@SIZAR
Gnorizomaste kairo ;-) alla eksakoloy8o na diafono STO SYNOLO SXEDON oson yposthrizeis.
Κι άλλους τους γνωρίζεις επίσης χρόνια και διαφωνείς επίσης μαζί τους; Μόνο με μένα διαφωνείς; Η διαφωνία είναι υγεία.
Prin synexiso na sou po oti soy aphy8yna prosopika kapoies erothseis sto topic me Egaleo, stis opoies DEN apanthses.
Parol' ayta vlepontas oti SYNEXOS prospa8eis na ephreaseis ta diarkeias na pane sthn Toympa (dikaioma soy), soy leo pos ki ego (katoxos diarkeias) SYNEXOS 8a kalo ton kosmo me ta diarkeias NA MHN PAEI (dikaioma moy/mas).
Δεν είμαι μόνο εγώ αλλά και άλλοι οπότε μη δημιουργείς πλαστές εντυπώσεις, εγώ μόνος μου, εσείς χιλιάδες. Οσον αφορά το τι θα πράξει ο καθένας, μεγάλα παιδιά είμαστε. Προσωπικά το μόνο που λέω είναι ότι δεν έχω δίλημμα. Θα κάνω αυτό που εγώ θα αποφασίσω και δεν δέχομαι καμμιά λογική προβατοποίησης, και κοπαδοποίησης όπου άλλοι θα μου επιβάλλουν τη βούλησή τους. Αυτά είναι για 15χρονα παιδάκια που δεν ξέρουν ακόμη τι κρύβουν στο βρακί τους. Εμείς θέλω να πιστεύω ότι δρούμε αυτόβουλα και χωρίς εξωτερικούς επηρεασμούς. Κάποιοι άλλοι όμως που ρωτάνε τι να κάνουν δεν πρέπει να τους απαντήσουμε; Και οι απαντήσεις είναι πολλές. Επαναλαμβάνω ότι μου αρέσουν οι τεκμηριωμένες απόψεις και σέβομαι όλες τις αποφάσεις. Παρόλα αυτά έχω επίσης το δικαίωμα να παίρνω κι εγώ αποφάσεις, νομίζω.
Soy apey8yno mia teleytaia erothsh:
Giati kseskizesai na peiseis ton kosmo na paei? Gia thn "symparastash"? Edo esy o idios les pos ta prohgoymena xronia -poy eixe kai kapoio endiaferon gia mas- den phgaines tora soy hr8e, fanatika, ksafnika kai apotoma?
Enas apo toys logoys na pane ta diarkeias doyne ton gay,einai epeidh einai omada CL? Na doyn kai ton die8noys fhmhs Vraziliano podsfairisth Rivaldo?
Γιατί όταν πηγαίνουν να φωτογραφηθούν με το Ζαγοράκη, εσένα σε χαλάει; Ναι, ρε, ο Ριβάλντο είναι και παγκόσμια κλάση και παικταράς και θέλω να τον δώ, κακό είναι; Δεν θα τον ήθελες στον ΠΑΟΚ (άσχετα αν όλοι κοροιδεύαμε τον Κόκκαλη όταν τον πήρε)
Εσύ ξεσκίζεσαι να πείσεις τον κόσμο να μην πάει, εγώ μόνο για μένα λέω τι θα κάνω. Α, και για τα διαρκείας....
Symbolizei kati gia sena o gay-ros? Einai o ntavatzhs toy podosfairoy kai o PAOK o timoros toy? Giati paliotera eixes pei pos o PAOK den einai gia sena "epanastash" alla ena eyxaristo a8lhtiko gegonos.
Και επιμένω να το λέω. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω το καλύτερο για την ομάδα μου. Απλά δεν είναι η ζωή μου, βρε αδελφέ! Δόξα τω θεώ έχω οικογένεια και εργασία, που έρχονται πάνω από τον ΠΑΟΚ (συνήθως). Σε αντίθεση με κάποιους εδώ μέσα και έξω που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν από το να ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ (όχι εσύ). Καλός, χρυσός, αλλά από αλλού τρώμε(εργασία) και άλλους πρέπει να συντηρήσουμε (οικογένεια). Ο ΠΑΟΚ ούτε να φάω θα μου δώσει ούτε κοινωνικά θα με ανεβάσει, ούτε και όπως έχω ξαναπεί περιμένω κάτι σε αντάλλαγμα για το ότι είμαι ΠΑΟΚτσής. Δεν είναι Ιδέα, δεν είναι επανάσταση αλλά είναι Ρίζες (για μένα όπως και για πολλούς άλλους)
Telos soy dinetai h eykairia -aponton ton hooliganon- na pas oikogeneiakos sto match kai na deis enan omorfo
agona.
Γιατί, δεν ξέρεις ότι στο μπάσκετ πηγαίνω με τις κόρες μου, αλλά στο ποδόσφαιρο για πολλούς και διάφορους λόγους το αποφεύγω; Πάντως αδικείς και τον εαυτό σου και τους συνδεσμίτες χαρακτηρίζοντάς τους χουλιγκάνους. Ξέρω τι θες να πεις, μην κολλάς. Μόνο όταν το γήπεδο γίνει οικογενειακή διασκέδαση υπάρχει ελπίδα να γίνει κάτι καλό και στην Ελλάδα.
H mhpos 8a h8eles thn "glamouria" ths kerkidas me tympana trompetes kai xartakia?
Επαναλαμβάνω ότι η Τούμπα χωράει πολύ κόσμο. Κι αυτό καλό είναι, αλλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Πειράζει;
FILE @SIZAR
oi logoi ths apoxhs einai PASIGNOSTOI.Kai SOVAROTATATOI.
Yparxoyn pampolla links se polla site poy mporeis na to deis to 8ema apo olles tis pleyres.
Apoxh shmainei Agonas.
Kaneis san na mhn to gnorizeis. Adynatw na katalavo th stash soy.
Panta filika
HOMO PAOKUS
Είσαι επιεικώς κολλημένος και γι'αυτό δεν "καταλαβαίνεις" τη στάση μου που δεν είναι, επαναλαμβάνω, μόνο δική μου αλλά και πολλών άλλων εδω μέσα (πόσο μάλλον έξω). Εκτός κι αν εννοείς ότι καταλαβαίνεις αλλά δεν συμφωνείς, γιατί και εγώ παρόλο που καταλαβαίνω τη δική σου στάση δεν συμφωνώ. Σέβομαι τον αγώνα των συνδέσμων (παρόλο που δεν συμφωνώ με την αποχή) και για το λόγο αυτό δεν μιλάω για κανέναν άλλο παρά για μένα, και βάζω μέσα και τα διαρκείας. Οσοι θέλουν να ακούσουν μια διαφορετική προσέγγιση πρέπει κάποιος να την προσφέρει. Κι αν το θες και διαφορετικά, αποχή δεν σημαίνει αγώνας. Αποχή σημαίνει διαμαρτυρία, σημαίνει αγανάκτηση, σημαίνει ότι άλλο θες εκτός από αγώνα. Αγώνας σημαίνει να είσαι παρών όχι απών.
Φυσικά και όλα αυτά τα λέμε
Φιλικά και αγωνιστικά

Κώστας