Author Topic: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος  (Read 42166 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Απ: Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
« Reply #860 on: March 05, 2008, 17:04:14 »
ÐïôÝ ìç ëåò ðïôÝ….
Êáé åãþ äåí ãïõóôÜñù ï ËÜæáñïò íá ðÜåé óå ïìÜäá ôïõ ÐÏÊ áëëÜ…åîáñôÜôáé áðü ôï áíôßôéìï. Ôï èÝìá åßíáé ìçí îåðïõëçèåß. ÅÜí ð÷ ìáò äßíáí 4 åê Þ åêåß êïíôÜ (äåí ëÝù 5 ãéáôß ôüôå ôïí Ýðáéñíáí êáíïíéêÜ ëüãù ñÞôñáò) äåí Ý÷ù êáíÝíá ðñüâëçìá. Êáé äåí Ý÷ù ãéáôß ïõóéáóôéêÜ åßíáé åðéêåñäÞò äéáðñáãìÜôåõóç ÁÕÔÇ ÔÇ ÓÔÉÃÌÇ. Ôï Ý÷ù ìå êåöáëáßá ãéáôß ç ðñïóôéèÝìåíç áîßá áðü ôá ÷ñÞìáôá ðïõ èá ðÜñïõìå åßíáé ðïëý ìåãáëýôåñç áðü ôçí ðñïóôéèÝìåíç áãùíéóôéêÞ ôïõ áîßá å ôç äåäïìÝíç êáôÜóôáóç ðïõ âñéóêüìáóôå.
ÄçëáäÞ: ÅÜí Þìáóôáí óå êáëýôåñç áãùíéóôéêÞ êáôÜóôáóç (áëëÜ êáé ïéêïíïìéêÞ ìå ôç ëïãéêÞ ðùò ôï ðïóü áõôü äåí èá Þôáí êáé ôüïïïóï ìåãÜëï ìå ãéá ôï ìÝãåèüò ìáò) èá Ýëåãá ðùò êáé ãéá ðñáãìáôéêïýò ëüãïõò ( ÷ôßæïõìå ôçí ïìÜäá ìå ðïéïôéêïýò ðáß÷ôåò) áëëÜ êáé åðéêïéíùíéáêïýò ( äåí åßóôå óå èÝóç íá ðÜñåôå ðáß÷ôåò ìáò, áìá ëÜ÷åé ðáßñíïõìå åìåßò äéêïýò óáò!!!) íá ôïí êñáôïýóáìå. ÁõôÞ ôç óôéãìÞ Ýíá ôÝôïéï ðïóü åßíáé 3 öïñÝò (ëßãåò ëÝù;) ôï óõíïëéêü ìåôáãñáöéêü ìáò budget. Ôï êÝñäïò áðü ôçí óùóôÞ ÷ñçóéìïðïßçóç áõôþí ôùí ÷ñçìÜôùí (êáé ôþñá äåí Ý÷ïõìå ôï Üã÷ïò ôïõ áí êÜðïéïò èá ôá ðáíôåëïíéÜóåé!) èá Þôáí ðïëëáðëÜóéï áðü ôï êÝñäïò ôçò ðáñáìïíÞò ôïõ.
Ôï íá öýãåé áõôÞ ôç óôéãìÞ ìðïñåß íá ìçí ìáò êÜíåé êáé êáèüëïõ äéáöïñÜ áãùíéóôéêÜ (Þ íá ìáò êÜíåé ðïëý ìéêñÞ).Ìå 4  ìýñéá áãïñÜæåéò ôïí Âåñüí, ôïí ÃêÜâñá, ôïí ÆïõñÜöóêé, ôïí Êáñíôüóï êáé óïõ ìÝíïõí êéüëáò.Ôß èá ðñïôéìïýóáôå;
Êáé áí èÝëåôå íá ôï ðù êé áëëéþò: ÈÝëïõìå íá åßìáóôå (ðëÝïí ôï óùóôü åßíáé íá îáíáãßíïõìå) ìåãÜëç ïìÜäá êáé áãùíéóôéêÜ Þ áðëÜ íá óõìðåñéöåñüìáóôå óáí ìåãÜëç ïìÜäá; Ãéáôß åìÝíá äåí ìïõ áñêåß ôï äåýôåñï..

