mages den thelw na sinehizoume allo me ton gx alla auth i sinenteuxi tou mou tin edwse sta neyra...
i mas thewrei ilithious i den xerei ti leei to paidi.... giati telika paidaki apodeixtike, ena paidaki avoulo pou telika ekane thn heiroteri epilogi
Προσωπικά δεν ήθελα να ξανασυζητήσω για όσα έγινα τις τελευταίες ημέρες αλλά και γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Όμως κάποιοι φίλοι μου αλλά και πρώην μου συμπαίκτες στον ΠΑΟΚ με ειδοποίησαν ότι γίνεται ένας επικοινωνιακός πόλεμος από μερίδα του τύπου στην Θεσσαλονίκη. Κάποιοι προσπαθούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με αυτά που γράφουνε και αυτά που αναφέρονται, και θέλουν να με σπιλώσουν μέσα σε μια νύκτα. Δεν ήθελα να μιλήσω για το καλό του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω έτσι. toso agapi re, siga mi hestoume Στην Ελλάδα όταν κάποιος δεν λέει την αλήθεια το εκλαμβάνουν ως αδυναμία
Όπως γνωρίζεται καλά, εμένα μου οφείλονται όλα τα χρήματα από το συμβόλαιό μου, που είναι 400.000 Ευρώ. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνά ο κόσμος, όπως δεν πρέπει να ξεχνά ότι αυτά τα προβλήματα τα αντιμετώπισα και τα τέσσερα χρόνια που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Όλα αυτά τα χρόνια με κάποιες υποσχέσεις, με κάποιες επιταγές αλλά και με έναντι που έπαιρνα, έμενα στην ομάδα. mas eprixes ta arhidia, ntaxei xeroume oti den eihes na fas min to xanapeis Κάποιοι άλλοι έφευγαν, αλλά εγώ έμενα. hrwas Είχα ενημερώσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ πως αν δεν γίνει κάτι θα κάνω προσφυγή, και θα περιμένω. Ο κ. Γούμενος, με τον οποίο είχα μιλήσει μου προσέφερε 100.000 ευρώ και τα υπόλοιπα σε επιταγές. Μου κάνει πάντως εντύπωση πως αυτοί οι άνθρωποι, τους οποίους τους τιμώ, που τώρα κατάφεραν να βρουν λύση για τον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να το κάνουν τόσο καιρό, και το αφήσανε για την τελευταία στιγμή. se ayto toulahiston simfwnoume kai emna mou kanei entypwsi Όταν την Παρασκευή μίλησα στο Αθλητικό Metropolis είχα πάρει την απόφασή μου. tin pires eee?? Κάποιοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έψαξαν, με βρήκαν και με παρακάλεσαν να το ξανασκεφτώ. Δεν ξέρω πως βγήκε στον τύπο ότι εγώ σκέφτηκα να μείνω ότι θα αλλάξω άποψη. fisika afou eihes hdh apofasisei.. Εγώ απλά στους φίλους του ΠΑΟΚ είπα πως έχουν τα πράγματα, δεν τους έκρυψα τίποτα. Εγώ δεν τους είπα ποτέ ότι θα μείνω. Στην συνέχεια είπα στον κ. Καλύβα ότι θα τον ενημερώσω την Κυριακή για την τελική απόφασή μου. edw arhizeis kai mou mperdeueis, den tin pires telika tin parakseui? ...Την Κυριακή μέσω τρίτου του ανακοίνωσα πως δεν θα μείνω, όπως έκανα και την δευτέρα, όταν επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά." einai pou to hes parei apofasi Στην ερώτηση αν είχε εδώ και καιρό υπογράψει στον Ολυμπιακό και απλά δεν το ανακοίνωνε τόνισε : "Όλα αυτά είναι ψέματα. Λέτε να είμαι τόσο καλός ηθοποιός, έχω δείξει τέτοια δείγματα;». ithopoios den eisai, alla tha gineis karagiozis ston peiraia Σε εκείνο το σημείο αναφέρθηκε και στα όσα γράφηκαν για την επικοινωνία του με τον Άγγελο Αναστασιάδη : "Έμαθα ότι κάποιοι έγραψαν πως εγώ είχα επικοινωνήσει με τον Αναστασιάδη το τελευταίο καιρό 20 και 30 φορές. Εγώ με τον Αναστασιάδη μίλησα μια φορά πριν την προσφυγή και μετά μίλησα μετά από ένα μήνα. Συγκεκριμένα, το βράδυ πριν από την οριστική απόφαση της προσφυγής. Την πρώτη φορά ο Αναστασιάδης προσπάθειες να με πείσει να μείνω. Μου είπε να φύγω για τις διακοπές μου και να γυρίσω και να συνεχίσω στην ΠΑΟΚ, και ότι θα βρεθεί μια λύση. Εγώ από την πλευρά μου του απάντησα ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα όπως και αποδείχθηκε. etsi einai oi megaloi erwtes , diskoloi... Ξαναμιλήσαμε την Πέμπτη που υπήρξε η απόφαση και με διαβεβαίωσαν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τα χρήματα". kai tote ti eipes, den mas les ....
