Μείζον και φλέγον ζήτημα για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, ο κόσμος του οποίου περιμένει με κομμένη την ανάσα τη δήλωση δημοκρατικής νομιμότητας από τον Στέφανο-Κλάους (και όχι όποιας κι όποιας δημοκρατίας ε, αλλά ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παρακαλώ)
Γράψτε 5-6 σελίδες ακόμα λέω εγώ
Έχει μπει και η άνοιξη, όλοι στους αγρούς με μια μαργαρίτα, το γραψε-δεν το γραψε, είναι δικός του ο λογαριασμός-δεν είναι δικός του ο λογαριασμός
Περιμένω φυσικά και τα ανάλογα poll για να ψηφίσουμε, δίπλα στον μπάτμαν, τα βυζιά και τα γεμιστά
Α ρε Ιβάν τρομερέ, έτσι είναι, αν έχεις πάρει με το μαρούλι σου όλες τις έννοιες από το κεφάλι του λαού...
ΥΓ: Αν είναι να είναι τρεντόπουστας και να καταντήσει κάποτε μαλακιστηράκι της εθνικής κλίκας και σάλπιγκολ, προτιμώ να πετάει τέτοιες παπαριές για τον παπαδόπουλο. Ναι, ξέρω, ξέρω, τώρα θα μου αρχίσετε όλοι τις αμπελοφιλοσοφίες, η χούντα κυνήγησε τον ΠΑΟΚ κτλ. Εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται (εδώ και χρόνια, βασικά κάρβουνο έχει γίνει και θα χωνέψει κιόλας σε λίγο) κι εμείς χτενιζόμαστε. Η πασοκάρα να'ναι καλά, οι βενιζέλοι και οι άκηδες, και μη λες κουβέντα για τη χούντα