Author Topic: Αποχή οι οργανωμένοι από τον αγώνα με το γαύρο η οποια ισχυει για ολα τα υπολοιπα εντος εδρας ματς  (Read 5238 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ta 2 melh poy milhsan sto radio (Mhxaniona,Arnaia) kai htan apo thn syntonistikh eipan gia omofonh apoofash ektos apo Makedones, Peran. Etsi akrivos eipan.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
ÁíáëõôéêÜ ç áíáêïßíùóç
(...)ÐÁÏÊÔÓÇ êÜíå áðï÷Þ ãéá íá ãëõôþóåéò ôïí ÐÁÏÊ áðï ôïí áöáíéóìü ðïõ ôïí ïäçãïýí ïé Üöñáãêïé ìåãáëïìÝôï÷ïé, áõôïß ðïõ ÷ñÝùóáí óýìöùíá ìå ôïí éóïëïãéóìü 10 åê. åõñþ ôçí áãáðçìÝíç ìáò ïìÜäá ìÝóá óå Ýíá ÷ñüíï(...)

Åðßóçò íá ðù üôé åßíáé ðïëý ÷ïíôñü ôÝôïéá áíáêïßíùóç íá âãáßíåé ìå ÔÏÓÏ ÓÇÌÁÍÔÉÊÏ ËÁÈÏÓ.
ÅÜí êÜðïéïò ðáñáôçñÞóåé ôï editorial ôïõ ÓÖ ÐÁÏÊ È4 (ðçãÞ: www.paokg4.org) èá äåé ðùò åêåß ç... "ðáôÜôá" åßíáé äéïñèùìÝíç êáé áíôß ãéá

áõôïß ðïõ ÷ñÝùóáí óýìöùíá ìå ôïí éóïëïãéóìü 10 åê. åõñþ ôçí áãáðçìÝíç ìáò ïìÜäá ìÝóá óå Ýíá ÷ñüíï

äéáâÜæïõìå

Ôéò äýï ðñïçãïýìåíåò ÷ñïíéÝò (ç öåôéíÞ áíáìÝíåôáé íá åßíáé åöéáëôéêüôåñç), ôï äßäõìï Ãïýìåíïõ-Ðáãþíç ÷ñÝùóå ôïí ÐÁÏÊ ìå ó÷åäüí €12,000,000 (€10,500,000 óõí ôïí öïñïëïãéêü Ýëåã÷ï ôñéåôßáò ðïõ åßíáé áêüìá óå åêêñåìüôçôá).

ôüóïé óýíäåóìïé ôÝôïéï ëÜèïò äå ôï ðñüóåîáí; ???
« Last Edit: February 16, 2006, 16:56:22 by ÄéêÝöáëïò »
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
Εγω ειμαι εναντιον της αποφασης των συνδεσμων και στο ματς με γαυρο θα παω. Η ομαδα εχει αγωνα κοντρα στον γαυρο και εγω θα την ενισχυσω με ολες τις δυναμεις μου. Οι συνδεσμοι περσυ πηραν περυ τα 1000 διαρκειας ( απο τα φτηνα) και οικονομικα ποτε ουσιαστικα δεν βοηθουσαν την ομαδα. Για μενα η ενισχυση της ομαδας προκύπτει απο ανθρωπους που ξηλωνονται για την ομαδα (οπως εγω και τα φιλαρακια μου που ειμαστε στην θυρα 3 με διαρκειας) χωρις να τους περισεύουν. Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι μεγαλη ομαδα με 7000 διαρκειας ******************************************

Edit Δικέφαλος: Όχι γενικότητες που δημιουργούνε κλίμα. Απόψεις είναι δεκτές, τέτοιου είδους κατηγορίες όχι
« Last Edit: February 16, 2006, 17:20:29 by ÄéêÝöáëïò »
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Last Edit: February 16, 2006, 17:18:24 by ÄéêÝöáëïò »
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

chris

• Guest
As mas enimerosei kapios pioi efygan?pioi den ypegrapsan kai pioi sf den irthan ka8olou
exo paratirisei hdh borioi,dytikh attikh
ENIMEROSTE MAS :)

opou BOREIOI einai oi NORTHENERS.
oloi oi ypoloipoi syndesmoi ton BOREION(dhladh NORTHERNERS katagrafontai onomastika sthn katastash ,sto telos ths anakoinoshs)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Babis36, kane ton kopo anoikse TORA fm 103.
Meta vale to myalo poy exeis kai SKEPSOY

