Author Topic: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης  (Read 24979 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Απ: Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
« Reply #620 on: November 12, 2007, 00:57:50 »
Oxi merikes meres meta ton teliko!!!
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #621 on: November 12, 2007, 06:40:09 »
Εκπληκτικο παιχνιδι απο τον ΓΧ. Ο παικτης αυτος ειναι πανεξυπνος και εχθες ηταν το Α και το Ω της ομαδας. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον 18αρι 35 χρονο!!!
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

DIMITRITCI

• Guest
« Reply #622 on: November 12, 2007, 10:55:27 »
ex8es o kalhteros ala den prepei na menoume edw kai na eimasste euxaristhmenei pou o gewrgiadhs htan o kalhteros mas paikths ala prepei auto na mas problhmatizei. :trelos: :gruebel:
« Last Edit: November 12, 2007, 11:03:51 by DIMITRITCI »

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #623 on: November 12, 2007, 11:04:52 »
egw den ton pisteva, eidika tis prwtes agwnistikes, alla tis televtaies 2 apedeikse oti einai epakseia arxigos kai melos tis arxikis 11adas.

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #624 on: November 12, 2007, 12:11:17 »
Γεωργιάδης: Καλοί τον τελευταίο καιρό

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, εκτός από το θέμα με το πανό, έκανε και δηλώσεις για το παιχνίδι. «Ενώ αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, η διακοπή μάς επηρέασε. Στο β΄ πιέσαμε αρκετά, δεν παίξαμε βέβαια, τρομερή μπάλα, όμως ήμασταν συνέχεια μέσα στην περιοχή του Εργοτέλη. Έτσι έπρεπε να παίξουμε και στο α΄ μέρος» είπε, ενώ μίλησε και για εμφανή βελτίωση του ΠΑΟΚ: «Εδώ και 3, 4 εβδομάδες δείχνουμε το καλό αγωνιστικό μας πρόσωπο. Νομίζω ότι έχει αρχίσει να αλλάζει η νοοτροπία μας και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

http://extrasport.gr/articles/article.asp?code=4415
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #625 on: November 12, 2007, 14:09:52 »
Oxi merikes meres meta ton teliko!!!
toulaxiston ston gay tous pire ta lefta kai efuge opws ekane kai polu palia sto tziger.
den amfisvitei nomizw kanei oti einai arrwsto paoktsaki kai oti ponaei tin omada.
fetos skizei.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

mitsos_g4

• Guest
« Reply #626 on: November 12, 2007, 15:27:57 »
Εκπληκτικο παιχνιδι απο τον ΓΧ. Ο παικτης αυτος ειναι πανεξυπνος και εχθες ηταν το Α και το Ω της ομαδας. Ενα μεγαλο ευχαριστω στον 18αρι 35 χρονο!!!
akrivws auto...tou ofeiloume ena euxaristw...omws na sunexisei etsi giati min ksexnietai foraei to perivraxionio tis omadas pou forouse kai o megalos TEO!!

Offline GiorGakiS-4-

• Αποστολή
  • **
« Reply #627 on: November 20, 2007, 23:29:26 »
Γεωργιάδης:"΄Για όλη την ομάδα"

Στο μεταξύ, το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος παρέλαβε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιώργος Γεωργιάδης.
«Το βραβείο αυτό δεν είναι μόνο για μένα, αλλά για όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος επέλεξε έναν ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι εναντίον του Εργοτέλη, τη στιγμή που υπήρχαν ίσως πιο μεγάλα παιχνίδια στην αγωνιστική. Αυτό δείχνει ακόμη μια φορά πόσο μας συμπαραστέκεται ο κόσμος», δήλωσε ο αρχηγός του Δικεφάλου. Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος που παρέδωσε το βραβείο στον «μπέμπη», ευχήθηκε ο Γεωργιάδης «να αποτελεί παράδειγμα για τους νεαρότερους ποδοσφαιριστές».

http://www.extrasport.gr/articles/article.asp?code=4935
ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ !!!

Athinaios--4

• Guest
« Reply #628 on: November 21, 2007, 09:36:15 »
Agapimenos mou paixtis edo kai para polla xronia. Pragmatiko palikari. Xairomai poly pou i omada mas mesa apo ta polla provlimata tis exei kapoious paixtes pragmatikous antres pou agapoun tin omada kai timoun tin fanela akoma kai se megali ilikia.
Thaumazo to pathos tou pou einai perissotero apo paixtes pou einai kamia 15aria xronia mikroteroi.
Mpravo Giorgare.
Kai na min xexniomaste. Kapoioi otan gyrise apo ton irakli ton elegan ''Xoflimeno, gero , teleiomeno , prodoti ktl''

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #629 on: November 26, 2007, 12:01:57 »
Εντάξει το παλικάρι μας κάνει να μη μας φτάνουν τα ναρκωτικά που παίρνουμε....Αστείρευτες δυνάμεις, χθές έτρεχε σαν να έπαιζε μέχρι πρότινος στην ομάδα Νέων. Ό,τι και να λέμε είναι λίγο για τον Γιώργαρο...Φαίνεται οτι απολαμβάνει και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μακάρι αυτοί οι παίχτες, όταν κρεμάσουν παπούτσια να αξιοποιηθούν, γιατί έμαθαν να αγαπούν και να σέβονται τον σύλλογό μας, να ιδρώνουν και να μάχονται για την ιδέα μας. Γιώργαρε είσαι μοναδικός ρε μάγκα....

