Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42185 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Damned

• Guest
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1740 on: June 23, 2008, 13:42:09 »
Ξαναρωτάω ... ποιός έχει σειρά;;
Ποιός θα είναι ο επόμενος;
Να το βάλουμε και ψηφοφορία στην πρώτη σελίδα ... ποιά πιστεύετε θα είναι η επόμενη περήφανη πώληση του ΠΑΟΚ για την οποία θα πανηγυρίζει ο παλίκαρος λεβέντης λαός;;;
Μελίσσης;; Ηλιάδης;;; Μπαλάφας;;; Ποιός;;;

Δικέφαλε ... ξαναστείλε warn .. μίλησα άσχημα για τη διοίκηση!!!

Μισθωτός είσαι ρε φίλε;;;
Warned by Δικέφαλος: Γιατί τόσος θυμός, γιατί τόση ζήλια... Κρίμα.
« Last Edit: June 23, 2008, 13:48:57 by ÄéêÝöáëïò »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1741 on: June 23, 2008, 13:43:44 »
Κατα τη γνώμη μου, αυτοί που εκτίθονται είναι αυτοί που ξεπουλάνε και τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ!!!

Τί έμεινε;;; Ο επόμενος; Μελίσσης;; Ηλιάδης;;; Μπαλάφας;;; Ποιός έχει σειρά;;;

Σε λίγο το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ που θα απομείνει θα έχει αξία μηδέν!!! Ούτε ο Γούμενος δεν έκανε τέτοια!!! Να πουλάει ελπιδοφόρους παίκτες και να φέρνει παλτά αμφιβόλου αξίας και μάλιστα με μηδενική αξία μεταπώλησης!!!

Dikio exeis Damned..
Mas exei gamisei o zagorakis... oute o goumenos den ekane tetoia.

An prospathite me oles sas tis dynamis na sas misoun akoma kai autoi oi ligoi pou akoma sas simpathoun, tote vadizete ston swsto dromo. Kali synexeia..

Έτσι είναι. Κι εγώ συμφωνώ κι επαυξάνω. Φέρτε πίσω τον γούμενο που δεν ξεπουλούσε τους μεγάλους παίχτες.
Που σεβόταν τη περιουσία μας. Ούτε 5 εκατομμύρια δεν πήραν οι άχρηστοι για το νέο Ριμπερί. Τς τς τς

(Τα μυαλά μας πονάνε. Στο topic με τα διαρκείας που φεύγουν καπνός είναι η πραγματικότητα)
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1742 on: June 23, 2008, 13:44:00 »
Re αδερφέ, γιατί τέτοιο δηλητήριο?Γιατί ρε φίλε?Τι καθιστά την μεταγραφή ταπεινωτική?Τί ακριβώς πούλησες?Την ........ ελπίδα οτι κάποτε το ταλέντο θα γινόταν ποδοσφαιριστής?Γιατί τέτοια μανία ρε αδερφέ?

Damned

• Guest
« Reply #1743 on: June 23, 2008, 13:44:48 »
και τα συγκεριμενα επιχειρηματα αυτου του ποστ δεν επιδεχονται αντιπαραθεσης αφου και αυτα ειναι αστεια
Αστείο είναι που μέχρι τώρα έχεις πουλήσει Fernandes/Χριστοδουλόπουλο και ακόμα οι μεταγραφές έχουν άλλους 2 μήνες και κάτι;;;

Αστείο είναι που πουλάμε παίκτες ενώ έχουμε τεράστια έσοδα απο τα διαρκείας που πάνε πολύ καλά!!!

Αν πουλάμε παίκτες τώρα που έρχονται λεφτά, όταν δεν υπάρχει σάλιο τί πρέπει να κάνουμε, να πουλήσουμε τους κώλους μας;;;

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1744 on: June 23, 2008, 13:46:28 »
φιλε damned

ολα ωραια και καλα.
πες ομως σε παρακαλω τι διαφορετικο συμφωνα με τη δικη σου λογικη θα εκανες εσυ, γιατι μαλλον μονο κατηγορεις χωρις να αντιπροτεινεις και δεν ειναι σωστο? δινω καποιες επιλογες

