Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης  (Read 25123 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
Απ: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
« Reply #1080 on: April 19, 2008, 23:32:12 »
το ιδιο θα ελεγες και για την αδυναμια σου το αγγελο αναστασιαδη που επαιξε στον βαζελο και ηταν και προπονητης εκει ? ;)

αν εννοείς εμένα, για μένα η κόκκινη γραμμή που δε πρέπει να περάσει ποτέ ο ΠΑΟΚτσής είναι ο ολυμπιακός και ο άρης. Αν πήγαινε ο Άγγελος στον γαύρο, δε θα τον ξαναήθελα ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Δε καταλαβαίνω πως σας ενοχλεί ο ορφανός, ο γούναρης και για τον ΓΧ, ακολουθούμε την αποθέωση των εφημερίδων.
Το ξαναλέω ότι δεν έχω αμφιβολία ότι έδωσε πάρα πολλά και μπορεί να δώσει και από άλλες θέσεις, αλλά να μη ξεχνάμε τα λάθη του καθένα. 

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1081 on: April 19, 2008, 23:45:26 »
File mou dystyxos ta pragmata den einai etsi. De mporoume na vazoume tous paiktes na ypografoun ritra oti de tha pane se gay-ro kai arouli pote.
Ase pou gia mena sta arx...a mou an tha paei ston arouli giati ton arouli ton theoro mikromesaia omada. Ara den einai antipalos mou.
Mikrainoun ton PAOK osoi erxontai se kontra me ton arouli. Katalavete to!!
Emena me noiazei otan kapoios paiktis mas fygei apo mas na fygei san kyrios kai na agonizetai os antipalos pali san kyrios. Auto metraei

makptol

• Guest
« Reply #1082 on: April 20, 2008, 01:20:34 »
το ιδιο θα ελεγες και για την αδυναμια σου το αγγελο αναστασιαδη που επαιξε στον βαζελο και ηταν και προπονητης εκει ? ;)

αν εννοείς εμένα, για μένα η κόκκινη γραμμή που δε πρέπει να περάσει ποτέ ο ΠΑΟΚτσής είναι ο ολυμπιακός και ο άρης. Αν πήγαινε ο Άγγελος στον γαύρο, δε θα τον ξαναήθελα ποτέ στον ΠΑΟΚ.
Δε καταλαβαίνω πως σας ενοχλεί ο ορφανός, ο γούναρης και για τον ΓΧ, ακολουθούμε την αποθέωση των εφημερίδων.
Το ξαναλέω ότι δεν έχω αμφιβολία ότι έδωσε πάρα πολλά και μπορεί να δώσει και από άλλες θέσεις, αλλά να μη ξεχνάμε τα λάθη του καθένα. 

φιλε τα ιδια σκατα ειναι και βαζελος και αεκ..........ΑΥΤΗ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ σε αρεσει...........? εμενα οχι αλλα παλι ειναι επαγγελματιας απο τον ΠΑΟΚ θα
περιμενε να τον ταισει ........ ?οσο για τον Γ.Χ η προσφορα του ειναι πολυ μεγαλυτερη του ορφανου ενω ο γουναρης
ειναι αηδιαστικος για το γλυψιμο ακομα και τωρα μαζυ με τον ορφανο που κανει στον γαβρο......ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟς
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ Ο Γ.Χ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ......αν τον καλεσουν
σε τηλεοπτικες εκπομπες οπως καλανε τους αλλους δυο μαλακες ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΨΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΣ οπως
κανουνε και τωρα οποτε τους δινετε η ευκαιρια οι ΚΥΡΙΟΙ ΟΡΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΝΑΡΗΣ............

