Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης  (Read 24905 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
« Reply #1100 on: December 30, 2009, 15:46:03 »
                                                  ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ

Το μεγαλοπρεπές κλαρίνο των ερπετών ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή για να επιβεβαιώσει ότι κάποια πράγματα στην Θεσσαλονίκη δεν θα αλλάξουνε ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν. Θέλουμε να συγχαρούμε τον παιχταρά μας Γεωργιάδη για την ενέργειά του, που στη τελική δεν ήταν τίποτα παραπάνω από ένα δωρεάν μάθημα του πώς να αντιμετωπίζεις τους δοσίλογους όπου και αν τους βρεις. Είναι μακράν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος συμπεριφοράς απέναντι στους συνεργάτες της κρατικής ασφάλειας, όπως κυνικά είχε ομολογήσει ο οδοντίατρος ηγέτης τους.
http://www.paokfans.gr/news.html

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,2676.180.html#quickreply

Mόμο και μόνο που ο Γ.Χ. φύτεψε τον καράμπελα στο χορτάρι της Τούμπας δείχνοντας στο σκουλήκι το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την πόλη, μέσα και έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου, τον καθιστά αυτομάτως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης ιστορίας μας... Μακάρι ο κοντοπούτανος να είχε τη μισή μαγκιά του Γεωργιάδη μακπτολ, αλλα ούτε μια τρίχα απ'τα αρχίδια του δεν φτάνει, τόσο σαν ποδοσφαιρική αξία όσο και σε μαγκιά και τσαμπουκά.

Σταμάτα να σπιλώνεις το Γεωργιάδη με το να τον συγκρίνεις με τον κοντοπίθαρο... Την κουμπαριά σου αλλου να την προωθείς.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1101 on: December 30, 2009, 15:48:33 »
Πολλοί απο μας κάνουν Ιώβεια υπομονή τις τελευταίες μέρες. Με την λέρα των παπαγάλων της πόλης, με την αγωνία των "ερπετοειδών ντεμέκ" που μαγειρεύουν κ λογαριάζουν χωρίς τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, που δεν είναι, δεν ήταν , ούτε θα γίνει ποτέ μπλα μπλας κ trendyς software. Λίγο ΠΑΣΟΚ, λίγο ΝΔ , λίγο ΠΑΟΚ. Λίγο τη δουλίτσα μας, λίγο να κλέψουμε τ αφεντικό μας, λίγο κανόε καγιάκ στο βουνό, λίγο αρπακόλα κ λίγο ΠΑΟΚ. Λίγο δεν με ενδιαφέρει, λίγο το παίζω καμπόσος καταχρώμενος το όνομα με τα 4 Γράμματα κ ας μην ξέρω ούτε πως μυρίζει πυρσός κ καπνογόνο..... Αυτός ο ξενοδόχος είναι στ' αρματα. Πάντα θα ναι, όταν θα διακυβέβευεται η περηφάνια της ύπαρξης του Σωματείου.  

Για τα παπαγαλάκια (ελάχιστα απ' αυτά βρισκόμενα σε πραγματική σύγκρουση συναισθημάτων και αγνής αμφιβολίας), ο ΠΑΟΚ θα ναι πάντα το χόμπυ τους. Κ για να περνάνε τα δικά τους μικροαστικά συμπλέγματα, θα προσπαθούν να τον ποδηγετούν όπως θέλουν.
Προδότης ο Μπέμπης, προδότης ο Ζαγοράκης, προδότης ο Βρύζας, προδότης ο Κούδας (άκουσον άκουσον), προδότης ο δείνα, προδότης ο τάδε, προδοτικό ό, τι όσιο κ ιερό προασπίζεται ο ξενοδόχος , ΜΟΝΟ Κ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ Κ ΩΧΑΔΕΡΦΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Χωρίς καν να περάσει απο το γεμάτο σκατά iq ραδικιού τους τί κακό κάνουν στην Ιστορία του Συλλόγου, στα αγνά αντανακλαστικά του κόσμου.
Σ αυτά τα παπαγαλάκια απευθύνομαι κ τους ενημερώνω μετά λόγου γνώσης οτι έρχεται το ξεπουπούλιασμα κ θα ναι οδυνηρό για τους ίδιους κ τους ομοίους τους.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1102 on: December 30, 2009, 15:54:15 »
club οπως εγραψα και στο ποστ μου πιο πανω...

