Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 102961 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #500 on: December 06, 2010, 15:23:18 »
Μια χαρα ειναι οι συγκρισεις με Αγγλια απλα δεν μας βολευουν... συμφωνω απολυτα με corrupt.. θα προσθεσω και τον Νασρι της Αρσεναλ που οταν τον εφερε ο κιλοτας ηταν πιο χτικιαρης και απο τους Κουτσια-Αθανασιαδη αλλα με πολυ δουλεια μεσα σε 2 χρονια αξιζει τον κοπο να δειτε την μεταμορφωση του.. και αυτος πανω κατω στην ηλικια των δικων μας ειναι 22-23..

northeagle_4

• Guest
« Reply #501 on: December 06, 2010, 15:56:58 »
Συγκρινουμε τις υποδομες και μεθοδικοτητα αρσεναλ,τοτενχαμ κτλ με  ελλαδα και θεωρουμε οτι ειναι το ιδιο ? Ο νασρι που λες ηρθε απο χωρα που επισης ειναι πεντε επιπεδα πανω σε αυτον τον τομεα σε σχεση με ελλαδα.
 Στον ΠΑΟΚ και γενικα στην ελλαδα η εξελιξη τον μικρων ειναι θεμα τυχης,συγκυριων και μανατζερ.Καμια ουσιαστικη μεθοδικοτητα για την βελτιωση των παικτων ακομα και σε εθνικο επιπεδο πρωτη φορα στα 30 χρονια τον καρπουζα ακουσα πριν 1 μηνα να μιλαει για τετοια θεματα και την εφαρμογη τους(βεβαια στον ΠΑΟΚ πρτιμουσε τους 33αρηδες και καλα εκανε βαση αποτελεσμετατων.)

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #502 on: December 06, 2010, 20:01:24 »
Δεν ξερω αν ο Νασρι ηρθε απο Γαλλια. Αν ηρθε απο εκει, εχουν ποδοσφαιρικα γυμνασια και μαζεβουν ολα τα ταλεντα σε αυτα. Παραλληλα με τα μαθηματα τους διδασκονται και το μοντερνο ποδοσφαιρο. Ειναι δλδ τακτικα σχεδον ετοιμοι και μολις πανε στην ομαδα πχ Αρσεναλ ενσωματονωνται στις ακαδημιες μερικα χρονακια για να δεσουν σωματικα και ψυχικα με το υπολοιπο συνολο. Πολλοι παικαταραδες, Ανρι, Ανελκα, Ζινταν βγηκαν απο εκει.
Τωρα για την σωματοδομη του Αθανασιαδη δεν εχουμε διαιτολογους; Με τις απαραιτητες βιταμινες, καταλληλη διατροφη και βαρη μπορουν να φερουν τον παικτη σε μια ορισμενη κατασταση που απαιτειται για την Σουπερλιγδα.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

apostolos

• Guest
« Reply #503 on: December 06, 2010, 21:55:50 »
Εμένα πάντως μου φαίνεται εντελώς λάθος αυτό με τα κιλά και τα βάρη κλπ. Του ακούω συνέχεια. Είναι η κοψιά του παικτη αυτή, τι πάει να πει είναι αδύνατος? Για ελληνορωμαϊκή πάλη τον θέλουμε? Κάποιος ανέφερε Ινζάγκι παραπάνω. Ήταν κανα μπιλντέρι ο Ινζάγκι? Απλά είναι πιο κοντός. Σίγουρα ένας σωματότυπος σαν του Μούσλι προσφέρει το αβαντάζ του εκτοπίσματος σε στημένες φάσεις, ή σε σπριντ ώμο με ώμο, αλλά αν είσαι έξυπνος και σωστά γυμνασμένος δεν χρειάζεται να είσαι ντουλάπα για να κερδίσεις κάτι σε τέτοιες φάσεις. Και τέλοσπάντων 22 χρονών είναι ο Αθανασιάδης, δεν είναι 17. Πώς και γιατί να τον αλλάξεις. Άντε να βάλει ορισμένα κιλά παραπάνω πάντως Μούσλι σε σώμα δεν μπορεί να γίνει. Ματς θέλει ο παίκτης τώρα που είναι ευκαιρία να ανέβει ψυχολογικά, να δείξει και στο 90λεπτο τι μπορεί να κάνει, όχι τόσο σε εμάς ή στον προπονητή του, αλλά κυρίως στον εαυτό του γιατί κι ο ίδιος δεν ξέρει ακόμα. Το σωματικό είναι δευτερεύον κατα τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή. Αν σε κάποια γεμάτα ματς δει κι ο ίδιος οτι είναι τόσο πια αδύνατος και αδύναμος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει από μόνος του θα κάνει κάτι, αλλά δεν νομίζω οτι είναι έτσι τα πράγματα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #504 on: December 06, 2010, 22:06:39 »
εγω ενα πραγμα θελω να σου πω, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. γιατι μου δινεις ελπιδες.

