....και στον Αγγελο χρωσταμε 286.000 ευρο, αλλα αυτος ειπε <<εγω εμαι εδω και θα ειμαι εδω>>.
Παντως πολυ <<πουστικια>> η συμπεριφορα του Γ.Χ. ρε παιδια.
Οπως πολυ σωστα αναφερθηκε και πιο πανω, τον γουσταραμε, σαν μια μεγαλη αγαπη για αυτο μας πληγωνει, αλλα και το οτι την κανει με ελαφρυα πηδηματακια μολις πληροφορηθηκε οτι κατι παει να γινει στον Παοκ μας.
Εγω νομιζω οτι ηδη ειχε παρει την αποφαση του να συνεχισει στον γαυρο και οι δηλωσεις του, του στυλ <<να μην βιαζεται ο Ολυμπιακος να βγαλει συμπερασματα>> και <<θα περιμενω τον Παοκ>> ηταν για λαικη καταναλωση.
Σημαια μας δεν ηταν ποτε. Σημαιες ηταν ο Κουδας, ο Καισαρας, ο Τουρσουνιδακος, αυτοι μου ερχοντε τωρα στο μυαλο, παικτες που βγηκαν απο τα σπλαχνα μας, εστω και εαν ο Καισαρας ηρθε στον Παοκ απα την Επανομη οταν ηταν 17 χρονων. Παικτες που παιξανε 10 και βαλε χρονια στην ομαδα μας και ματωσανε την ασπρομαυρη και κλαιγανε οταν σταματησανε απο τον Παοκ. Ο δε Τουρσουνιδης ηταν μεσα στα αλανια στον τελικο Γαυρου-Παοκ, οπως πληροφορηθηκα, και εκανε κερκιδα.
Επισης ο Φραντσεσκος που με δυσκολια κρατουσε τα δακρυα του κατα την αποχωρηση του απο τον Παοκ.
Δεν πειραζει ρε Γ.Χ. θα πιουμε και αυτο το κονιον, συνηθισμενοι ειμαστε και που εισαι ρε μαγκα, φιλησε την φανελλα του δαφνοστεμενου πουστη για να την <<βρω>> λιγακι.
Οχι ρε πουστη μου και στον γαυρο.