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν τα υπενθυμίζω αυτα για να δικαιολογησω επιστροφη Σαλπιγγιδης, αλλα για να δειξω οτι μπρος στο χρημα και τους ανωτερους στοχους οπως λενε, ολοι γινονται "προδοτες".
Δεν ηθελα την επιστροφη Γεωργιαδη, δεν θελω και την επιστροφη Σαλπιγγιδη. Τελος.

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1103 on: December 30, 2009, 15:55:13 »
λοιπον δεν λεει να ανοιξουμε κι αλλο θεμα τωρα...οσοι εχετε την γνωμη σας για τοτε την εχετε...

αποδειξεις-ενδειξεις εχουν οι παντες που θελουν να δειξουν το οτιδηποτε...κι εγω καπακι νταρκ λορντ αμα γουσταρω σου βαζω συνεντευξη του βιτολο φετινη που σου αποδεικνυει ποσο ΠΑΟΚτσακι ηταν απο τα γεννοφασκια του...

μερικα δεδομενα δεν αλλαζουν ομως...ο καθενας ας τα αντιλαμβανεται οπως νομιζει.

κανεις δεν εχει το δικαιωμα ομως να τα αμφισβητησει...γιατι ειναι δεδομενα(πχ ο πανηγυρισμος στην φυσουνα)...ενω κατα την κριση μου συνεντευξεις επαγγελματιων
δεν μου δειχνουν απολυτως τιποτα...απλα θελουν να δειξουν στο πελατειακο τους κοινο...εξαλλου γι'αυτο και στον ΠΑΟΚ δεν τις πηρα ποτε στα σοβαρα...

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1104 on: December 30, 2009, 16:01:31 »
Δεν απευθύνομαι σε σένα αδερφέ Darklord. Κ στο θέμα του Μπέμπη έχω την άποψη οτι είσαι λάθος, αλλά ειπώθηκαν όλα. Ο καθένας αποφασίζει τι πιστεύει κ γιατί. Εγώ ούτε πληρώνομαι απο τον ΓΧ , ούτε είναι κουμπαράκι μου. Αλλά επειδή έζησα πολλά με τον εν λόγω (που δεν θα πω ούτε ισχυρίστηκα ποτέ οτι είναι ίνδαλμα, αλλά τρέφω για αυτόν απεριόριστη εκτίμηση) και επειδή εμένα παίκτης του ΠΑΟΚ ποτέ δεν μ ειπε στο αεροδρόμιο, "γιατί ήρθατε εδώ παιδιά, χάσαμε κ δεν αξίζουμε τέτοια", επειδή εγώ δεν ξέρω άλλο ποδοσφαιριστή εν ενεργεία να αρνείται χρήματα Συνδέσμου κ να απαντάει, "εμένα με χρωστάει ο Μπατατούδης κ όχι εσείς", επειδή εγώ δεν ξέρω άλλον εν ενεργεία ποδοσφαιριστή που να πανηγυρίζει γκολ του ΠΑΟΚ εις βάρος της φανέλας που τότε φορούσε κ να κινδυνεύει με λιντσάρισμα, γι' αυτό κ αφιονίζομαι με τους συσχετισμούς που κάποιοι πάνε να κάνουν για να βγάλουν λάδι την μύξα.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1105 on: December 30, 2009, 16:03:21 »
λοιπον δεν λεει να ανοιξουμε κι αλλο θεμα τωρα...οσοι εχετε την γνωμη σας για τοτε την εχετε...

Αυτο ειναι το πιο σωστο... αλλα ειμαστε ενας λαος που ταλαιπωρηθηκε πολυ πριν 2-3 χρονια... Και για πολλα χρονια. Μας εμεινε χαραγμενο, σχεδον στο οπαδικο μας DNA. Οσο μεγαλωνουμε επρεπε να μαθαιναμε. Δυστυχως μας εμειναν μονο τα αρνητικα και διαφορα μαθηματα που θα μπορουσαμε να παρουμε τα αγνοουμε επιδεικτικα. Ο ΠΑΟΚ επρεπε να κλεισει οριστικα το κεφαλαιο προ-Ζαγορακη βαζοντας ενα Χ σε οτι το συνδεει με το παρελθον του εκεινο. Και ο Σαλπιγγιδης ειναι ενα καταλοιπο του αμαρτωλου εκεινου παρελθοντος. Οπαδικα, κατα την γνωμη μου, καναμε κωλοτουμπα οταν πηραμε πισω τον Γεωργιαδη, αλλα ηταν ακομα χαλεποι καιροι. Τωρα... στην εποχη της λαμπρης τριανδριας που εχουμε στην διοικηση, πρεπει να ασχολουμαστε με αλλους στοχου, ειτε λεγονται Τζιμπουρ, Εντινιο και Κεζμαν, ειτε λεγονται Τζευσυ η οπως λεγεται ο μαυρουκος που δοκιμαζουμε, ειτε ειναι ενα πορτογαλικο αστερακι που δεν τον ξερουμε αλλα αυτη την στιγμη υπογραφει συμβολαιο με τον ΠΑΟΚ.

