Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103231 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #140 on: April 21, 2008, 00:49:37 »
εσύ ρε iron που πιστεύεις οτι χαιρόμαι όταν χάνει ο παοκ για να κράζω τον  σάντος, Σήμερα θα πήρες μεγάλη στεναχώρια που ο κλάους για τον οποίο έλεγα κι εγώ και άλλοι να του δώσει ευκαιρίες, πέταξε 2 γκολ κι έβγαλε μάτια.   
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #141 on: April 21, 2008, 00:59:43 »
Είπα εγώ πως ο παίχτης αυτός δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ?...Στεναχωρήθηκα?....................?...

.................................................................................................Για μένα φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι παραπάνω από όλους(διοίκηση-προπονητής-παίχτης)....

...................................................................................., εμένα ο ΠΑΟΚ με ενδιαφέρει ούτε ο προπονητής ούτε ο εκάστοτε παίχτης για ...................................................

Edit Capricorn

Eίπες, είπε, είπες, είπε ......... βγαίνει κάτι με τις προσωπικές επιθέσεις...?

Στο κάτω κάτω υπάρχουν και τα ρm
« Last Edit: April 21, 2008, 01:12:19 by Capricorn »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #142 on: April 21, 2008, 01:00:52 »
thelei polla koila na parei pano tou
etsi opos einai den mporei na paizei kata tin gnomi mou
me ena sproximo kindineuei na xasei tin misi sezon

an eide tv simera to vrady nomizo den tha xanapexei mpala
fovame ta auriana protoselida...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #143 on: April 21, 2008, 01:04:26 »
Παίδες ότι και να λέμε τα 2 τελειώματα των φάσεων ήταν πολύ μεγάλου παίκτου. Τέτοιο τελείωμα "majestic" που λέμε κ στο χωριό μου, είχα να δω μάλλον απο τα καλά ματς του βρύζα η έστω γ.χ. στον τελικό με τον σκώλικα. Για τα κιλά του κλπ δεν γνωρίζω αν στέκει ως αιτιολογία για να μην παίζει αλλά το τελείωμα των φάσεων ήταν εκ-πλη-κτι-κό.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #144 on: April 21, 2008, 01:10:28 »
......................................

ποιος έχει κόμπλεξ με ποιον μπορείς να το καταλάβεις αν κοιτάξεις το ιστορικό των απαντήσεων σου. Ποτέ δεν σε έχω κράξει αλλά κάθε φορά που ΄γράφω για σάντος αρχίζεις να απαντάς για φυτά και πρόβατα, ποτέ επί της ουσίας. Εγω έγραφα για κλάους κι εσύ με έκραζες για τον σάντος, έτσι για να καταλαβαίνουμε τα περί μικροψυχίας.  .......................................................................................

Edit Capricorn

συνεχίστε, συνεχίστε
« Last Edit: April 21, 2008, 01:15:33 by Capricorn »

makptol

• Guest
« Reply #145 on: April 21, 2008, 01:13:42 »
...................................

δυστυχως ειναι τετοιοι που θα χαρουν να παει ο ΠΑΟΚ χαλια του χρονου απλα και μονο
για  να επιβεβαιωθουν .........το ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ
ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ......αυτους δεν μπορουμε να τους αλλαξουμε τροπο σκεψης
τι να κανουμε.........
« Last Edit: April 21, 2008, 01:16:19 by Capricorn »

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #146 on: April 21, 2008, 01:14:59 »
καλώς το εφετείο. Όταν δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα με απαντήσεις στην ουσία του θέματος, φωνάζουμε και τους φίλους μας, μπας και δικαιωθούμε. Συνεχίστε έτσι. Εγω έτσι κι αλλιώς  πλάκα σπάω

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #147 on: April 21, 2008, 01:23:04 »
ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ?...ΠΟΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΡΕ?.....Capricorn ΣΕ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ?....ΑZAZEL ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ? ΑΝΤΕ ................. ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ

Εdit Capricorn

Mόνος μου τα λέω μόνος μου τα ακούω.....Δεν πειράζει....καλή καρδιά...

Υ.Γ  δεν σε κατηγόρησα ότι μου είπες τίποτε......ξαναδιάβασε αυτό που έγραψα
« Last Edit: April 21, 2008, 01:33:35 by Capricorn »
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #148 on: April 21, 2008, 01:24:52 »
πριν βρίσεις τουλάχιστον μάθε να διαβάζεις ελληνικά. για τον makptol έγραφα όχι για τον καπρικορν. Μην σβήσετε το ....................... αφήστε το έτσι για να καταλαβαίνουν όλοι ποιος είναι ο μικρόψυχος και ποιος βάζει εγωισμούς πάνω απο παοκ.

ΥΓ Γιατί γράφεις to Capricorn με μικρά και το azazel με κεφαλαία?
Τα προσωπικά σας εκτός forum ή μέσω πμ.
« Last Edit: April 21, 2008, 01:36:05 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #149 on: April 21, 2008, 01:26:52 »
Φίλε τις σπόντες σου αλλού...Το υφάκι σου το πήραμε πρέφα άστο δε μασάμε.