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
nai re file alla les esy oti tha pas tora kai les oti perneis kai diakeias gia na voithiseis tin omada oikonomika...
alla apantise mou kai esy ta lefta pou tha doseis gia to eisitirio tou agona kai ta lefta pou exeis dosei gia to
diarkeias, pane stin omada? i ta troei "kapoios"....
an ta lefta ayta pou dinoume pane stin omada tote prepei na pigenoume oloi sto gipedo, an oxi omos, pou gia mena ayto ginete, den xanadino mia draxmi se kanenan.
an ta lefta pigenan stin omada den tha eixa parapono an edina kai oles mou tis oikonomies, alla distixos den pane ekei.
kai na po kai to allo...
tora oi sindesmoi apofasiasan apoxi gia ta upoloipa entos edras paixnida.. fantazeste ti exoume na akousoume an to gipedo exei kosmo mono me ton gayro kai sta alla einai adio???
meta an mas lene Komplexikous kai kolimenous den tha exoun adiko kanena...

PAOK-Hersonissos (Kriti)

fatal_invasion

• Guest
Kapoies apories...Otan lene den tha pane sto gipedo...enooume den tha pane organomena?san sindesmos?i tha pane memonomena...??Eimai iper tis apoxis kai go...KAI prepei na  ginei se ayto to MATS giati kalos i kakws o mesos PAOKTSHS ayto to mats perimenei..    Kai mono edo tha kanei aisthisi..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Οι συνδεσμοι περσυ πηραν περυ τα 1000 διαρκειας ( απο τα φτηνα) και οικονομικα ποτε ουσιαστικα δεν βοηθουσαν την ομαδα. Για μενα η ενισχυση της ομαδας προκύπτει απο ανθρωπους που ξηλωνονται για την ομαδα (οπως εγω και τα φιλαρακια μου που ειμαστε στην θυρα 3 με διαρκειας) χωρις να τους περισεύουν.

Απίστευτο ποστ.

Ρε συ babi36, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι για μερικούς έστω και το "φτηνό" (γιατί οπαδικά φτηνό δεν είναι) διαρκείας μερικές φορές είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για κάποιον ο οποίος έχει πολύ λιγότερα φράγκα από αυτόν που "ξηλώνεται" στην Θ3;

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Offline babis36

• Αλλαγή
Προς ΗΟΜΟ PAOKUS: φιλε δεν μπορω να βαλω 103 μενω Αθηνα αν και Σαλονικιος και παρ'ολα αυτα και διαρκειας περνω εδω και πεντε χρονια ανελιπως και την ομαδα πηγαινω και βλεπω και ειδικα με τον γαυρο οχι γιατι ειμαι κομπλεξικος με αυτους αλλα γιατι αυτοι εκφραζουν μια αντιληψη του τυπου: να γαμησω  οτι υπαρχει ορθιο μα οποιονδηποτε τρόπο (διατησιες, δικαστες, τηλεορασεις κτλ) αρκει να κερδιζω.************edit by chris****** Προς Δικεφαλος : Φιλε σου ειπα πως δεν μας περισευουν ποσο μαλιστα που πληρωνουμε τα πηγαινε ελα αθηνα Θεσσαλονικη. Τα υπολοιπα ειναι θεωριες.
« Last Edit: February 21, 2006, 12:05:22 by chris »

peja_4

• Guest
« Last Edit: February 16, 2006, 17:50:08 by peja_4 »

Offline bozik

• Αλλαγή
Συγγνωμη ρε Δικεφαλος, αλλα οχι και ΑΝΤΙ-ΠΑΟΚΤΣΗΣ
Σεβομαι την αντιδραση των συνδεσμων, αρκει να μην προκαλουν
εμας που στηριζουμε τον ΠΑΟΚ.

