Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 102881 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #960 on: May 02, 2012, 22:37:07 »
μπήκεs επάξια στα fail του 2012
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #961 on: May 02, 2012, 22:47:27 »
Γραψτους ολα σταρχιδια σου παιχταρα μου, πουλεναρα μου εσυ με το trendy παπουτσακι βουλωσε τους τα στοματα.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #962 on: May 02, 2012, 23:12:13 »
δεν περιμενω τπτ απο τον αθανασιαδη οσο τα ακρα σ αυτο το συστημα με το ενα φορ οταν οι δυο ακραιοι διαγωνιζονται ποιος θα παιξει πιο αστεια...

οσο δεν παιρνει βοηθειες τοσο πιο πολυ θα φαινεται η αδυναμια του να δημιουργησει ο ιδιος μια φαση...

το κακο για αυτον ειναι οτι σε μια κ μοναδικη σωστη πασα εχασε το αχαστο κ αποδυκνυει ετσι οτι θελει πολλα ψωμια για να πιασει υψηλο επιπεδο..

κοινως δεν ειναι ο παιχτης που θα σου παρει ενα ματς...

Maurh8yella

• Guest
« Reply #963 on: May 03, 2012, 12:51:11 »
μπήκεs επάξια στα fail του 2012
:devil:

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #964 on: May 03, 2012, 13:40:08 »
μια χαρα ειναι ο κλαους με αυτα τα εξτρεμ(ο θεος να τα κανει) κ εμενα να βαζες κορυφη ελαχιστα παραπανω θα προσεφερα(gabriell omar) :P

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #965 on: May 03, 2012, 13:56:45 »
Χωρίς τα πάρε-βάλε γκαρντάσι μου, δεν πάμε πουθενά. Κακη εμφάνιση και πολλά αντιαθλητικά φάουλ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #966 on: May 03, 2012, 14:01:34 »
Ειναι ντροπη για την κλαση σου να σε σβηνει ο Μπουγαιδης και ο καθυστερημενος με σφραγιδα Κοντοες.. πολυ μετριος τελευταια.. πρεπει να ανεβει!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #967 on: May 03, 2012, 14:20:52 »
περα απο την κακη εμφανιση πηγαινε γυρευοντας για καρτα ενω ηξερε οτι θα χασει τα 2 επομενα ματς.. ωριμασε μικρε

Offline trelammenos

• Αποστολή
  • **
« Reply #968 on: May 17, 2012, 09:59:19 »
Κλάους τι έγινε?Σκέφτεσαι καμιά χαλκιδική?Που είσαι ρε παλικάρι μου σε όλα τα play-off????
Αφού έχω εσένα ζωή μου και λατρεία ζω μες την μαγεία....

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #969 on: May 17, 2012, 12:06:14 »
Ο Κλάους έχει φύγει και φοβάται μην τραυματιστεί, λέω εγώ. Η μόνη λογική εξήγηση.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #970 on: May 17, 2012, 13:34:44 »
κοπηκε και απο το Euro
My Own WoRST ENeMy.....

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
« Reply #971 on: May 17, 2012, 13:41:43 »
και όταν έβαζε γκόλ την ίδια απόδοση και τις ίδιες κινήσεις είχε,
απλά εβαζε το γκόλ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #972 on: May 17, 2012, 13:49:59 »
ρε παιδια τα εχουμε πει 10 φορες για τον κλαους, ειναι φορ περιοχης... οταν ο ΠΑΟΚ παιζει τοσο πισω και αυτος αναγκαστικα εκτος περιοχης μην περιμενετε πολλα πραγματα απο τον κλαους

δυστυχως δεν εχει ιδαιτερη ταχυτητα ή ξεπεταγμα στα πρωτα μετρα ουτε αλλα στοιχεια περιφερειακου επιθετικου.. αυτος ειναι να παρει καλη θεση στην περιοχη, να σκοραρει με το κεφαλι ή οπως του ερθει και γενικα εξαρταται απο τις δημιουργικες ικανοτητες της ομαδας, δεν ειναι δημιουργος

τωρα οταν σαν ΠΑΟΚ δεν μπορεις να φερεις την μπαλα στην περιοχη του κοντοε κ του γεωργεα μοιραια ο κλαους θα εχει ελαχστες ευκαιρες να σκοραρει

τωρα τα αλλα που λετε για χαλκιδικη δεν τα βλεπω εγω.. ετρεχε συνεχως να μαρκαρει ενω κ στο τελος βοηθουσε οσο μπορουσε, δεν ηταν αδιαφορος απλα σαν ομαδα δεν μπορεις να εκμεταλλευτεις τις ικανοτητες του

