Author Topic: Στέφανος Αθανασιάδης  (Read 103001 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Στέφανος Αθανασιάδης
« Reply #100 on: March 25, 2008, 14:47:58 »
Pantws apo thn stigmh pou 3anapaizei me tous neous, ta golakia tou ta vazei.
Twra an auto mporei na apotelesei prokrima gia thn megalh omada ....... den gnwrizw
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline DJ Cobra

• Αποστολή
  • **
« Reply #101 on: March 25, 2008, 15:40:06 »
Άμα είναι θέμα εκγύμνασης, ΟΚ. Απλά θυμάμαι τον Σικαμπάλα, που ήταν πολύ αδύνατος, αλλά απέφευγε τους τραυματισμούς λόγω πιστεύω της ταχύτητας του. Μετά βέβαια έγινε σαν τον Ουντέζε (κτηνάκι)...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #102 on: March 25, 2008, 16:58:54 »
με τους πιτσιρικάδες τον έχει δει κάποιος να παίζει φέτος. Πέρυσι που τον είχα δει στον αγώνα με άρη ήταν πολύ καλός. Φέτος άκουσα οτι δεν κάνει τίποτα. Ισχύει ?
oxi re si.afou nomizw evale kai pali kamposa gkolakia.etsi den einai?etsi akouw dld. :-\
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #103 on: March 25, 2008, 20:33:56 »
vazi goal malista teleuteos evale kai xatrik........panto exi pollous pextes pou ine adinati kai pezoun.....

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #104 on: March 25, 2008, 23:08:35 »
o A8anasiadhs skorarei synexws tis teleytaies 3 agwnistikes an den kanw la8os (stantar tis 2 teleytaies ena xat-trik kai alla 2 goal).

re paidia, eimaste ektos stoxwn etsi? exoume 2 epi8etikous pou den mporoun na skoraroun me tpt kai o kompleksikos o santos den pairnei ton A8anasiadh stis apostoles? na ton valei mesa na to doume to paidi... dld pote 8a ton doume auton?
tou xronou pou kai kala 8a pigainoume gia prwta8lima kai o Santos ws gnwstwn den pairnei riska, i sta filika aney oysias???

ayto pou lete gia thn dynamh symfwnw oti prepei na kanei programma endynamwshs giati den mporei na sta8ei eykola sthn A e8nikh, alla apo thn allh ontws einai arketoi aytoi pou paizoun san ayton...

kai ta alla paidia ennoeite. ton Tsouklako, ton Pexlibanh... h8ele na tous diwksei to lamogio, alla o Zagorakhs poly swsta tou to ekopse...

ektos tou oti isws apo tou xronou na einai ypoxrewtikh h symmetoxh 2 paixtwn katw twn 23 sthn entekada, poy ennoeite oti otan tous kaneis allagh 8a prepei na tous antikatasthseis me tous antistoixous paixtes ;)

BLACK DOG

• Guest
« Reply #105 on: March 25, 2008, 23:19:07 »
καλως τον  κι ας αργησε>
.......... kai o kompleksikos o santos den pairnei ton A8anasiadh stis apostoles? na ton valei mesa na to doume to paidi... dld pote 8a ton doume auton?
tou xronou pou kai kala 8a pigainoume gia prwta8lima kai o Santos ws gnwstwn den pairnei riska, i sta filika aney oysias???.......
..........
κι αμα τον περιλαβει κανενας αμυντικος σε στυλ καρντοσο και τον ξαπλωσει σε χρονο dt μετα μερικοι σαν εσενα θα λεν:αντε μωρε το μακακα το σαντος δεν τον εβλεπε οτι δεν ηταν ετοιμος?:εγω ξερω να πω οτι τις κοντης της λουτσας της φταιν οι τριχες.

chiltsid

• Guest
« Reply #106 on: March 26, 2008, 00:40:17 »

kai ta alla paidia ennoeite. ton Tsouklako, ton Pexlibanh... h8ele na tous diwksei to lamogio, alla o Zagorakhs poly swsta tou to ekopse...

file den ksero pou stirizeis tin ekfrasi sou``lamogio``,evxomai na to les gia plaka!
allios pistevo pos den sou exei dosei dikaioma o proponitis tou paok,gia na ton peis lamogio.
ligo na prosexoume tis ekfrasis mas paidia,ama den ton goustarete kalos,alla oxi tetoies xontrades.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #107 on: March 26, 2008, 01:09:13 »
καλως τον  κι ας αργησε>
.......... kai o kompleksikos o santos den pairnei ton A8anasiadh stis apostoles? na ton valei mesa na to doume to paidi... dld pote 8a ton doume auton?
tou xronou pou kai kala 8a pigainoume gia prwta8lima kai o Santos ws gnwstwn den pairnei riska, i sta filika aney oysias???.......
..........
κι αμα τον περιλαβει κανενας αμυντικος σε στυλ καρντοσο και τον ξαπλωσει σε χρονο dt μετα μερικοι σαν εσενα θα λεν:αντε μωρε το μακακα το σαντος δεν τον εβλεπε οτι δεν ηταν ετοιμος?:εγω ξερω να πω οτι τις κοντης της λουτσας της φταιν οι τριχες.

