Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

giannis80

• Guest
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #880 on: February 23, 2012, 23:02:59 »

Aν ήταν παίκτης άλλης ομάδας, θα τον έλεγα μεγάλη λούγκρα. Αλλά εγώ επειδή είμαι ΑΝΤΡΑΣ, θα το πω και στον παίκτη της δικής μου ομάδας...ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΡΕ? Στη ανηψιά μου αγόρασα τέτοιες μπότες τα χριστούγεννα.....

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #881 on: February 23, 2012, 23:26:44 »
+1

Υ.Σ. άπλα σε βρισκω Γιαννη....παντα ετσι ρε
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #882 on: February 24, 2012, 00:13:57 »
επαιζες?

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #883 on: February 24, 2012, 00:34:06 »
πολύ γρηγορα έγινες φίρμα μικρέ ... έρμαιο του καπιταλισμού ... μακάρι να με διαψεύσεις αλλά έχεις πάρει τον στραβό τον δρόμο για τα καλά απ'ότι φαίνεται ... ούτε 10 γκολ δε συμπλήρωσες και ξεκίνησαν οι διαφημίσεις στην tv ... και τα γούνινα μποτάκια ...

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #884 on: February 24, 2012, 00:37:42 »
δυστυχως δεν εχει νευρο στο παιχνιδι του...εχει την κινηση το τελειωμα την σκεψη του φορ αλλα δεν εχει νευρο....τπτ....

Βασικα εχει μονο αυτα που λες και τιποτα αλλο
Τεχνικη μηδεν, ταχυτητα μηδεν τα βασικοτερα σε εναν φορ
Το εχω ξαναπει οτι για μενα ειναι ενας απλα κακος παικτης επιπεδου β εθνικης και κατω
Οσο για την προσφορα του ειναι μεγιστη συμφωνα με την αμοιβη του.Αλλα μεχρι εκει
ΠΑΟΚ G4Α

Offline bill_drama4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #885 on: February 24, 2012, 01:21:47 »
φονιάς!αφού παίζεις στον ΠΑΟΚ και συ μπορώ να ελπίζω ότι χώραw και γω στο roster

than_4

• Guest
« Reply #886 on: February 24, 2012, 10:47:21 »
αν αληθευει η προταση της ρωσσιας, κριμα που δεν τα πηραμε

σταριλικη,λαιφ σταιλ,μοδατες μποτες,τατουαζ μανικη,κλαμπακια....και ολα αυτα επειδη σε βαφτισε κιλλερ ο περιγυρος της παε για να μην χρειαστει να παρουν   κανα σοβαρο παικτη

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #887 on: February 24, 2012, 11:54:52 »
Σε φαγαν τα ποζεριλίκια, τα βλαχοτατού κ οι μπότες της γυναίκας μου. Στα κορνερ υπάρχει λόγος που γυρνανε στα καρε τα σ φορ, αλλά ποιος να στα πει αυτά ο λαζαράκος για ο Μάκος για τα ξυραφάκια με τις τρεις λεπίδες. Επίσης όταν παράλληλα έχεις το αριστερό σου χαφ ΜΟΝΟ του, δε σουτέρνεις απο θέση σε γωνία εκτός αμα εισαι ο ντενις Μπεργκαμπ. Τη δίνεις στο χαφ να πάρει μέτρα να σε βγάλει τετ α τετ ενώ συγκλίνεις. Επίσης όταν το δεξί χαφ ανεβαίνει παράλληλα στο 1ο δοκάρι κ ετοιμάζεται για σέντρα, τα σ φορ κάνουν κίνηση στο μικρό κουτί, ξύπνα γαμω τη παναγία σου σας έφαγαν τα σταριλίκια AΡΧΙΔΑΚΙΑ

Σε πήγαινα με τα χίλια, αλλά έχεις μπει στο κλαμπ των βλαχοτάγαρων κι εσύ μικρέ, κούνα λίγο το κεφάλι σου να δουλέψει μέσα ό,τι έχεις, όσο κι αν είναι αυτό. Και σταμάτα να καβαλάς άντρες για να βγεις φωτό, δεν είσαι 14 χρονών στη Γερμανία καραγκιοζάκο, ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
Ο Γιάννου είναι στο πέναλτυ μόνος του κι εσύ πας να γίνεις ήρωας, άντε μαλάκα, κοίτα μη γίνεις Καφές κι εσύ

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #888 on: February 24, 2012, 15:43:59 »
Έλα μαλάκες όλοι και σεις, αν βάλει γκολ σε 10 μέρες έπη και διθύραμβοι, σήμερα μετά τα χθεσινά βλαχοτάγαρε κλπ.

