Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42012 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #1520 on: June 21, 2008, 13:25:43 »
synypologiste kai to symvolaio tou oikodomou me mas (kanena 150 nomizw..)

;)
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #1521 on: June 21, 2008, 13:25:52 »
ενα ακομα στοιχειο που δεν πρεπει να παραβλεπουμε.

πουλησαμε το λαζαρο οσο ειναι το μπατζετ της ομαδας. δλδ συμφωνα με το βαζελο ο λαζαρος αξιζε οσο οι υπολοιποι 24 παιχτες μας. μιλαμε για τετοιο παιχτη...μαραντονα μια ομαδα μονος του... ;D

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1522 on: June 21, 2008, 13:28:57 »
ti na leme twra....akou ekei 4 xartia....oute sta oneira mas
o tziovanni tis barca poulithike me 5,5-6,0 ek. k emeis ton lazaro me 4,0  :tikitaka:

megali mangkia tis dioikisis.

jimpapa83

• Guest
« Reply #1523 on: June 21, 2008, 13:37:38 »

loipon paidia upologiste kai to 800000 peripou apo ton farao kai to 1.2 apo dani kai exoume ftasei sta 6 ek. !!

8)

Offline lakis4

• Αποστολή
  • **
« Reply #1524 on: June 21, 2008, 13:40:41 »
Edit Δικέφαλος: Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ :book:
+...... peripou 3 ek ap ta diarkeias......!
« Last Edit: June 21, 2008, 13:43:14 by ÄéêÝöáëïò »

peris_fun

• Guest
« Reply #1525 on: June 21, 2008, 13:41:09 »
οι βάζελοι οπαδοί να δούμε πως θα δεχτούμε στην ομάδα τους ένα παίκτη που δεν γούσταρε να παίξει σε αυτούς...και 3.8 και γαύρος δηλωμένος....και θα παίξει στους βάζελους...καμμένος είναι...στην πρώτη στραβή θα τον κυνηγήσουν οι βάζελοι

Το έκανε το επικοινωνιακό του λάθος πάλι ο μπετατζής...

MetroStar

• Guest
« Reply #1526 on: June 21, 2008, 13:47:48 »
Όχι ρε μην είστε χαζοι δε θα γίνει τίποτα. Τοσοι παίκτες δηλωμένοι άλλη ομάδα και δεν έγινε  τίποτα. Εδώ ολόκληρος Γιαννακόπουλος είχε πει στους γαύρους ότι απο μικρός ήτανε άρρωστος Παναθηναικός. Τι να λέμε τώρα..

PANOS2111

• Guest
« Reply #1527 on: June 21, 2008, 13:48:57 »

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #1528 on: June 21, 2008, 13:49:25 »
kalitera na svistei pleon to topic..... i kaliteri mas metagrafi itan auti.....na eksatmistei epitelous auti i looser psixologia....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

peris_fun

• Guest
« Reply #1529 on: June 21, 2008, 13:56:24 »
magges,kserw tha diafwnisoun merikoi mazi mou alla ayto pou tha goustara pio polu apo ola tha htan to megalyteros meros twn xrhmatwn apo thn pwlhsh tou oikodomou na phgaine sto basket....h estw na zhthsoun h xorhgia na dwthei sto basket......

MetroStar

• Guest
« Reply #1530 on: June 21, 2008, 14:00:03 »
Δεν μπορεί να γίνει αυτό.Εκτός αν τους πουλήσαμε τον Λαζαρο....Παπαδόπουλο.

Edit Δικέφαλος:
Μπορεί να γίνει εάν πχ η ΠΑΕ αγοράσει την ΚΑΕ ;D
τέσπα αυτά είναι εκτός θέματος. στο θέμα μας παρακαλώ...
« Last Edit: June 21, 2008, 14:02:44 by ÄéêÝöáëïò »

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1531 on: June 21, 2008, 14:36:16 »
proteinw allagh tou titlou tou topic se ena apo ta 3:
'Gelane kai ta tsimenta'
'Tous piasame kwtso'
'Oute tou pappa mh to peite'

:lalalalala:  :extralaugh:

Bre ton foukara ton bazelo!!
Στον κοσμο αλλος κανενας

kospatras

• Guest
« Reply #1532 on: June 21, 2008, 14:40:10 »
mia xara.sta tsakidia o gaurofilos.eipame kalos alla ston PAOK den eixe na dwsei tipota allo.mporei ekei na vgalei matia alla....starxidia mas.to paidi den thelei na paizei ston megalo PAOK.4 MURIA STON PAOK-MPRAVO STI DIOIKISI.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #1533 on: June 21, 2008, 14:41:27 »
exei kaneis prosvasei se kanena forum tou vazelou na mas dixei kanean post?
ilikrina me exei faei i periergia gia na do ti lene gia ton paixti kai gia tis diloseis pou ekane extes vrady
PAOK-Hersonissos (Kriti)

MetroStar

• Guest
« Reply #1534 on: June 21, 2008, 14:46:58 »
proteinw allagh tou titlou tou topic se ena apo ta 3:
'Gelane kai ta tsimenta'
'Tous piasame kwtso'
'Oute tou pappa mh to peite'

:lalalalala:  :extralaugh:

Bre ton foukara ton bazelo!!

Ρε παιδιά ντάξει σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο παίκτης είναι πολλά τα λεφτά αλλά δεν ξέρουμε ακόμα πως θα πάει ο παίκτης και τι θα προσφέρει στο εντιμότατον σωματείων του παναθηναικού. Μπορεί να τους κάνει παπάδες να κανει και μια δυο καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λίνγκ και αν παίξει και εθνική να τον πουλήσουνε κανα 7-10 εκατομύρια.

GeorgT

• Guest
« Reply #1535 on: June 21, 2008, 15:16:29 »

εντιμότατον σωματείων του παναθηναικού.

Το βαζελο εννοεις??  :emetos: :emetos:

Offline pad78

• Κερκίδα
  • *
« Reply #1536 on: June 21, 2008, 15:34:45 »
Συγνωμη ρε μαγκες αλλα ναμιζω οτι ειμαι απο τους λιγους που διαφωνο με αυτη τη πωληση,οποιος θελει να κραξει ας κραξει ολοι εχουμε τις αποψεις μας και τα βιοματα μας.Νομιζω οτι χρονο με το χρονο μειωνουμε το μεγεθος Παοκ πουλοντας τα καλυτερα περιουσιακα στοιχεια.Τα 4 εκ ψιλο μουφα μου ακουγονται σταχτυ στα ματια για να χαρουμε για την επιτυχια !!οσο για την χορηγια φιλανθρωπος ο κ Μιγκ περσυ γαιτι εδωσε εδωσε μια χωρηγια.Εγω προσωπικα θα  ηθελα να διναμε τον τον κωνσταντινηδη 4 εκ εκει θα πανυγιριζα τωρα για ποιον λογο να πανυγιρισω για το οτι ντεμεκ θα μειωθου το χρεει(αρα θα πρεπει να πουλαω καθε χρονο ενα  χριστοδο 21 χρ για τα επομενα 10 χρο και συνχρονος να κανω προταθλητισμο στο διαστημα αυτο χωρις καινουργια χρεη, Ρωταω γινεται) η οτι θα κανω προπονητικο κεντρο πουλοντας παιχτες δεν ειναι λογικες αυτες >τονΔεκεμβρη που θα χριαζομαστε παλι λεφτα ντεμεκ λογο χρεων και πορειας στο προταθλημα τοτε τι θα πουλησουμε τον μελλησι και χορηγια ενα σαλαμακι νικας.Ετσι τελειωμω δεν θα εχουμε ουτε πρωταθλητισμο  μην ανειρευομαστε, κυκλους θα κανουμε γυρω απο τον εαυτο μας.Πως να παραγεις μετα πιτσιρηκαδες(αθανα,Πεχλη) αφου ολλοι ξερουν οτι Παοκ ειναι το επομενω σκαλη τους για μεταγραφη(εκλεισε ο κυκλος μου στον Παοκ 21χρονων παικτης !!) Συγνωμη εαν συνχισω κανεν αλλα εγω ετσι τα βλεπω
Παοκ και ξερο ψωμι

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #1537 on: June 21, 2008, 15:36:18 »
Ενταξει, το παραδεχομαι δημοσιως. ΕΓΩ πηγα τον χριστοδουλοπουλο στο κοτερο μαζι με τον Γ.Χ.

Για μισο....

4 εκατομμυρια ευρω. ΤΕΣΣΕΡΑ? FOUR? VIER? QUATTRO?

