Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 102892 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #460 on: December 05, 2010, 20:36:36 »
οπωςδηποτε βασικος με γρια, για να κανω κ γω την υποδειξη μου

αυτο ειναι τελειωμα σεντερφορισιο, αντε κοντευουμε να ξεχασουμε κ αυτα που ξερουμε...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #461 on: December 05, 2010, 21:11:06 »
Για ψυχολογικους και οχι μονο λογους πρεπει να ειναι βασικος στα επομενα παιχνιδια με Ηρακλη και Κερκυρα..

εγώ θα προσέθετα και για λόγους ισότητας μιας και κουράστηκα να παίζουμε 10 εναντίον 11
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #462 on: December 05, 2010, 21:28:44 »
Για να πω κι εγώ τη μαλακία μου, προτιμώ να ξεκινήσει και με τη γριά ο κοντός κεφτές, να βολοδέρνει όσο παίζει και να εκτίθεται με δύο κοντρόλ με το γόνατο, και να βγει αλλαγή για να μπει στο 70 ο κλαους και να το παστελώσει πάλι στην πρωτη επαφή με τη μπάλα. Έτσι για να πονάει και να εκθέτει ακόμα περισσότερο.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #463 on: December 05, 2010, 21:39:29 »
αν ειναι ετσι ασ ξεκινησει με φιλομενο.οχι αλλο καρβουνο
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

zagorakis

• Guest
« Reply #464 on: December 05, 2010, 21:46:58 »
«ÌáêÜñé íá óõíå÷ßóù Ýôóé»

Ï ÊëÜïõò ÁèáíáóéÜäçò ÷Üñéóå ôç íßêç óôïí ÐÁÏÊ åðß ôçò ÁÅË ìå ôï ãêïë ðïõ ðÝôõ÷å êáé óôéò äçëþóåéò ôïõ óôÜèçêå óôçí ôåëåõôáßá áôÜêá ôïõ ×Üâïõ ëßãï ðñéí ìðåé óôïí áãùíéóôéêü ÷þñï…

«Ï ðñïðïíçôÞò ìïõ åßðå: «Ìðåò êáé âÜëôï». ÁõôÜ Þôáí ôá ëüãéá ôïõ ðñéí ìðù óôï ãÞðåäï. Óßãïõñá åßíáé Ýíá ðÜñá ðïëý óçìáíôéêü ãêïë åéäéêÜ ìå ôïí ôñüðï ðïõ Þñèå. Åìåßò îåêéíÞóáìå êáëýôåñá, áëëÜ óôç óõíÝ÷åéá ç ËÜñéóá áíôÝäñáóå êÜôé ðïõ Þôáí öõóéïëïãéêü. Íéþèù ðïëý ùñáßá óêïñ êáé ìå ôï ãêïë ðïõ ðÝôõ÷á Þñèå ç íßêç ãéá ôïí ÐÁÏÊ, åéäéêÜ êéüëáò áðü ôç óôéãìÞ ðïõ Þôáí ç ðñþôç ìïõ åðáöÞ ìå ôç ìðÜëá. Åý÷ïìáé êáé åëðßæù íá óõíå÷ßóù Ýôóé», åßðå ï ÁèáíáóéÜäçò.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=4349

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #465 on: December 05, 2010, 22:00:17 »
ε ναι τι θα σου ελεγε ρε κλαους
αμα περιμενε  απο τον παλεμαχο....
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline Kingnick

• Αποστολή
  • **
« Reply #466 on: December 05, 2010, 22:02:59 »
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ......

θυμηθηκα κ την αλλη γκολαρα που χες παστελωσει στ τελος με 8ρασυβουλα κ ειχα κανει πουτανα το ΚΨΜ
ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟN ΘΡΥΛΟ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #467 on: December 05, 2010, 22:10:13 »
Για ψυχολογικους και οχι μονο λογους πρεπει να ειναι βασικος στα επομενα παιχνιδια με Ηρακλη και Κερκυρα..

εγώ θα προσέθετα και για λόγους ισότητας μιας και κουράστηκα να παίζουμε 10 εναντίον 11
+1

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #468 on: December 05, 2010, 22:30:17 »
Mπράβο ρε ΚΛΑΟΥΣ.
Μάθε το ταγάρι να τελειώνει τις φάσεις

Offline antifa

• Αποστολή
  • **
« Reply #469 on: December 05, 2010, 22:32:41 »
δηλωσεις του

Αφιερωνω το γκοαλ στην οικογενεια μου ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #470 on: December 05, 2010, 22:45:59 »
δικαιωση απλα...

