Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 41805 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1720 on: June 23, 2008, 12:50:07 »
Πάθανε πλάκα!
Τα συμπτώματα της ηλίασης είναι έξαψη, πονοκέφαλος, ίλιγγος, ναυτία, ερυθρό και ζεστό δέρμα, εμετός και ταχυκαρδία. Στο Λεκανοπέδιο, όμως, προκαλεί και σύνδρομα, όπως παραισθήσεις, ακρισία, λαγνεία, μανία και βουλιμία. Το λέγανε το Σάββατο (21/06) φίλοι από τη Θεσσαλονίκη όταν μάθανε τις προτάσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ κόστισε στον Παναθηναϊκό η απόκτηση του νεαρού σταρ του ΠΑΟΚ, ποσό που κάνει τους «πάνω» να αναρωτιούνται αν οι «κάτω» πάνε με τα καλά τους. Προσωπικά, στο μόνο που συμφωνώ είναι πως η χρηματιστηριακή αξία της μετοχής του ποδοσφαιριστή, όπως καταγράφεται στο ταμπλό, είναι υπερτιμημένη. Ο Παναθηναϊκός αγοράζει στο limit up έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έπρεπε να κοστίζει λιγότερο από τα μισά.

Αποψη των Σαλονικιών δημοσιογράφων και μανατζαραίων είναι ότι η πραγματική τιμή πώλησης του Λάζαρου βάσει απόδοσης και προοπτικής, θα έπρεπε να είναι γύρω στα 1,5 εκατ. ευρώ συν το 30-35% σε περίπτωση μεταπώλησης. Μέχρι εκεί είναι το ταβάνι. Δεν διαφωνώ, αλλά δεν είναι και η δουλειά μου να κοστολογώ ποδοσφαιριστές. Εκείνο που εκτιμώ ως αρχικό συμπέρασμα είναι πως ναι μεν ο Παναθηναϊκός δυναμώνει με έναν ταλαντούχο παίκτη, είναι όμως αμφίβολο αν θα γίνει ποτέ καλός buyer (αγοραστής), που λένε και οι Αγγλοι. Και δεν πείθομαι καθόλου από την ελαφρότητα της προσέγγισης «δικά τους είναι τα λεφτά και τα δίνουν όπου θέλουν».

Οι ομάδες δεν χτίζονται σωστά όταν επικρατεί η εφήμερη δίψα του καθενός παράγοντα, ο οποίος, για τους δικούς του λόγους, επιθυμεί αυτό το καλοκαίρι να είναι extra large και το επόμενο extra small. Είπαμε, όμως, ο καθείς και τα όπλα του. Ο Παναθηναϊκός σήμερα πρέπει να δίνει περισσότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό για να ντύνει παίκτες στα πράσινα, κάτι που συνέβαινε αντίστροφα άλλες εποχές.

Οσον αφορά την ταμπακιέρα, δεν πιστεύω ότι ο Χριστοδουλόπουλος αλλάζει σημαντικά τις ισορροπίες και αν επιπλέον οι Πράσινοι εξαντλήσουν τα 20 εκατομμύρια που διαθέτουν σε μεταγραφές τύπου Λάζαρου, δυσκολεύομαι να διακρίνω πώς θα καταφέρουν να αλλάξουν τις ισορροπίες.

http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=71&artID=4646&catid=98

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
« Reply #1721 on: June 23, 2008, 13:06:40 »

«Ανακριβείς και ατυχείς»
Διάψευση Βγενόπουλου για... χορηγία στη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου

Διέψευσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος ότι είχε συμμετοχή στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες γράφθηκε στο Τύπο ότι η μεταγραφή αυτή ολοκληρώθηκε, μετά τη χορηγία εταιριών του ομίλου «MIG» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, πληροφορίες που διέψευσε τη Δευτέρα ο Βγενόπουλος:

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μετά από εκτενή δημοσιεύματα του αθλητικού κυρίως τύπου είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω για μια ακόμη φορά ότι δεν έχω καμία σχέση ή ανάμειξη με τις μεταγραφές που πραγματοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της οποίας είμαι απλώς μέτοχος και φίλαθλος. Ο συσχετισμός μεταγραφών με τις από καιρού διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις ανταποδοτικής χορηγίας εταιρειών του ομίλου που διευθύνω, είναι ανακριβείς και ατυχείς.»

http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=912977&lngDtrID=246

Damned

• Guest
« Reply #1722 on: June 23, 2008, 13:09:10 »
Διάψευση Βγενόπουλου για... χορηγία στη μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου

Διέψευσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος ότι είχε συμμετοχή στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό.

