Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42895 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ved

• Αλλαγή
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #920 on: March 27, 2008, 13:37:37 »
http://www.tanea.gr//Article.aspx?d=20080327&nid=7968312&sn=&spid=227

Μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, διατεθειμένος να φέρει και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στον Παναθηναϊκό είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Και αν ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο των «πρασίνων», ο Έλντερ Ποστίγκα πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Παιανία, όπως επισήμανε με δηλώσεις του σε πορτογαλική εφημερίδα.
Το φλερτ του ΠΑΟ με τον διεθνή με την Ελπίδων μεσοεπιθετικό υπάρχει εδώ και καιρό, όμως για διάφορους λόγους η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει, ενώ πλέον ο μεγαλομέτοχος έχει πειστεί ότι μόνο με ποδοσφαιριστές ποιότητας τύπου Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλου κ.ά. η ομάδα του μπορεί να ανεβάσει το επίπεδό της και να κερδίζει στα «ματς- τελικούς». Η μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος είναι συμπαίκτης στην Ελπίδων με τον Πετρόπουλο, τον Νίνη και τον Δημούτσο, αποτελεί ασφαλώς δύσκολη υπόθεση και φυσικά προϋποθέτει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Τζίγγερ, κάτι όμως που έχει πειστεί να κάνει. Η ρήτρα για το συμβόλαιο του μίστερ 10 του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι θα είναι περίπου 4 εκατ. ευρώ (ήταν 5 αρχικά), όμως ο ποδοσφαιριστής θεωρείται απαραίτητος για τον νέο Παναθηναϊκό. Είναι απο αυτούς που όπως έλεγαν στον ΠΑΟ «μπορούν να κάνουν τη διαφορά»! Ακόμη, το ποσό αυτό είναι διαπραγματεύσιμο, αφού υπάρχει και η πιθανότητα να κατέβει ή να ισοζυγιστεί από τον ΠΑΟ, δίνοντας κάποιους ικανούς ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟΚ

οπα?υπαρχει θεος!!οι προσευχες μου εισακουστηκαν.το ξερα οτι απο πανω δεν ηταν μονο η στεγη.θεε  μ ακους??και το μπαλαφα  ... και το μπαλαφα ;D

και λεει παει ο μπαλαφας στην λιβερπουλ και παιζει και βασικος....για πρεζα θα ειναι μετα ο λαζαροσ...και εμεις ολοι μαζι επισης

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #921 on: March 27, 2008, 13:42:35 »
ante re vazele kane to thauma sou re na isixasoume
παντως εγω με 2 μυρια και ιβανσιτς,μαλαρτζ,ματος (ελευθερους εννοειται!) λεω να τους τον δωσουμε :P

simfono apolita
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

zagorakis

• Guest
« Reply #922 on: March 27, 2008, 13:49:22 »
afou o ivansic den einai paixtis tou lagou. gia na ton apoktisi diko tou prepei na dosei 2 ekatomiria. an einai pame emeis stis saltzbourg na ton agorasoume  ;D pou na dosoume tosa fragka.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #923 on: March 27, 2008, 13:56:49 »
Χριστοδουλόπουλος: Άλλοι με βρίζουν, άλλοι με συγχαίρουν, κι εγώ δε ξέρω τίποτα
Γράφει: Γιώργος Κτενάς

Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει συνδεθεί από πέρυσι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό. Τις τελευταίες όμως ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» να μετακομίσει στην Παιανία μετά την λήξη της σεζόν, με αποτέλεσμα να δέχεται συγχαρητήρια και... επικριτικά σχόλια, όπου κι αν βρεθεί! Όπως υποστήριζε μάλιστα χθες ο ίδιος στο φιλικό του περιβάλλον, η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική, μια και όλοι μιλούν για αυτό θέμα και ο ίδιος δε γνωρίζει τίποτα:
«Δε ξέρω τι να κάνω. Με σταματάνε οπαδοί του ΠΑΟΚ στον δρόμο και μου λένε... «σαν τον Σαλπιγγίδη θα γίνεις και εσύ. Φεύγεις το καλοκαίρι και πας στον Παναθηναϊκό, προδότη». Αργότερα, πάω στην προπόνηση και οι συμπαίκτες μου δίνουν συγχαρητήρια και μου λένε μπράβο για τη μεταγραφή, χωρίς όμως εγώ να ξέρω τίποτα»!
Ο παίκτης πάντως δεσμεύεται με υψηλή ρήτρα από τον ΠΑΟΚ (5 εκ. ευρώ, που από το Ιούλιο μειώνεται στα 4), ποσό που δύσκολα θα δώσει ελληνική ομάδα για τον παίκτη. Εκτός αν τα βρει ο ΠΑΟΚ (αν τελικά αληθεύουν οι φήμες για πώληση του σε ομάδα το καλοκαίρι), σε ένα χρηματικό ποσό και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=60541

