10αρι δεν υπαρχει στο συγχρονο ποδοσφαιρο..
Πες μου μια ομαδα να εχει δεκαρι..
Μια σεντερφοραρα χρειαζεσαι..Και φυσικα σωστη επιθετικη λειτουργια
Οσο για τον κλαους..γελαει ο κοσμος..
22 χρονων και θεωρειται ακομα "ταλεντο" και μικρος 
Στην ηλικια του καποιοι ειναι ηγετες της αρσεναλ της μπαρτσα, καποιοι εχουν ηδη καθιερωθει στην ελλαδα και το εξωτερικο(νινης παπασταθοπουλος)..
Ταλεντο εισαι στα 16 και οχι στα 22
Για μενα ειναι ενας οχι απλα μετριος αλλα ποδοσφαιριστης επιπεδου γ εθνικης κι αυτο με δυσκολια..
Και αυτος και ο παπαζογλου ο 23χρονος
πρωτον ναι δεν υπαρχουν 10αρια
υπαρχουν ομως χαφ με καθετη τρεξιματα καθετες μπουκες σουτ...κεντρικα χαφ...πεστα οπως γουσταρεις εσυ....ε ενα τετοιο χαφ ο ΠΑΟΚ εχει να δει απο τον φαν ροι.και υποτιθεται οτι ξερουν μπαλα εκει στην διοικηση και βαφτισανε τον σερβο ενα βραδυ παιχτη πισω απο το φορ(δεν θελω να το πω δεκαρι για να μην σε στενοχωρησω) που οσο φιλοτιμος κι αν ειναι ΤΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΧΤΗ ΕΚΕΙ....
δευτερον ναι ταλεντα στα 22 δεν υπαρχουν
ηρθε ο χιμενεθ στο χανουμι και ειδε τι πιτσιρικαδες εχει η ξαδερφη...μπεστε μεσα να παιξετε αγορια μου.αν αξιζετε εχει καλως αν οχι απο δω παν κι αλλοι
ηρθε καποτε ο μουνιοθ στην ζελα και εβαλε μεσα τον νινη οσο χρειαζοταν για να τον μαθουμε.εφαγε πουλο ο ισπανος δεν ειδαμε την συνεχεια του νινη.βασικα παιζει ναναι χειροτερος σημερα απο οτι ηταν τοτε
ηρθε ο βαλβερδε στον γκεη και σου λεει τι καλο εξελιξιμο εχω;ας το βαλω μεσα να παιξει...παραμιλαει ολη η ελλαδα με τον 20χρονο φετφατζιδη που ναι ξερει μπαλιτσα και δεν περιμενεις να τον δεις σε βαθος χρονου.ξερει μπαλα τελος....
και εχεις τον τεραστιο μηχανικο τρια χρονια στον ΠΑΟΚ.πες μου εναν παικτη που εβγαλε εναν που εξελιχθηκε απο τα 18 του αντε απο τα 20 του με αυτον προπονητη.γιατι σε αυτη την ηλικια για να εξελιχθεις υπαρχει ενας νομος.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ
ο κλαους τρια χρονια και κατι εχει παιξει 6-7 ματς και μονο σε ενα βασικος...στο οποιο ενα εβγαλε τρια γκολ...μπορει να ξεχναω κι αλλα ματς μπορει ναναι λιγα παραπανω...το νοημα δεν αλλαζει ομως...
και μην μου πει κανεις για σερρες για αδυναμος και για πιπες.μερικες φορες ο δανεισμος κανει κακο.ειδικα σε ομαδες που διοικουνται απο ξακουστες προσωπικοτητες στυλ περουκα....
υ.γ ε ρε πουτανα μνημη που χω ο πουστης....ο επαγγελματιας που βαφτιστηκε προσφατα τοπ ελληνας παικτης...σε τι ηλικια ξεκινησε να παιζει ματς στον ΠΑΟΚ;και γιατι πηρε ευκαιριες;μηπως γιατι δεν ειχαμε παικτες;
εντιτ
αυτο για τα 10αρια δεν το γραφω για να βγαλω λαδι τον βοσνιο που ειναι χειροτερος του τοργκελε....