Τις τελευταίες ημέρες γράφθηκε στο Τύπο ότι η μεταγραφή αυτή ολοκληρώθηκε, μετά τη χορηγία εταιριών του ομίλου «MIG» στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, πληροφορίες που διέψευσε τη Δευτέρα ο Βγενόπουλος:

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Μετά από εκτενή δημοσιεύματα του αθλητικού κυρίως τύπου είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω για μια ακόμη φορά ότι δεν έχω καμία σχέση ή ανάμειξη με τις μεταγραφές που πραγματοποιεί η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ της οποίας είμαι απλώς μέτοχος και φίλαθλος. Ο συσχετισμός μεταγραφών με τις από καιρού διεξαγόμενες διαπραγματεύσεις ανταποδοτικής χορηγίας εταιρειών του ομίλου που διευθύνω, είναι ανακριβείς και ατυχείς.»

Επομένως;;; Η μεταγραφή ήταν 2,2 ή δεν ήταν;;; Όσοι θέλουν ας ισχυρίζονται κάτι άλλο, εγώ λέω ότι είναι επικοινωνιακό τρύκ των ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης για να χωνέψει καλύτερα ο κόσμος την περήφανη πώληση!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #1723 on: June 23, 2008, 13:12:30 »
 :extralaugh:
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

fatal_invasion

• Guest
« Reply #1724 on: June 23, 2008, 13:12:34 »
e??

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1725 on: June 23, 2008, 13:13:16 »
Α. Ο βγενόπουλος θα έκανε το παν για να την πει στον κόκκαλη και να τονώσει το προφίλ του χοσάδα
Β. Σε αυτό το πλαίσιο πλήρωσε έναν οικοδόμο διπλά λεφτά απ' όσα έδινε ο gay
Γ. Διάβαζε δυο μέρες στις εφημερίδες αντί για πανηγύρια, προβληματισμό για το ξεβράκωμα
Δ. Για να μη περάσει σαν κορόιδο στον κόσμο βγαίνει και διαχωρίζει τη θέση του από τις μεταγραφές του βάζελου
Ε. ... και προπαντώς διαχωρίζει τη χορηγία της Marfin από τη μεταγραφή, λες και ήταν τυχαίο το timing.
ΣΤ. Άσε που δεν πρέπει να καπελώσει το ραλίστα

Μεγάλη μπίζνα κι ασ'τους να τρώγονται

« Last Edit: June 23, 2008, 13:24:15 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1726 on: June 23, 2008, 13:13:37 »
pw re pousth mou, ti skalwma exoune faei?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1727 on: June 23, 2008, 13:17:47 »
τα ΜΜΕ της πολης εχουν συμφερον να μη κραξουν τη διοικηση ζαγορακη θες να πεις????

γιατι δε το λες ξεκαθαρα, οτι το θεωρεις επικοινωνιακο τρικ της διοικησης για να ολοκληρωσει μια περηφανη πωληση? η οπως θα λεγες αλλου οτι η διοικηση μας κοροιδευει? πες τα οπως σου ρχονται μη μασας

manos4

• Guest
« Reply #1728 on: June 23, 2008, 13:21:53 »
ESEIS TOY MELBA OYTE EPITIDES NA TO KANATE EKTITHESTE SYNEXWS...
ME AYTA POY LETE KAI KANETE... :(

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #1729 on: June 23, 2008, 13:23:41 »
Κακές παρέες κάνεις φίλε poet..  ;D

Μέχρι πέρσι οι απόψεις σου πάνω κάτω ήταν ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται και οι ομάδες δεν είναι ιδέες κτλ..Μέχρι και κασκόλ του άρη είπες θα φορέσεις και θα πας χαριλάου..Και τώρα χάλασε την ΠΑΟΚσήδικη περηφάνια σου η πώληση του Οικοδόμου??