δεν ξερω κατα ποσο ισχυει το ρεπορταζ και οι δηλωσεις του χριστοδουλοπουλου-γιατι το sportdog φημιζεται για τις μαλακιες του-αλλα αν ισχυει ποιοι ειναι οι συμπαικτες του που τον δινουν συγχαρητηρια για την μεταγραφη????

zagorakis

• Guest
« Reply #924 on: March 27, 2008, 14:02:41 »
@joker-4- einai auta ta koproskila pou malakizodai k pou xerei kala o sados k o zagorakis k sto telos tou protathlimatos tha mas apoxeretisoun. ade sto kalo tous. makari na mporousame na tous alazame olous.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #925 on: March 27, 2008, 14:06:26 »
Αντε ρε με τους μαλακες του Σπορτ-σκυλου..τις μεγαλυτερες μαλακιες εκει τις γραφουν

εαν διαβασετε θα δειτε οτι δεν κανουν ρεπορταζ απλα οτι γραφουν οι αλλες εφημεριδες-σαιτ το αναδημοσιευουν. Ποσες φορες ειχε μια εφημεριδα μια ειδηση και μετα απο λιγο τσουπ και το HotDog να την πασαρει. Φημες και μεταγραφες εχει συνεχως, που ξερει οτι πιανουν μεγαλο ποσοστο του κοινου.

Ο τιτλος επρεπε να ειναι:

Χριστοδουλόπουλος: Άλλοι με μιλάνε, άλλοι με παίρνουν συνέντευξη, κι εγώ δε ξέρω τίποτα
Γράφει (από μόνος του): Γιώργος Κτενάς

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #926 on: March 27, 2008, 14:12:28 »
γι'αυτο και εγω blue eyes ξεκινησα να γραφω λεγοντας <<δεν ξερω κατα ποσο ισχυει το ρεπορταζ...>>

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #927 on: March 27, 2008, 14:19:18 »
πραγματικα για γελια το "ρεπορταζ"

νατο το ξαδερφακι του Τουρσουνιδη
http://www.sportdog.gr/new/journalist.aspx?jid=83

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
« Reply #928 on: March 27, 2008, 14:22:48 »
Λοιπόν πιστεύω οτι ο λάζαρος δεν πρέπει να φύγει απο τον ΠΑΟΚ. Οτι ο ζαγοράκης του έβαλε ρήτρα 5 εκατ ευρώ δείχνει οτι και η διοίκηση ποντάρει στο ταλέντο του. Τέλος πάντων άλλοι αποφασίζουν τι συμφέρει. Πάντως ο ΠΑΟΚ μετά την πουστιά που παίχτηκε με σαλπιγγίδη και δανείκούς πρέπει να κόψει κάθε επαφή με τον βάζελο και όπου μπορεί να του δημιουργεί προβλήματα
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #929 on: March 27, 2008, 14:33:46 »

1. την πουστιά...τη φάγαμε από τη βόλεψη του τότε προέδρου σου (μας)...ο οποίος παντελόνιασε τα γκαφρά , γαμησε την ομάδα και άντε γεια
2. Συμφέρον..είπες τη μαγική λέξη! άντε με το καλό να δούμε τι μας ΣΥΜΦΕΡΕΙ! για να υπάρχει ΠΑΟΚ πάντα! ο ΖΑγοράκης ξέρει και καλό είναι να υπάρξει εμπιστοσύνη στο ότι κάνει και ΟΠΩΣ το κάνει!

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #930 on: March 27, 2008, 15:29:45 »
Λοιπόν αν θα έρθει πρόταση και ο Ζαγοράκης κρίνει ότι είναι για το καλό της ομάδας να τον δώσει και φεύγοντας να τον πατήσει και μια σφαλιάρα. Αυτός ο παίχτης έχει αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν σέβεται ούτε την φανέλα ούτε το το κόσμο μας. Είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουνε. Τη πουστιά την έκανε μια φορά. Είμαι σίγουρος ότι και εσείς πιστεύετε ότι αν του δοθεί η ευκαιρία θα το ξανακάνει. Ένας παίχτης που δεν δέθηκε ποτέ με τον κόσμο της ομάδας πράγμα δύσκολο αφού πιο εύκολα θα δενότανε με τους συνεργάτες του στην οικοδομή που προτιμούσε να δουλέψει. Πάντως εάν ο αρχηγός θα μπορούσε να τον δώσει έξω θα το προτιμούσα και ας είναι λιγότερα τα χρήματα. Αν τώρα πάλι κρίνει ότι αυτό ειναι το συμφέρον μας ας τον δώσει όπου γουστάρει. Μόνο και μόνο που ξέρω ότι και η τελευταία φορά δεκάρα θα πάει για το καλό του ΠΑΟΚ το ζήτημα δεν με πολυενδιαφέρει. Αυτό είναι μεγάλη κατάκτηση για τον ΠΑΟΚΤΣΗ να κοιμάται δηλαδή ήσυχος και γιαυτο ρε Θόδωρε ακόμα ένα ευχαριστώ. Το ζήτημα με ενδιαφέρει πάρα πολύ όχι για τον παίκτη συγκεκριμένα αλλά για τις προεκτάσεις του και για το πως βλέπουμε πλέον τα πράγματα με μια διοίκηση βγαλμένη από μας.
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #931 on: March 27, 2008, 15:42:21 »
Δωσ'τον ρε ενα χρονο δανεικο στον βαζελολαγο για καμμια 800.000 ευρω να ψηθει και σε 2 χρονια το ξανασυζηταμε αναλογα με την εξελιξη του.  :tsigaro:
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #932 on: March 27, 2008, 15:49:29 »
edw tha meinei de tha paei pouthena...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #933 on: March 27, 2008, 22:36:00 »
o xiroteros pextis na ine ston pao i gay i aek den ton dino.........