Την κανω.. εχω να τον παω παιανια για την παρουσιαση...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. ω ρε τι θα δουμε τωρα... ΕΜΠΑΙΝΕ ΖΗΣΗ!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1538 on: June 21, 2008, 15:41:21 »
αν και ειπα δεν ξαναγραφω αλλα ολο μαλακιες λεω...
αν και οι περισσοτεροι ειναι ευχαριστημενοι με την πωληση αυτη(κι εγω μαζι με καποιους ενδοιασμους ομως)
αν και τα πατε ολα οι προηγουμενοι
επειδη διαβασα αδερφια να διαφωνουν(μην ξεχνατε ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε) εβαλα τον εαυτο μου με το φτωχο μυαλο μου
στην θεση του ζαγορακη...
και που λετε επλασα ενα σεναριο.χθες την ωρα που σκαει μυτη ο χριστοδουλοπουλος στα γραφεια της παε
αντι για ζαγορακη αντικριζει εμενα.του λεω κοιταξε να δεις σοφατζη εχουμε αυτη κι αυτη την προσφορα
εγω ομως ρε δεν σε πουλαω.θα σε κρατησω εδω.αυτος προσπαθουσε να με μεταπεισει.εγω ομως ανενδοτος.
ετσι οπως επλασα το σεναριο βγηκαν τρεις εκδοχες στο μυαλο μου
η πρωτη ειναι οτι εφαγε ψαρωμα.παιζει στον ΠΑΟΚ για δυο χρονια ακομα.πληρωνεται το συμβολαιο του κανονικα και μετα δεν ξερω τι γινεται
η φευγει η μενει.η εχει εξελιχτει η οχι.η τρωω κραξιμο γιατι δεν τον πουλησα η ολοι με αποθεωνουν για την διορατικοτητα μου
η δευτερη ειναι οτι μουλαρωνει.μου λεει οτι εγω δεν ξαναπαιζω μπαλα και παω στην οικοδομη.χανεται σαν παικτης
κι εγω τρωω κραξιμο γιατι δεν τον πουλησα
η τριτη ειναι οτι μουλαρωνει ξανα.αλλα τωρα δεν παει οικοδομη.απλα προπονειται με την ομαδα.εχω στο γραφειο μου
τοιχοκολλημενο το δελτιο και το παιζω σε ολους αρχιδατος.αποθεωνομαι προς στιγμην απο κοσμο αλλα η πλειοψηφια
περιμενει την καταληξη της υποθεσης.τελικα αυτος παει στην ουεφα.φευγει ετσι κι εγω διασυρω το ονομα του ΠΑΟΚ
ξανα στην ευρωπη.τοτε ακομα κι αυτοι που με αποθεωναν με κραζουν.υπαρχει βεβαια και το ενδεχομενο
να μην παει στην ουεφα αλλα να περιμενει δυο χρονια και να φυγει ελευθερος.το κραξιμο ομως και τοτε παλι θα το φαω
εκτος απο καποιους που λενε πως ειμαι αρχιδατος αλλα μαλακας που δεν πηρα τοτε τα λεφτα
διαλεξτε εσεις την εκδοχη που σας ταιριαζει και απλα πειτε μου ποσες πιθανοτητες ειχα να γλυτωσω το κραξιμο κρατωντας τον παικτη
υ.γ οι ενδοιασμοι μου βρισκονται μονο σε ενα πραγμα.το οτι δεν ζω σε ασπρομαυρη πολη,δεν εχω εξολοκληρου
ασπρομαυρες παρεες,θα φαω δουλεμα θα νιωσω και λιγο μαλακας.μηπως ειμαι λιγο εγωιστης που βαζω την παρτη μου πανω απο τον ΠΑΟΚ;
υ.γ2 εχω μια απορια.οκ πηραμε αυτη την χορηγια.ακυρωνεται καποια αλλη;κι αν ναι ποσα λεφτα ηταν η αλλη;
για να βγει η σουμα δλδ

JamaicaN

• Guest
« Reply #1539 on: June 21, 2008, 15:43:00 »
 :extralaugh: :extralaugh: :extralaugh:

:lalalalala: :lalalalala: :lalalalala:

bye bye my darling!!  :-* :-* :-*

ps: @gianniwtis ti doulema bre? Esu prpei na tous douleueis... 8)