Ως συνήθως καμιά αίσθηση του μέτρου στην κριτική σε ποδοσφαιριστές (δε λέω έχω πέσει και γω στη λούπα επανειλημμένα).

Αντι να στοχευθεί η κριτική στο ποιοι κατάντησαν τον ΠΑΟΚ να είναι ο Κλάους το αστέρι της ομάδας τον κράζουμε που έκανε τατουάζ, ενώ με του Γκαρσία τη μαλακία το σλόγκαν όλοι βαράγαμε μαλακίες. Ό,τι να 'ναι. Μηδενισμός.

Προσωπικά αυτός και ο Σταφυλίδης άσχετα με το τι κάνουν και τι μπορούν να κάνουν άμεσα στον ΠΑΟΚ είναι τα μόνα πράγματα που με κρατούν μακριά από την κατάθλιψη σχετικά με την ομάδα. Τίποτα άλλο δεν έχει μείνει. Το νου μας.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #889 on: February 24, 2012, 15:59:04 »
αν τις μποτες τις φοραγε ο γκαρσια στο τατουατζηδικο σημερα θα κραζαμε τον αθανασιαδη που δεν φοραει μποτες και δεν εκανε τατουαζ για να παιξει καλυτερα...οτι ναναι

μονος εντιμος ο κατζ.διαφωνω μαζι του οσο δεν παει αλλα εχει σταθερη αποψη τουλαχιστον

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #890 on: February 24, 2012, 16:11:38 »
Αν η αγωνιστική συμπεριφορά του ήταν αυτή που έπρεπε, κανένας δε θα λεγε τπτ, ας τον έπαιρνε και απο την πίσω τρύπα. Δεν του καταλογίζεται ντεφορμάρισμα. Του καταλογίζεται (ορθώς) σταρχιδισμός και ύπνος. Όποιος είδε το ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟΥ (2ο στη σειρά) χθες παιχνίδι κατάλαβε. Ούτε καν τοποθέτηση. Το lifestyle είναι δυστυχώς σημάδι χαρακτήρα πολλές φορές.  Καλά κ τα trendy  κ τα βλαχοκαγκούρικα, δικαίωμά του. Αρκεί να μην την είδαμε Kill Bill επειδή βάλαμε 10 γκολ στον ΠΑΟΚ, ή να μην γινόμαστε γρηγόρης μάκος όπως το άλλο μλκισμένο που έπαιξε 2 ημίχρονα όλα κ όλα κ θέλει να μοιάσει του danny alves, ενώ στο γήπεδο μυρωδιάς χαρταετός.
Αλλά τι να νιώσουν τα παλικάρια άμα βγαίνουν στον δρόμο και αρχίζουμε τις κάμψεις της σπονδυλικής στήλης λες κ έχουμε να κάνουμε με κανα Zidane.....Τον Παρίδη δλδ πρέπει όπου τον βρίσκουμε να του παίρνουμε πίπες.

Όχι θα χαιδεύουμε αυτάκια επειδή "είναι δικά μας παιδιά". ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

Αλλά που προκοπή αμα δεν αρχίσουν οι επισκέψεις και οι παναγίες στις προπονήσεις....Φάτε lifestyle, 7/11 που ξευτέλισαν την ομάδα χθες, σήμερα κάνουν δηλώσεις, δεν τρέχει κ τπτ. Ανέντιμοι είναι αυτοί που δεν δίνουν ο, τι έχουν για την φανέλα. Ανέντιμη είναι η προστασία. Όλοι κρίνονται  κύριοι

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #891 on: February 24, 2012, 16:21:10 »
Ποιο lifestyle ρε σεις, όπα λίγο... Επειδή έπαιξε σε μια διαφήμιση; Ήμαρτον λες και μιλάμε για το Λίλη στις Μαλδίβες ή για εξώφυλλο του νιτρο... :P

Εγώ συγκεκριμένα τον Κλάους δεν έχω να του καταλογίσω τίποτα απ' τη στιγμή που για να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ έφαγε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ, που ενώ είχε αποδείξει επί Σάντος ήδη ότι δικαιούται αν μη τι άλλο κάποια ευκαιρία όταν παρότι σε χρόνια απραξία έμπαινε απ' το πουθενά και τα παστέλωνε σε κάτι χωριά και κάτι βούληδες  και ωστόσο ο ΠΑΟΚ τον έστελνε δανεικό γιατί ο μπλακ μάμπα του ενός γκολ και ο Χούτος των 0 γκολ μάλλον ήταν καλύτεροι και δεδομένου ότι την ΠΡΩΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ και ενώ ήδη βάλει 10-12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις πόσα έχει βάλει...

