 on: November 22, 2008, 00:34:00 »
το perfume προσωπικα μου αρεσε την 1η ωρα.τη 2η απλα εβγαζε λιπη και την 3η ωρα ηταν σαν τσοντα στο αλτερ  :D (που εμπαινε π.χ. μια συσκευη στην πριζα και πηδιοντουσαν ολοι μεσα στο γυμναστηριο)
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #562 on: November 22, 2008, 00:37:14 »
 :lol:

Εμενα παντως μου αρεσε και τις 3 ωρες :P  :D

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #563 on: November 22, 2008, 00:53:39 »
Προσωπικα το αρωμα μου αρεσε περισοοτερο σαν βιβλιο...Η ταινια καλη αλλα αμα εχεις διαβασει το βιβλιο...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #564 on: November 22, 2008, 01:15:01 »
Συνήθως έτσι είναι, τα βιβλία είναι καλύτερα από τις ταινίες...
Μοναδική εξαίρεση φυσικά το πορνό :P
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #565 on: November 22, 2008, 01:20:01 »
xaxaxaaxaxxxaxaxaxxaaaxax

Moυ θυμησες το ποντικι στον Αρκα, που του λεει ο ισοβιτης 'Πως σου φαινονται οι γυναικες? και απανταει ' ωραιες αλλα επιπεδες'

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #566 on: November 22, 2008, 03:03:40 »
Ρε σινεφιλ του φορουμ για ριξτε καμια ταινια ετσι του στυλ Seven ή ετσι με ανατρεπτικο σεναριο στο τελος οπως το 'Η ζωη του David Gayle'.........

Μεχρι τωρα ο,τι εχει γραφτει σε αυτες τις 28 σελιδες κατα 90 % ητανε απο καλο εως κορυφαιο.

Μεγαλη ταινια ειναι το reservoir dogs.. του Ταραντινο(Μαικλ Μαντσεν στην σκηνη με τον μπατσο απλα θεος..) επισης το Heat(και μονο που παιζουν Πατσινο και Ντε νιρο μαζι τα λεει ολα.. συν Βαν Κιλμερ που τα σπαει) και το επος το Blow(Tζωνυ Ντεπ σε κορυφαιο ρολο)

Και επισης θα ελεγα το Φοβος και παρανοια στο Λας Βεγκας(παλι Τζωνυ Ντεπ με Μπενιτσιο Ντελ Τορο) το Dead man(απιστευτη ταινια του Τζιμ Τζαρμους.. θελει και δευτερη φορα για να βγαλεις ακρη) και το καφες και τσιγαρα(Τζιμ Τζαρμους..again..)

Απο τα καλυτερα τοπικ εκτος ΠΑΟΚ φαση.. θα επανελθω...

GeorgT

• Guest
« Reply #567 on: November 22, 2008, 09:50:29 »
Κ το Mystic River ειναι ανατρεπτικό + αν θυμάμαι καλά πρέπει να τσίμπησε κ οσκαρ!

+Ωραίο Το Άρωμα (ειναι αρκετά πρωτότυπη η ιδέα της ταινίας αλλά με πολύ φαντασία) κ εμένα με άρεσαν κ οι 3 ώρες.  :P ;D ;D

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #568 on: November 22, 2008, 12:31:10 »
απο παλιες ταινιες το BLOW [ΤΖΩΝΥ ΝΤΕΠ] και αληθινη ιστορια ειναι.Ενα αλλο πολυ παλιο αλλα το γουσταρω ειναι ο κυκλος των χαμενων ποιητων...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #569 on: November 22, 2008, 21:40:24 »
επειδη δεν εχω δει κανεναν να το γραφει σε τοσες σελιδες... η τουλαχιστον δεν το θυμαμαι(βαριεμαι και να ψαξω) μια πολυ καλη
ταινια ειναι το κοκκινο βιολι.
την προτεινω σε οσους αρεσουν οι πολλες διαφορετικες ιστοριες που καταληγουν παντα να εχουν κατι κοινο
μεταξυ τους.

biggeorge

• Guest
« Reply #570 on: November 23, 2008, 00:03:51 »
εμενα παιδια μου αρεσε πολυ( ωσ φανατικο ποδοσφαιροφιλο) το goal kai to goal to 2.... αλλα δεν μπωρω να βρω απο που θα τα κατεβασω....περιμενω για το goal to 3