α. περιμενεις κι αλλο για να τον πουλήσεις με περισσοτερα(?) σε γαυροβαζελο
β. τον πουλαω αλλα δεν παιρνω χορηγια απο mig
γ. τον πουλας σε ομαδα εξω με περισσοτερα ή λιγοτερα (ενδιαφερεται καμια, δεν ξερω για να ειμαι ειλικρινης)
δ. δεν αποδεχεσαι την προταση βαζελου, τον κρατας, του ανανεωνεις το συμβολαιο με διπλασιες αποδοχες προκειμενου να δεχτει ανανεωση
ε. δεν αποδεχεσαι την προταση βαζελου, τον κρατας, δεν μπορεις να τον ανανεωσεις και λογικα θα σου φυγει
στ. τιποτα απο τα παραπανω, εχω αλλη αποψη

βαλε τα δεδομενα που εσυ πιστευεις οτι υπαρχουν (περηφανια, οικονομικο προβλημα, αποδοση παιχτη κλπ), πες ποια ειναι η αποψη σου και αναλυσε μου τι θα ειναι για σενα η διοικηση αν δρουσε συμφωνα με την αποψη που θα καταθεσεις, οπως αντιστοιχα κανεις για τη διοικηση μετα την πωληση χριστοδουλοπουλου με τα υπαρχοντα δεδομενα

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1745 on: June 23, 2008, 13:46:54 »
Αρχίζω κ πιστεύω οτι πεισματικά κ εντέχνως δεν απαντας σε κανένα ποστ μου....Πρέπει προφανώς να σου έβγαλαν τα μάτια αυτοι οι 2 που πουλήσαμε φέτος κ πέρισυ κ πρόπερσυ....
Τι σχεση έχει η πώληση των διαρκείας με τις μεταγραφές?

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #1746 on: June 23, 2008, 13:47:08 »
Οι περισσότεροι που παρακολουθείτε το φόρουμ την άποψή μου για τον Χριστοδουλόπουλο την γνωρίζετε . Οικοδόμος για μένα ήταν είναι και θα είναι . Δεν μου άρεσε όταν ξαναέπαιξε με την φανέλα της ομάδας μετά από τις κωλοδηλώσεις περί οικοδομής . Γενικότερα τον θεωρώ βλάκα και το δικαιολογώ . Όταν έρχεσαι  σε τουρνουά 5χ5 για 3 χιλιάρικα, ενώ έχεις αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε ένα κωλοχωριό που ξέρεις ότι το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από έντονο και παραπονιέσαι ότι είσαι στοχοποιημένος επειδή άκτα ουσες ,είσαι απλά βλάκας . Είμαι σύμφωνος επίσης και για όλα τα άλλα ξεφωνητά που έφαγε κατά καιρούς γιατί απλά τα άξιζε .
    Τώρα από το σημείο να μην γουστάρεις ένα παίχτη και αυτός να φεύγει μέχρι το να πανηγυρίζεις για μένα έχει μια μεγάλη διαφορά . Δεν μου αρέσει που πολλές απόψεις εδώ μέσα από άτομα που εκτιμώ είχανε πανηγυρικό χαρακτήρα επειδή πιάσαμε μαλάκες τους νεόπλουτους βάζελους . Σαν κίνηση είναι η σωστή δεν είναι καλή έχει μεγάλη διαφορά . Εγώ καλή θεωρώ να παίρναμε τον νίνη . Επειδή όμως καραγκιόζης δεν είμαι και δεν λέω απλώς για να λέω ξέρω ότι αυτό απλά δεν γίνεται . Αυτό που γίνεται είναι να παρακολουθήσω πως θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα λεφτά και καλό θα ήταν η διοίκηση να μας ενημερώσει πάνω σε ποιους άξονες θα κινηθεί . Θα πάνε σε μεταγραφές σε αθλητικό κέντρο σε χρέη προς τρίτους που ;
   Αν ήμουνα στην θέση του Ζαγοράκη θα τον έδινα χωρίς πρώτη σκέψη . Πιο πολύ απορώ με αυτούς που κράζουνε και μιλάνε για περήφανες πωλήσεις . Που ήσασταν εσείς βρε παιδιά όταν έλεγε ότι καλύτερα να γίνω οικοδόμος . Εσείς ίσως ξεχνάτε εύκολα ή ίσως πάλι να μην σας πείραξε εμένα και μια μεγάλη μερίδα κόσμου η φράση αυτή με είχε πληγώσει οπαδικά . Όπως και το σσσσσσσσ από μια κοντή πουτάνα . Συγκρίνοντας τις δύο περιπτώσεις ο ένας τουλάχιστον έφερε και κάποια φράγκα στα ταμεία ο άλλος ήτανε σημαία έφυγε με πενταροδεκάρες και φορτωθήκαμε με τρία συμβόλαια . Στο live είχα γράψει ότι αν η διοίκηση έφερνε δανεικό (ακουγότανε για Δάρλα ) θα έτρωγε κράξιμο γιατί δεν μπορεί να κάνει τα ίδια εξευτελιστικά με τον Γούμενο . Χαίρομαι που με έβγαλε ασπροπρόσωπο .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #1747 on: June 23, 2008, 13:47:19 »
 ;D