BLACK DOG

• Guest
« Reply #934 on: March 28, 2008, 10:26:27 »
Δωσ'τον ρε ενα χρονο δανεικο στον βαζελολαγο για καμμια 800.000 ευρω να ψηθει και σε 2 χρονια το ξανασυζηταμε αναλογα με την εξελιξη του.  :tsigaro:
σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοος.δεν το ειχα σκεφτει αυτο.ταιστε το κριαρι κανα χρονο και μετα τα ξαναλεμε.ισως ξεκινησει το καινουριο γηπεδο μας και τον χρειαστουμε στα μπετα ;D

kostas4

• Guest
« Reply #935 on: March 28, 2008, 10:44:17 »
τα σεναρια ειναι πολλα και πρεπει να τα σκεφτουμε ολα.
1.φευγει ο μπετατζης με 4εκατ. παει βαζελο,βγαινει μουφα και η διοικηση μας βγαινει ενισχυμενη επειδη εκανε την σωστη επιλογη
2.φευγει ο μπετατζης με 4εκατ.,παει βαζελο και σε 2 χρονια γινεται το καλυτερο δεκαρι στην ελλαδα.το κραξιμο στον ζαγορακη απο τους καλοθελητες θα ειναι τεραστιο
3.τον κραταμε,χανουμε τα λεφτα,ο μπετατζης χαλαει το καλο κλιμα στην ομαδα επειδη βαριεται να παιξει σε εμας και παραμενει ενα αιωνιο ταλεντο
4.τον κραταμε,χανουμε τα λεφτα,αλλα ο μπετατζης προσαρμοζεται στην ομαδα και σε 2 χρονια γινεται το καλυτερο 10αρι στην ελλαδα.γυρω απο αυτον η ομαδα χτιζεται και ο ΠΑΟΚ γινεται δυνατος.

σαφως ολοι θελουμε το 4ο σεναριο αλλα μονο ο χρονος θα δειξει.το σιγουρο ειναι οτι για να χτισεις μεγαλη ομαδα χρειαζεται να εχεις και 3-4 ελληνες που θα ξερουν μπαλα και θα εχουν νοοτροπια νικητη.αυτη τη στιγμη δεν εχουμε κανεναν και μαλλον ειναι δυσκολο να παρουμε καποιους

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #936 on: March 28, 2008, 11:03:40 »
σιγα να μην δωσει ο τζιγκερ 4 εκ ευρω για τον χριστοδουλοπουλο...ενταξει ειπαμε...αυτα απλα δεν γινονται...με αυτα τα λεφτα παιρνει ξενο παιχταρα και ετοιμο να του κανει τη διαφορα....

νομιζω οτι πανω απο 1,5 εκ ευρω αποκλειεται να δωσει καμμια ομαδα,οποτε δεν προκειται να φυγει.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Photis

• Guest
« Reply #937 on: March 28, 2008, 11:58:08 »
Egw goustarw poli me ta senaria...mpas kai anagastei kai dwsei lefta na ton parei min kraxoun oi opadoi tou vazelou...Me 4 miria tou dinw dwro kai ton conceisaoo....:P

Bayern4

• Guest
« Reply #938 on: March 28, 2008, 15:44:41 »
ME 4ek. να πουληθει!

υγ. αλλαξα το ποστ, λογω σημαντικου λαθους στο προηγουμενο
« Last Edit: March 28, 2008, 22:33:02 by Bayern4 »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #939 on: March 28, 2008, 15:52:04 »
ο βεζυρτζακος την εβαλε την ρητρα,απο τις μονες καλες κινησεις του.

να τα λεμε ολα.  :P