το πιο πιθανο ειναι αυτο-να παιξει το παιδι πχ να ξεκινησει βασικος και λογικο θα ναι η να χει τρακ η τελος παντων να μην αποδωσει και να τον κανει αλλαγη στο 60. Ε μετα θα αρχισουμε τι με τον εβαλε μεσα τον μικρο κτλ κτλ

Εγω ακομα θυμαμαι 2-3 κινησεις αερατες που εκανε στο ματς με το χανουμι στο οακα συν νομιζω την κεφαλια πασα που εβγαλε στον βρυζα για να χασει εκεινη την ευκαιρια στο γυριστο. Το παιδι πρεπει να εχει πολυ τεχνικη μακαρι ...μακαρι σε 4 χρονια να τον βριζουμε ως αλλον εναν παιχτη που κατηφορισε αθηνα if you know what i mean..αφου θα βαλει 50 γκολ με μας βεβαιως,Αν και με Ζαγορακη λιγο απιθανο να κατεβει παιχτης μας καλος κατω..

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #108 on: March 26, 2008, 01:15:26 »
μια χαρά θα μπορούσε να παίξει από τώρα στον ΠΑΟΚ αλλά τι να λέμε τώρα. Αν κάποιοι νομίζουν πως ο Σέζαρ της αεκ θα είναι πιο χρήσιμος από τον Κλάους, οκ

Είμαστε έτοιμοι να δούμε τον ΠΑΟΚ στην 10 θέση και να παίζει με τους πιτσιρικάδες?

Tha protimousa na bgw 10 me ta pitsirikia para me ton salmon kai ton xaralabus!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #109 on: March 26, 2008, 01:31:35 »
Giati twra pou ise pou pezoun i ''megali'' ?

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #110 on: March 27, 2008, 19:39:47 »
Επειδή αρκετοί το έχετε απορία, θα σας μεταφέρω τι μου είπε ένας φίλος μου (ΠΑΟΚτσής) που τον αντιμετώπισε το περασμένο Σάββατο στη νίκη με 1-5 της ομάδας νέων επί της Βέροιας. Ο φίλος μου, λοιπόν, όντας κεντρικός αμυντικός τον είχε συνέχεια κοντά του και τον είχα αγγαρέψει να μου πει τη γνώμη του για αυτόν (κυρίως) και για τους Πεχλιβάνη, Δελήμπαση.
Ο Αθανασιάδης, σύμφωνα με το φίλο μου δεν είναι έτοιμος για βασικός στην Α' Εθνική και αυτό γιατί δεν είναι ούτε δυνατός, μάλιστα είναι πολύ αδύνατος, αλλά ούτε είναι και ιδιαίτερα γρήγορος σαν αντιστάθμισμα. Είναι πάντως πολύ έξυπνος μέσα στο παιχνίδι του, έχει εξαιρετική τεχνική, κατέχει τις κινήσεις ενός γνήσιου σέντερ-φορ και έχει την αίσθηση του γκολ. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να δυναμώσει μυϊκά αλλά πρόκειται για έναν καλό ποδοσφαιριστή.
Του άρεσε πολύ ο Πεχλιβάνης που τον θεωρεί τον πιο έτοιμο από τους τρεις. Βλέπει παιχνίδι, δε φοβάται να κρατάει τη μπάλα χωρίς να την ταλαιπωρεί και έχει φοβερό αριστερό για πάσες και σουτ. Ο Δελήμπασης, λέει, είναι καλός και αμυντικά και επιθετικά απλά δεν έκανε κάποια σπουδαία ενέργεια για να φανεί.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #111 on: March 27, 2008, 20:01:27 »
αρα ευτυχως που δεν τον εβαλε καθολου φετος....θα τον ειχαμε καταταξει ηδη στα παλτα.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #112 on: March 27, 2008, 20:07:05 »
Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή η φάση με τον Αθανασιάδη (γιατί δεν παίζει αφού πέρισυ ήταν πρώτος σκόρερ με τους ΝΕΟΥΣ, και βάζει χατ-τρικ στα δεκαοχτάχρονα και είναι παιχταράς αλλά ο Σάντος ο %^#@@ δεν θέλει να τον βάλει κτλ κτλ) μου θυμίζει πολύ την φάση με τον Κοντεών που όλοι
(και πρώτος εγώ... ::)) θεωρούσαμε άδικο να μην αγωνίζεται αφού είχε κάνει τρομερή σαιζόν με την Νίκη Βόλου (στην Β Εθνική όχι στο πρωτάθλημα νέων...)την προηγούμενη χρονιά... Τελικά, όταν προς το τέλος της σαιζόν μπήκε ο κοντεών καταλάβαμε οτι το παλικάρι δεν μπορούσε....
Αποτέλεσμα: Ο Κοντεών σήμερα βολοδέρνει μεταξύ πάγκου και εξέδρας στον Ολυμπιακό Βόλου...
Αυτό βέβαια δεν συνεπάγεται οτι και ο Αθανασιάδης είναι λιμό, μακάρι όχι, απλά πολλές φορές ο προπονητής που έχει καθημερινή τριβή με τους παίχτες και λίγο-πολύ γνωρίζει καλύτερα τις δυνατότητες τους κάνει επιλογές που σε εμάς μπορεί να φαίνονται παράλογες αλλά σε κάποιον που ζεί την ομάδα σε καθημερινή βάση (όπως ο προπονητής της) είναι αυτονόητες....
Θεωρώ λοιπόν οτι αφού ο Σάντος θεωρεί τον Αθανασιάδη ανέτοιμο για φέτος κάτι παραπάνω θα ξέρει... Άλλωστε, εγώ προσωπικά έχω κουραστεί τόσα χρόνια να θεωρώ οτι ο χ πιτσιρικάς που έχουμε και γυαλίζει τον πάγκο είναι ο νέος μαραντόνα που πρέπει να παίζει γιατί είναι νέος αλλά ο *&%##@ ο προπονητής έχει προσωπικά μαζί του και δεν τον βάζει...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #113 on: March 27, 2008, 20:09:28 »
παιδια για τον αθανασιαδη ειναι τα πραγματα οπως ακριβως τα λεει ο φιλος του dani.επειδη τυχαινει να τον βλεπω τον αθανασιαδη αρκετα συχνα εχω να πω οτι μιλαμε για ενα παιδι με υψος 1.85 και το βαρος του δεν νομιζω οτι ξεπερναει τα 70!!! κιλα.το παιδι ειναι τρομερα αδυνατο και υπο αυτες τις συνθηκες δεν μπορει να παιξει με τιποτα στην α εθνικη.φυσικα ολα αυτα τα ξερουν οι υπευθυνοι και πιστευω οτι δεν προκειται να το καψουν τοσο ευκολα το παιδι