ΠΡΕΠΕΙ απλά να σταματησουμε σα λαός την ηλίθια νοοτροπία αποθέωσης και θαψίματος στους παίχτες χωρίς κάποιο μέτρο ενδιάμεσα. Αφόρητη έχει καταντήσει. Εξαίρεση αποτελεί το πουτανόσπερμα, ο νέος Καραγκούνης που προς ντροπή όλων μας ακόμα παίζει στον ΠΑΟΚ και για χάρη του κάηκαν οι Βιτόλο-Κοντρέρας-Βιερίνια.

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #892 on: February 24, 2012, 16:26:40 »
αν τις μποτες τις φοραγε ο γκαρσια στο τατουατζηδικο σημερα θα κραζαμε τον αθανασιαδη που δεν φοραει μποτες και δεν εκανε τατουαζ για να παιξει καλυτερα...οτι ναναι

μονος εντιμος ο κατζ.διαφωνω μαζι του οσο δεν παει αλλα εχει σταθερη αποψη τουλαχιστον

Διάβαζε καλύτερα πριν αρχίσεις τους χαρακτηρισμούς. Γιατί προσωπικά δεν μπορώ να τα πω καλύτερα. Ό,τι γράφω είναι σαφέστατο, πολύ συγκεκριμένο και το εννοώ μέχρι τελείας.
Κι αν θες ανάτρεξε σε προηγούμενα ποστ μου να δεις αν ΚΑΙ εγώ είμαι ανέντιμος και ασυνεπής, και αν αρχίζω το άδικο ευκαιριακό πυρ όταν το αρχίζουν και οι άλλοι (ειδικά μετά από κλαρίνα), αν έχω κάνει τεμενάδες στον Γκαρσία ή σε οποιονδήποτε κτλ.
Τα ίδια ισχύουν και όσα λες εσύ corrupt, προσωπικά ούτε αποθεώνω εύκολα ούτε θάβω εύκολα, περιμένω πολύ καιρό για να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για παίκτη. Και ειδικά τον Κλάους τον πίστευα όταν το ρόστερ ήταν πολύ καλύτερο και τον πιστεύω ακόμα, λίγες σελίδες πίσω αρκούν για του λόγου το αληθές. Να συνέλθει γρήγορα όμως, γιατί ο τρόπος που παίζει δημιουργεί υποψία μιας νέας νοοτροπίας που δε μου αρέσει καθόλου.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #893 on: February 24, 2012, 16:30:54 »
Αν μου ζητάς την προσωπική μου άποψη, θα σου λεγα αδερφέ corrupt οτι διαφήμιση με μπουρνούζια κάνει μόνο ο Άρις Σπηλιωτόπουλος και ο Rexonas που δεν πληρώνει τα espresso του στην Σκουφά. Εγώ ΠΑΟΚ είμαι κ δεν μπορώ τα πούστικα. Αλλά κ πάλι σου λέω δική μου γνώμη, το παλικάρι ας διαφημίσει κ μπότες Gianna kazakou αμα κονομάει. Αρκεί να ματώνει τη φανέλα που φοράει. Σωστά τα λες για το παρελθόν κ το σκατό που έφαγε, αλλά η ποδοσφαιρική ΠΡΟΣΦΟΡΑ δε σταματά στο σκατό. Βασικός φουνταριστός στον ΠΑΟΚ παίζει κ πρέπει να δίνει το 1000% σε κάθε ματς. Κ ντεφορμέ δε θα πει κανείς τπτ, αρκεί να προσπαθεί. Χθες ήταν μακράν ο χειρότερος του γηπέδου , εκτός τόπου κ χρόνου, σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει οτι μπορεί.

Δεν θάβεται κανείς. Υπάρχουν απαιτήσεις και αμα έχεις κάκαλα τα δείχνεις κάθε Κυριακή. Επομένως το κράξιμο κάνει καλο για να μένουν ζεστά τα αίματα και τα νεύρα τεντωμένα. Δεν παίζουν στην Λειβαδειά και η χαλάρωση απαγορεύεται. Ποσω μάλλον όταν είσαι δικό μας παιδί και έχουμε προσδοκίες.

Κανένας που αξίζει δεν καίγεται όταν δίνει το απόλυτο. Και ας είναι λίγο αυτό, αρκεί να το βγάζει στο χορτάρι.