ÖõóéêÜ üëá áõôÜ åßíáé êïõâÝíôåò êáöåíåßïõ, áðëÜ èÝëù íá äéáìïñöþíù ãíþìç óå íåêñü ÷ñüíï êáé ü÷é üôáí ð÷ öôÜóåé êÜðïéá ðñïóöïñÜ êáé ìðïñåß íá êñßíù åí èåñìþ.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #861 on: March 05, 2008, 17:25:04 »
stin pragmatikotita kata tin apopsi sas poso prepei na kostologeitai o lazaros me vasi auta pou exei deiksei sto gipedo mexri twra;kata me to polu 1misi ekatomurio.epomenws me 4 ekatomuria kai panw an poulithei pianoume koroida tous pantes...
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #862 on: March 05, 2008, 17:30:49 »
καλά...(μας διαβάζει και κόσμος...)
αν υπάρξει άνθρωπος να ζητήσει οικοδόμο με πάνω από 3 μύρια και δεν τον δώσουμε....κλάσε!
άσχετο σε 1,5 που τελειώνει (τελειώνει?) το συμβόλαιο του πόσο θα μας πάρει να τον κρατήσουμε?
τεσπά...να χουμε να λεμε!

thomas

• Guest
« Reply #863 on: March 05, 2008, 17:46:00 »
Η αξία του Λάζαρου (ελπίζω να κόψουμε επιτέλους αυτό το ελεεινό "οικοδόμος" - 19 χρονών είπε μία μαλακία,ζήτησε συγγνώμη τελείωσε ξεκολλάτε ορισμένοι) είναι μεταβλητή. Δηλαδή, ανάλογα με την πορεία που θα έχει τα επόμενα χρόνια η τιμή του μπορεί να υπερβεί και τα 5 εκ. Δεδομένης και της αδιαμφισβήτης αξίας του ως παίκτη αν συνεχίσει να δουλεύει σε συνθήκες εργασίες άριστες όπως αυτές που συναντάει φέτος ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΤΟΥ θεωρώ ότι θα κτίσει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΡΡΙΕΡΑ

thomas

• Guest
« Reply #864 on: March 05, 2008, 17:50:45 »
Επίσης πιστεύω ότι θα ήταν πολύ έξυπνη κίνηση (και από άποψη πρεστίζ του συλλόγου) να ανανεώσει η διοίκηση το συμβόλαιο του Λάζαρου φέτος το καλοκαίρι 1 χρόνο πριν τη λήξη του μη μπαίνοντας καν στη διαδικασία να απορρίψει τυχόν προτάσεις των αρπακτικών του ΠΟΚ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #865 on: March 05, 2008, 18:10:18 »
Το συμβολαιο του δεν ληγει του χρονου παιδια...του το ειχε ανανεωσει ο Βεζυρ

Offline alkaholik

• Αποστολή
  • **
    • ÅÈÍÉÊÇ ÕÐÇÑÅÓÉÁ ÐËÇÑÏÖÏÑÉÙÍ - ÅË.ÁÓ. Ç/ÊÁÉ ÔÅÖÑÁ
« Reply #866 on: March 05, 2008, 18:19:56 »
Το είχε τροποποιήσει, όχι ανανεώσει-επεκτείνει. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2010. 2 σεζόν ολόκληρες ακόμα. Υπάρχει χρόνος για οτιδήποτε θελήσει να κάνει με την περίπτωσή του η ΠΑΕ.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #867 on: March 05, 2008, 18:38:46 »
xwris na 8elw se kamia periptwsh na meiosw kanenan sas, to parakatw post einai (kata thn apopsh mou panta)
apo ta poio sobara kai nyfalia pou exw diabasei teleytaia gia ton xristodoulopoulo.
sthn 8esh sas 8a to 3anadiabaza me prosoxh. a3izei.....