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #630 on: November 26, 2007, 12:27:50 »
Εντάξει το παλικάρι μας κάνει να μη μας φτάνουν τα ναρκωτικά που παίρνουμε....Αστείρευτες δυνάμεις, χθές έτρεχε σαν να έπαιζε μέχρι πρότινος στην ομάδα Νέων. Ό,τι και να λέμε είναι λίγο για τον Γιώργαρο...Φαίνεται οτι απολαμβάνει και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Μακάρι αυτοί οι παίχτες, όταν κρεμάσουν παπούτσια να αξιοποιηθούν, γιατί έμαθαν να αγαπούν και να σέβονται τον σύλλογό μας, να ιδρώνουν και να μάχονται για την ιδέα μας. Γιώργαρε είσαι μοναδικός ρε μάγκα....
Monadikos fie e? ontws monadikos opws k otan efeuge ap tin omada k pigaine ston olumpiako k kati malakes san k emena dinane lefta gia na meinei!!!exases monadiki eukairia gewrgiadi na eisai o pantotinos arxigos tou paok..twra file eisai enas epagelmatias pou apla plirwnetai k kala tha kaneis na min anaferesai ston kosmo..kapoioi den ksexname!!!!!!!!!!!!! >:(

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #631 on: November 26, 2007, 12:37:12 »
Monadikos fie e? ontws monadikos opws k otan efeuge ap tin omada k pigaine ston olumpiako k kati malakes san k emena dinane lefta gia na meinei!!!exases monadiki eukairia gewrgiadi na eisai o pantotinos arxigos tou paok..twra file eisai enas epagelmatias pou apla plirwnetai k kala tha kaneis na min anaferesai ston kosmo..kapoioi den ksexname!!!!!!!!!!!!! >:(

Luc είσαι φάουλ φίλε. Κ ο γεωργιάδης δεν έφταιγε που έφυγε τότε απο τον Π.Α.Ο.Κ. Και δεν είσαι ο μόνος που έδωσε χρήματα. Έδωσα και εγώ και θα ξανάδινα με ευχαρίστηση. Ο γεωργιάδης ήταν και είναι τύπος απο τους λίγους που πέρασαν και πρόσφεραν τόσα πολλά. Βρές και άλλον στην ηλικία του να σου οργώνει στα 35 όλη την πλευρά...

kostas4

• Guest
« Reply #632 on: November 26, 2007, 12:43:29 »
clublarisa το οτι τωρα δινει πραγματικα οτι μπορει του το αναγνωριζω και ευχομαι ολοι οι παιχτες μας να ματωνανε την φανελα οπως αυτος.

αλλα δυστυχως δεν μπορω να ξεχασω.μεγαλος παιχτης αλλα εγω στον ΠΑΟΚ δεν τον θελω οταν σταματησει το ποδοσφαιρο

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #633 on: November 26, 2007, 12:55:20 »
Μπορεί να φανεί περίεργο αυτό που θα γράψω, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που έφυγαν από το 2000 και μετά. Ειδικά με αυτούς που χάρισαν και μέρος των χρημάτων τους. Αντίθετα με κάποια μουνιά τύπου Σκαρμούτσου που ζήτησαν και τα μη δεδουλευμένα, έχω πρόβλημα.
Είναι επαγγελματίες οι ποδοσφαιριστές. Αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε πάντα. Όταν τους αποθεώνουμε και φωνάζουμε (κακώς) το όνομα τους, αλλά και όταν φεύγουν από την ομάδα για περισσότερα χρήματα που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τους τα δώσει και τους θεωρούμε προδότες.
Καλώς ή κακώς, ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο πέθανε μέσα στο χόρτο. Υπάρχει μόνο στις κερκίδες.

