Είχα δηλώσει και σε προηγούμενο ποστ,το ξέρω οτι δεν πρόκειται να γίνει,αλλά το λέω.Παραμονές του αγώνα με βάζελο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικαλέστηκε το βίντεο του αγώνα για να αποδείξει την αθωότητα του Κνολ για την κόκκινη με τον ηρακλή.Τότε,οι παλιοελλαδίτες,οι χαμουτζήδες,οι βλάχοι,τα σουβλακόπαιδα,οι gays, τα λαμόγια,οι πιανόλες, οι ευκαμπτομέσηδες,οι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,δεν το δέχτηκαν.Η τιμωρία του Γεωργιάδη όμως στηρίχτηκε στο βίντεο και στο γεγονός οτι η φάση διέφυγε της προσοχής του διαιτητή.Απαιτώ λοιπόν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,να ζητήσει την επανάληψη των αγώνων με βάζελο και όφη γιατί από το βίντεο φαίνεται η αθωότητα του κνολ και η ανατροπή του λάκη με τον όφη,η οποία διέφυγε της προσοχής του διαιτητή (όπως διέφυγε του σταυρίδη το μαρκάρισμα του γεωργιάδη και πάνω σε αυτό στηρίχτηκε η τιμωρία).Επίσης,απαιτώ και από τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ να παραιτηθούν από τον ΠΣΑΠ.Ακόμα,απαιτώ από τον Σάντος,στο παιχνίδι με τον γαύρο να βάλει 11αδα όσους παίκτες δεν έχει στα πλάνα του για του χρόνου και να τους δώσει εντολές να στείλουν για καναδυό χρόνια στο ΚΑΤ τους λεντέσμα,στολτίδη,μπελούτσι,γκαλέτι,τοροσίδη και να τελειώσουν την καριέρα των τζόρτζεβιτς,κοβάσεβιτς,νικοπολίδη,Τέλος,στον γεωργιάδη θέλω να πω οτι αν σκέφτεται να σταματήσει την καριέρα του φέτος,να κάνει λίγους μήνες υπομονή και στο επόμενο πρωτάθλημα στον αγώνα μες στην γειτονιά της Γ.Αγγέλου να στείλει το βλαχάκι οριστικά και αμετάκλητα να τρώει ρυζόγαλα από το σωληνάκι και να κατουράει με πάπια,και στο τέλος του αγώνα να βγει και να δηλώσει οτι σταματάει το ποδόσφαιρο.Αυτά.Είμαι λίγο χαζούλης που τα ζητάω,ξέρω οτι δεν θα συμβούν,αλλά θέλω οφθαλμόν αντί οφθαλμού.Απλά.