Athinaios--4

• Guest
« Reply #1083 on: April 20, 2008, 01:50:29 »
Xafnika o Aggelos egine k latris tou vazelou. Mono ton PAOK diladi den agapise....
Ton PAOK pou ypiretise . Alla telos panton. Etsi ki allios edo milame gia ton Giorgaro

Offline makis

• Αποστολή
  • **
« Reply #1084 on: April 20, 2008, 02:07:42 »
apla na sas 8umisw an den ksesikonotan o  kosmos tou paok o koudas 8a itan akoma ston gauro
 ara den iparxoun simaies pleon
den exei simasia auti i kouventa pou kanete to podosfero auti to vlepoun san epeggelma

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #1085 on: April 20, 2008, 04:44:57 »
apla na sas 8umisw an den ksesikonotan o  kosmos tou paok o koudas 8a itan akoma ston gauro

:book: :book: :book: :thumbok:

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #1086 on: April 20, 2008, 09:49:51 »
Λοιπόν δυο κουβέντες σαν μοντ

Εαν ξανά ανακατευτεί το όνομα του Αγγελου σε άσχετο  πόστ θα διαγραφεί ολόκληρο.

Ελεος πια με τον Άγγελο μας τα έχετε κανει................

Μίλησε ποτε ο Άγγελος για επιστροφή;

Κάνει την δουλειά του ο άνθρωπος ήσυχα στην Κύπρο και δεν ενοχλεί κανένα.

Όσοι τον αγαπάτε η τον σέβεστε σταματήστε να αναφέρετε το όνομα του εδώ, του κάνετε μεγαλύτερο κακό.

Όσοι δεν τον γουστάρετε για τον Α, Β λόγο να το κάνετε στα σπίτι σας και τις παρέες σας, εδώ μεσα ΟΧΙ. Το φόρουμ είναι για να ενώνει και οχι να διχάζει.

Απο εδώ μέσα εχουν δημιουργηθεί φιλίες οχι έχθρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

ck

• Guest
« Reply #1087 on: April 20, 2008, 12:56:43 »
Τελικά ο ΓΧ θα αναλάβει πόστο στην ομάδα ή θα τον δούμε να παίζει πουθενά άλλού? Γιατί δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε?

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1088 on: September 16, 2008, 13:55:38 »
Προς Mods: Παιδιά δε νομίζετε οτι το thread πρέπει να μετακινηθεί?Προπονητής στους νέους μας ειναι πλέον ο μπέμπης...Κ μιας που μιλάω για το παιδί θαύμα, τον ποδοσφαιριστή που με άλλη ομάδα έπαιξε ημιτελικά champion's league κ άλλη καψουρεύτηκε, να θυμίσω οτι ο κύριος Αντωνιάδης, πάλαι ποτέ πρόεδρος του ΠΣΑΠ, είναι πλέον μέλος του Δ.Σ. του λαγού.ΔΕ ΘΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΠΕΜΠΗ οι νεόπλουτοι φλώροι που τους έγραψες στ' αρχίδια σου κ κρέμασες παπούτσια στην ομάδα της καρδιάς σου. Εξ ου κ το φιάσκο Καράμπελα πέρισυ. Ψηλέ πεταμένε, είσαι λιγότερος απο μια τρίχα στ' αρχίδια μου.....

έλα εδώ αδερφέ μου http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8676.0.html
« Last Edit: September 16, 2008, 14:29:43 by tsakalaki »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #1089 on: January 14, 2009, 16:08:41 »
                      Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΚΟΛ

''Το γκολ που πετυχα στον τελικο με τον αρη το 2003 ηταν πιο σημαντικο,επειδη ηταν και το γκολ που εκρινε το παιχνιδι.Ειναι ισως το πιο σημαντικο γκολ της καριερας μου,καθως χαρη σε συτο κερδιθηκε ενας τιτλος.
Ο ΠΑΟΚ θα επρεπε να εχει κερδισει πολλα περισσοτερα τροπαια απο τα δυο πρωταθληματα και τα τεσσερα Κυπελλα βασει της δυναμικης του και του ονοματος του...

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ

Τι θυμαται ο ιδιος απο τον τελικο του 2003 στην ΤΟΥΜΠΑ?

''Θυμαμαι οτι αρκετο καιρο πριν απο το παιχνιδι συζητουσαμε γι αυτο.Ξεραμε οτι ο τελικος θα γινοταν στην ΤΟΥΜΠΑ και ηταν ενα ματς ΠΑΟΚ-αρη σε τελικο μετα απο 33 χρονια.Ενα πραγμα ειχαμε μονο στο μυαλο.Οτι πρεπει να βγουμε στο γηπεδο και να κερδισουμε το κυπελλο,καθως ξεραμε καλα τι σημαινε εκεινος ο τιτλος για ολους.Επρεπε να το παρουμε και το πηραμε.....
Το κυπελλο του 2003 το κατακτησαμε 100% δικαια και αξια,κανοντας μια εξαιρετικη πορεια για να φτασουμε στον τελικο.Διοτι πριν απο τον τελικο που κερδισαμε 1-0 τον αρη ειχαμε αποκλεισει σε διπλους αγωνες τον ολυμπιακο και την αεκ.

ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΜΠΑΣ

Αναφερομενος στη σημερινη αναμετρηση του ΠΑΟΚ με τον αρη ο Γιωργος Γεωργιαδης εδωσε προβαδισμα στο ΔΙΚΕΦΑΛΟ λογω εδρας.
''Περα απο τις αγωνιστικες λεπτομερειες και την αγωνιστικη κατασταση των ομαδων προκειται για ενα ντερμπι.Απο την στιγμη που η κληρωση εδωσε στον ΠΑΟΚ το πλεονεκτημα της εδρας,ο ΠΑΟΚ εχει το προβαδισμα το οποιο πρεπει να εκμεταλλευτει.Σημερα η κατασταση ειναι διαφορετικη το εχω πει αρκετες φορες οτι θα ηθελα να παιζω στον ΠΑΟΚ με την κατασταση που υπαρχει σημερα στην ομαδα...........

μετροσπορτ

bagos1

• Guest
« Reply #1090 on: January 14, 2009, 16:18:18 »
θα είτανε καλή ιδέα να γίνει σήμερα μία βράβευση του ΓΧ για ΟΛΑ οσα προσέφερε στον σύλογο

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #1091 on: January 14, 2009, 16:32:19 »
καλό θα ήταν να γίνει και μια αναπαράσταση του 1-0.
Να φέρουν τον Μάρκο να βγάλει την μπαλιά στον ΓΧ, κοντρόλ, ντρίπλα, προσποίηση, πάρτο μέσα.
Σήκωσέ το, το γαμημένο δεν μπορώ, δεν μπορώ να περιμένω.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1092 on: January 14, 2009, 16:34:14 »
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ τους γαμάει ο Γιώργαρος τους ισραηλίτες και σήμερα το βράδυ αν φορέσει παπούτσια.....Το καβλί του μπέμπη σφήνωσε στο κώλο της Ολμέρ και του Σιμόν Πέρεζ κ δεν λέει να βγει με την καμία......

LFPADRAM

• Guest
« Reply #1093 on: February 17, 2009, 18:41:58 »
Γεωργιάδης: "Στόχος η δεύτερη θέση"
Από τη θέση του προπονητή της β' ομάδας του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης, μίλησε για την πορεία που διαγράφει φέτος ο δικέφαλος. «Στόχος του ΠΑΟΚ είναι η 2η θέση και μακάρι να έρθει. Αυτά είναι ευχάριστα προβλήματα. Η ομάδα έχει δείξει σε όλες τις αγωνιστικές ότι το πρόβλημα της ταχύτητας δεν είναι τόσο μεγάλο», είπε αρχικά ο Γ.Χ.

Εξέφρασε την άποψη ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης: «Έτσι όπως πηγαίνουν τα πράγματα, ο στόχος μας πλέον είναι η δεύτερη θέση. Τα πλέι οφ θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα, 6 αγωνιστικών, όπου όλες οι ομάδες θα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία. Πέρυσι οι βαθμολογικές διαφορές ήταν μεγαλύτερες, ενώ φέτος τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Όλοι οι αντίπαλοι θα έχουν δικαίωμα στο όνειρο και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες» και πρόσθεσε: «Μακάρι να έρθει η δεύτερη θέση για τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι ευχάριστα προβλήματα. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα διαχείρισης».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σχολίασε την εμφάνιση που πραγματοποίησε ο «δικέφαλος του βορρά» κόντρα στον Λεβαδειακό: «Σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, η ομάδα έδειξε ακριβώς τι ήθελε να κάνει μέσα στο γήπεδο. Το καλύτερο είναι να έχεις παίκτες που διαθέτουν όλες τις αρετές που πρέπει να έχει ένας ποδοσφαιριστής. Το θέμα όμως είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού και αυτοί που τον καθορίζουν, οι παίκτες δηλαδή, να μην είναι αργοί. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει σε όλες τις αγωνιστικές ότι το πρόβλημα της ταχύτητας δεν είναι τόσο μεγάλο».

