Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103028 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #1280 on: March 24, 2013, 20:42:01 »
 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #1281 on: March 24, 2013, 20:46:36 »
Να σου κοπεί ο τένοντας καριολόπουστα
να κολλησει αμεσως...
το παίρνω πίσω. Είπε ότι δεν είναι καριολόπουστας. :'(

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1282 on: March 24, 2013, 22:01:30 »
Σε κατι τετοια χρειαζονται κυρωσεις κυριοι ('τεχνοκρατες' οπως σας βαφτισαν οι ΑΡΔ) της ΠΑΕ. Αλλα επειδη ειστε κουτοπονηροι βοσκοι και λαμογια, θα αποδειξετε για πολλοστη φορα οτι δεν γνωριζετε ουτε τα βασικα για τον συλλογο.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #1283 on: March 24, 2013, 22:03:36 »
Ας ξερουν ολοι εκει στην ομαδα οτι εχουν γνωση οι φυλακες..

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #1284 on: March 24, 2013, 22:13:28 »
Êáëþò ôá … ößäéá ìáò ôá äõü.

Ôï öáóéóìü âáèåéÜ êáôÜëáâå ôïí äåí èá ðåèÜíåé ìüíïò ôóÜêéóå ôïí (Ìðñå÷ô)
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1285 on: March 24, 2013, 22:56:30 »
δήλωσε ότι αυτός ο λογαρισμός δεν είναι δικός του

αν ισχυει καλως, αν δεν ισχυει αμεση πωληση
« Last Edit: March 24, 2013, 23:12:45 by Vorious »
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1286 on: March 24, 2013, 22:58:36 »
δεν ειναι δικος του ο λογαριασμος

« Last Edit: March 24, 2013, 23:13:08 by the_screwdriver4 »
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1287 on: March 25, 2013, 00:46:57 »
Δεν παίζει ο κλαους να πιστεύει τετοιες πίπες, είναι αδύνατο κ κόντρα στην (κακή κατα τη γνώμη μου) ζωή που κάνει. Πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι κ τραβάει μονος κουπί, δεν υπάρχει 2ο σ φορ

Offline pks

• Αποστολή
  • **
« Reply #1288 on: March 25, 2013, 11:59:11 »
masturbation goes cloud (σε ελεύθερη μετάφραση) η μαλακία πάει σύννεφο

μια χαρά δικός του ήταν ο λογαριασμός και αν τεθεί θέμα να ψαχτούν τα ηλεκτρονικά του ίχνη θα χεστεί επάνω του

ίσως τον σώσει ότι έχει 2,3,4 διαφορετικούς λογαριασμούς...

επίσης το πιο πιθανό είναι Ο ΛΟΓΟΣ που ανέβασε την φωτό να είναι ένα (ηλίθιο) αστείο για την απουσία του (παοκτσάκι) Κυριάκου Παπαδόπουλου από το μας της εθνικής που είχε σαν συνέπεια την χρησιμοποίηση του γαβραάμ, με τα γνωστά αποτελέσματα...

one way or another αποδεικνύεται (και από τα σχόλια και τους διαλόγους του σε άλλα ποστ του λογαριασμού του) ότι η μαλακία τα έχει βαρέσει άσχημα στον εγκέφαλο, όλα αυτά τα παιδάκια που έλυσαν απότομα το πρόβλημα της ζωής τους από τα 20+ τους...

Offline SENTINEL4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1289 on: March 25, 2013, 13:43:52 »
Βασικά πιστεύω ότι αυτός την έκανε την μ@$*κια και τώρα πάει να τα κουκουλώσει λέγοντας ότι δεν είναι δικός του ο λογαριασμός.