Τεσπα..Μόνο μην σας περνάει από το μυαλό ότι έχετε να κάνετε με χαζούς..

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #1730 on: June 23, 2008, 13:28:32 »
Στον Παναθηναϊκό το έτερον ήμισυ του Λάζαρου!

Η Βάσω Τρεμκατζή, αρραβωνιαστικιά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, αποτελεί από την Κυριακή το νέο μεταγραφικό απόκτημα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού! Λέγεται μάλιστα ότι η απόκτηση της νεαρής αθλήτριας από το "τριφύλλι" ήταν ένας από τους όρους που μπήκαν για να υπογράψει ο Λάζαρος στους "πράσινους". Η Τρεμκατζή έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα "Πράσινη".

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την καριέρα μου παράλληλα με αυτή του αρραβωνιαστικού μου. Δεν σας κρύβω ότι και οι δύο νιώθουμε ήδη κομμάτι της Παναθηναϊκής οικογένειας. Η προσέγγιση που μας έγινε ήταν
ιδιαίτερα ευγενική και ευαίσθητη, με αποτέλεσμα να μας κερδίσει. Περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε αυτό το κολοσσιαίο σωματείο, που λέγεται Παναθηναϊκός. Είναι ιδιαίτερη τιμή τόσο για μένα όσο και τον Λάζαρο να φορέσουμε τη φανέλα του "τριφυλλιού" στα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Φυσικά ανυπομονούμε να το γιορτάσουμε και εμείς μαζί με όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού".

Η Βάσω Τρεμκατζή αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τονίζοντας παράλληλα ότι επιιθυμεί να έχει διαρκείας για τους αγώνες του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ: "Η σχέση μου με τον Λάζαρο οδεύει σε σοβαρότερα μονοπάτια. Είμαστε τρία χρόνια μαζί και αγαπιόμαστε. Συμπαραστεκόμαστε ο ένας στις προσπάθειες του άλλου γεγονός που δένει ακόμα πιο πολύ τη σχέση μας. Είμαι βέβαιη πάντως πως ο Λάζαρος θα με παρακολουθεί συχνά στις προσπάθειες που καταβάλλω με τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο θα κάνω φυσικά και εγώ! Θα απαιτήσω διαρκείας στο Ολυμπιακό Στάδιο για να τον παρακολουθώ σε κάθε παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις ότι ο άνθρωπός σου βρίσκεται στην εξέδρα. Σε κάνει πιο δυνατό, πιο αποφασισμένο".

Η Τρεμκατζή ξεκίνησε την καριέρα της από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στη συνέχεια πήγε στον Αρη και έπειτα στη Siemens. Tώρα δηλώνει έτοιμη για το μεγάλο άλμα της καριέρας της, τον Παναθηναϊκό!

http://www.novasports.gr/basketball/def ...

goudas4

• Guest
« Reply #1731 on: June 23, 2008, 13:29:22 »
Re ante kleiste to topic epitelous na iremisoume...Mas exete spasei ta @@ mia vdomada twra me to kolopaidi pou sygkrinei ton megalo PAOK me tis oikodomes...
Egw proswpika oxi me 2,2 (pou itan poly kala lefta gia na ton poulisoume) alla kai me poly ligotera tha ton edina ston vazelo...
Kolopaidi pou den sevastike pote tin omada pou eixe tin timi na paizei kai poulouse kai prologo se kathe eukairia! Mpa sygnwmi den tha paroume...

I doiikisi ekane poly kali kinisi na ton poulisei me tosa lefta...
Apo kei kai pera afiste to melva kai opoion allon exei faei skalwma me tin doiikisi (ponaei na min mporeis na kaneis koumanto etsi?) na prospathei
enagwniws na vrei tropo na gia na kraxei doiikisi kai kosmo...
Dystyxws gia autous perasan oi epoxes pou merikes dilwseis tous mporei na exoun toso megali apixisi!

