Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης  (Read 24410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Απ: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
« Reply #300 on: December 06, 2006, 10:12:43 »
Τωρα τι μιλάμε για τον ΓΧ??

Ενταξει σαν παικτής και χαρακτήρας ΟΚ

Αλλα ΔΕΝ ερχεται και δεν πρεπει να ρθει στην τελική.

aetopoulo

• Guest
« Reply #301 on: December 06, 2006, 10:19:38 »

Offline univ

• Αποστολή
  • **
« Reply #302 on: January 02, 2007, 12:09:00 »
Γυρνα ρε ψυχαρα τωρα τον δεκεμβρη να γινει της πουτανας!!!

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΠΙΣΩ!!!

;D
forza ΠΑΟΚαρα για να παμε τελικο
το γαυρο να γαμησουμε στον πανεθεσσαλικο!

Τι μου θυμιζει αραγε τελικος κυπελλου και γου χου!
« Last Edit: January 02, 2007, 12:33:11 by univ »
Αυτό το  κύπελλο δεν χάνεται με τίποτα..... γαυρος - Π.Α.Ο.Κ 2 -4

Offline riquelme

• Αποστολή
  • **
« Reply #303 on: January 02, 2007, 13:21:09 »
Γιωργαρε με το καλο σε περιμενουμε....Οσο και αν παιξει θα προσφερει,αλλα το κυριοτερο ειναι να αξιοποιηθει και εξω απο τους αγωνιστικους χωρους οταν αποσυρθει..
ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΓΩ ΕΚΕΙ...ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ....

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #304 on: January 02, 2007, 13:57:42 »
Το μόνο που μας έλειπε τέτοια εποχή είναι ένας "διχασμός" για το αν πρέπει να γυρίσει ο Γεωργιάδης
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #305 on: January 02, 2007, 14:24:15 »
den kserw an er8ei i oxi alla gia mena auto to paidi exei fatsa ÐÁÏÊôóáêé
kai 8a i8ela polu na kremasei ta papoutsiatou ston paok
aloste oi omades prepei na exoun ena an8rwpino prosopo
 kai  8A prepei na prosexoun ta paidia touS

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #306 on: January 02, 2007, 14:28:13 »
i thesi mou einai gnosti

OXI STON PRODOTI POU TON PARAKALOUSAME NA MINEI AUTOS ELEGE THA MINEI K KSAFNIKA TON EIDAME STO  P A S A L I M A N I .

GEORGIADI AN GOUSTAREIS TOSO NA GIRISEIS ZITA SIGNOMI APO TON LAO TOU PAOK, APOLOGISOU, PARAKALESE NA SE SIGXORISOUME K TOTE ISOS GIRISEIS.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #307 on: January 02, 2007, 14:38:59 »
Oxiiiiiiii, den  arkoyn ayta mono.
AN 8ELEI P-R-A-G-M-A-T-I-K-A NA KLEISEI THN KARIERA TOY STON PAOK (opos akoygetai...)TOTE
a) NA PLHROSEI STON HRAKLH GIA NA PAREI THN ELEY8ERIA TOY kai
b)NA PAIKSEI TZAMPA STON PAOK (h esto enanti mikroy posoy)
Giati diaforetika ego 8a exo to dikaioma na pisteyo pos aplos gia akoma mia fora ksana-phdhkse apo ena treno gia na paei se ena kalytero, opos exei kanei polles fores sthn karierra toy.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #308 on: January 02, 2007, 14:48:49 »
file darklord..prodotis einai aytos pou sou 'klevei' ta lefta (kontos) kai oxi aytos pou sou xarizei ekatomiria.an thimasai otan efige o g.x itan to kalokairi-metavatiki periodos mpatman-goumenou kai kala tis eksigiansis.ara simfere kai allous na figei.

prodotis den einai aytos pou xarizei dedouleymena prodotis einai aytos pou goustarei na se 'karfonei' penalti.aytos o paixtis gennise merika paoktsakia prin xronia,me ekane arketes fores na goustaro trela.DEN itan PAOKtsis..EGINE PAOKtsis.kai ego tetoious anthropous tha tous timo eite erthei eite oxi..
ps:kathiste na vlepete xaralabidi..

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #309 on: January 02, 2007, 14:58:51 »
aloste oi omades prepei na exoun ena an8rwpino prosopo
 kai  8A prepei na prosexoun ta paidia touS

hmm. pos eisai sigouros pos einai paidi diko mas k oho tou bazelou, tou gaurou i tou irakli?
epeidi thelei na klisi tin kariera tou ston paok? einai PAOKtshs diladi? sto limani tote giati pige?

o laos leei "...opos estroses kimisou..."
auta peri paok eprepe na ta skefti prin katiforisi. den ton ehoume anagki k pano ap ola....eutihos....arketoi den xehnane.