ÐïôÝ ìç ëåò ðïôÝ….
Êáé åãþ äåí ãïõóôÜñù ï ËÜæáñïò íá ðÜåé óå ïìÜäá ôïõ ÐÏÊ áëëÜ…åîáñôÜôáé áðü ôï áíôßôéìï. Ôï èÝìá åßíáé ìçí îåðïõëçèåß. ÅÜí ð÷ ìáò äßíáí 4 åê Þ åêåß êïíôÜ (äåí ëÝù 5 ãéáôß ôüôå ôïí Ýðáéñíáí êáíïíéêÜ ëüãù ñÞôñáò) äåí Ý÷ù êáíÝíá ðñüâëçìá. Êáé äåí Ý÷ù ãéáôß ïõóéáóôéêÜ åßíáé åðéêåñäÞò äéáðñáãìÜôåõóç ÁÕÔÇ ÔÇ ÓÔÉÃÌÇ. Ôï Ý÷ù ìå êåöáëáßá ãéáôß ç ðñïóôéèÝìåíç áîßá áðü ôá ÷ñÞìáôá ðïõ èá ðÜñïõìå åßíáé ðïëý ìåãáëýôåñç áðü ôçí ðñïóôéèÝìåíç áãùíéóôéêÞ ôïõ áîßá å ôç äåäïìÝíç êáôÜóôáóç ðïõ âñéóêüìáóôå.
ÄçëáäÞ: ÅÜí Þìáóôáí óå êáëýôåñç áãùíéóôéêÞ êáôÜóôáóç (áëëÜ êáé ïéêïíïìéêÞ ìå ôç ëïãéêÞ ðùò ôï ðïóü áõôü äåí èá Þôáí êáé ôüïïïóï ìåãÜëï ìå ãéá ôï ìÝãåèüò ìáò) èá Ýëåãá ðùò êáé ãéá ðñáãìáôéêïýò ëüãïõò ( ÷ôßæïõìå ôçí ïìÜäá ìå ðïéïôéêïýò ðáß÷ôåò) áëëÜ êáé åðéêïéíùíéáêïýò ( äåí åßóôå óå èÝóç íá ðÜñåôå ðáß÷ôåò ìáò, áìá ëÜ÷åé ðáßñíïõìå åìåßò äéêïýò óáò!!!) íá ôïí êñáôïýóáìå. ÁõôÞ ôç óôéãìÞ Ýíá ôÝôïéï ðïóü åßíáé 3 öïñÝò (ëßãåò ëÝù;) ôï óõíïëéêü ìåôáãñáöéêü ìáò budget. Ôï êÝñäïò áðü ôçí óùóôÞ ÷ñçóéìïðïßçóç áõôþí ôùí ÷ñçìÜôùí (êáé ôþñá äåí Ý÷ïõìå ôï Üã÷ïò ôïõ áí êÜðïéïò èá ôá ðáíôåëïíéÜóåé!) èá Þôáí ðïëëáðëÜóéï áðü ôï êÝñäïò ôçò ðáñáìïíÞò ôïõ.
Ôï íá öýãåé áõôÞ ôç óôéãìÞ ìðïñåß íá ìçí ìáò êÜíåé êáé êáèüëïõ äéáöïñÜ áãùíéóôéêÜ (Þ íá ìáò êÜíåé ðïëý ìéêñÞ).Ìå 4  ìýñéá áãïñÜæåéò ôïí Âåñüí, ôïí ÃêÜâñá, ôïí ÆïõñÜöóêé, ôïí Êáñíôüóï êáé óïõ ìÝíïõí êéüëáò.Ôß èá ðñïôéìïýóáôå;
Êáé áí èÝëåôå íá ôï ðù êé áëëéþò: ÈÝëïõìå íá åßìáóôå (ðëÝïí ôï óùóôü åßíáé íá îáíáãßíïõìå) ìåãÜëç ïìÜäá êáé áãùíéóôéêÜ Þ áðëÜ íá óõìðåñéöåñüìáóôå óáí ìåãÜëç ïìÜäá; Ãéáôß åìÝíá äåí ìïõ áñêåß ôï äåýôåñï..

ÖõóéêÜ üëá áõôÜ åßíáé êïõâÝíôåò êáöåíåßïõ, áðëÜ èÝëù íá äéáìïñöþíù ãíþìç óå íåêñü ÷ñüíï êáé ü÷é üôáí ð÷ öôÜóåé êÜðïéá ðñïóöïñÜ êáé ìðïñåß íá êñßíù åí èåñìþ.

yg: eipame, ola ayta einai koubentes tou kafeniou, alla an einai apla na milame me mia paradeigmatikh bash gyro sta 3-4 ekat. kapws-kapote-opote,
      tote to parapanw post gia mena apokta megalh a3ia....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

