εγω απο την αρχη δηλωσα,οτι ειναι απαραδεκτο οπαδοι μιας ομαδας να παζαρευουν παικτη τους.Και δεν μιλαω για υποθετικα σχολια για το αν ο ΠΑΟΚ πρεπει να πουλαει στο ποκ ή οχι αλλα για μηνυματα τυπου με δυο εκ. να φυγει,διαλεγει παιχνιδια το καλοκαιρι να τον δωσουμε κτλ κτλΣε αυτο ειμαι ξεκαθαρος κυριως οτι ειναι ατομιστης οφειλετε στην εν γεννη αγωνιστικη νοοτροπια και στυλ παιχνιδιου του ΠΑΟΚ.Οταν εχει επιλογες σπαει την μπαλα για πλακα κιαμαλιστα με καθετη και με την μια.Οταν εχει μονο τον Σαλμον στην περιοχη και αυτος κρυμμενος πισω απο καποιον αμυντικο εγω το εκτιμω οτι παει στην ατομικη,σουταρει και δεν γυριζει την μπαλα 20 μετρα που ειναι και το ευκολο.
Καταρχας υπαχει ενα διλλημα ο βρυζας δηλωσε για ιδανικη ομαδα με 7 ελληνες και 4 ξενους,εγω με αυτο καρασυμφωνω αντε και αναλογια 6/5 την θρωρω ιδανικη και παλι.ποσοι ελληνες παικτες μπορουν να αγωνιστου βασικοι στον ΠΑΟΚ ???ρεαλιστικα πρεπει να τους αποκτησεις κιολας,Απο τους παλιους "μικρους" εχεις μπαλαφα,λαζαρο,ηλιαδη,μελισση,αραμπατζη,μουμιν(δανεικος),μαλεζα.εχεις ακομα λακη,σβουρα,γχ που ολοι συμφωνουμε οτι συντομα θα τελειωσουν την μπαλα.απο αυτους τους 7 εγω θα κραταγα 4-5.Ταλεντα υπαρχουν σε αλλες ομαδες

σιγουρα αλλα μπορεις να παρεις Μακο,Νινη,Δημουτσο με λιγα λογια μπρεις να βρεις καλυτερους στην ηλικια και θεση τους απο λαζαρο,μπαλαφα,αραμπατζη,μελισση εγω πιστευω ΟΧΙ.
Δευτερον αν θες να κανεις ομαδα πρωταγωνιστη τοτε μαζευεις πρωτα οτι καλυτερο κυκλοφορει στην Ελλαδα και δεν το εχεις στις ακαδημιες.Για αθανασιαδη,πεχλβανη,δελημπαση,Βοσκοπουλο,Τσουκαλα δεν υπαρχουν ακομα συμπερασματα αν μπορουν.
Τριτον δεν ευσταθει το παραδειγμα με την μεταπωλητικη αξια,αν ο παικτης αξιζει θα φυγει εξω για τουλαχιστον 1-2 εκ. παραπανω,εδω ο η αεκ δεχτηκε προταση για λυμπεροπουλο με 1,5 που ειναι 32 χρονων.Ο λαζαρος ειναι 21 με 2 καλες σεζον,7-8 γκολ και καλες εμφανισεις τον δινεις πραγματικα οσα λεει η ρητρα εξω.
Και τελος οποιος μπορει να μου δειξει Ελληνα επιθετικο με μεγαλυτερα προσοντα απο τον Λαζαρακο κερδιζει ενα κουλουρι.Το θεμα ειναι να στρωσει.
no offense και σιγουρα ειναι τεραστια μαλακια να ανοιγει το εν λογω τοπικ καθε φορα που βγαινει και ενα μαλακια πρωτοσελιδο απο τους ρουφιανους.