Εύλογο το ερώτημα σου poet,τώρα που δεν έχουμε χρέη

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1748 on: June 23, 2008, 13:47:55 »
Με σάλιο και υπομονή,ο κώλος γίνεται μουνί..
Περιμένετε λίγο ρε παιδιά.
Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι.
Εστιάζεται σε ό,τι μπορείτε να δείτε ως κακό,και το τόσο το κάνετε τόσο  .Φτάνει .

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1749 on: June 23, 2008, 13:49:40 »
και τα συγκεριμενα επιχειρηματα αυτου του ποστ δεν επιδεχονται αντιπαραθεσης αφου και αυτα ειναι αστεια
Αστείο είναι που μέχρι τώρα έχεις πουλήσει Fernandes/Χριστοδουλόπουλο και ακόμα οι μεταγραφές έχουν άλλους 2 μήνες και κάτι;;;

Αστείο είναι που πουλάμε παίκτες ενώ έχουμε τεράστια έσοδα απο τα διαρκείας που πάνε πολύ καλά!!!

Αν πουλάμε παίκτες τώρα που έρχονται λεφτά, όταν δεν υπάρχει σάλιο τί πρέπει να κάνουμε, να πουλήσουμε τους κώλους μας;;;

1) νομιζω κ γω οτι το warning δεν ενδεικνυται.

2) διαβασε καμια σελιδα πριν τι εχει γραψει κ κανας αλλος. εχουν αναλυθει ολα αυτα. αυτα ειναι αποφασεις της διοικησης. προφανως η λεξη εμπιστοσυνη δε σου λεει τπτ. τι να σου λεω τωρα για ζαγορακη οταν εσυ μιλουσες για καβαλιωτικες κλικες κ αλλα τετοια 2-3 μηνες αφου ανελαβε ο ζαγορ. τι να κατσω να σου πω τωρα για τις επιλογες τις διοικησης και πως να συζητησυμε οταν εισαι τυφλωμενος με αυτη τη μανια...

Offline ΓΩΓΩ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1750 on: June 23, 2008, 13:49:47 »
Να το βάλουμε και ψηφοφορία στην πρώτη σελίδα ... ποιά πιστεύετε θα είναι η επόμενη περήφανη πώληση του ΠΑΟΚ για την οποία θα πανηγυρίζει ο παλίκαρος λεβέντης λαός;;;

να σε βάλουμε στην διοίκηση ρε φιλε τότε,να κάνονιζεις εσύ τις μεταγραφές και τις πωλήσεις...ποιός βρύζας τώρα και ποιός ζαγοράκης......εσύ θα μας σώσεις...
απο το πρώι έχουν βαλθεί μερικοί να μου γυρίσουν τα μυαλά >:( >:(
Προσκυνώ την χάρη σου...λαέ μου!!!!!!

MetroStar

• Guest
« Reply #1751 on: June 23, 2008, 13:52:46 »
Με σάλιο και υπομονή,ο κώλος γίνεται μουνί..
Περιμένετε λίγο ρε παιδιά.

Kαι λίγο δαχτυλάκι...

sore4

• Guest
« Reply #1752 on: June 23, 2008, 13:56:53 »
 Aυτό που πραγματικά τους πονάει όλους αυτούς που κατακεραυνώνουν τον Ζαγοράκη είναι οι ατέλειωτες ουρές για διαρκείας από τον κόσμο.
 Καταλαβαίνουν οτι κανένας δεν τους δίνει σημασία. Πώς να τους δώσει άλλωστε όταν τους βλέπει να μιλάνε με τέτοια εμπάθεια για έναν άνθρωπο καθαρό που ούτε επαγγελματίας πρόεδρος είναι ούτε το αλάνθαστο διεκδικεί.