northeagle_4

• Guest
« Reply #868 on: March 05, 2008, 19:05:54 »
εγω απο την αρχη δηλωσα,οτι ειναι απαραδεκτο οπαδοι μιας ομαδας να παζαρευουν παικτη τους.Και δεν μιλαω για  υποθετικα σχολια για το αν ο ΠΑΟΚ πρεπει να πουλαει στο ποκ ή οχι αλλα για μηνυματα τυπου με δυο εκ. να φυγει,διαλεγει παιχνιδια το καλοκαιρι να τον δωσουμε κτλ κτλΣε αυτο ειμαι ξεκαθαρος κυριως οτι ειναι ατομιστης οφειλετε στην εν γεννη αγωνιστικη νοοτροπια και στυλ παιχνιδιου του ΠΑΟΚ.Οταν εχει επιλογες σπαει την μπαλα για πλακα κιαμαλιστα με καθετη και με την μια.Οταν εχει μονο τον Σαλμον στην περιοχη και αυτος κρυμμενος πισω απο καποιον αμυντικο εγω το εκτιμω οτι παει στην ατομικη,σουταρει και δεν γυριζει την μπαλα 20 μετρα που ειναι και το ευκολο.
   Καταρχας υπαχει ενα διλλημα ο βρυζας δηλωσε για ιδανικη ομαδα με 7 ελληνες και 4 ξενους,εγω με αυτο καρασυμφωνω αντε και αναλογια 6/5 την θρωρω ιδανικη και παλι.ποσοι ελληνες παικτες μπορουν να αγωνιστου βασικοι στον ΠΑΟΚ ???ρεαλιστικα πρεπει να τους αποκτησεις κιολας,Απο τους παλιους "μικρους" εχεις μπαλαφα,λαζαρο,ηλιαδη,μελισση,αραμπατζη,μουμιν(δανεικος),μαλεζα.εχεις ακομα λακη,σβουρα,γχ που ολοι συμφωνουμε οτι συντομα θα τελειωσουν την μπαλα.απο αυτους τους 7 εγω θα κραταγα 4-5.Ταλεντα υπαρχουν σε αλλες ομαδες ??? σιγουρα αλλα μπορεις να παρεις Μακο,Νινη,Δημουτσο με λιγα λογια μπρεις να βρεις καλυτερους στην ηλικια και θεση τους απο λαζαρο,μπαλαφα,αραμπατζη,μελισση εγω πιστευω ΟΧΙ.
  Δευτερον αν θες να κανεις ομαδα πρωταγωνιστη τοτε μαζευεις πρωτα οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα και δεν το εχεις στις ακαδημιες.Για αθανασιαδη,πεχλβανη,δελημπαση,Βοσκοπουλο,Τσουκαλα δεν υπαρχουν ακομα συμπερασματα αν μπορουν.
  Τριτον δεν ευσταθει το παραδειγμα με την μεταπωλητικη αξια,αν ο παικτης αξιζει θα φυγει εξω για τουλαχιστον 1-2 εκ. παραπανω,εδω ο η αεκ δεχτηκε προταση για λυμπεροπουλο με 1,5 που ειναι 32 χρονων.Ο λαζαρος ειναι 21 με 2 καλες σεζον,7-8 γκολ και καλες εμφανισεις τον δινεις πραγματικα οσα λεει η ρητρα εξω.
  Και τελος οποιος μπορει να μου δειξει Ελληνα επιθετικο με μεγαλυτερα προσοντα απο τον Λαζαρακο κερδιζει ενα κουλουρι.Το θεμα ειναι να στρωσει.
  no offense και σιγουρα ειναι τεραστια μαλακια να ανοιγει το εν λογω τοπικ καθε φορα που βγαινει και ενα μαλακια πρωτοσελιδο απο τους ρουφιανους.

DimNaoussa

• Guest
« Reply #869 on: March 05, 2008, 19:17:04 »
eleos eleos eleos...einai aparadekto na sizitame thn fugh aytoui tou paixth apo tn paok afou den iparxei kai ayto to klima kai afiste ta mme...ama mas fygei oi prwtoi pou tha ftaime tha eimaste emeis pou to sizitame apo twra kai ayto den einai kalo...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #870 on: March 05, 2008, 20:44:00 »
spartian μαζί σου ρε φίλε.100%

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #871 on: March 05, 2008, 21:26:16 »
Πιστεύεται πραγματικά οτι υπάρχει περίπτωση ελληνική ομάδα να δώσει πάνω απο 2 εκ Ευρώ για τον Χριστοδουλόπουλο.Πόσο μάλλον Ο Βαρδινογιάννης?