Kleiste to mpourdelotopic giati ta myala mas ponane me auta pou akoume autes tis meres...

Damned

• Guest
« Reply #1732 on: June 23, 2008, 13:29:38 »
Μακάρι να εκτίθομαι επειδή θέλω οι ελπιδοφόροι παίκτες να μείνουν στον ΠΑΟΚ και να μην υπάρχουν περήφανες πωλήσεις.

Κατα τη γνώμη μου, αυτοί που εκτίθονται είναι αυτοί που ξεπουλάνε και τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ!!!

Τί έμεινε;;; Ο επόμενος; Μελίσσης;; Ηλιάδης;;; Μπαλάφας;;; Ποιός έχει σειρά;;;

Σε λίγο το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ που θα απομείνει θα έχει αξία μηδέν!!! Ούτε ο Γούμενος δεν έκανε τέτοια!!! Να πουλάει ελπιδοφόρους παίκτες και να φέρνει παλτά αμφιβόλου αξίας και μάλιστα με μηδενική αξία μεταπώλησης!!!

Ποιόν παίκτη απο αυτούς που ήρθαν απο πέρυσι στον ΠΑΟΚ μπορούμε να τον πουλήσουμε και να πάρουμε λεφτά;;; Ποιόν;;; Εδώ τους πληρώνουμε για να φύγουν!!!! Ορφανός, Κνόλ, Σάλμον, Ίλιεφ ... μεγάλες μεταγραφές!!! Γέμισαν τα ταμεία!!! Αμάν αμάν κάνουμε, πληρώνουμε όσο όσο για να φύγουν!!!
Warned by Δικέφαλος: Φιλαράκι χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και δείξε λίγο σεβασμό στη διοίκηση σου.
« Last Edit: June 23, 2008, 13:33:34 by ÄéêÝöáëïò »

Damned

• Guest
« Reply #1733 on: June 23, 2008, 13:31:55 »
Κακές παρέες κάνεις φίλε poet..  ;D

Μέχρι πέρσι οι απόψεις σου πάνω κάτω ήταν ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται και οι ομάδες δεν είναι ιδέες κτλ..Μέχρι και κασκόλ του άρη είπες θα φορέσεις και θα πας χαριλάου..Και τώρα χάλασε την ΠΑΟΚσήδικη περηφάνια σου η πώληση του Οικοδόμου??

Τεσπα..Μόνο μην σας περνάει από το μυαλό ότι έχετε να κάνετε με χαζούς..

Μακριά απο εμένα αυτή η λογική φίλε. Μην βάζεις στο στόμα μου πράγματα που δεν είπα. Ουδέποτε είπα ότι όλα πουλιούνται και όλα αγοράζονται!!! Μην με βγάλεις πάλι δεινόσαυρο επειδή θέλεις απλά να πείς κάτι ... έλεος!!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1734 on: June 23, 2008, 13:35:45 »
Κατα τη γνώμη μου, αυτοί που εκτίθονται είναι αυτοί που ξεπουλάνε και τα τελευταία περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ!!!

Σε λίγο το έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ που θα απομείνει θα έχει αξία μηδέν!!! Ούτε ο Γούμενος δεν έκανε τέτοια!!! Να πουλάει ελπιδοφόρους παίκτες και να φέρνει παλτά αμφιβόλου αξίας και μάλιστα με μηδενική αξία μεταπώλησης!!!

Dikio exeis Damned..
Mas exei gamisei o zagorakis... oute o goumenos den ekane tetoia.