Καλά παιρνάτε τον προπονητή τόσο μαλάκα και τόσο άχρηστο που δεν μπορεί να καταλάβει αν ο παίχτης αυτός μπορεί να προσφέρει η όχι?..Τον ζει στις προπονήσεις και δεν ξέρει και ξέρετε εσείς από εδώ μέσα που δεν έχετε πατήσει να τον δείτε πως αποδίδει?..

Ονειρα γλυκά στους προπονητές της κερκίδας και στους ραδιοφωνόβλαχους.

iron υπαρχει κι αλλο παραδειγμα δικο μας ενω γενικα ειναι πολλα....θυμησου μονο οτι ο σαλπιγγιδης πριν 4 χρονια πηρε ευκαιριες απ τον αγγελο λογω του οτι εκεινη τη χρονια εφυγε ο οκκας...αν δεν ειχε φυγει ο οκκας αμφιβαλω αν θα παιρνε και αμφιβαλω αν θα ειχε κανει την πορεια αυτη.....μπορει να ταν σε καμμια ομαδα β εθνικης π.χ.

ναι οι προπονητες κανουν λαθη και μεγαλα μαλιστα....τα γκολ που εβαλε σημερα αυτος ο παικτης δεν ηταν τυχαια π.χ. απο σποντες....εδειξαν παικτη με τεχνικη και ταλεντο....σημερα ο αθανασιαδης απο σποντα επαιξε (λογω τιμωριων)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest
« Reply #150 on: April 21, 2008, 01:28:45 »
iron μην ασχολεισε αδερφε βραδυατικα..........
θα προτεινα να σταματησουμε ετσι και αλλιως τον azazel δεν μπορουμε να του αλλαξουμε αποψεις.....
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ
............. :)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #151 on: April 21, 2008, 01:33:12 »
1. Den 9elw na riksw ladi sthn fwtia sysxetizontas ton Klaus me ton Santos kai ypodaylizontas th gnwsth diamaxh.

2. An einai kalos paixths h oxi den mporei na kri8ei apo ena paixnidi alla xreiazontai arketa. H logikh omws leei pws prepei na dinontai eykairies se agwnes.

3. O PAOK eixe thn dynatothta na xrhsimopoihsei ton persino prwto scorer toy prwta8lhmatos newn. Yphrxan paixnidia entos edras sthn arxh ths xronias poy 8a mporoyse na parei kapoio xrono symmetoxhs, ws allagh, na arxisei na mpainei sto pneyma. Alla den egine. Yphrxan paixnidia ektos edras poy h omada exase me katevasmena xeria, xreiazontan na fortosei epi8etika h omada kai na xrhsimopoih8ei mazi  me alloys(ws allagh) sthn epi8esh. Den eixe na xasei tipota h omada. Oyte ayto omws egine. Telos yphrxan paixnidia kai entos kai ektos (eidikotera ston b gyro) poy 8a mporoyse na xrhsimopoih8ei APO THN ARXH dioti oi prohgoymenoi agwnes edeiksan oti o PAOK epi8etika exei aflogistia. OYTE AYTO EGINE.

4. Telos apo ta prohgoymena  poy anefera prosopika ebgala symperasma oti xa8hke xronos dioti den phre tis eykairies poy eprepe. Den lew oti ka8e pitsirikas einai talentara kai 8a ginei paixtaras. Lew oti tetoios pitsirikas prepei na pairnei analogika kapoies eykairies. Gia na deixnei AN AKSIZEI H AN DEN AKSIZEI. Pragma poy den egine.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #152 on: April 21, 2008, 01:36:14 »
makptol το τοπικ είναι για τον αθανασιάδη και όχι τον σάντος. Εγω πιστεύω οτι ο αθανασιάδης είναι καλός παίκτης και δεν πρέπει να δοθεί δανεικός, απο εκεί ξεκίνησε ο καβγάς. Αν εσύ πιστεύεις οτι δεν είναι καλός παίκτης και πρέπει να δοθεί δανεικός τότε όχι δεν μπορείτε να μου αλλάξετε μυαλα. Εκτός και αν το σχόλιο σου για την αλλαγή μυαλών δεν αφορούσε τον αθανασιάδη και όσα πιστεύωγι αυτόν , οπότε είναι δικαιολογημένος και ο χαρακτηρισμός "εφετείο".  