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #973 on: May 17, 2012, 14:38:37 »
blue, ο νιμανι φαινεται οτι το εχει ομως το καλπασμα προς την περιοχη με την μπαλα στα ποδια. Ο Κλαους δυστυχως το μονο που κανει καλα ειναι να εχει καλες τοποθετησεις και ενα ματς στα 5 να του κατσει να το παστελωσει. Σαν ποδοσφαιριστης ειναι νυχτα με την μερα απ'οσα εχω δει ως τωρα απο Νιμανι.
Του χρονου αν μεινει ο αραπης δεν μπορω να φανταστω πως δεν θα παρει θεση βασικου.
Νιωθω πολυ απογοητευμενος απο τον Αθανασιαδη απο Φεβρουαριο-Μαρτιο και μετα.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #974 on: May 17, 2012, 18:37:30 »
Νομιζω ειναι αδικη η κριτικη προς τον Κλαους.. και γω ειμαι πολυ απογοητευμενος απο την μηδαμινη προσφορα του στα πλει οφ.. η μαλλον για να το πω καλυτερα απο Μαρτιο και μετα οπως ανεφερε και ο darklord αλλα μην ξεχναμε οτι φετος ειναι ουσιαστικα η 1η του χρονια σαν βασικος σεντερ φορ στον ΠΑΟΚ(και περυσι επαιξε αρκετα κυριως στο 2ο μισο της χρονιας) και καταφερε να πετυχει 16 γκολ.. φυσικα εχει πολλα μειονεκτηματα και για μενα το μεγαλυτερο ειναι οτι ξεκαθαρα δε μπορει να αποτελει τον 1 της επιθεσης σε συστημα 4-2-3-1..

Δεν ξερω κατα ποσο εχει περιθωρια βελτιωσης πλεον μιας και ειναι στα 23-24 αλλα θα ηθελα να δω προοδο σε αυτον ως προς την μυικη ενδυναμωση και ως προς το κρατημα της μπαλας και το παιξιμο με πλατη..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #975 on: May 17, 2012, 19:05:54 »
συμφωνω με το συντροφο ρεμπετη. επισης μη ξεχναμε οτι κ ο βιερινια στα 23 ηρθε και βελτιωθηκε σε πολλους τομεις. πρωτο πραμα η μυικη ενδυναμωση, κ δεν εννοουμε να παρει κιλα.

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #976 on: May 17, 2012, 21:54:04 »
Ίσως να του κάνει καλό ο αποκλεισμός του από το Euro. Με τα τατουάζ δεν αποκτάς αυτόματα @@ ούτε γίνεσαι μάγκας. Μόνο με δουλειά στο τέλος φτάνεις ψηλά.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #977 on: May 21, 2012, 02:55:19 »
Πολυ ατυχος.. αντι να κανει χατ τρικ να ξεμπουκωσει οχι μονο δε σκοραρε αλλα ευθυνεται και για το γκολ που φαγαμε.. κατα τα αλλα για μενα το τραγικο τελειωμα του στην χρονια απο Μαρτιο και μετα δεν επισκιαζει την πολυ καλη του παρουσια φετος σαν βασικος σεντερ φορ..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #978 on: May 21, 2012, 11:01:53 »
Βρε τι την κράζετε την clausαρα ρε, το σπλάχνο μας το λαζοντόιτς, έχει ψυχολογικά τώρα που δεν τον πήρε ο σάντο στην εθνική και χθες ήταν άτυχος στα δοκαρια. Άτυχος και στο γκολ του Φυντανίδη που δεν κατάφερε να κάνει άλμα να πηδήξει την εφημερίδα, άτυχος 3 μήνες τώρα που αλλού πατάει αλλού βρίσκεται. Μλκες τα βάζετε με το παιδί για της μπότες, τα κόκκινα παπούτσια και τις ρεξόνες με τον φίλο του τον Μάκο. Δε χρειάζεται ο ΠΑΟΚ σ φορ, έχει τον Πίπο Ιντσάγκι, το σπλάχνο μας.

Αχ βρε φουκαρά ΠΑΟΚ

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #979 on: May 21, 2012, 11:57:38 »
λένε πως το να κατακτήσεις την κορυφή είναι εύκολο ... το δύσκολο είναι να παραμείνεις σε αυτήν ... αποφεύγοντας τους Ιλίγγους και τις ζαλάδες που μπορεί να σε δημιουργεί ... θα πρέπει να αποδεικνυεις καθημερινά πως αξίζεις να βρίσκεσαι εκεί και να φοράς αυτήν τη φανέλα ... όχι τόσο για την χτεσινή σου εμφάνιση ... αλλά για τη γενικότερη εικόνα σου ... εδώ και πολύ-πολύ καιρό ... στην οποία έχω ξανα-αναφερθεί κατά το πρόσφατο παρελθόν δυστυχώς ...