Εγω τι να πω στο θειο μου που ερχεται μαζι με το
ξαδερφακι μου απο ΡΟΔΟ μονο και ΜΟΝΟ
για το ΜΑΤΣ??
γιατι μπαινεις στο κολπο να μας τη σπας εχουμε τα του ΠΑΟΚ που δεν κοιμομασται,ΤΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ,προταση σου κανουν για αποχη οι συνδεσμοι αν θελεις τους ακολουθας,αν δεν θελεις μπαινεις στο γηπεδο ,πιο το προβλημα σου δηλαδη,στη τσεπη σου θα πανε τα λεφτα απο τα εισητηρια :Pτραβα το δρομο σου ρε φιλε και εμεις τον δικο μας πανε μεσα και κανε και κερκιδα στην 4α αντε ρε μαγκα τραβα
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

trelammenos

• Guest
babi36 TI SHMASIA EXEI RE SY AN EISAI STH 3 THA MAS TRELANEIS???
dld emeis pou hmaste sthn 4 den boithame ton PAOK???
250 estaksa persy gia diarkeias kai alla 150 fetos tosa mporousa tosa edwsa
dld an hmastan oloi sthn 3 kai kathomastan den fwnazame kai epairne mono ta lefta apo emas h omada tha phgaine kalytera???
h an fwnaze olo to ghpedo opws palia???
osa lefta kai na dwsoume ta lefta tou kokkali kai tou vardynogianni den tha ta ftasoume alla mporoume na kanoume poly kalyteroi kerkida kai na ginei h TOYMPA kolash...
etsi tha boithisoume perissotero thn omada..
h doihkhsh den zhtaei eishthria sta ektos gia na mhn ginoun epeisodeia... pes mou 1 fora pou eginan epeisodeia se ektos paixnidi... ekei pou mas xreiazete h omada na leipoume dld???
mhn akouw tetoia kai na mhn mpainoume sto tripaki eseis sthn 4 h' eseis stis 5,6 h' eseis sta episima...
o kathenas mas boithaei thn omada pou agapaei me opoion tropo mporei
kai h omada den einai magazi pou an den se aresei to allazeis kai pas allou ara den prepei kamia doihkhsh na se blepei ws "PELATH" giati an tous exwne h doihkhsh mia swsth timwria kai ena xrhmatiko prostimo gia to asxhmo paixnidi pou kanoun tha bazane myalo alla pws na tous epibaleis xrhmatiko prostimo otan exeis na tous plirwseis apo ton Dekembrio????
edw mas lene oti mphkan mesa sto uefa kai enw stugardi mia mera prin milousane gia sold out ti allo na kanoume dld????
anyway  ksefiga ligo apo to thema sorry

an kai eimai kata tis apoxhs giati egw thelw na blepw thn agaphmenh mou omada synexeia tha paw TOYMPA kai an den mpoume mesa den peirazei tha hmaste oloi eksw apla den thelw na erthw kai na dw PAOKTSIDES na malwnoun metaksi toys

pavlosk

• Guest
Nai sthn apoxh, giati epitelous kati prepei na ginei.

Pou htan toso kairo oloi autoi pou den shmera katakrinoun tous sundesmous sta prohgoumena paixnidia?
Aporw giati peiraxthkan merikoi me thn idea ths apoxhs.

Thn idea tou sullalhthriou den thn 8ewrw ws thn pleon endedeigmenh mias kai oti lysh prokupsei 8a einai me politikh parembash, kati pou shmainei oti otan kapoios briskei mia lysh 8a 8elei na exei meta kai enan logo sta koina! H lysh prepei na er8ei mesa apo ton kosmo kai mono apo ekei.

Oso gia ton filo ton babis36...ti na sou pw re file pou ksexwrizeis tous PAOKtshdes apo thn tseph tous. Maggia sou ean dineis 1000 euro to xrono gia ton PAOK, alla kanto gia thn parth sou kai mhn autoprobalesai.

H krish tou ka8e PAOKtsh as tou upagorepsei to ti 8a kanei!

pavlosk

Y.G: makari osoi 8eloun na apexoun na pane eksw apo to ghpedo, idiws oi sundesmoi na pane kai me ta pano tous aplwmena eksw apo to ghpedo.