Offline edessa4

• Αποστολή
  • **
« Reply #872 on: March 06, 2008, 00:18:34 »
εγω απο την αρχη δηλωσα,οτι ειναι απαραδεκτο οπαδοι μιας ομαδας να παζαρευουν παικτη τους.Και δεν μιλαω για  υποθετικα σχολια για το αν ο ΠΑΟΚ πρεπει να πουλαει στο ποκ ή οχι αλλα για μηνυματα τυπου με δυο εκ. να φυγει,διαλεγει παιχνιδια το καλοκαιρι να τον δωσουμε κτλ κτλΣε αυτο ειμαι ξεκαθαρος κυριως οτι ειναι ατομιστης οφειλετε στην εν γεννη αγωνιστικη νοοτροπια και στυλ παιχνιδιου του ΠΑΟΚ.Οταν εχει επιλογες σπαει την μπαλα για πλακα κιαμαλιστα με καθετη και με την μια.Οταν εχει μονο τον Σαλμον στην περιοχη και αυτος κρυμμενος πισω απο καποιον αμυντικο εγω το εκτιμω οτι παει στην ατομικη,σουταρει και δεν γυριζει την μπαλα 20 μετρα που ειναι και το ευκολο.
   Καταρχας υπαχει ενα διλλημα ο βρυζας δηλωσε για ιδανικη ομαδα με 7 ελληνες και 4 ξενους,εγω με αυτο καρασυμφωνω αντε και αναλογια 6/5 την θρωρω ιδανικη και παλι.ποσοι ελληνες παικτες μπορουν να αγωνιστου βασικοι στον ΠΑΟΚ ???ρεαλιστικα πρεπει να τους αποκτησεις κιολας,Απο τους παλιους "μικρους" εχεις μπαλαφα,λαζαρο,ηλιαδη,μελισση,αραμπατζη,μουμιν(δανεικος),μαλεζα.εχεις ακομα λακη,σβουρα,γχ που ολοι συμφωνουμε οτι συντομα θα τελειωσουν την μπαλα.απο αυτους τους 7 εγω θα κραταγα 4-5.Ταλεντα υπαρχουν σε αλλες ομαδες ??? σιγουρα αλλα μπορεις να παρεις Μακο,Νινη,Δημουτσο με λιγα λογια μπρεις να βρεις καλυτερους στην ηλικια και θεση τους απο λαζαρο,μπαλαφα,αραμπατζη,μελισση εγω πιστευω ΟΧΙ.
  Δευτερον αν θες να κανεις ομαδα πρωταγωνιστη τοτε μαζευεις πρωτα οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα και δεν το εχεις στις ακαδημιες.Για αθανασιαδη,πεχλβανη,δελημπαση,Βοσκοπουλο,Τσουκαλα δεν υπαρχουν ακομα συμπερασματα αν μπορουν.
  Τριτον δεν ευσταθει το παραδειγμα με την μεταπωλητικη αξια,αν ο παικτης αξιζει θα φυγει εξω για τουλαχιστον 1-2 εκ. παραπανω,εδω ο η αεκ δεχτηκε προταση για λυμπεροπουλο με 1,5 που ειναι 32 χρονων.Ο λαζαρος ειναι 21 με 2 καλες σεζον,7-8 γκολ και καλες εμφανισεις τον δινεις πραγματικα οσα λεει η ρητρα εξω.
  Και τελος οποιος μπορει να μου δειξει Ελληνα επιθετικο με μεγαλυτερα προσοντα απο τον Λαζαρακο κερδιζει ενα κουλουρι.Το θεμα ειναι να στρωσει.
  no offense και σιγουρα ειναι τεραστια μαλακια να ανοιγει το εν λογω τοπικ καθε φορα που βγαινει και ενα μαλακια πρωτοσελιδο απο τους ρουφιανους.

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή...

eptalofitis

• Guest
« Reply #873 on: March 06, 2008, 10:31:26 »
Κάτι λέει στο goalday.gr για ένα χτύπημα του Χριστοδουλόπουλου στο οικ. διπλό.. μη μας κάνει καμιά πλάκα κ αυτός όπως ο Σάλμον..

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #874 on: March 06, 2008, 11:14:50 »
αν ο παικτης αξιζει θα φυγει εξω για τουλαχιστον 1-2 εκ. παραπανω,εδω ο η αεκ δεχτηκε προταση για λυμπεροπουλο με 1,5 που ειναι 32 χρονων.Ο λαζαρος ειναι 21 με 2 καλες σεζον,7-8 γκολ και καλες εμφανισεις τον δινεις πραγματικα οσα λεει η ρητρα εξω.

