Εμένα πάντως μου φαίνεται εντελώς λάθος αυτό με τα κιλά και τα βάρη κλπ. Του ακούω συνέχεια. Είναι η κοψιά του παικτη αυτή, τι πάει να πει είναι αδύνατος? Για ελληνορωμαϊκή πάλη τον θέλουμε? Κάποιος ανέφερε Ινζάγκι παραπάνω. Ήταν κανα μπιλντέρι ο Ινζάγκι? Απλά είναι πιο κοντός. Σίγουρα ένας σωματότυπος σαν του Μούσλι προσφέρει το αβαντάζ του εκτοπίσματος σε στημένες φάσεις, ή σε σπριντ ώμο με ώμο, αλλά αν είσαι έξυπνος και σωστά γυμνασμένος δεν χρειάζεται να είσαι ντουλάπα για να κερδίσεις κάτι σε τέτοιες φάσεις. Και τέλοσπάντων 22 χρονών είναι ο Αθανασιάδης, δεν είναι 17. Πώς και γιατί να τον αλλάξεις. Άντε να βάλει ορισμένα κιλά παραπάνω πάντως Μούσλι σε σώμα δεν μπορεί να γίνει. Ματς θέλει ο παίκτης τώρα που είναι ευκαιρία να ανέβει ψυχολογικά, να δείξει και στο 90λεπτο τι μπορεί να κάνει, όχι τόσο σε εμάς ή στον προπονητή του, αλλά κυρίως στον εαυτό του γιατί κι ο ίδιος δεν ξέρει ακόμα. Το σωματικό είναι δευτερεύον κατα τη γνώμη μου αυτή τη στιγμή. Αν σε κάποια γεμάτα ματς δει κι ο ίδιος οτι είναι τόσο πια αδύνατος και αδύναμος που δεν μπορεί να ανταπεξέλθει από μόνος του θα κάνει κάτι, αλλά δεν νομίζω οτι είναι έτσι τα πράγματα.