http://www.metropolisradio.gr/more.php?id=20532_0_1_0_CΓεωργιάδης: Ο λαός μας κάνει πιο δυνατούς
Δημοσιεύτηκε στις 09:11 am - 10 Dec
Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Γιώργος Γεωργιάδης έκλεψε την παράσταση. Ο αρχηγός του Δικεφάλου λειτουργώντας ως γνήσιος "κάπτεν" μετέδωσε το πάθος του σε όλη την ομάδα και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια νίκη ιδιαίτερα σημαντική. Ο Δικέφαλος διόρθωσε τη βαθμολογική του θέση και οφείλει να συνεχίζει να το κάνει για να προλάβει τις ομάδες που φαίνεται ότι ξεφεύγουν στο βαθμολογικό πίνακα.
Με την απόδοση του ο Γεωργιάδης έθεσε υποψηφιότητα για να ανακηρυχθεί μια φορά ακόμα ως πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής καθώς αναμφισβήτητα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τη Βέροια. Ο ίδιος μιλώντας χθες στο "Μ" επέμεινε ότι στόχος του δεν είναι τα βραβεία αλλά η βελτίωση της εικόνας του ΠΑΟΚ και η αναρρίχηση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα... " Όπως έχω ξαναπεί δεν είναι για μένα αυτοσκοπός να ανακηρυχθώ πολυτιμότερος παίκτης ή να πάρω προσωπικούς τίτλους. Αυτό το αποφασίζουν άλλοι και τους ευχαριστώ όταν επιλέγουν εμένα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα.
Πάντα στην καριέρα μου έπαιζα για την ομάδα. Πολύ περισσότερο τώρα που παίζω για τον ΠΑΟΚ και φορώ το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα. Κερδίσαμε χάρηκα για τους 3 βαθμούς αλλά τώρα με απασχολεί πως θα βελτιώσουμε την εικόνα μας. Μέσα από την βελτίωση της απόδοσης μας θα έρθουν και οι βαθμοί για να βρεθούμε πιο ψηλά ".
- Δεν έφθασε σε υψηλά επίπεδα η απόδοση του ΠΑΟΚ...
- " Εγώ προσωπικά κρατώ τη νίκη και τους 3 βαθμούς. Κατά διαστήματα είχαμε καλή εικόνα όχι όμως την εικόνα που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ. Καθημερινά δουλεύουμε σ΄ αυτό τον τομέα και θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Απασχολεί το θέμα όλους τους παίκτες και φυσικά και τον προπονητή που ζητά πάντα το καλύτερο ".
- Πρέπει να κερδίσει η ομάδα κι εκτός έδρας...
- " Ένα θέμα που επίσης μας απασχολεί. Είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ να έχει 5 ήττες σε 5 παιχνίδια έξω από τη Τούμπα. Κανείς δε μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή. Είναι ανήκουστο αυτό. Μας πονάει όλους. Οφείλουμε να βρούμε μια λύση στο θέμα. Να διορθώσουμε τα λάθη και να πάρουμε αποτελέσματα μακριά από την Τούμπα. Δε μπορεί να κερδίζουμε μόνο στην έδρα μας. Για να φθάσουμε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα πρέπει να κερδίσουμε κι εκτός έδρας ".
- Για τη διάκριση της ομάδας ;
- " Δε θα μιλήσω για στόχους. Απλά θεωρώ δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζει παιχνίδια έξω από την έδρα του. Για μένα στόχος είναι να ανεβαίνουμε όλο και πιο ψηλά. Πόσο ψηλά θα το δούμε στο τέλος. Είμαστε μια νέα ομάδα με νέο προπονητή. Κάθε παιχνίδι πρέπει να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε κάτι στους φιλάθλους μας ".
- Στους φιλάθλους που σας έχουν προσφέρει πολλά ιδιαίτερα στη φετινή περίοδο...
- " Είναι γεγονός. Και στο παιχνίδι με τη Βέροια η συμπαράσταση ήταν συγκλονιστική. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Γι αυτό τον κόσμο αξίζει ένας καλός ΠΑΟΚ που θα χαίρονται να τον βλέπουν να κερδίζει εντός κι εκτός έδρας. Δε θα κουραστούμε να ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση που προσφέρει ιδιαίτερα φέτος στην ομάδα ".