Όσον αφορά στα τελευταία δύο μέλη που προστέθηκαν στην αγωνιστική οικογένεια του ΠΑΟΚ, Λίνο και Σορλέν, και το σκεπτικό με το οποίο πρέπει να γίνονται οι μεταγραφές κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου, ο Γιώργος Γεωργιάδης επισήμανε: «Το θέμα είναι να έχεις μία ομάδα έτοιμη που απλά να πρέπει να προσθέσεις κάποιες μονάδες. Αν αυτοί οι παίκτες έρχονταν στην περσινή ομάδα, που είχε πολλά προβλήματα, δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν εύκολα. Έχουν δείξει ότι μπορούν να βοηθήσουν. Η ομάδα πρέπει να έχει μία βάση, να είναι υγιής. Ακόμη και μικρούς ποδοσφαιριστές να βάζαμε στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν».

Ερωτηθείς για το αν έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, αρχής γενομένης από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ως δανεικοί, απάντησε: «Το πρωτάθλημα έχει ακόμη διάρκεια, δεν έχει τελειώσει κάτι. Έχουμε κάνει κάποιες αρχικές εκτιμήσεις για τους παίκτες που δεν ανήκουν στον ΠΑΟΚ, αλλά παίζουν στην ομάδα, ωστόσο ακόμη είναι πολύ νωρίς να πάρουμε οριστικές αποφάσεις για την παραμονή τους».

Τέλος, σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα ήθελε να είχε παρατείνει κατά ένα χρόνο την ποδοσφαιρική του καριέρα και να αγωνιζόταν στον φετινό ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης απάντησε: «Η περσινή χρονιά ήταν πολύ άσχημη και κανείς δε θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του με αυτόν τον τρόπο. Εννοείται πως θα ήθελα να παίζω σε αυτή την ομάδα, δίπλα σε αυτούς τους παίκτες. Θα ήταν πιο εύκολο και για μένα, αλλά πλέον βοηθάω από διαφορετικό πόστο».
http://www.novasports.gr/soccer/anational/default.asp?aid=171295

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #1094 on: December 30, 2009, 13:27:23 »
επειδη ειπωθηκε κατι για τον γχ και για το αν δηλωνε η οχι ΠΑΟΚτσης...οταν ξαναγυρισε στον ΠΑΟΚ γραφτηκε κατι που οσο ηταν στον ολιεμπιακο δεν μπορουσε να γραφτει...

στο 1-2 της ριζουπολης στο γκολ του σπασιτς ο γχ τα εσπασε μεσα στην φυσουνα(ειχε βγει αλλαγη.ηταν η πρωτη του χρονια στον γκεη)...πανηγυριζε σαν τρελος...καπου υπηρχε αυτο το κειμενακι νομιζω

αλλα και να μην υπαρχει...ισχυει...

επισης ο γχ οντας παικτης αλλης ομαδας ακομα κι αν προδωσε οπως λενε αρκετοι εκανε κατι χωρις διαφημιση και τυμπανοκρουσιες....ΧΑΡΙΣΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ(γυρω στα 500 χιλιαρικα ευρω)...ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ(και στα ονειρα θα μεινουν) ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ...

επισης παρτε ενα κειμενακι απο ενα μελος του φορουμ που εκτιμω...περι προδοσιας ο λογος...