Συνεχίζοντας ο Γιώργος Γεωργιάδης συμπλήρωσε:
«Όσοι μιλούσαν μαζί μου έλεγαν ότι θα αναλάβουν την ομάδα. Τελικά κατάφεραν και βρήκαν λύση, εγώ τους τιμώ για όλη αυτή την προσπάθεια. Όλα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο και λες κάποια πράγματα που στην συνέχεια δεν ισχύουν. opa, na kai i kolotoumpa Πάνω από όλα είμαι επαγγελματίας. Ήμουν τέσσερα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Έδωσα τα πάντα εκεί. ypoxrewsi sou itane, kai timi sou pou epexes ston PAOK
Είχα πει παλαιότερα ότι δεν θα πάω στον Ολυμπιακό, αλλά όταν έμεινα ελεύθερος έμαθα λόγια του Άγγελου Αναστασιάδη ότι ο ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται κανένα Οκκά και κανέναν Γεωργιάδη, και πολλά άλλα. ta emathes, apo pou re maga pes mas kai emas na xeroume poioi einai oi roufianoi, eipes tha miliseis alwste...
kai ti itheles stin teliki , na vgei klaigontas na se euxaristei gia tin prosfora sou stin omada?? gamhse mas re gx... Ολόκληρη την χρονιά είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Το αγαπούσα και τον αγαπώ πολύ. Τι έγινε μέσα σε ένα βράδυ και αλλάξανε αυτά δεν ξέρω. Όλα αυτά απέναντι σε ποδοσφαιριστές που ήταν απλήρωτοι και έδωσαν τα πάντα για την ομάδα. Εγώ δεν θα το έκανα σε κανέναν παίκτη αυτό». telika gx den katalaves mallon pote se poia omada epexes 4 xronia, giati se aythn thn omada oloi einai katw apo ton paok, kai an pragmati eipe ayta pou sou psithirisan o aggelos, kala ekane kai ta eipe... gia ayto ton goustaroume, giti vazei panw ap ola ton paok... esy thn vlepeis egwistika vevaia , eisai epagelmatias, se ethixe oti den vghke na sou parei pipa, olo ton xrono omws meta apo kathe sinenteuxi typou pou sas elege irwes to xehases, alla eipame ola alazoun etsi den einai? Κλείνοντας ο πρώην παίκτης του δικέφαλου είπε «Έφυγα γιατί πιστεύω ότι η ομάδα δεν έχει προοπτικές. ayto diladi se timaei esena pou les ? legete kia lliws auto xereis... pio apla pes ..pidixa apo to karavi min drepese... to kako gia sena einai oti pidwntas anti gia thalasa epeses sta skata... Μακάρι να κάνω λάθος αλλά όλοι οι παίκτες και φέτος αλλά και τα προηγούμενα χρόνια έχουν φύγει. Πιστεύω ότι και στην συνέχεια θα υπάρξει οικονομικό πρόβλημα παρά τις προσπάθειες που γίνονται. kati mas eipes... Η επιλογή που έκανα θα κριθεί. Αυτό πίστεψα, και αυτό έκανα. Ο ΠΑΟΚ έχει προβλήματα και δεν μπορεί ούτε να κρατήσει τους καλούς παίκτες ούτε να φέρει καλούς παίκτες. Προσωπικά έχω φιλοδοξίες. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θέλει η ομάδα του απλά να συμμετέχει στο πρωτάθλημα αλλά να πρωταγωνιστεί».
radevou sta trikala ... kai pou sai ... na mas ertheis kai sthn toumpa, prosehe mono min "traumatisteis" stis skales ekeines tis meres...