Συγνωμη ρε μαγκες αλλα ναμιζω οτι ειμαι απο τους λιγους που διαφωνο με αυτη τη πωληση,οποιος θελει να κραξει ας κραξει ολοι εχουμε τις αποψεις μας και τα βιοματα μας.Νομιζω οτι χρονο με το χρονο μειωνουμε το μεγεθος Παοκ πουλοντας τα καλυτερα περιουσιακα στοιχεια.Τα 4 εκ ψιλο μουφα μου ακουγονται σταχτυ στα ματια για να χαρουμε για την επιτυχια !!οσο για την χορηγια φιλανθρωπος ο κ Μιγκ περσυ γαιτι εδωσε εδωσε μια χωρηγια.Εγω προσωπικα θα ηθελα να διναμε τον τον κωνσταντινηδη 4 εκ εκει θα πανυγιριζα τωρα για ποιον λογο να πανυγιρισω για το οτι ντεμεκ θα μειωθου το χρεει(αρα θα πρεπει να πουλαω καθε χρονο ενα χριστοδο 21 χρ για τα επομενα 10 χρο και συνχρονος να κανω προταθλητισμο στο διαστημα αυτο χωρις καινουργια χρεη, Ρωταω γινεται) η οτι θα κανω προπονητικο κεντρο πουλοντας παιχτες δεν ειναι λογικες αυτες >τονΔεκεμβρη που θα χριαζομαστε παλι λεφτα ντεμεκ λογο χρεων και πορειας στο προταθλημα τοτε τι θα πουλησουμε τον μελλησι και χορηγια ενα σαλαμακι νικας.Ετσι τελειωμω δεν θα εχουμε ουτε πρωταθλητισμο μην ανειρευομαστε, κυκλους θα κανουμε γυρω απο τον εαυτο μας.Πως να παραγεις μετα πιτσιρηκαδες(αθανα,Πεχλη) αφου ολλοι ξερουν οτι Παοκ ειναι το επομενω σκαλη τους για μεταγραφη(εκλεισε ο κυκλος μου στον Παοκ 21χρονων παικτης !!) Συγνωμη εαν συνχισω κανεν αλλα εγω ετσι τα βλεπω