Offline bozik

• Αλλαγή
Kai gw eimai uper ths apoxhs alla me thn proupo8esh oti 8a einai mazikh, opws tote me to boulino. Twra an apexoun mono oi organwmenoi ti egine? Xesthke o xontros, autos tis eisprakseis pali 8a tis parei. Ase pou auth h katastash ton sumferei giati spernetai h dixonoia metaksu mas. Autes oi kinhseis prepei na exoun thn apodoxh OLWN twn Paoktshdwn, alliws na mh ginontai ka8olou.
αδερφε μου η κινηση αυτη εχει εκφραστει απο τον ανοργανοτο κοσμο του ΠΑΟΚ απο την αρχη της χρονιας, εδω ειμαστε σε ματς πιο λιγοι απο τα διαρκειας που εχουμε δωσει(8000 διαρκειας-4000 κοσμο σε πολλα ματς)Οι συνδεσμοι να ξερεις οτι κινηση κανουν ο ανοργανοτος κοσμος τους σπρωχνει για να την κανουν(π.χ διαρκειας καλοκαιριου, ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ενω ηταν αντιθετη με τη διοικηση)Ετσι εγω πιστευω εδω και καιρο το μηνυμα του κοσμου ειναι ΑΠΟΧΗ και πιστευω και μαγκια που ξεκιναει απο αυτο το ματς.Τελος δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να υπαρχει διχονεια,απαγορευσε κανενας κανενα να παει στο γηπεδο .
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline babis36

• Αλλαγή
ρε τρελαμενος οκ δεν μετραει το ποσο αλλα τι να κανουμε που μετραει ο αριθμος των διαρκειας για τις χορηγιες και τις διαφημησεις. Απο την γριουλα και το σκουληκακι ειμαστε μεγαλυτεροι γιατι το αποδεικνυει η παρουσια μας στο γηπεδο και ειδικα με τα διαρκειας.ηλαδή είμαστε περισσότεροι. Για μενα ο Γουμενος αν παρουσιασει τον ισολογισμο της εταιριας για φετος με ολα τα στοιχεια τοτε θα μπορουμε να συζηταμε για συγκεκριμενα πραγματα οπως αν εγινε σωστη διαχειριση ή οχι. Αλλα τωρα που η θ4 περηφανεύεται ότι πετυχε να μην στηριχτει φετος η ομαδα απο τον λαο του ΠΑΟΚ (4000 εισητηρια μέσος ορος) απορω που αναρωτιέται με τέτοια σιγουρια οτι γινονται μονο απατεωνίες. Για μένα φίλε τρελαμένος αυτο που παιζεται είναι παιχνιδι εξουσίας μεταξύ κάποιων οργανωμένων και Γουμενου. Αν δεν παρουσιασει τον ισολογισμο της εταιριας για φέτος τότε σίγουρα θα υπαρχει κατι υποπτο. Αλλά προς το παρων η απειλή για περαιτέρω εξουθένωση οικονομική της ομαδας απο τους οργανωμένους δεν είναι αποδεκτή .Επαναλαμβάνω εγω τον Σαλπι δεν τον χαρίζω στον γαύρο. Και αυτη την φορά αυτό επιχειρήται να γίνει. Επειδή λοιπον μου φαίνεσαι αγνων προθέσεων σε καλώ να είσαι προσεχτικός με τους αυτόκλητους σωτήρες τυπου Ζουραρηδες, Καναρακηδες, Αντωνοπουλους κτλ. Μπορει να αντιπροσωπεύουν μια ακομα πιο στυγνή εξουσία κι πιο φανατική και φασιστική απο την υπαρχουσα. Οπως έχω ξαναγραψει αυτοι οι κύριοι δεν έχουν ιδεα απο bussiness plan εταιρίας που θα βγεί απο μια οικονομική κρίση και ούτε προκειται να βγάλουν "λαγό'' επενδυτή απο το καπέλο τους. Πρέπει να αποφύγουμε την κατάντια του σκουληκιού και είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τον συμπολιτη σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.Ας μην το ξεχνάμε αυτο

Offline bozik

• Αλλαγή
Edit Δικέφαλος:
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντάμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ. :b347:

