Επειδή αρκετοί το έχετε απορία, θα σας μεταφέρω τι μου είπε ένας φίλος μου (ΠΑΟΚτσής) που τον αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο στη νίκη με 1-5 της ομάδας νέων επί της Βέροιας. Ο φίλος μου, λοιπόν, όντας κεντρικός αμυντικός τον είχε συνέχεια κοντά του και τον είχα αγγαρέψει να μου πει τη γνώμη του για αυτόν (κυρίως) και για τους Πεχλιβάνη, Δελήμπαση.
Ο Αθανασιάδης, σύμφωνα με το φίλο μου δεν είναι έτοιμος για βασικός στην Α' Εθνική και αυτό γιατί δεν είναι ούτε δυνατός, μάλιστα είναι πολύ αδύνατος, αλλά ούτε είναι και ιδιαίτερα γρήγορος σαν αντιστάθμισμα. Είναι πάντως πολύ έξυπνος μέσα στο παιχνίδι του, έχει εξαιρετική τεχνική, κατέχει τις κινήσεις ενός γνήσιου σέντερ-φορ και έχει την αίσθηση του γκολ. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να δυναμώσει μυϊκά αλλά πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή.
Του άρεσε πολύ ο Πεχλιβάνης που τον θεωρεί τον πιο έτοιμο από τους τρεις. Βλέπει παιχνίδι, δε φοβάται να κρατάει τη μπάλα χωρίς να την ταλαιπωρεί και έχει φοβερό αριστερό για πάσες και σουτ. Ο Δελήμπασης, λέει, είναι καλός και αμυντικά και επιθετικά απλά δεν έκανε κάποια σπουδαία ενέργεια για να φανεί.