Χριστοδουλόπουλος: Άλλοι με βρίζουν, άλλοι με συγχαίρουν, κι εγώ δε ξέρω τίποταΓράφει: Γιώργος Κτενάς
Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου έχει συνδεθεί από πέρυσι το καλοκαίρι με τον Παναθηναϊκό. Τις τελευταίες όμως ημέρες κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι» να μετακομίσει στην Παιανία μετά την λήξη της σεζόν, με αποτέλεσμα να δέχεται συγχαρητήρια και... επικριτικά σχόλια, όπου κι αν βρεθεί! Όπως υποστήριζε μάλιστα χθες ο ίδιος στο φιλικό του περιβάλλον, η κατάσταση έχει αρχίσει να γίνεται κουραστική, μια και όλοι μιλούν για αυτό θέμα και ο ίδιος δε γνωρίζει τίποτα:
«Δε ξέρω τι να κάνω. Με σταματάνε οπαδοί του ΠΑΟΚ στον δρόμο και μου λένε... «σαν τον Σαλπιγγίδη θα γίνεις και εσύ. Φεύγεις το καλοκαίρι και πας στον Παναθηναϊκό, προδότη». Αργότερα,
πάω στην προπόνηση και οι συμπαίκτες μου δίνουν συγχαρητήρια και μου λένε μπράβο για τη μεταγραφή, χωρίς όμως εγώ να ξέρω τίποτα»!
Ο παίκτης πάντως δεσμεύεται με υψηλή ρήτρα από τον ΠΑΟΚ (5 εκ. ευρώ, που από το Ιούλιο μειώνεται στα 4), ποσό που δύσκολα θα δώσει ελληνική ομάδα για τον παίκτη. Εκτός αν τα βρει ο ΠΑΟΚ (αν τελικά αληθεύουν οι φήμες για πώληση του σε ομάδα το καλοκαίρι), σε ένα χρηματικό ποσό και κάποια έμψυχα ανταλλάγματα.
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=60541δεν ξερω κατα ποσο ισχυει το ρεπορταζ και οι δηλωσεις του χριστοδουλοπουλου-γιατι το sportdog φημιζεται για τις μαλακιες του-αλλα αν ισχυει ποιοι ειναι οι συμπαικτες του που τον δινουν συγχαρητηρια για την μεταγραφη?