Αν μου ζητάς την προσωπική μου άποψη, θα σου λεγα αδερφέ corrupt οτι διαφήμιση με μπουρνούζια κάνει μόνο ο Άρις Σπηλιωτόπουλος και ο Rexonas που δεν πληρώνει τα espresso του στην Σκουφά. Εγώ ΠΑΟΚ είμαι κ δεν μπορώ τα πούστικα. Αλλά κ πάλι σου λέω δική μου γνώμη, το παλικάρι ας διαφημίσει κ μπότες Gianna kazakou αμα κονομάει. Αρκεί να ματώνει τη φανέλα που φοράει. Σωστά τα λες για το παρελθόν κ το σκατό που έφαγε, αλλά η ποδοσφαιρική ΠΡΟΣΦΟΡΑ δε σταματά στο σκατό. Βασικός φουνταριστός στον ΠΑΟΚ παίζει κ πρέπει να δίνει το 1000% σε κάθε ματς. Κ ντεφορμέ δε θα πει κανείς τπτ, αρκεί να προσπαθεί. Χθες ήταν μακράν ο χειρότερος του γηπέδου , εκτός τόπου κ χρόνου, σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει οτι μπορεί.
Δεν θάβεται κανείς. Υπάρχουν απαιτήσεις και αμα έχεις κάκαλα τα δείχνεις κάθε Κυριακή. Επομένως το κράξιμο κάνει καλο για να μένουν ζεστά τα αίματα και τα νεύρα τεντωμένα. Δεν παίζουν στην Λειβαδειά και η χαλάρωση απαγορεύεται. Ποσω μάλλον όταν είσαι δικό μας παιδί και έχουμε προσδοκίες.
Κανένας που αξίζει δεν καίγεται όταν δίνει το απόλυτο. Και ας είναι λίγο αυτό, αρκεί να το βγάζει στο χορτάρι.
Όχι να μιλάμε και για ανεντιμότητα κ ο,τι να ναι. Μην με γυρνάτε τα μυαλά κ δεν εννοώ εσένα
πες ρε κλαμπ εννοεις εμενα;
εγω ειπα για ανεντιμοτητα γιατι το 99% του φορουμ εχει εκφραστει θετικα 9/10 φορες για τον κλαους και 1/10 δεν εκραξε με αυτον τον τροπο
επειδη βγηκε μια φωτο με τατοο και μποτες και εβγαλε μια διαφημιση
και καπακι εκανε 2 οτι ναναι εμφανισεις
ξεκινησαμε αναποδα το εργο
οταν ο γκαρσια κανει δηλωσεις κατα προπονητων επειδη δεν παιζει σε ενα ματς
και καπακια βλεπεις οτι εδω και 2 μηνες ειναι εκτος τοπου και χρονου(φταιει και η απωλεια κοντρερας και βιερινια για αγωνιστικους λογους)
και κανεις δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για το τοτεμ ποτε
σορρυ ειναι καργα ανεντιμο να κραζεις καποιον που φετος τουλαχιστον στην πορεια αυτη του ΠΑΟΚ στην ευρωπη ισως να εχει περισσοτερο μεριδιο απο οποιονδηποτε αλλον...επειδη μετα απο τραυματισμο ειναι εκτος τοπου και χρονου
και επειδη εγραψες για απαιτησεις
δεν εχω απαιτησεις πλεον απο καποιον που πηρε ευκαιρια στα 23 του και στα 24 του κανει την πρωτη σοβαρη του χρονια.το ταβανι του σε αποδοση το εχει ξεπερασει
απαιτησεις ειχα το καλοκαιρι να παιρναν καναν φορ...
αν πραγματικα ξεχναω και λεω αλλα ντ αλλων σε οτι αφορα τα ποστ με τον συγκεκριμενο...παω πασο και ζηταω συγγνωμη απο οποιον νομιζει οτι την δικαιουται