Γιατί αν όντως δεν είναι δικός του ο λογαριασμός αλλά
- ενός fan του, μου φαίνεται πολύ άκυρο ο fan του να ανεβάσει κάτι άσχετο με πιθανότητα να τον μπλέξει
- ενός άσχετου, τότε γιατί "κατέβηκε" η επίμαχη φωτό μετά από κάποια ώρα ;;;   

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #1290 on: March 25, 2013, 14:37:18 »
Θέλω να πιστευω πως είναι απλά ένας λογαριασμός κάποιου που τον τρόλαρε. Αλλιώς δε ξέρω τι να πω.. Δεν έχουν ανοίξει βιβλίο στη ζωή τους αυτά τα παιδάκια; Στο ίντερνετ δεν έχουν διαβάσει τίποτα; Σχολείο δε πήγαν; Γονείς δεν έχουν; Ακούνε μια κλισέ αηδία ''Παπαδόπουλος που μας χρειάζεται'' και την επαναλαμβάνουν σα χαϊβάνια; Τέλος πάντως, πιστεύω πως δεν είναι δικός του ο λογαριασμός γιατί όπως είπατε κι εσείς πρέπει να είσαι εντελώς μαλάκας για να αναρτήσεις κάτι τέτοιο μετά το σκηνικό με τον σκατίδη
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline shady4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1291 on: March 25, 2013, 15:32:36 »
Μια ενημέρωση σε όλους ότι το Instagram δεν ειναι δικό μου για όσα έγιναν δεν έχω καμία σχέση! Ευχαριστω!!!"

ούτε παιδάκι δημοτικού δεν θα δημοσίευε τέτοια απάντηση. πριν τους μάθουν μπάλα ας τους μορφώσουν και λίγο

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #1292 on: March 25, 2013, 17:19:52 »
1. αν δείτε την παρέα του θα σας έρθει εμετός. τους πέτυχα παραμονές με βάζελο προ ημερών στο brera στη διογένους. όλα κάτι αδερφές με πολύχρωμα ρούχα, φράτζες, γαμωτοσπιτιτους. Ήταν κ το πουτανακι που τιτίβιζε με το γιο του κλεραζιλ μαζί

2. μετά το ματς με πλατανιά όταν παίζαμε σάββατο πρόλαβε ο τρέντουλας και γύρισαν σαλονίκη το βράδυ και πήγε καρφί μαρκιζ. γαμωτοσπίσουλούγκρα

ποτέ δε σε χώνευα. και αλλουνού να είναι ο λογαριασμός παραμένεις αχώνευτος και ανεπιθύμητος. αντιπροσωπεύεις το modern football. ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΑΡΧΙΔΑΚΙ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1293 on: March 25, 2013, 17:26:53 »
μη χανεστε....ποδοσφαιριστης ειναι....στ αρχιδια μου τι πιστευει και τι οχι....δυστυχως γι αυτα τα παιδακια ζουμε στην εποχη του facebook, twitter, instagram κτλ κτλ και απομυθοποιουντε στο πι και φι....την ειδαν τωρα και με τον ρωσσο να τους πληρωνει κανονικα και ολα καλα....

ειμαι σιγουρος οτι και οι παλιοι ποδοσφαιριστες θα ειχαν απομυθοποιηθει πολυ νωριτερα αν ειχαν και αυτοι facebook....το οτι παιζουν καλη μπαλα δεν  σημαινει οτι αυτο συμβαδιζει και με σωστη προσωπηκοτητα....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1294 on: March 25, 2013, 18:21:30 »
Στα αρχιδια μου τι κανει στην προσωπικη του ζωη... Το πολυ πολυ να του κοψουν τη συνταξη απο την εθνικη. Με τη φανελα του ΠΑΟΚ να ειναι σοβαρος και αγωνιστικα και επικοινωνιακα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1295 on: March 25, 2013, 19:23:25 »
όσο είναι στον ΠΑΟΚ κάθε μαλακία του θα αντανακλά στον σύλλογο κ για αυτό κ μόνο θα πρεπε (αφου ο ίδιος προφανώς δεν διαθέτει την απαιτούμενη σοβαρότητα) να υπάρχει κάποιος μέσα από το ποδοσφαιρικό τμήμα να του το υπενθυμίσει(αλλά που..). Και μην μπερδέυεστε....άλλο να κάνει τατουάζ στην κωλοτρυπίδα του η να σουλατσάρει με ξέκωλα στα τρεντουλιάρικα νυχτομάγαζα κια άλλο να εκφράζει και ντεμέκ πολιτική άποψη το βλαχαδερό
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1296 on: March 25, 2013, 19:30:51 »
το ενδεχομενο να μην το εχει γραψει αυτος οπως λεει δεν παιζει καθολου?