An prospathite me oles sas tis dynamis na sas misoun akoma kai autoi oi ligoi pou akoma sas simpathoun, tote vadizete ston swsto dromo. Kali synexeia..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1735 on: June 23, 2008, 13:38:00 »
Ελπιδοφόρος παίκτης αυτός που κάνει 8 γκόλ σε τρια χρόνια?Ελπιδοφόρος παίκτης αυτός που καθοδηγείται να μιλάει για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ με τις ευλογίες του Λούβαρη για να φορέσει τ αγαπημένα του κόκκινα?
Παλτό ο Κοντρέρας?Παλτό ο 1ος σκόρερ της β εθνικής?Παλτό ο αναπληρωματικός Keeper της Ελλάδας?Παλτό ο διεθνής με τις ελπίδες ο Βιερίνια?
Ίσως έχεις δίκιο...Τα ταμεία δεν γεμίζουν. Μόνο ενας Μπαιάνο, ενας Πιά κ ενας Ιντιο θα προσέδιδαν στην ομάδα ποιότητα κ μεταπωλητική προοπτική...Παλτά επίσης θα βγάλει κ ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής μας που κυνηγούσε να τον κλείσει ο γαύρος. Παλτά μάλλον θα βγούνε κ απο το όργωμα τις Β. Ελλάδος που συντελείται τη στιγμή που μιλάμε....Παλτά θα βγούνε μάλλον κ τα παιδάκια που σε λίγο καιρό θα προπονούνται ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ κ όχι σε πλαστικούς χλοοτάπητες....

Damned

• Guest
« Reply #1736 on: June 23, 2008, 13:38:29 »
Καλά, να μας τρελλάνετε θέλετε; Ποιούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησα;

Και στο φινάλε, εγώ αισθάνομαι ότι ευτελίζεται ο ΠΑΟΚ με αυτές τις ενέργειες και το λέω ... έχεις πρόβλημα Δικέφαλε να λέμε τη γνώμη μας; Τί θέλεις; Να λέμε αυτό που θέλεις εσύ;;

Είσαι απαράδεκτος και πρέπει να βγάλεις το warn άμεσα!!!
 Warned by Δικέφαλος: Χαζός δεν είσαι, μην κάνεις τον τρελό. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να εκφράζεις τη γνώμη σου αλλά πρέπει να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο την εκφράζεις.
Σε ξαναθυμίζω ότι στο χέρι σου είναι να μη γράφεις χαρακτηρισμούς.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #1737 on: June 23, 2008, 13:40:17 »
Egw an eimoun mod damned tha sou deina kai ban logo propagandismou kai paraplaniseis tou kosmou.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1738 on: June 23, 2008, 13:41:05 »
Μακάρι να εκτίθομαι επειδή θέλω οι ελπιδοφόροι παίκτες να μείνουν στον ΠΑΟΚ και να μην υπάρχουν περήφανες πωλήσεις.

Ποιόν παίκτη απο αυτούς που ήρθαν απο πέρυσι στον ΠΑΟΚ μπορούμε να τον πουλήσουμε και να πάρουμε λεφτά;;; Ποιόν;;; Εδώ τους πληρώνουμε για να φύγουν!!!! Ορφανός, Κνόλ, Σάλμον, Ίλιεφ ... μεγάλες μεταγραφές!!! Γέμισαν τα ταμεία!!! Αμάν αμάν κάνουμε, πληρώνουμε όσο όσο για να φύγουν!!!
Warned by Δικέφαλος: Φιλαράκι χαλάρωσε λίγο με τους χαρακτηρισμούς και δείξε λίγο σεβασμό στη διοίκηση σου.

οι αντιδραστικες κρισεις σου για τη διοικηση ειναι γνωστες απο περυσι οταν η πλειoψηγια του κοσμου συνταχθηκε στο πλευρο ενος τιμιου ανθρωπου να βγαλει την ομαδα απο το βουρκο. δυστυχως απο τοτε τα επιχειρηματα σου ειναι συνηθως αυθαιρετα και ειναι προφανεστατο οτι απλα τα δημιουργεις για να συμμετεχεις στην μειοψηφια, μονο και μονο χαριν της αντιδρασης.

και τα συγκεριμενα επιχειρηματα αυτου του ποστ δεν επιδεχονται αντιπαραθεσης αφου και αυτα ειναι αστεια

northeagle_4

• Guest
« Reply #1739 on: June 23, 2008, 13:41:58 »
E ναι ως γνωστον ξερουμε γιατι ολοι εχουν απο μια γνωμη.......
 Ειλικρινα λυπαμε τοση κωλοτουμπα τελευταιους μηνες ουτε ο Μελισσανιδης ο γκροβερακιας δεν εκανε σε ολη την καριερα του...