(αν ημουν ο πατερας η μανα σου θα ενιωθα πολυ περηφανος-η για σενα. που δεν παιρνεις 800.000 ευρω, που κανεις υπομονη χωρις γκρινια κ που ξερεις να αρπαζεις την ευκαιρια).

ive4

• Guest
« Reply #505 on: December 06, 2010, 22:10:34 »
Κανένας προπονητής δε μπόρεσε να τον αξιοποιήσει τόσα χρόνια. Έστω κι αργά ας τον εμπιστεύονται οι προπονητές μας από δω και πέρα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #506 on: December 07, 2010, 12:26:42 »
Εγώ μάγκες από μπάλα δε σκαμπάζω πολλά, μπασκετικός είμαι. Ένα πράγμα ξέρω, στη σχέση συμμετοχές/γκολ του Αθανασιάδη αν υπήρχε tendex θα το είχε σμπαραλιάσει.

Ας μιλήσουμε λίγο ακόμα για τα κιλά του. Αν μας διαβάζει η γκόμενα του θα ήθελα να διαβάσω και μια δικιά της γνώμη σχετικά με το βάρος του.

edit: περσέα ο Κλάους δεν έχει Ουκρανό μάνατζερ ούτε το status impact του αλογοουρά σκουληκιού και του ωραιοπαθούς Ιταλού για να παίρνει συμμετοχές αέρα.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
« Reply #507 on: December 10, 2010, 16:26:17 »
μικρε απο οτι διαβαζω σε ετοιμαζει για βασικο.
κανονισε  ;)
ΠΑΟΚ παντου!!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #508 on: December 10, 2010, 17:28:21 »
Αφήστε τον τον άνθρωπο να παίξει μπάλλα και μετά θα κρίνουμε τα πάντα. Μην αρχίζουμε παλι λες και είναι ο Ιμπραίμοβιτσ.

Τώρα θα έχει σίγουρα πολλές ευκαιρίες γιατί η ομάδα δεν έχει επιθετικούς που να μας δίνουν μια σιγουριά. Η ευκαιρία σου μικρέ..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #509 on: December 11, 2010, 00:12:38 »
Στεφανάκο, το καρφώνεις και αύριο με κρύο αίμα και μετά άντε να σε βγάλουν από την 11αδα (για χατήρι φαλακρού κεφτέ), και άντε μετά να δούμε ποιον θα ξεκινήσουν μέσα στην κροατία...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #511 on: December 11, 2010, 10:16:17 »
Ο νεαρός επιθετικός του Δικεφάλου που θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στην κορυφή της επίθεσης αναφέρθηκε στην δυναμική που δίνει στην ομάδα η παρουσία του κόσμου στην Τούμπα και αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του τον Πανσερραϊκό

Για τα τέρματα που πετυχαίνει κατά της Λάρισας και την δυναμική της Τούμπας: "Το πρώτο μου ματς σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν πάλι με τη Λάρισα και το πρώτο μου γκολ και από ότι φαίνεται μου πάει η Λάρισα. Τη χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για να είμαστε στη συνέχεια πιο δυνατοί, γιατί έρχονται πάλι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι οι παίκτες έχουν άγχος. Η Τούμπα είναι Τούμπα. Ο κόστος μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι".

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: "Πιστεύω και στο ματς με τον Ηρακλή οι οπαδοί να είναι κοντά μας. Ο Ηρακλής είναι σε άσχημη βαθμολογική κατάσταση, τα τελευταία παιχνίδια δεν πάει καλά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς, αυτό που κάνουμε σε κάθε παιχνίδι".

Για τον Σαλπιγγίδη: "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με τον Δημήτρη στην ίδια ομάδα και μαθαίνω κάθε μέρα διαφορετικά πράγματα. Ο κάθε ποδοσφαιριστής όπως έκανε και ο Δημήτρης, πήγε στην Καβάλα πήγε δανεικός σε διάφορες ομάδες, αυτό έκανα και εγώ πιστεύω βοηθάει κάθε ποδοσφαιριστή να κάνει ένα "αγροτικό"".