Σωστά όλα, αλλά για να τα δώσει κάποιος πρέπει να τον δει πρώτα. Δεν γίνεται και συνωστισμός από managers στην Τούμπα. Άρα η άλλη λύση είναι τα ευρωπαικά παιχνίδια.Έχουμε 2 χρόνια να παίξουμε επίσημο παιχνίδι με ευρωπαϊκή ομάδα και μάλλον η επόμενη φορά θα είναι το Φθινόπωρο (ή καλοκαίρι) του 2009- όταν θα λήγει το συμβόλαιό του.Στην Εθνική πολύ σύντομα δεν πιστεύω πως θα παίξει βασικός. Ο Γερμανός αλλαγές κάνει με το σταγονόμετρο.Άρα εγώ δεν περιμένω την πρόταση από το εξωτερικό.

Φυσικά και δεν παζαρεύουμε εμείς την πώλησή του. Και έχεις δίκιο σε αυτό που είπες πως το να λέμε "με 2 μύρια να μείνει, με 1 να κάτσει" είναι ανούσιο.Το μόνο που θέλω να βγάλω από αυτά που γράφω είναι πως ούτε καταστροφή είναι ούτε προδοσία προς το λαό ούτε τίποτα άλλο πομπώδες (δεν τα είπες εσύ φυσικά) εάν φύγει με το κατάλληλο αντάλλαγμα.Το ποιό είναι αυτό είναι μεγάλη κουβέντα και δεν θα την κάνουμε εμείς ούτως ή άλλως.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #875 on: March 06, 2008, 13:30:19 »

οταν 2 πλευρες διαπραγματευονται για κατι, η καθε πλευρα ειτε ειναι διοικηση ειτε ειναι κυβερνηση κλπ εχει μεγαλο συμφερον στο να δειξει οτι ο κοσμος απο πισω της ειναι ετοιμος να τη φαει αν το αποτελεσμα της διαπραγματευσης δεν ειναι το καλυτεορ δυνατο. δλδ λεει στην αλλη πλευρα, ρε συ εγω μαζι σου, συμφωνουμε σε αυτα, αλλα αμα τους πας αυτην την αποφαση θα πεσουν να με φανε!
αυτο ισχυει κ στην περιπτωση των μεταγραφων. οπωςξερουμε ολοι το φορουμ ειναι μεγαλη πηγη πληροφορησης για τα μ.μ.ε. καταλαβαινετε λοιπον τι αποτελεσμα εχει αυτη η συζητηση για ενα ανυπαρκτο δημοσιευμα!! ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!
εμεις πρεπει να δειχνουμε οτι δε θελουμε να δωσουμε το λαζαρο στο ΠΟΚ. Αυτη τη στιγμη οι αθηναιοι παραγοντες που ενημερωνονται για τις αποψεις του κοσμου, εχουν το ζαγορακη στο χερι αν ποτε γινει διαπραγματευση. ο ζαγορακης χανει ενα απο τα διαπραγματευτικα του οπλα οταν η αλλη πλευρα γνωριζει οτι ο κοσμος του ΠΑΟΚ δε τραβαει κανα ζορι να φυγει ο λαζαρος εστω και με το καταλληλο αντιτιμο...
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ

honeytalk

• Guest
« Reply #876 on: March 10, 2008, 11:29:04 »
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #877 on: March 10, 2008, 18:15:39 »
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ποκ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΗ
Σαν να το εγραψα εγω φιλε!! εχεις απολυτο δικιο!!!

theoole

• Guest
« Reply #878 on: March 10, 2008, 19:32:19 »
εγω διαφωνω. αν τον δωσουμε με 3 εκ. θα ειμαστε πολυ τυχεροι..
ο χριστοδουλοπουλος κατα την αποψη μου ειναι ενα ψεμα.. σαν τον χαβιτο..
πολυ επιτηδευμενες κινησεις χωρις αποτελεσμα.. χανει τα μισα κοντρολ..
και γκολ, λιγα..

Ας παρουμε 3 εκ. και με αυτα 4 παιχτες με 500.000..

Offline papritsa

• Αποστολή
  • **
« Reply #879 on: March 10, 2008, 19:39:08 »
Και 10 μύρια για οποιονδήποτε παίχτη, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙ δικός μας στην αθήνα!!! Και όχι μόνο για λόγους πρεστίζ.... Η μόνη περίπτωση που δέχομαι είναι να φύγει κάποιος από εμάς επειδή ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ!!! Και ας πάει εκεί και ας βγάζει μάτια!!! ΠΩΛΗΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ αθήνα!!!
PAOK is a Social Movement!