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #571 on: November 23, 2008, 11:06:15 »
This is England.
Αγγλία 80's
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #572 on: November 23, 2008, 11:53:22 »
Χαμός στο κινηματογραφόφιλο τόπικ...! ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!  :lalalalala: :05a: :04a: :spray:

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #573 on: November 25, 2008, 15:53:52 »
Der Baader Meinhof Komplex

Την είδα το σάββατο, απο περιβάλλον θυμίζει πραγματικά 1970 σκηνικά και κοστούμια είναι μια χαρά.
Το υπόλοιπο έργο όμως έχει κυρίως την μορφή ντοκυμαντέρ, με καλή ροή μόνο κατα διαστήματα, και με μεγάλα κενά στην πλοκή.
Δυστηχώς όμως το νόημα και το πολιτικό μύνημα είναι για κλάματα και μάλλον εντελώς στημένο.
Αν το στίγμα του ήταν πιό περιγραφικό στην ουσία και ποιό ουδέτερο θα ήταν καλή επιλογή.
Να την δείτε μόνο αν θέλετε να πάρετε άρωμα της εποχής, κατά τα άλλα μούφα...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #574 on: December 02, 2008, 23:11:45 »
@ Gkaz

Στο ίδιο ακριβώς κλίμα με το "Ορφανοτροφείο", αλλά λίγο πιο στο παραμύθι, "Ο λαβύρινθος του Πάνα"... Καταπληκτικό.

Ο τύπος που το σκηνοθέτησε, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι ο παραγωγός του "Ορφανοτροφείου" και είναι πολύ καλός, θεωρείται από τους πλέον υποσχόμενους σκηνοθέτες της γενιάς του... :thumbok:

+100000000000
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #575 on: December 03, 2008, 13:47:24 »
λοιπον απο τις καινουργιες ταινιες μετρια προς κακη η πλεκτανη με τον ντικαπριο και ρασελ κροου και προτεινω ανεπιφυλακτα να πατε να δειτε το κυμα.μια ταινια που δειχνει με ενα παρα πολυ απλο παραδειγμα τι ειναι ο φασισμος και η καθε του μορφη και μαλιστα με πολυ δυνατο τελος.
επισης μη ξεχναμε και το w του ολιβερ στοουν που ναι ντοκυμαντερ για το bush.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #576 on: December 03, 2008, 14:31:49 »
@ Gkaz

Στο ίδιο ακριβώς κλίμα με το "Ορφανοτροφείο", αλλά λίγο πιο στο παραμύθι, "Ο λαβύρινθος του Πάνα"... Καταπληκτικό.

Ο τύπος που το σκηνοθέτησε, ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι ο παραγωγός του "Ορφανοτροφείου" και είναι πολύ καλός, θεωρείται από τους πλέον υποσχόμενους σκηνοθέτες της γενιάς του... :thumbok:

+100000000000
θα το δω συντομα και θα σας πω κι εγω την γνωμη μου...επειδη καπου το ειδα και σε ενα ποστ,πολυ καλη ταινια ειναι κι η γερμανικη
"οι ζωες των αλλων"

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #577 on: December 03, 2008, 14:36:04 »
Το ορφανοτροφειο το ειδα χτες.. μεγαλη μουφα μου φανηκε.. βαρετο πολυ..
Για τον Γκιγιερμε Ντελ Τορο οντως ακουγονται πολυ καλα λογια.. αλλα το el Orfanata με απογοητευσε..
Αντε να δουμε και το Λαβυρινθο του Πανα...

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #578 on: December 03, 2008, 14:42:23 »
biv σε προλαβαίνω; :D   ο λαβύρινθος του πάνα είναι η μούφα τις χιλιετηριδας.  το είδα μετά από προτροπή φίλου (φυσικά δεν έμαθα απ' το πάθημα καθώς ο ίδιος μου είχε προτείνει τον επίμονο κηπουρό!!!) και μετά φυσικά έπεσε til και πολύ μπινελίκι!  βέβαια γούστα είναι αυτά έτσι;

Callahan

• Guest
« Reply #579 on: December 03, 2008, 14:47:05 »
Το taken το είδατε; Πολύ δυνατή action ταινία, για όσους η κουλτούρα πέφτει βαριά!