An girisi ston paok ego prosopika tha ton antimetopiso kathara os epaggelmatia podosferisti. Kai na min kanei to lathos na poulisi paoktsidiliki giati tha faei poli mpineliki...

paok me praxis k ohi me logia. etsi opos pame tha akousoume se merika hronia pos kafes, okkas k salpiggidis theloun na klisoun tin kariera tous ston paok k merikoi tha heronte gia tous eonious autous "paoktsides"!
« Last Edit: January 02, 2007, 15:24:33 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #310 on: January 02, 2007, 14:59:35 »
diegito simfono me auta pou les os pros ton salpi. theoro ton salpigidi poli xeirotero tou georgiadi alla to thema einai poos einai ligo xeiroteros h poli?
me xara vlepo oti simfono me ton homo paokus k dikio na exete tora den allazo apopsi :P :P
plaka kano vevaia, tin pikra pou efaga gia ton georgiadi den tin ksexnao...den thelo me tpt na ton do me tin fanela tou paok ektos an kanei auta pou eipa pio pano k auta pou leei o homo
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

billaras

• Guest
« Reply #311 on: January 02, 2007, 15:08:11 »
ego pali euxomai na erthei.re gia na leei thelo na kliso tin kariera mou stin omada pou ezisa tis kaliteres mou stigmes simenei pos einai PAOKtsis.me ton patera mou gnorizonte kai kai otan milisan tou ipe pos einai trelamenos PAOKtsis kai pos ithele apo tin doxa dramas na paei ston paok alla auti ton estile ston vazelo.i ousia  einai pos mas xarise miso ekatomirio(an den kanolathos) se sxesi me ton lalaka tis peanias.ego pantos goustaro georgiadi kai as pige ston gayro.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #312 on: January 02, 2007, 15:24:24 »
eidisi epi tou piestiriou apo libero: egine sinantisi tou g.x me ton antoproedro tis grias,papazafireiou kai tora ginetai simvoulio tis pae grias gia apofasi.to thema fainetai oti tha teliosei sintoma eite thetika(oxi gia olous) eite arnitika..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #313 on: January 02, 2007, 15:32:17 »
diegito simfono me auta pou les os pros ton salpi. theoro ton salpigidi poli xeirotero tou georgiadi alla to thema einai poos einai ligo xeiroteros h poli?
me xara vlepo oti simfono me ton homo paokus k dikio na exete tora den allazo apopsi :P :P
plaka kano vevaia, tin pikra pou efaga gia ton georgiadi den tin ksexnao...den thelo me tpt na ton do me tin fanela tou paok ektos an kanei auta pou eipa pio pano k auta pou leei o homo

Gia na ekshgoymai:
a)O GX htan o agaphmenos moy paixths, epina nero sto onoma toy.
b)H prosfora toy sthn omada TERASTIA kai ADIAMFISVHTHTH.
c)Se ena topic den 8ymamai poio, eixa pei pos eixa paei sto 0-2 kekleismenon poy mas karfose, ekso apo to ghpedo mono kai mono gia na ton rothso "GIATI RE GIORGO?" sernontas mazi kai thn etoimogennh gynaika moy
d)Exo pei epishs pos apo gynaika palioy podosfairisth toy PAOK me ton opoio ekane parea HKSERA apo prin oti eixe ypograpsei se gay, alla ka8ysteroyse thn anakoinosh prospa8ontas na thn kanei kapos pio kyrile thn apoxorhsh toy, na mhn emfanistei os prodoths. Alla eixe apofasisei kai eixe ypograpsei.
e)Ta lefta ston gay DEN htan polla perissotera apo osa epairne ston PAOK. Vevaia htan sigoyra.
f)Afoy o GX dialekse ton dromo toy xrhmatos apo ton dromo ths doxas, afoy eide psyxra kai epaggelmatika to symferon toy, prosopika den exo kammia oreksh na ton ksanado. Ekane thn epilogh toy, 8a hmoyn malakas na ton parakalao na gyrisei. Aytos 8a eprepe na me parakalaei kai go na to paizo vary peponi. Prodoth den ton 8eoro alla apla psyxro epagelmatia poy omos den eipe ey8eos pos protimhse ta lefta kai epaikse ena paixnidi entyposeon poy polloi pistepsan telika.
g)An kai nomizo pos 8a mporoyse na prosferei kapos sthn shmerinh katastash,(logo genikhs agonistikhs gymnias) h apanthsh apo mena einai OXI. Topo sta niata.
f)Telos nomizo pos olh h yp8esh dra apoprosanatolistika thn paroysa xronikh stigmh. alla einai ta shmantika kai epefylassomai gia th synexeia. Elpizo ayrio-me8ayrio na mhn do kai kana dhmosieyma gia dhmioyrgia a8lhtikoy kentroy, kai opoios katalave, katalave.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #314 on: January 02, 2007, 15:33:19 »
tin pikra pou efaga gia ton georgiadi den tin ksexnao...