Για τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ: "Είμαι από πολύ μικρός σε αυτή την ομάδα και ξέρω πως αντιδράει ο κόσμος. Ήμουν και εγώ κάποτε εκεί και αγαπάω πάρα πολύ αυτή την ομάδα. Δεν μπορείς αν δεν είσαι οπαδός αυτής της ομάδας να καταλάβεις, δεν μπορείς να το περιγράψεις με λέξεις, δεν μπορείς να πεις κάτι, ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ".

Για τον Πανσερραϊκό: "Επιστρέψαμε πολύ δύσκολα γιατί μέχρι τον Δεκέμβριο ήμασταν στις θέσεις υποβιβασμού. Μετά εντάξει, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει κάποια παιχνίδια και να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω να καταφέρει να μείνει στην Α' Εθνική".

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/121897-%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A%C2%BB

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #512 on: December 11, 2010, 21:29:17 »
Πάρα πολύ καλός σήμερα. Συνέχισε έτσι. ΟΚ, δυνατός δεν θα γίνεις ποτέ, αλλά τουλάχιστον το μυρίζεσαι το γκολ.

Athinaios--4

• Guest
« Reply #513 on: December 11, 2010, 21:33:46 »
Πάρα πολύ καλός. Ήταν μέσα στις φάσεις και το καλό ήταν ότι πίεζε συνέχεια τους αμυντικούς.

Συνέχισε μικρέ και άσε τις δηλώσεις..

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #514 on: December 11, 2010, 21:36:19 »
η ομαδα σημερα ειχε μεσα εναν επικινδυνο επιθετικο...

μακαρι να ξεκινησεις στο ζαγκρεμπ, αλλα δε το βλεπω...τουλαχιστο να παρεις ενα 30λεπτο μπας και απειλησουμε καθολου στη περιοχη

bagos1

• Guest
« Reply #515 on: December 11, 2010, 21:56:21 »
μαγκες ο κλαους τον κατσικά ειχε αντιπαλο και οχι τον πουγιολ αμα ο <<σακης>> εχανε αυτα που εχασε στο πρωτο μερος ο κλαους θα τον βριζαμε (και εγω μαζι σας) 2-3 σελιδες πραμα.  το μονο ελαφρυντικο η ελειψη αγωνων και τιποτα αλλο

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #516 on: December 11, 2010, 22:26:29 »
Οποιον και να είχε αντίπαλο ότι και να έχασε ο ΠΑΟΚ τσης είδε επιτέλους στην ενδεκάδα του ένα σέντερ φορ. Αν υπήρχε και ένας δίπλα του να τον στήριζε....

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #517 on: December 11, 2010, 22:33:43 »
Για μενα μια χαρα συνεργαστηκαν σημερα ο κλαους με τον κοντο.. ισως σε 1-2 φασεις να μπορουσαν να βγαλουν καλυτερο αποτελεσμα.. για αυτο αλλωστε στο 1ο ημιχρονο βγαλαμε και 4-5 φασεις και στο 2ο ο κλαους του περασε 1-2 μπαλιες που θα μπορουσε να δημιουργηθει ευκαιρια αλλα ο κοντος ειναι πολυ ντεφορμε οσο και να το παλευει..

Ωραιος ο Αθανασιαδης κατα διαστηματα σημερα.. μεσα στις φασεις και γυρνουσε να μαρκαρει.. 1 πραγμα μονο με χαλασε.. πρεπει να παρει χαμπαρι οτι δεν εχει καμια σχεση με τον Τιερυ Ανρι, τα κοντρολ του και τις επινοησεις με την μια του Γαλλου.. το δοκιμασε σημερα καμια 10αρια φορες και δεν του επιασε ουτε μια.

Βασικος και στο Ζαγκρεμπ..(ελπιζω)

fatal_invasion

• Guest
« Reply #518 on: December 11, 2010, 22:38:15 »
Δεν είδα το ματς και ως εκ τούτου η κρίση μου το πιο πιθανό να είναι λανθασμένη και ίσως να μην έπρεπε να ποστάρω.
Αλλά από τις φάσεις που είδα,επιτέλους κάποιος.Και ας τα έχασε.Σάμπως οι άλλοι 2 αξεμπούκωτοι υπερεπιθετικοί τι κάνουν;
Χίλιες φορές να παίζει ο μικρός.Χίλιες.

northeagle_4

• Guest
« Reply #519 on: December 11, 2010, 22:49:14 »
ωραιος.εδειξε αρκετα σημερα ο κλαους.