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #153 on: April 21, 2008, 01:40:35 »
Φέτος τις ευκαιρίες τις πήρε ο Οικοδόμος. Είχε 25 συμμετοχές και βγάλαμε όλοι κάποια συμπεράσματα.
Ο Κλάους είχε σύνολο 4 , εκ των οποίων οι 3 είναι μέσα στον Απρίλιο. Προφανώς ή δεν ήταν έτοιμος, ή ο προπονητ΄της ήθελε να κρίνει πρώτα τους άλλους, μπορεί και τα δύο. Σημασία έχει ότι ενώ πχ ο Οικοδόμος ό,τι ήταν αν δείξει το έδειξε και πρέπει να θεωρείται ΕΤΟΙΜΟΣ, ο Κλάους δικαιούται να απαιτήσει με τη σειρά του περισσότερες συμμετοχές.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Photis

• Guest
« Reply #154 on: April 21, 2008, 02:03:55 »
Παιδία ο Αθανασιάδης έβαλε 2 γκολ σε 4 απιχνιδια.Ο λαζαράκος ο παιχταρας ο ταλεντάρας έχει 4 γκόλ σε 10000 παιχνίδια..τι να πωωωω....Οσο για το 1ο γκολ του Κλάους απλά απίστευτο,μόνο ο Μίετσελ έβαζε παρόμοιας ομορφιάς γκολ.Αν ο Λάζαρος κάνει ποτέ αυτό που έκανε σήμερα ο Αθανασιάδης ε΄μένα να μη με λένε Φώτη αλλά Λάζαρο...αντε με το παλτό.Έχουμε νέο ταλέντο εδώ....

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #155 on: April 21, 2008, 02:10:17 »
eixA Poli kairo na dw tetoia teleiwmata apo paikti mas.....ousiaastika kai sinama apolaustika..... afou etsi xarika poli...pw pw se ti seimio exoume ftasei....

an tha paromoiaza tin katastasi mou tis stigmes twn goal itan san na eimoun mines stin erimo....me xeilia kseramena.....derma ksero...asta na pane dld....kai ksafnika pesane kati stagonitses nerou sto prosopo mou.....

xalia mas exoun kanei....gia frenokomio eimaste.......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #156 on: April 21, 2008, 02:28:48 »
Δεν είδα, ούτε καν άκουσα το ματς. Μπαίνοντας στο διαδίκτυο και κοιτώντας το σκορ, χαμογέλασα, όχι επειδή χάσαμε, αλλά επειδή βάλαμε 3 γκολ. Το χαμόγελο μου έφυγε από το στόμα όταν είδα την εξέλιξη του σκορ. Αλλά μου ξαναήρθε όταν είδα ότι ο μικρός έβαλε δύο γκολ. Τον είχα δει με Ζανκτ Πάουλι και με είχε αρέσει πάρα πολύ. Αλλά τα κιλά του θέλει να τα βάλει. Να κάνει φέτος ειδική προετοιμασία στυλ Τόνι Κούκοτς όταν πήγε στους Μπουλς. Να γουστάρουμε από δω και πέρα κι άλλα τέτοια γκολ. Τι γκολ, γκολάρες. Παικτούρα μου εσύ. Να δείτε που του χρόνου και αυτός και ο Μπαλάφας θα βγάζουνε μάτια. Αν γίνει κάτι τέτοιο, παρατάω το Πανεπιστήμιο και γίνομαι σκάουτερ!

ΥΓ: Μικρέ, σ' ευχαριστώ που έκανες το χειλάκι μου να σκάσει λίγο φέτος. Είσαι ο μοναδικός παίκτης που το κατάφερε αυτό. Αλλά να τρως όλο το φαγητό σου, έτσι;

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #157 on: April 21, 2008, 02:49:43 »
min sigkrinete anomoia pragmata.den einai center for kai oi duo.
paixtare se euxaristw pou ksevrakwses auton pou ithele na se dwsei daneiko kai den se ipologizei

northeagle_4

• Guest
« Reply #158 on: April 21, 2008, 03:25:54 »
Ενταξει οτι ειναι μεγαλο ταλεντο σημερα περιμενατε να το διαπιστωσετε ? βουιζε ολη η θεσσαλονικη δυο χρονια με τον Κλαους,πιστευω οτι δουλευετε σωστα,δυναμωνει σταθερα και θα γινει μεγαλος φορ.Οχι κραυγες και ζητω ειναι νωρις ακομα να τον κανουμε Θεο,μην τον καψουμε και αυτον.Ειναι σε καλα χερια πλεον και σιγουρασυμφωνω οτι ευκαιριες επρεπε να εχει παρει και αλλες αλλα αυτο δεν λεει τιποτα,σημερα αναγκασε τον προπονητη του να τον υπολογιζει αυριο θα παιξει περισσοτερο ,μεθαυριο θα γινει βασικος βημα -βημα μαγγες.
   Το πρωτο γκολ ειναι το καλυτερο φετινο του ΠΑΟΚ μακραν
Αζαζελ φιλε και οι αλλοι αφηστε τις μαλακιες και μιληστε για ΠΑΟΚ ρε

IronEagle

• Guest
« Reply #159 on: April 21, 2008, 04:21:45 »
Den exo grapsei tipota sto paron topic giati poli apla den eixa na po kati !!!

Simera eimai se deilima, apo tin mia nai men (2 gol), alla........

Agori mou deikse oti mporeis kai den 8a xaseis !!!
Apo tin alli omos PROSEKSE....... !!!!  Exeis mprosta sou megali anifora akoma ....., PAOK EISAI !!!!