Akribos!
Otan ematha pos pigenei ston gauro mou kopikan tote ta podia! Den to anteho auto apo atoma pou m ehoun kanei na pistepso pos ponane ton dikefalo.

Pera omos ap auto to thema gia to opio akougonte polles apopsis iper k kata (oles sebastes) kata poso nomizete oti mporei na prosferei pleon? Me tin gria pantos ektos apo 2-3 matsakia pou ton eida opou me thimize ton palio kalo georgiadi...den entiposiase! Auto isos tha eprepe na einai to megalo erotima k ohi i analisi gia to poso PAOKtshs einai o epaggelmatias georgiadis...
« Last Edit: January 02, 2007, 15:42:04 by alexisv »
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #315 on: January 02, 2007, 15:38:51 »
Οποιος θέλει να δεί την σημαία του ΠΑΟΚ ας κοιτα στον καθρέπτη.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

gate4

• Guest
« Reply #316 on: January 02, 2007, 15:46:43 »
e)Ta lefta ston gay DEN htan polla perissotera apo osa epairne ston PAOK. Vevaia htan sigoyra.

giati den mpikes ston kopo na pas kai mia bolta apo tous neous epibates na rwtiseis? gia na eisai sigouros, diladi. na se poune giati dwsane to prasino fws na plirw8oun mexri euro oi kioukelka kai okkas, otan o prwtos eixe idi kleisei se germaniki omada kai o deuteros eixe idi rwtisei ton anastasiadi gia to poia omada tou POK na dialeksei.

gia na min ginomai kai kourastikos, se epanalambanw auto pou se egrapsa kai tote. oi duo sugkekrimenoi paiktes eprepe na pane dwrean ston olumpiako kai etsi egine. me tin apoluti sumfwnia olwn kai bebaia kai tou tote PAOKarxi. kai tin alli mera o goumenos me ton pagwni anakalupsan 2 ekat euro kai ksekinise i eksugiansi. toulaxiston kai oi 2 paiktes eixan ti stoixeiwdi tsipa kai aksioprepeia na min sernoun ton PAOK sta dikastiria kai na zitane ekptwsis eggutikis opws polloi alloi. kai xarisane apo 400 xiliarika o ka8enas tous. o de okkas, dextike kai kamia 15aria ru8miseis gia ta dedouleumena, ki akoma den kserw an ta exei parei kiolas. kai apo tin prwti stigmi, mexri tin teleutaia sta apodutiria tou osfp tous apokalousan/oun "boulgarous". oxi mono to gouxou, alla kai ton kafe. na min ksexniomaste.

auto pou exei simasia, kata tin tapeini mou apopsi auti ti stigmi einai allo. kai oxi to psiloAnuparkto 8ema tou gouxou. to 8ema einai oti sti meteggrafi tou salpiggidi ta di8en empsuxa antallagmata itan telika moufa kai oi 3 ir8an gia 3mines diakopes kai tin kanoun sto xalaro. opote me meion 3 paiktes, i omada eixe pou eixe problima, auto xontrainei. asxima. kai den prokeitai na kaluf8ei me kwmikes meteggrafes "indianwn" apo ta paneria. kai upopsin oti i omada einai nai men tetarti, alla einai molis 6 ba8mous panw apo ti grammi swtirias kai perimenoun 3 derby seri. auta kata tin tapeini mou gnwmi 8a eprepe na mas endiaferoun.

exw na se pw perissotera gia sxetikes upo8eseis gewrgiadidwn tin teleutaia 20etia ston PAOK kai ti sumperfirora tou episimou PAOK kai tou pws agetai kai feretai o kosmos. auto omws pou me kaei einai oti eimaste mono 2 nikes panw apo ton upobibasmo kai episis me meion 3 paiktes (pou 8ewritika 8e eprepe na einai dikoi mas). auta epi tou parontos. kai kali xronia : )

kai ennoeitai oti
Οποιος θέλει να δεί την σημαία του ΠΑΟΚ ας κοιτα στον καθρέπτη. kai sto avatar tou toy.
« Last Edit: January 02, 2007, 15:57:27 by gate4 »

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #317 on: January 02, 2007, 17:09:56 »
kati kserei autos k 8elei na er8ei: myristhke to klasiko agaphmeno tou : kypellaki!  :P

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
« Reply #318 on: January 02, 2007, 17:20:20 »
kati kserei autos k 8elei na er8ei: myristhke to klasiko agaphmeno tou : kypellaki!  :P

Xaxa mallon auto einai!!!
Fantazeste na peksi paok-gay sto panthesaliko kai na tous karfosi goal o gx
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #319 on: January 02, 2007, 17:24:50 »
xaxaxaxaxaxaxa! re to 8eio? pali 8a spasei o diaolos to podari?! xaxaxaxaxaxa! mallon opws to leei o giorgos vlepw na ginetai! ;D