Όχι να μιλάμε και για ανεντιμότητα κ ο,τι να ναι. Μην  με γυρνάτε τα μυαλά κ δεν εννοώ εσένα

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #894 on: February 24, 2012, 16:43:08 »
Καλά είναι δυνατόν να συγκρίνετε κάποιοι τον Pablo Garcia, ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Μίλαν ... της Ρεάλ Μαδρίτης ... έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της χώρας στο Σεντενάριο ( όσοι γνωρίζουν απο ιστορία παγκοσμίου ποδοσφαίρου μπορούν να αντιληφθούν πολλά απο αυτό το γεγονός και μόνο ) ... με τον Κλάους ;;; Ένα παληκάρι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προυποθέσεις μια καριέρα αλλά το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια πολύ μεγάλη πτώση σε αυτήν ... η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε με εμφανή σημάδια κακής εξωγηπεδικής ζωής(σταρηλίκι) ...
Είναι λογικό να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με τον Τεράστιο Pablo Garcia ... ο οποίος ειδικά μετά τη φυγή του Pablo Contreras αποτελεί πέραν του φυσικού και ιδεολογικό ηγέτη του Λαού του Π.Α.Ο.Κ. με τη γενικότερη στάση ζωής του ... δεν θα αρκεστώ στο επιτρέπεται να πέσεις ... επιβάλλεται να σηκωθείς ... με το οποίο ταυτίστηκε απόλυτα με το Λαό μας διότι υπήρχαν και τα ανάλογα παραδείγματα του γενικότερου βίου του ... όπως το ότι μείωσε τις οικονομικές του απολαβές για να παραμείνει στην ομάδα ... καθώς και το γεγονός που πολλοί ίσως να μην το γνωρίζουν αλλά θα το αναφέρω απλά επειδή ΠΟΤΕ δεν θα πρέπει να μπερδεύουμε τις που με τις βου ... ( ο Pablo Garcia συντηρεί οικονομικά 7 φτωχές οικογένειες στη Θεσσαλονίκη , και ένας Θεός ξέρει πόσες ακόμα στη Λατινική Αμερική ... )
ο Κλάους λοιπόν  για να φτάσει στο σημείο να τον κοιτάξει στα μάτια ... θα πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα ... και θα πρέπει να αποδείξει πάρα μα πάρα πολλά ... πρώτα απ'όλα στον εαυτό του ... και έπειτα σε όλους εμάς ... τώρα το ποιος ισοπεδώνει τα πάντα το αφήνω σε κάποιους να το κρίνουν οι ίδιοι ... καθώς επίσης δεν θα μπω καν στη διαδικασία να σχολιάσω τον χαρακτηρισμό μαλάκες ...    

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #895 on: February 24, 2012, 21:32:20 »
Αν μου ζητάς την προσωπική μου άποψη, θα σου λεγα αδερφέ corrupt οτι διαφήμιση με μπουρνούζια κάνει μόνο ο Άρις Σπηλιωτόπουλος και ο Rexonas που δεν πληρώνει τα espresso του στην Σκουφά. Εγώ ΠΑΟΚ είμαι κ δεν μπορώ τα πούστικα. Αλλά κ πάλι σου λέω δική μου γνώμη, το παλικάρι ας διαφημίσει κ μπότες Gianna kazakou αμα κονομάει. Αρκεί να ματώνει τη φανέλα που φοράει. Σωστά τα λες για το παρελθόν κ το σκατό που έφαγε, αλλά η ποδοσφαιρική ΠΡΟΣΦΟΡΑ δε σταματά στο σκατό. Βασικός φουνταριστός στον ΠΑΟΚ παίζει κ πρέπει να δίνει το 1000% σε κάθε ματς. Κ ντεφορμέ δε θα πει κανείς τπτ, αρκεί να προσπαθεί. Χθες ήταν μακράν ο χειρότερος του γηπέδου , εκτός τόπου κ χρόνου, σύμφωνα με αυτά που μας έχει δείξει οτι μπορεί.

Δεν θάβεται κανείς. Υπάρχουν απαιτήσεις και αμα έχεις κάκαλα τα δείχνεις κάθε Κυριακή. Επομένως το κράξιμο κάνει καλο για να μένουν ζεστά τα αίματα και τα νεύρα τεντωμένα. Δεν παίζουν στην Λειβαδειά και η χαλάρωση απαγορεύεται. Ποσω μάλλον όταν είσαι δικό μας παιδί και έχουμε προσδοκίες.

