Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης  (Read 24417 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
« Reply #980 on: April 09, 2008, 15:51:35 »
ο καθενας εχει την αποψη του και δεν μπορω να την αλλαξω. για μενα ομως επειδη νομιζω οτι ξερω κατι παραπανω αλλα και επειδη κατέμε ηταν ο καλυτερος παικτης της τελευταιας δεκαετιας στον ΠΑΟΚ ,winner πραγματικος στεναχωρηθηκα αφανταστα μολις το ακουσα. πιστευα οτι μπορει ακομα ενα χρονο .ολα τα ωραια εχουν ενα τελος.ειναι ο μονος παικτης που με λυπει που φευγει.
η μερα με την μεγαλυτερη σθγκινηση φετος. οτι δεν μας εφερε το αγωνιστικο το ακουσα σημερα.
νασαι καλα γχ για αυτα που μας χαρισες .μακαρι να σε δω σε αλλο ποστο

χαλασε η μερα μου ρε πουστη
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #981 on: April 09, 2008, 15:53:02 »
bane + 10000000 gamw tin poutana mou.  :'(

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #982 on: April 09, 2008, 15:56:27 »
σ ευχαριστουμε για ολες τις χαρες που μας εδωσες παικταρα και για το παθος σου......

το κενο του πολυ δυσκολα να αναπληρωθει απο οποιονδηποτε ελληνα η ξενο.....και σαν ηγετης και σαν ποδοσφαιρικη αξια....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #983 on: April 09, 2008, 16:01:17 »
ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΜΑ ΤΟ ΘΕΩ ΡΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ..... ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΨΥΧΑΡΑ Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ.....
SOLD OUT Κ ΓΡΗΓΟΡΑ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #984 on: April 09, 2008, 16:03:11 »
larisa etoimase ta pragmata sou... fevgoume gia panw kai den thelw ma mou..  ;)

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #985 on: April 09, 2008, 16:15:26 »
Κρίμα, αλλά θα γινόταν κάποια στιγμή. Και εγώ περίμενα πως θα ξεκίναγε την χρονιά και κάπου κοντά στα Χριστούγεννα θα την έκανε. Τέλος πάντων. Σεβαστή η απόφασή του. Θεωρώ πως είναι στην πρώτη δεκάδα διαχρονικά από άποψη προσφοράς και συμπεριφοράς (πλην ενός διαλλείματος) ;)

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
« Reply #986 on: April 09, 2008, 16:50:51 »
de prokeite peri anakoinosis alla peri skepsis i opoia iparxei sto mialo mou apo to klotsidi sto skouliki

to kalokairi sto xoro tou sf paok arnaias skeftomai na aponeimoume timitiki plaketa ston g.x. pernontas
san aformi to souti pou erixe sto erpeto k mono k mono epeidi tetoioi pextes me pathos xreiazontai k
oxi apo komplex skeftomai stin epomeni gs tou sindesmou to pasxa na to proteino

ara prolabaino k anafero tin idea mou.
allo brabeusi pou tha to kanoun poloi sindesmoi k kalos tha praxoun k allo gi auto to logo.
perno to kopirait pos to len :)

giorgare kathe xrono mpene mesa sto mats me to skouliki spane ena podi k se 5' allagi

etsi se goustaroume
k tha sai gia panta stis kardies mas. xexorises apo ti nea genia

k irthe i ora o paok na apoktisei palaimaxous sostous k oxi autous tous 60rides pou tous exoume
faei sti mapa para polla xronia.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #987 on: April 09, 2008, 17:11:27 »
LENNON  αυτο το τελευταιο που ειπες για παλαιμαχους πρεπει να το κανουμε μοτο. ολα τα λεφτα. εχουν εξαφανισθει απο προσωπου γης επι ζαγορακη .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
« Reply #988 on: April 09, 2008, 17:35:10 »
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΕΜΠΗ

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #989 on: April 09, 2008, 17:48:00 »
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα προς το Γιώργο του οποίου η καριέρα στον ΠΑΟΚ συνδυάστηκε χρονικά (λόγω ηλικίας) με την έναρξη της δικής μου ενασχόλησης σε πιο ενεργό βαθμό με τα του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσα να πω ότι είναι από τους παίκτες με τους οποίους "μεγάλωσα", την αφίσα του δε θα τη βγάλω ποτέ από το δωμάτιό μου και δεν υπάρχει τίποτε αυτή τη στιγμή που να με στεναχωρεί περισσότερο από το ότι την Κυριακή δεν θα είμαι εκεί για να του πω το αντίο που του αξίζει ως παίκτη και ως ανθρώπου για όλα όσα έχει προσφέρει σε αυτό το σύλλογο και για όσα κεφάλαια της ιστορίας του έχει γράψει.
   Είμαι σίγουρος ότι ο Γ.Χ. μας θα τιμηθεί όπως του αξίζει την Κυριακή από το λαό που αγάπησε και από τον οποίο αγαπήθηκε όσο λίγοι. Και εκφράζω την ελπίδα μου ότι ακόμη ένας ικανός άνθρωπος και ΠΑΟΚτσής θα προσφέρει στην ομάδα τις υπηρεσίες του από άλλο πόστο.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ...
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

manos4

• Guest
« Reply #990 on: April 09, 2008, 18:25:33 »
kai egw toys 2 titloys toy PAOK poy ezisa htan me ton G.X prwtagonisti.....
ti na leme twra......OLOI STIN TOYMPA GIA NA TON POYME EYXARISTW...... :)

DimNaoussa

• Guest
« Reply #991 on: April 09, 2008, 18:41:46 »
Ola ta kala teliwnoun..na sai kala gx pou mas prosferes polles xares..hsoun gnhsios ΠΑΟΚτσής kai paixths me pathos apo tous ligous...tha eimaste oloi ekei na se xairetisoume..oxi omws na se apoxairetisoume gt oloi theloume na se doume se allo posto... :'( :'( :'( :'(

SOLD OUT RE  KREMAEI TA PAPPOUTSIA TOU ENAS HGETHS THS OMADAS MAS...OLOI EKEI...

ASPROMAVROS

• Guest
« Reply #992 on: April 09, 2008, 18:51:06 »
Σε Ευχαριστουμε Γου Χου!
Δεν θα σε ξεχασουμε ποτε....

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #993 on: April 09, 2008, 18:52:11 »
Αν και δεν τον παω ιδιαιτερα μετα την φυγη και τις δηλωσεις του στον γαυρο, οπου εχασε την ευκαιρια να γινει ο ηγετης των ηγετων, τουλαχιστον στα ματια μου.
Δεν ειμαι ομως και αχαριστος μη ξεχνωντας τους δυο τελικους και ιδιαιτερα το ματς με το σκουληκι, τις ζεμπεκιες που εριξε στον Κατσαρο; και στον Λαμπακη και την απολυτη καβλα να σηκωσω το κυπελλο στο σπιτι μου, του ΕΥΧΟΜΑΙ καθε επιτυχια στην ζωη του.

Ηταν πραγματι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #994 on: April 09, 2008, 18:59:00 »
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ!

Και αυτα ηταν πολλα! Και θετικα και αρνητικα.Οπως και να χει ομως ησουνα απο τους ποδοσφαιριστες που ο κοσμος του ΠΑΟΚ ηθελε να βλεπει μεσα στο γηπεδο. ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ!
Ειχες ολα αυτα τα στοιχεια που χρειαζονται αυτοι που θα ερθουν το καλοκαιρι για την νεα αρχη για αυτο και απωλεια σου θα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!

ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #995 on: April 09, 2008, 19:07:16 »
ευχαριστουμε Γιωργο..νομιζω σωστα επραξες και εφυγες τωρα

ειχες και τις κακες στιγμες σου με τον ΠΑΟΚ αλλα προσεφερες και πολλα..και με την ανακοινωση σου εφυγες με τον σωστο τροπο
για αυτο ολοι οι ΠΑΟΚτζηδες θα σε χειροκροτησουν την Κυριακη..

