Αλλά και να σηκωθώ όρθιος να τον χειροκροτήσω δεν το κάνω όσο και αν εκτιμώ την συνολική προσφορά του στον ΠΑΟΚ.
Mhn to kaneis re file ..... kaneis den ypoxrewse kanenan na kanei otidhpote.
O kosmos AYTHORMHTA xeirokrothse ton gewrgiadh giati etsi ais8anotane....mhpws prepei na apologh8ei kai gi auto?
Προφανώς ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε κανέναν και πόσο μάλιστα σε μένα για ότι κάνει. Μαγκιά του αφού αισθάνθηκε έτσι που χειροκρότησε τον Γ.Χ. Και βεβαίως δεν χαρακτήρισα αρνητικά την ενέργεια αυτή.Απλά εγώ δεν θα αντιδρούσα έτσι...
Αυτό που θέλω να πώ είναι οτι το ποδόσφαιρο πλέον είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, οι παίχτες που τραβιόμαστε να δούμε δεν παίζουν ούτε για τον λαό, ούτε για την φανέλα ούτε για τίποτα αλλά για την ΤΣΕΠΗ τους και το μόνο ρομαντικό που μας έχει απομείνει είναι η ΙΔΕΑ του ΠΑΟΚ. Ας μην το υποβιβάζουμε κάτω από ταμπέλες και αντιλήψεις "αγγελικός", "σαντικός" "ζαγορικός" "γεωργιαδικός" κτλ. Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλους αυτούς, πάνω από εσένα και εμένα που είμαστε απλοί κοινωνοί της ΙΔΕΑΣ του. Και είναι σημαντικό τώρα που προσπαθούμε να κάνουμε ενα νεο ξεκίνημα να έχουμε μια τέτοια αντίληψη και να μην πέφτουμε στην λούμπα των προσωπολατρειών και των διαχωρισμών.
ΥΓ για να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενα μου, δεν εννοώ οτι με το να χειροκροτήσεις ή να λιβανίζεις τον Γεωργιάδη και τον κάθε Γεωργιάδη διχάζεις τον λαό του ΠΑΟΚ. Καθώς όμως παρόμοια φαινόμενα έχουν οδηγήσει σε διχασμό τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ στο παρελθόν (βλέπε αγγελικούς vs ντουσανικούς) εφιστώ την προσοχή και υπενθυμίζω οτι ο ΠΑΟΚ είναι, θα είναι και πρέπει να είναι
ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ και
ΟΛΟΥΣ