λοιπον θα πω κατι και μην κραζετε. ο γ.χ ειναι μεγαλος ΠΑΟΚΤΣΗΣ . τον συναντησα περυσι τον ιουνιο κατα τυχη σε καφε μπαρ στην κομοτηνη. κοινου γνωστου. το παιδι ειναι αρρωστο ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ .ενα μηνα πριν φυγειελεγε με διωχνουν ατομα μεσα απο την ομαδα. εκανε την μεγαλυτερη υπομονη απο ολους και εφυγε μονο και μονο γιατι εδωσε τον λογο του στον κοκκαλη. και οποιος τον ξερει τον λογο του τον κραταει. εκλαψε πολυ φευγωντας και σε κοινους γνωστους ειπε οτι τον εδιωξε ο γουμενος με τον αγγελο. μεταφερω οτι ειπε και οτι εμαθα απο τους κοινους γνωστους. ο αγγελος ειχε φερει τον δικο του χαγκαν στην θεση του ηδη.
λοιπον αν θελετε αποψη θα παρω. ειναι ο μοναδικος παικτης που θα ηθελα να γυρισει . α, συγνωμη και ο βρυζας που και αυτον τον ξερω και ητανε και γαυρος απο μικρος .μετα βεβαια αλλαξε. ειναι απο το ιδιο χωριο με την μητερα μου.
τωρα λεμε οτι θελουμε .ας μην γυρισει ο γ.χ εγω ξερω ομως τι νοιωθει για τον ΠΑΟΚ. μετα τον πολεμο ολοι στρατηγοι ειμαστε.

επειδη με βαζετε να ξυνω πληγες λογω προπαγανδας και παραπληροφορησης...εκεινο το καλοκαιρι τον ΠΑΟΚ ο γουμενος τον ανελαβε μολις απαλλαχτηκε απο τα τρια πιο βαρεια συμβολαια...ποτε κανεις δεν ξερει τι ακριβως παιχτηκε...ο χρονος μας εδειξε οτι μπορει ο γχ να ηταν οντως το θυμα μιας περιεργης συνωμοσιας γουμενου-αγγελου...

αλλα αντε και δεν ηταν...αντε και μας προδωσε...2 κυπελλα σου δωσε...αλλα αντε κι αυτο να παει να γαμηθει...

εγω δεν θα ξεχασω ποτε 2 πραγματα της δευτερης θητειας του στην ομαδα....γυριζει στα 35...παιζουμε στους 8 του κυπελου με τον παναθηναικο.κερδιζουμε 2-1 μεσα στην τουμπα...παμε επαναληπτικο στο οακα...χανουμε για πλακα 2-0.και καπου στο 90 ο μοναδικος παικτης που εχω δει στον ΠΑΟΚ να ειναι οντως νικητης στην νοοτροπια σκοραρει και το παει στην παραταση...και οχι μονο σκοραρει...τρεχει να μαζεψει την μπαλα απο τα διχτυα με το ματι να γυαλιζει...ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 2-2 ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ...αλλο αν δεν εγινε...στα παπαρια μου...
εγω ετσι θελω τους παικτες που φοραν την ασπρομαυρη...

2ο πραγμα...την επομενη χρονια παιζει εναν γυρο καλα...ειναι η πρωτη χρονια ζαγορακη.αν δειτε την βαθμολογια,θα καταλαβετε οτι στην ουσια αυτος ο γυρος μας κρατησε κατηγορια...στην ουσια η κλωτσια στον καραμπελα που εδειξε σε ολα τα σκουληκια οτι σημερα θα προσκυνησετε εδω μεσα ηταν αυτη που μας εβγαλε απο ενα τελμα 4 συνεχομενων ηττων...στην ουσια την κατηγορια την εσωσες και μαθηματικα στο 1-0 με τον ατρομητο μετα απο πεναλτι του γχ...

αυτα τα λιγα(πολλα ειναι αλλα δεν παει αλλο) για τον παικτη που λοιδωρειται τοσο ευκολα...σε ενα φορουμ τα λεω και κουβεντα κανουμε...αλλα τον παικτη που σου φερε τον τελευταιο σου τιτλο και που κρατησε μια γενια απο ΠΑΟΚτσηδες πιτσιρικαδες δεν μπορεις να τον κατηγορεις ελαφρα τη καρδια...εκει σε στελνουν οι δημοσιογραφοι...στο να γινεις χρυσοψαρο και να ξεχνας γεγονοτα της ιστοριας σου...

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #1095 on: December 30, 2009, 13:37:05 »
Μπράβο ρε γιανν!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #1096 on: December 30, 2009, 14:29:50 »
ΟΣΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ Κ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ Κ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ 1.50 ΠΑΤΑΤΟΥΦΟ.

Κ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΩΛΟ, ΑΣΠΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ Κ ΚΟΚΙΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.....