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
« Reply #996 on: April 09, 2008, 19:21:15 »
ο καθενας εχει την αποψη του και δεν μπορω να την αλλαξω. για μενα ομως επειδη νομιζω οτι ξερω κατι παραπανω αλλα και επειδη κατέμε ηταν ο καλυτερος παικτης της τελευταιας δεκαετιας στον ΠΑΟΚ ,winner πραγματικος στεναχωρηθηκα αφανταστα μολις το ακουσα. πιστευα οτι μπορει ακομα ενα χρονο .ολα τα ωραια εχουν ενα τελος.ειναι ο μονος παικτης που με λυπει που φευγει.
η μερα με την μεγαλυτερη σθγκινηση φετος. οτι δεν μας εφερε το αγωνιστικο το ακουσα σημερα.
νασαι καλα γχ για αυτα που μας χαρισες .μακαρι να σε δω σε αλλο ποστο

χαλασε η μερα μου ρε πουστη
APOLUTA SUMFONOS

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #997 on: April 09, 2008, 19:31:50 »
LENNON  αυτο το τελευταιο που ειπες για παλαιμαχους πρεπει να το κανουμε μοτο. ολα τα λεφτα. εχουν εξαφανισθει απο προσωπου γης επι ζαγορακη .

Ο παίκτης με την μεγαλύτερη αγωνιστική προσφορά στον ΠΑΟΚ τα τελευταία 15 χρόνια, είναι αρχηγός με τα όλα του και το αποδεικνύει και με την αποχώρησή του. Τον ευχαριστώ σαν ΠΑΟΚτσής για όλα όσα μας προσέφερε! Μακάρι να μείνει στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, όλοι οι καλοί χωράνε.

Υ.Γ. Δυστυχώς ο Σαράφης δε λέει να μας αδειάσει τη γωνιά, ο σκύλος του Βουλινού, έχει τρελλαθεί να παίρνει μίζες από τους παίκτες της ακαδημίας για να να τους προωθήσει. Ζαγόρ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ με την πάρτη του, δεν αντέχεται άλλο. Κοντεύει να πάρει σύνταξη από τον ΠΑΟΚ.

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #998 on: April 09, 2008, 19:41:44 »
aderfe agraf ligos sebasmos parapano re aderfe gia enan apo tous ligous megalous paixtes pou den tin ekane gia tin athina, Kai go san paragonta den ton pao mia alla gia mizes kai istories re aderfe oloi ta exoume akousei kirios apo aggeloskila(opos ego to ksanaleo gia na min pareksigoumai) alla den einai pragmata na ta leme etsi gia tin plaka mas
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #999 on: April 09, 2008, 19:49:52 »
aderfe agraf ligos sebasmos parapano re aderfe gia enan apo tous ligous megalous paixtes pou den tin ekane gia tin athina, Kai go san paragonta den ton pao mia alla gia mizes kai istories re aderfe oloi ta exoume akousei kirios apo aggeloskila(opos ego to ksanaleo gia na min pareksigoumai) alla den einai pragmata na ta leme etsi gia tin plaka mas

Εύχομαι να κάνω λάθος και δέχομαι ότι είναι σοβαρή κατηγορία. Τέλος πάντων, τον ζητάω συγγνώμη γιατί πραγματικά σέβομαι αυτούς που προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Εϊναι όμως απαράδεκτος, στήριξε τον Βουλινό λες και δεν έβλεπε που πήγαινε η ομάδα. Ή διάλεξε τον Βολτέζο αντί του Νικολαίδη επειδή πράγματι του άρεσε πιο πολύ σαν παίκτης? Εκεί δεν τσίμπησε το κατιτίς του? Μην την ψάχνεις Όμπελους,ο άνθρωπος δεν είναι της προκοπής. Πιστεύω ότι άν φύγει δε θα λείψει στην ομάδα.