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #472 on: December 05, 2010, 22:53:04 »
Μπράβο Στέφαναρα! Να είσαι καλά για τις χαρές που μας δίνεις.

για όποιον είναι καλός στα στατιστικα: σε πόσους αγώνες έχει παίξει με τον ΠΑΟΚ και σε πόσους έχει σκοράρει;;;
ΑΡχίΔια

Offline mike4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #473 on: December 05, 2010, 22:53:29 »
Βάζοντας στην άκρη οτι του εχω τεράστια αδυναμία γιατί σε αύτον βλέπω όλα όσα πρέπει να έχει ένας γκολτζής επιθετικός,συν του οτι τα βγάζει σε πολύ μικρότερο χρόνο συμμετοχής(δεν μιλάω μόνο για σκοράρισμα)είναι αστείο να μιλάμε για το αν πρέπει αυτή την στιγμή να είναι βασικός!ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΣ!ΗΜΑΡΤΟΝ!ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ ΜΟΥ ΚΛΑΟΥΣ!

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #474 on: December 05, 2010, 23:08:36 »
ΠΟΥΛΕΝ

βαλτε τον βασικο να τελειωνει το παραμυθι με τον ΑΜΠΑΛΟ
ΠΑΟΚ παντου!!!

apostolos

• Guest
« Reply #475 on: December 05, 2010, 23:20:18 »
Παιδιά κρατείστε μια σοβαρή στάση απέναντι στον παίκτη. Τα ίδια είχαμε και στο τόπικ του Σακελλαρίου και μέσα σε 2-3 σελίδες από "τρελός" και παικταράς έγινε ό,τι χειρότερο έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ τα τελευτάια 50 χρόνια. Έλεος με τους υπερενθουσιασμούς και τις ισοπεδώσεις κάθε φορά. Ο παίκτης έχει έμφυτο το χάρισμα του σκόρερ. Σπάνιο και ανεκτίμητης αξίας. Το πώς όμως θα κινηθεί από εδώ και στο εξής στην καριέρα του εξαρτάται από πολλά άλλα πράγματα και το χάρισμα από μόνο του δεν αρκεί. Δουλειά, προσήλωση, τύχη και στήριξη από εμάς στις δύσκολες στιγμές. Αμα είναι να αρχίσουν τα μπινελίκια πάλι σε μια πιθανή κακή του εμφάνιση στο μέλλον δεν κάνουμε τίποτα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #476 on: December 05, 2010, 23:24:51 »
Μια φαση,ενα γκολ ο μικρος ετσι ειναι τα κανονικα φορ.Το γκολ το εχει,στο χερι του ειναι να καθιερωθει.Σαφως και δεν εγινε Ντρογμπα σημερα,χαλαρωνουμε .

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #477 on: December 05, 2010, 23:25:30 »
Ρε Απόστολε, τον Αθανασιάδη δεν τον μάθαμε τώρα, όπως τον Σακελλαρίου. Ατυχής η σύγκριση..
Τα 2 γκολ του πρόπερσυ στη τυρούπολη είναι χαρακτηριστικά της τεχνικής του, το πένάλντι στη σκουληκοφωλιά δείγμα της "ψυχρότητας" του και το σημερινό γκολ δείγμα της εκτελεστικότητας του...Μας έχει αποδείξει οτί του αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες..
ΑΡχίΔια

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

apostolos

• Guest
« Reply #479 on: December 05, 2010, 23:33:45 »
Ναι lioste, δεν λέω οτι δεν τον ξέρουμε, αλλά θέλει μια ψυχραιμία πώς θα γίνει τώρα, να κάνει το παιδί με το καλό μια δυνατή σαιζόν φέτος, να καθιερωθεί σιγά σιγά και για αποθέωση εδώ είμαστε εμείς θα την έχει και με το παραπάνω, αλλά αυτό το πάνω κάτω συνέχεια δεν κάνει καλό σε κανέναν και ειδικά στους πιο μικρούς, μη βασικούς Έλληνες παίκτες μας....