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #1753 on: June 23, 2008, 13:57:30 »
οι κραυγές έτσι κι αλλιώς δεν οδηγούν πουθενά. Αφήστε τους να γίνονται ρόμπα. Ο χρόνος θα τους κρίνει.

Περήφανες πωλήσεις λέει. Και γαμώ τις πωλήσεις θα έλεγα εγώ. Δεν πανηγυρίζω. Απλά λέω ότι η διοίκηση έκανε το καλύτερο ντηλ για αυτό το παιχτάκι της σειράς. Για να γίνεις ηγέτης και μεγάλος παίκτης δεν αρκεί να είσαι το μεγαλύτερο ταλέντο. θέλει και μυαλό ρε. Και αυτό το ταγάρι έχει εγκέφαλο πειραγμένο. Τι δεν καταλαβαίνετε δηλαδή;;;

Έλεος πια!!!!

Τελειώσαμε με τον οικοδόμο. 'Εχουμε σοβαρά πράγματα πλεόν να συζητήσουμε. Διαρκείας και ΑΜΚ. Ντου και όσοι δεν γουστάρουν απλά τον πούλο
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1754 on: June 23, 2008, 14:04:12 »
το κακό είναι.... ότι αυτοί είναι οι απέναντι πλευρά από τον κατσαρή....και οι τρίτη πλευρά όταν κυνηγούσαμε τον κλέφτη τον καλούσαν στην πίτα τους...χίλιες φορες να ψηφίσω τον νικόλα για πρόεδρο....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #1755 on: June 23, 2008, 14:08:46 »

Σιγα ρε αρχηγε με τα μεγαλα εσοδα.7000 διαρκειας εκ των οποιων αρκετα ειναι με 10 ατοκες δοσεις των 300 ευρω κατα μεσα ορο. Με αυτα με 30 μυρια χρεη, με ανταγωνιστες που κανουν ΑΜΚ στα 80 μυρια ή εχουν πάρει 10 πρωταθληματα στην σειρα και κανανε εσοδα απο C. L. τρελα λεφτα θα σε σωσουν τα 7000 διαρκειας. Ρε πλλλλλλλλλλλλακα με κανεις ??? ??? ??? Τι ειναι ο Ζαγορ η κοτα με τα χρυσα αυγα??? Στο διαρκειας των 150 ευρω πανω καθεται και το  κανει 1500 ρικο???
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1756 on: June 23, 2008, 14:14:29 »
ρε μάγκες...ερώτημα:
Με την τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική αξία του Χριστοδουλόπουλου και του Φερνάντες να είναι αδιαμφισβήτητη γιατί τερματίσαμε 9οι και όχι 2-3-4-?

Ρε τι πίνετε? Περήφανη πώληση 4 μύρια το ΥΠΕΡΠΑΛΤΟ !!!! που τον έψησε η αρραβωνιαστικιά του να πάει ΠΑΟ?

antongio

• Guest
« Reply #1757 on: June 23, 2008, 14:15:32 »

Warned by Δικέφαλος: Γιατί τόσος θυμός, γιατί τόση ζήλια... Κρίμα.

etsi einai file k ama s aresei!telos!to potami pisw den girna!an 8eleis akolou8a!
8a ta ksanapoume me thn prwth apotyxia!8a eisai kai sy apo tous prwtous pou 8a purovoliseis th dioikhsh otan 8a sth8ei sto apospasma!!
stis epituxies omws o paok panw ap olla kata ta alla....kai pame gia allo xarmani.......giati auto den epiase......

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #1758 on: June 23, 2008, 14:15:57 »
Απλά για διόρθωση παρόλο τις άτοκες δόσεις στα διαρκείας η παε ΠΑΟΚ τα χρήματα τα παίρνει αμέσως.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1759 on: June 23, 2008, 14:16:49 »
κλειδωστε το το γαμημενο το τοπικ.θα σκοτωθουμε μεταξυ μας για το μαλακισμενο τον οικοδομο.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΕ...