Η αλήθεια είναι οτι τις τελευαταίες μέρες, δεν είμαι και πολύ ήρεμος και εξηγούμαι. Για πολύ καιρό, όλοι οι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ, οργανωμένοι ανοργάνωτοι, διαρκείας, επίσημοι, ανεπίσημοι κτλ. ζητάμε κάτι να γίνει για να ταρακουνήσουμε τον γούμενο και να του αποδείξουμε, πως είμαστε εδώ και δεν θα του επιτρέψουμε να μετατρέψει τον ΠΑΟΚ σε μικρομεσαία ομάδα και να κάνει την περιουσία της ομάδας, περιουσία του. Μετά απο πολύ προσπάθεια και συζητήσεις επί συζητήσεων, οι οργανωμένοι, αποφασίζουν αποχή. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση, πιστεύω πως είναι απο τις καλύτερες, δεν ξέρω αν θα πετύχει, αλλά αυτό εξαρτάται καθαρά απο εμάς. Περίμενα λοιπόν, απο όλους ή έστω απο την συντριπτική πλειονότητα, ακόμα και αν δεν συμφωνούν, να μην βάλουν τρικλοποδιά στην προσπάθεια που κάνουν οι σύνδεσμοι. Τι εννοώ; Οτι τουλάχιστον στον αγώνα με τον γαύρο, οι διαφωνούντες πρέπει να δώσουν μια ευκαιρία στους συνδέσμους και στην λύση που προτείνουν. Όπως κανείς δεν ξέρει αν η αποχή θα έχει συμμετοχή, έτσι και κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί αν τελικά η αποχή πετύχει και η Τούμπα είναι άδεια την Κυριακή. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η αποχή αποτύχει, ο Γούμενος θα βγει ποιο δυνατός. Αυτό σίγουρα δεν το θέλουν ούτε όσοι πάνε στο γήπεδο, την παρουσία των οποίων είναι βέβαιο πως θα επικαλεστεί ο διαχειριστής, για να ισχυριστεί πως έχει την στήριξη μεγάλης μερίδας του κόσμου. Ακόμα και αν αυτό δεν ισχύει, που προφανώς δεν ισχύει, σκεφτείτε το πρωτοσέλιδα της Δευτέρας σε περίπτωση αποτυχίας , " Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ", "ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ" κτλ. Αν η αποχή δεν πετύχει την Κυριακή, δεν πρόκειται να πετύχει ποτέ και για την ώρα είναι η μόνη λύση που έχει την υποστήριξη όλων των συνδέσμων. Ακόμα και αν κάποιοι δεν συμφωνούν, ας δώσουν μια ευκαιρία.