Κανένας που αξίζει δεν καίγεται όταν δίνει το απόλυτο. Και ας είναι λίγο αυτό, αρκεί να το βγάζει στο χορτάρι.

Όχι να μιλάμε και για ανεντιμότητα κ ο,τι να ναι. Μην  με γυρνάτε τα μυαλά κ δεν εννοώ εσένα

πες ρε κλαμπ εννοεις εμενα;

εγω ειπα για ανεντιμοτητα γιατι το 99% του φορουμ εχει εκφραστει θετικα 9/10 φορες για τον κλαους και 1/10 δεν εκραξε με αυτον τον τροπο

επειδη βγηκε μια φωτο με τατοο και μποτες και εβγαλε μια διαφημιση
και καπακι εκανε 2 οτι ναναι εμφανισεις

ξεκινησαμε αναποδα το εργο

οταν ο γκαρσια κανει δηλωσεις κατα προπονητων επειδη δεν παιζει σε ενα ματς

και καπακια βλεπεις οτι εδω και 2 μηνες ειναι εκτος τοπου και χρονου(φταιει και η απωλεια κοντρερας και βιερινια για αγωνιστικους λογους)

και κανεις δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για το τοτεμ ποτε

σορρυ ειναι καργα ανεντιμο να κραζεις καποιον που φετος τουλαχιστον στην πορεια αυτη του ΠΑΟΚ στην ευρωπη ισως να εχει περισσοτερο μεριδιο απο οποιονδηποτε αλλον...επειδη μετα απο τραυματισμο ειναι εκτος τοπου και χρονου

και επειδη εγραψες για απαιτησεις

δεν εχω απαιτησεις πλεον απο καποιον που πηρε ευκαιρια στα 23 του και στα 24 του κανει την πρωτη σοβαρη του χρονια.το ταβανι του σε αποδοση το εχει ξεπερασει

απαιτησεις ειχα το καλοκαιρι να παιρναν καναν φορ...

αν πραγματικα ξεχναω και λεω αλλα ντ αλλων σε οτι αφορα τα ποστ με τον συγκεκριμενο...παω πασο και ζηταω συγγνωμη απο οποιον νομιζει οτι την δικαιουται

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #896 on: February 24, 2012, 21:54:33 »
+1000 για το θεμα του Κλαους, εκτος απο αυτα που λες για γκαρσια. 4 χρονια του πινουμε το αιμα... Δεν ειναι το ανθρωπακι της durasel, ουτε εφηβος 35 ετων. Ναι ειναι τοτεμ, Ναι ομως τον εχουμε γαμησει... Σιγα μην του αξιζει και κραξιμο επειδη εδω και 2 μηνες δεν μπορει να παρει τα ποδια του... Λογικο ειναι να μην μπορει. Το αναπαντεχο θα ηταν να μπορουσε... Οφ τοπικ φυσικα, αλλα επειδη συμφωνω με το ποστ σου γενικοτερα, επρεπε να το γραψω.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #897 on: March 01, 2012, 16:11:20 »
O Garcia ιδεολογικός ηγέτης του λαού του ΠΑΟΚ...  :'( :'( :'(

Γελάει ο κόσμος. Σιγά μην είναι και ο ινστρούκτορας της ΕΤΑ...

Σόρυ για το οφτόπικ, το είδα ετεροχρονισμένα αλλά δεν κρατήθηκα...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #898 on: March 01, 2012, 17:01:40 »
Οποιος μου τζιγκάρει τον πήχη με μελάνι,
 κι εχει άδειο το μπράτσο/βραχίονα κτλ. για μένα ειναι ο ορισμός του ποζερά! τέλος!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline banis

• Αλλαγή
« Reply #899 on: March 01, 2012, 17:41:31 »
O Garcia ιδεολογικός ηγέτης του λαού του ΠΑΟΚ...  :'( :'( :'(

Γελάει ο κόσμος. Σιγά μην είναι και ο ινστρούκτορας της ΕΤΑ...

Σόρυ για το οφτόπικ, το είδα ετεροχρονισμένα αλλά δεν κρατήθηκα...

μην κρατιέσαι ... να θεωρείς τον ευατό σου τυχερό που έχεις ένα pc και γράφεις ... και δεν είσαι στην άτυχη θέση να μην έχεις εξασφαλίσει ούτε τα προς το ζην ... και να χρειάζεται να σε βοηθάνε άλλοι να το κάνεις αυτό ... ίσως τότε καταλάβαινες έστω και λίγο αυτούς που δεν θα γέλαγαν με την κατάσταση σου ...