Μπράβο στον σκύλο τον gianniwti4.....
(ένας απο τους κλικαδόρους είμαι κ γω.....).

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1097 on: December 30, 2009, 15:15:52 »
Tα πολλά λόγια είναι φτώχεια για το θέμα του Γ.Χ. Όποιος "δεν θυμάται" ας ανατρέξει στις πίσω σελίδες αυτού του τόπικ...είναι άκρως διαφωτιστικές
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

makptol

• Guest
« Reply #1098 on: December 30, 2009, 15:29:45 »
οι πρωτες σελιδες αυτου του τοπικ ειναι πολυ διαφωτιστικες οντως.....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #1099 on: December 30, 2009, 15:40:53 »
"Δεν ήρθα μόνο για τα χρήματα στον Ολυμπιακό. Γελιούνται όποιοι νομίζουν ότι για τα χρήματα μόνο έκανα ότι έκανα. Τα λεφτά που πήρα από τον Ολυμπιακό είναι σχεδόν όσα έπαιρνα από τον ΠΑΟΚ. Και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα μπορούσα να πάρω ακόμη περισσότερα χρήματα από τον ΠΑΟΚ! Εμένα μου είχε λείψει πάρα πολύ ο πρωταθλητισμός, το Τσάμπιονς Λιγκ και ήθελα πάρα πολύ να έρθω σε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες, που υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, που θα παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ, που είναι και πάλι το πρώτο φαβορί για το πρωτάθλημα. Εδώ ήρθα γιατί γούσταρα να έρθω. Αφησα πολλά, ρίσκαρα πολύ, ήξερα ότι θα έχω πρόβλημα με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και με μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, αλλά εγώ ήρθα. Ολους αυτούς που δεν με συμπαθούν θα τους αντιμετωπίσω στο γήπεδο και θα τους κάνω να αλλάξουν γνώμη. Βλέπω ότι έχουν πέσει πάρα πολλά χρήματα στην ομάδα. Και φτιάχνεται και το Καραϊσκάκη. Εχω εκπλαγεί με αυτά που βλέπω στον Ολυμπιακό. Είδα πολλούς ανθρώπους να δουλεύουν για τον Ολυμπιακό, πολλούς γιατρούς, ειλικρινά δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβλεπα αυτή την οργάνωση σε ελληνικό σύλλογο. Οντως ο Κόκκαλης έχει δώσει πάρα πολλά λεφτά και τίποτα δεν είναι τυχαίο".

"Τι βάζελος ρε παιδιά; Εγώ σκοτώθηκα με τον Παναθηναϊκό, που και τώρα με πλησίασε! Δέχθηκα φοβερή πίεση από πάνω για να μην έρθω στον Ολυμπιακό. Χρειάζονταν κότσια για να κάνω αυτό που έκανα αλλά το γούσταρα γιατί ήθελα να έρθω στον Ολυμπιακό. Εγώ δεν βγήκα ποτέ να κάνω υβριστικές δηλώσεις, ούτε έκανα χειρονομίες ή προσβλητικές κινήσεις. Απλά έπαιζα δυνατά και παθιασμένα".

"Η πρώτη μου επαφή με τον κ.Κόκκαλη με εντυπωσίασε. Ηταν πολύ απλός, χαμογελαστός, περίεργα απλός θα έλεγα! Για τόσο μεγάλο επιχειρηματία... Με έκανε να νιώσω πολύ άνετα μαζί του. Απ'ότι κατάλαβα ασχολείται πάρα πολύ με την ομάδα, αγαπάει πολύ την ομάδα, έχει μεράκι".

Νο κομεντς μαι φρεντς...

Και για να μην παρεξηγηθω, δεν τα υπενθυμίζω αυτα για να δικαιολογησω επιστροφη Σαλπιγγιδης, αλλα για να δειξω οτι μπρος στο χρημα και τους ανωτερους στοχους οπως λενε, ολοι γινονται "προδοτες".
Δεν ηθελα την επιστροφη Γεωργιαδη, δεν θελω και την επιστροφη Σαλπιγγιδη. Τελος.
« Last Edit: December 30, 2009, 15:53:23 by DarkLord »
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...