biggeorge

• Guest
« Reply #114 on: March 31, 2008, 17:16:24 »
dn kserw ti lete paidia....perysi to paidi evgaze matia....kai molis eipe o zagorakis oti einai xronia eksigiansis xwris kapoio sigkekrimeno skopo...lew...fetos tha vgaloume ena paikti apo tous neous....ton athanasiadi...kai perimeno apo arxi tis xronias.....ton evale me aek...kai epekse pl kala....ekane kai asist ston vryza alla......dn mborese.......ti na pw...etrexe eperne paiktes panw tou.....pl thelw na ton ksanadw....dld sta match pou emeinan dn ginete na paiksi...oso gia to soma tou pou lete....as ton valoun na faei!!! :Pti na pw....as ton dinamosoun toulaxiston to kalokairi!!!!!!!!!!!!........

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #115 on: April 09, 2008, 12:14:10 »
Poly kalos gia oso epaixe sto mats me tin livadia.

bagos1

• Guest
« Reply #116 on: April 09, 2008, 12:27:31 »
perisi pou evlepa arketa matsakia ton pitsirikadwn ebgala to sumperasma oti exei katapliktiki antilipsi tou xorou kserei ana pasa stigmi pou einai h antipali estia ka8os episis exei kai kales topo8etisis mias kai mirizetai to goal se antista8misma ektos tou oti einai adinatos einai para poli argos. autos pou me entiposiase kai 8a mporouse na kanei kalo didimo eitane o tsoulakos o opoios den kserw giati alla mou 8umise ligo van basten

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #117 on: April 09, 2008, 13:10:33 »
Pragmati kai gw pou ton eida kai me tin aek kai me ton levadiako alla an thimamai kala kai se ena filiko....edeikse oti einai toso adinamos pou den ginete na paiksei A' ethniki.....auto pantws pou mou arese poli einai parolo auto to simantiko meionektima (pou diorthonete aneta) itane mesa stin fasi....

akouga kati dilwseis tou  kai eipe oti indalma exei ton drogba (pros theou de lew oti tha ginei exexexeexex) alla kserete otan ena pitsiriki exei indalma stinei olo tou to paixnidi girw apo tis kiniseis tou indalmatos tou....kai an ton paratirisete exei ksepatikwsei ligo to stilaki tou paikti..xexeexex  entaksei de lew kati sovaro twra alla deixnei to paidi oti to exei.....apla gia vasiki stin a' ethniki den einai oute gia plaka.....PREPEI NA FAEI....!kai aporw ti kanoun toso kairo kai to paidi apo persi einai to idio.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #118 on: April 09, 2008, 13:34:50 »
το παλικαρι πρεπει να ξεκιναει τη μερα του με ενα πλουσιο πρωινο απο τα γυραδικα της τουμπας!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #119 on: April 09, 2008, 13:40:17 »
σωστος ο vedder! :smiliedisco1:μετα ας πιει και καμια ρετσινα και θα γινει σαν κι εμας!κι αν παιξει ποτε μπαλα ειδοποιειστε με ;)