ΒΡΥΖΑ - ΖΑΓΟΡ εν κατακλειδι... ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ, ΑΛΛΟΥ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗ. ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΩ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...

http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
« Reply #1106 on: December 30, 2009, 16:15:29 »

Δεν ηθελα την επιστροφη Γεωργιαδη, δεν θελω και την επιστροφη Σαλπιγγιδη. Τελος.

No Gods,No Masters

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1107 on: December 30, 2009, 16:21:12 »
ενταξει παιδια την γνωμη μας για τον καθε παικτη την εχουμε αλλα μην τρελαινεστε για κανεναν..

τα αυθεντικα ποδοσφαιρικα ινδαλματα πεθαναν εδω και χρονια, πλεον μονο επαγγελματιες υπαρχουν και μονο φωτεινες εξαιρεσεις παικτων που παιζουν για την φανελα παγκοσμιως

αυτα που λενε μερικοι εδω μεσα δεν ειναι και ψεματα
http://img161.imageshack.us/img161/1871/hpim0575vo7.jpg
αλλα ο γχ προσφερε στον ΠΑΟΚ και για αυτο πηρε το ευχαριστω απο τον κοσμο οταν αποχωρησε

αυτα βεβαια
Mόμο και μόνο που ο Γ.Χ. φύτεψε τον καράμπελα στο χορτάρι της Τούμπας δείχνοντας στο σκουλήκι το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την πόλη, μέσα και έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου, τον καθιστά αυτομάτως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης ιστορίας μας..

μονο τραγικα μπορω να τα χαρακτηρισω, ελεος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1108 on: December 30, 2009, 16:30:28 »
ξερεις μπλου ΚΑΙ κατι τετοια κανανε τον ΠΑΟΚ μεγαλη ομαδα και με μαζα...ολοι οσοι τα γουσταρουμε σου ζηταμε συγγνωμη γιατι ειμαστε απολιτιστοι τριτοκοσμικοι και κομπλεξικοι ανθρωποι...κομπλε τωρα;

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

φιρι φιρι το παω για να φαω ποινη αλλα ελεος...δεν παει αλλο ρε...λυπηθειτε μας

όχι προσωπικές επιθέσεις....δεν τις χρειαζόμαστε
« Last Edit: December 30, 2009, 16:51:17 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1109 on: December 30, 2009, 16:32:56 »
αυτα βεβαια
Mόμο και μόνο που ο Γ.Χ. φύτεψε τον καράμπελα στο χορτάρι της Τούμπας δείχνοντας στο σκουλήκι το ποιος κάνει κουμάντο σε αυτή την πόλη, μέσα και έξω από τις 4 γραμμές του γηπέδου, τον καθιστά αυτομάτως τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή της σύγχρονης ιστορίας μας..
μονο τραγικα μπορω να τα χαρακτηρισω, ελεος

Άμα συμφωνούσες θα ήταν το περίεργο, τότε προσωπικά θα αισθανόμουν προσβεβλημένος.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #1110 on: December 30, 2009, 16:41:34 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Γ.Χ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Τα άσχετα πόστ θα σβήνονται χωρίς δέυτερη σκέψη. Για βρισίδια και προσβολές υπάρχουν και πμ
« Last Edit: December 30, 2009, 16:54:00 by Capricorn »
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1111 on: December 30, 2009, 16:53:17 »
καλα κρασια μαγκες..