φιλε εσυ πρεπει να εισαι  τσακαλι και ολοι αυτοι μαλακες ετσι?(Οι ΣΦ ΠΑΟΚ Αμπαλαέα, Ανθρακορύχοι Περδίκα, Αρναία, Ασβεστοχώρι, Βέροια, ΒΕΜ, Γρεβενά, Γιαννιτσά, Ευόσμου, Εύβοιας, Ελευθερούπολη, Καβάλας, Επτάλοφος, Ηλιούπολης, Θύρα 4, Κοζάνης, Καβάλας, Κατερίνης, Κουφαλίων, Καταχά, Κορίνθου, Κιλκίς, Κορδελιό, Καλοχώρι, Λάρισας, Μεγάλης Βρετανίας, Μηχανιώνα, Μελβούρνης, Νάουσας, Νεάπολης, Νέα Υόρκης, Ξάνθης, Πτολεμαΐδα, Φούτρες, Πολίχνης, Συκιές, Βόρειοι, Σοχός, Σκόπελος, Συκιές Κλαμπ Τούμπας, Φλώρινας, Gypsi, Ultras, Northeners, Πανελλήνιος,Μακεδονες,Περα club) Οι ΣΦ ΠΑΟΚ Αμπαλαέα, Ανθρακορύχοι Περδίκα, Αρναία, Ασβεστοχώρι, Βέροια, ΒΕΜ, Γρεβενά, Γιαννιτσά, Ευόσμου, Εύβοιας, Ελευθερούπολη, Καβάλας, Επτάλοφος, Ηλιούπολης, Θύρα 4, Κοζάνης, Καβάλας, Κατερίνης, Κουφαλίων, Καταχά, Κορίνθου, Κιλκίς, Κορδελιό, Καλοχώρι, Λάρισας, Μεγάλης Βρετανίας, Μηχανιώνα, Μελβούρνης, Νάουσας, Νεάπολης, Νέα Υόρκης, Ξάνθης, Πτολεμαΐδα, Φούτρες, Πολίχνης, Συκιές, Βόρειοι, Σοχός, Σκόπελος, Συκιές Κλαμπ Τούμπας, Φλώρινας, Gypsi, Ultras, Northeners, Πανελλήνιος,Μακεδονες,Περα club)

που πηστευουν οτι τα φραγκα που δινουν δεν πανε στον ΠΑΟΚ(Με την αποχή δεν κάνουμε κακό στην ομάδα αλλά τις προσφέρουμε το φιλί της ζωής, φίλε ΠΑΟΚΤΣΗ έχεις καταλάβει οτι όσα χρήματα και αν μαζέψει αυτή η διοίκηση δεν πρόκειται να πάνε στην ομάδα; Κάτι το οποίο έχει συμβεί επανειλλημένα στο παρελθόν, έχεις αναρωτηθεί που έχουν πάει τα χρήματα απο τα 8000 διαρκείας; Μήπως τα εισιτήρια με την Στουτγάρδη που εσύ μάτωσες οικονομικά και κατέκλυσες το γήπεδο και ο "πρόεδρος" την επομένη σου είπε οτι κόπηκαν 15000 εισιτήρια, την στιγμή που μια ημέρα πριν απο τον αγώνα έλεγαν απο την ΠΑΕ οτι έχει γίνει sold out; Μήπως έχεις αναρωτηθεί που έχουν πάει τα χρήματα απο τους χορηγούς; Ή μήπως πίστεψε κανείς οτι ο ΠΑΟΚ μπήκε μέσα απο το ΟΥΕΦΑ)      παντως εχεις γελιο που το παλευεις να μας αλλαξεις μυαλα  ;)αλλα δεν μπορω να πιασω το νοημα που το κανεις,αλλα ναι αφου ειπαμε εισαι τσακαλι και οπαδος του ΠΑΟΚ που πληρωνει :P
« Last Edit: February 16, 2006, 20:19:47 by ÄéêÝöáëïò »

Offline babis36

• Αλλαγή
Bozik  δεν θα να σου αλλαξω μυαλα. Εσυ απ'εξω εγω μέσα. Αυτο γουστάρετε αυτο θα γινει. :) :) :)

COBE-4-

• Guest
mpravo,epitelous mia swsti apofasi twn syndesmwn.kaneis sto mats me to gavro
tha mazeytoume apexw i oute ayto?

nomercy4

• Guest
anti gia apoxi den gemizoume ti toumpa kathe agwnistiki me ntou ? stiriksi stin omada tha prosferoume kai lefta sto goumeno de tha dinoume ;)

simfwnw me tin apoxi an ginei mazika. diaforetika tha ginei polemos metaksi mas.einai poli risko i apofasi auti makari na petixei