η δικη εβγαλε πορισμα η να περιμενω μεχρι αυριο
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #1297 on: March 25, 2013, 20:16:23 »
Μείζον και φλέγον ζήτημα για τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, ο κόσμος του οποίου περιμένει με κομμένη την ανάσα τη δήλωση δημοκρατικής νομιμότητας από τον Στέφανο-Κλάους (και όχι όποιας κι όποιας δημοκρατίας ε, αλλά ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παρακαλώ)
Γράψτε 5-6 σελίδες ακόμα λέω εγώ
Έχει μπει και η άνοιξη, όλοι στους αγρούς με μια μαργαρίτα, το γραψε-δεν το γραψε, είναι δικός του ο λογαριασμός-δεν είναι δικός του ο λογαριασμός
Περιμένω φυσικά και τα ανάλογα poll για να ψηφίσουμε, δίπλα στον μπάτμαν, τα βυζιά και τα γεμιστά
Α ρε Ιβάν τρομερέ, έτσι είναι, αν έχεις πάρει με το μαρούλι σου όλες τις έννοιες από το κεφάλι του λαού...

ΥΓ: Αν είναι να είναι τρεντόπουστας και να καταντήσει κάποτε μαλακιστηράκι της εθνικής κλίκας και σάλπιγκολ, προτιμώ να πετάει τέτοιες παπαριές για τον παπαδόπουλο. Ναι, ξέρω, ξέρω, τώρα θα μου αρχίσετε όλοι τις αμπελοφιλοσοφίες, η χούντα κυνήγησε τον ΠΑΟΚ κτλ. Εδώ ο ΠΑΟΚ καίγεται (εδώ και χρόνια, βασικά κάρβουνο έχει γίνει και θα χωνέψει κιόλας σε λίγο) κι εμείς χτενιζόμαστε. Η πασοκάρα να'ναι καλά, οι βενιζέλοι και οι άκηδες, και μη λες κουβέντα για τη χούντα

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1298 on: March 25, 2013, 20:20:58 »
@screw αν δε το εχει ποσταρει αυτος και μπαινει αλλος στο λογαριασμο του και κανει οτι γουσταρει, αυτο κανει τον Κλαους βλακα. Αν το εχει ποσταρει ο ιδιος τον κανει βλακα και επικινδυνο (δημοσιο προσωπο γαρ)
Για παρομοια σκηνικα στην αγγλια εχουν πεσει καμπανες και μαλιστα σε παιχτες παγκοσμιας κλασης
ΥΓ. Ακομα περιμενω την αντιδραση της τεχνοκρατικης ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για την συμπεριφορα του υπαλληλου της
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #1299 on: March 25, 2013, 20:36:34 »
Καλά θα είναι να πουληθεί ο παίκτης γιατί δεν νομίζω να βάλει μυαλό.Και αυτό με τον Παπαδόπουλο (που και χουντικός ιδεολογικά να είσαι μετά την ιστορία του Κατίδη δεν το κάνεις μαζεύεσαι) και ταξίδι στην Αθήνα να προλάβει εγκαίνια και άλλα επεισόδια δείχνουν πολλή λάθος νοοτροπία.και όλα αυτά αφού έχεις δει το Γιούρο από την tv και όχι από το χόρτο.Ας πάρει τα 3 εκατομμύρια της ρήτρας ο Σαββίδης και ας φέρει ένα φορ μεγάλης αξίας...