αν ο γχ ειναι ο μεγαλυτερος παικτης στην συγχρονη ιστορια μας τοτε με αυτη την λογικη και ο ανατολακης ειναι ο μεγαλυτερος παικτης στην συγχρονη ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1112 on: December 30, 2009, 16:56:04 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

Από το 2000 μέχρι σήμερα ποιός είναι ο μεγαλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ;
« Last Edit: December 30, 2009, 16:58:14 by Capricorn »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1113 on: December 30, 2009, 17:00:38 »
μιλαμε για μπαλα η για ξυλο; ο γχ δηλαδη ειναι ο καλυτερος λογω της κλωτσιας στον καραμπελα;

την ερωτηση για τον ανατολακη μπορεις να την απαντησεις;

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1114 on: December 30, 2009, 17:05:52 »

" Αγωνιστικά ποιός είναι ο κορυφαίος τη δεκαετία του 2000 στον ΠΑΟΚ απάντα και άσε τα κόλπα..."

Να τι σε ρώτησα. Εσύ συνεχίζεις να μιλάς για την κλωτσιά, που εγώ τη σχολίασα σε άλλο επίπεδο από την αγωνιστική προσφορά. Σταματώ εδώ το διάλογο μαζί σου, δεν καταδέχομαι να συνεχίσω...
« Last Edit: December 30, 2009, 17:35:07 by corrupt »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1115 on: December 30, 2009, 17:14:40 »
οπως το περιμενα.. δεν μπορεις να απαντησεις γιατι δεν σε συμφερει

για μενα αγωνιστικα (ξερεις αυτους με τις φανελες και με την μπαλα στα ποδια λεω) ναι ο γχ μαζι με αλλους 2-3 παικτες ηταν απο τους κορυφαιους τα τελευταια 7 χρονια στον ΠΑΟΚ..αλλα κανενας δεν πετυχε τοσα πολλα για να τον χαρακτηρισω κορυφαιο, αυτη η τετραδα-πενταδα κυμανθηκε στα ιδια υψηλα επιπεδα προσφορας

την κλωτσια στον καραμπελα απο τον γχ την εχει μετανιωσει και ο ιδιος και δεν ταιριαζει με την νοοτροπια του ΠΑΟΚ και του ΓΧ...τετοιες ενεργειες σαν αυτες που εκανε ο ανατολακης δεν ταιριαζουν στον λαο του ΠΑΟΚ ουτε στον ΓΧ

εισαι ΠΑΟΚ και θα παρεις το παιχνιδι στα ισια, κυμπαρικα και οχι με βρωμιες...στην βρωμια θα απαντησεις οταν χρειαστει αντρικια με σφαλιαρα και οχι με τακλιν στα γονατα

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1116 on: December 30, 2009, 17:18:35 »
Το ότι δεν με ενδιαφέρει ο χ.ψ. ανατολάκης και το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν το καταλαβαίνεις; Στα
@@ μου ρε φίλε, εσύ αν κόπτεσαι τόσο για την πάρτη του πήγαινε στο σκάι να τον ψηφίσεις κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή...

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

όχι προσωπικές επιθέσεις,πόσες φορές χρειάζεται να το πούμε?
« Last Edit: December 30, 2009, 17:25:55 by Capricorn »

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #1117 on: December 30, 2009, 17:23:35 »
Και η κλωτσιά του Γεωργιάδη στον χ.ψ. καράμπελα είναι ό,τι πιο ΠΑΟΚτσήδικο και μαγκιόρικο θα μπορούσε να κάνει παίχτης που φοράει αυτή τη φανέλα, όπως και το μπουκέτο στο ντιόγο, και οι τσαμπουκάδες του Λεοντιάδη, και η φανέλα του Τουρσουνίδη και του Βρύζα στα ερπετά και τόσα άλλα...

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

« Last Edit: December 30, 2009, 17:26:54 by Capricorn »

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1118 on: December 30, 2009, 17:29:31 »
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ

τον ανατολακη και εγω τον γραφω στα παπαρια μου, μπορεις να κατσεις να σκεφτεις αυτο που σου γραφω; μπορεις να το απαντησεις οπως εκανα εγω σε αυτο που ρωτησες αν ο γχ ειναι κορυφαιος;

σου γραφω οτι κορυφαιος ποδοσφαιριστης δεν γινεται καποιος επειδη χτυπησε εναν αλλον αντιπαλης ομαδας αλλα μονο λογω της αποδοσης του μεσα στο γηπεδο..αυτο μπορεις να το καταλαβεις εστω και μετα απο τοσα ποστ;

ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
« Last Edit: December 30, 2009, 17:31:59 by Capricorn »

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1119 on: December 30, 2009, 17:33:00 »
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Χ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