Για μελλοντική συνεργασία τους από άλλο πόστο, θα είμαι ικανοποιημένος μόνο αν έχουν τα κατάλληλα εφόδια και μπορούν να προσφέρουν. Όπως οι ίδιοι σαν ποδοσφαιριστές κοιτάνε το συμφέρον τους, έτσι και εγώ κοιτάζω το συμφέρον της ομάδας μου. Αν έχουν τις γνώσεις, τις γνωριμίες και τον τρόπο να προσφέρουν αποτελεσματικά (πχ Βέλιτς στον βάζελο), τότε να μείνουν. Αν είναι απλά ΠΑΟΚτσήδες, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν και θέλουν να μάθουν στη πλάτη του ΠΑΟΚ, τον μπούλο.
Εξαίρεση σε όσα αναφέρω, αποτελούν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μπάλα μόνο στον ΠΑΟΚ. Είναι ελάχιστοι (Ιωσηφίδης, Σαράφης, Κούδας, Παρίδης, Αποστολίδης, Μαλιούφας κλπ), αλλά και αυτούς θα τους έβαζα σε ανάλογα πόστα με τις δυνατότητες τους και τίποτα παραπάνω.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #634 on: November 26, 2007, 13:46:46 »
Μπορεί να φανεί περίεργο αυτό που θα γράψω, αλλά προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν ποδοσφαιριστή από αυτούς που έφυγαν από το 2000 και μετά. Ειδικά με αυτούς που χάρισαν και μέρος των χρημάτων τους. Αντίθετα με κάποια μουνιά τύπου Σκαρμούτσου που ζήτησαν και τα μη δεδουλευμένα, έχω πρόβλημα.
Είναι επαγγελματίες οι ποδοσφαιριστές. Αυτό θα πρέπει να το θυμόμαστε πάντα. Όταν τους αποθεώνουμε και φωνάζουμε (κακώς) το όνομα τους, αλλά και όταν φεύγουν από την ομάδα για περισσότερα χρήματα που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να τους τα δώσει και τους θεωρούμε προδότες.
Καλώς ή κακώς, ο ρομαντισμός στο ποδόσφαιρο πέθανε μέσα στο χόρτο. Υπάρχει μόνο στις κερκίδες.

Για μελλοντική συνεργασία τους από άλλο πόστο, θα είμαι ικανοποιημένος μόνο αν έχουν τα κατάλληλα εφόδια και μπορούν να προσφέρουν. Όπως οι ίδιοι σαν ποδοσφαιριστές κοιτάνε το συμφέρον τους, έτσι και εγώ κοιτάζω το συμφέρον της ομάδας μου. Αν έχουν τις γνώσεις, τις γνωριμίες και τον τρόπο να προσφέρουν αποτελεσματικά (πχ Βέλιτς στον βάζελο), τότε να μείνουν. Αν είναι απλά ΠΑΟΚτσήδες, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν και θέλουν να μάθουν στη πλάτη του ΠΑΟΚ, τον μπούλο.
Εξαίρεση σε όσα αναφέρω, αποτελούν ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μπάλα μόνο στον ΠΑΟΚ. Είναι ελάχιστοι (Ιωσηφίδης, Σαράφης, Κούδας, Παρίδης, Αποστολίδης, Μαλιούφας κλπ), αλλά και αυτούς θα τους έβαζα σε ανάλογα πόστα με τις δυνατότητες τους και τίποτα παραπάνω.
ara file alamana den prepei na xeis provlima k me ton salpiggidi tote. giati egw den vlepw diafora salpiggidi gewrgiadi..o gewrgiadis eixe apo ta megalutera sumvolaia epi mpatatoudi k efuge me prosgugi.. club larissa den mporw na ksexasw tis dilwseis tou oti den tha pigaine pote ston olumpiako!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #635 on: November 26, 2007, 14:07:40 »

ara file alamana den prepei na xeis provlima k me ton salpiggidi tote. giati egw den vlepw diafora salpiggidi gewrgiadi..o gewrgiadis eixe apo ta megalutera sumvolaia epi mpatatoudi k efuge me prosgugi.. club larissa den mporw na ksexasw tis dilwseis tou oti den tha pigaine pote ston olumpiako!!

Όπως τα λες είναι. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τον Σαλπιγγίδη. Και για να το πω και πιο λιανά. Τους ποδοσφαιριστές εδώ και πολλά χρόνια τους βλέπω σαν κρέατα που μου κάνουν τη δουλειά. Εξαίρεση αποτελούν κάποια ΠΑΟΚτσάκια και οι ποδοσφαιριστές που θα πάρουν κάποιο τίτλο. Μόλις όμως φεύγουν από τον ΠΑΟΚ, τελειώνουν για μένα. Κανένα ενδιαφέρον. Ούτε το σάλιο μου δεν αξίζουν. Αυτό είναι χειρότερο από το να τους θεωρώ προδότες. Για μένα έχουν πεθάνει αγωνιστικά, αλλά και σαν άνθρωποι. Ανάγκη να με έχουν, χείρα βοηθείας να ζητάνε, θα αδιαφορήσω.

Μπορεί να ακούγεται κάπως σκληρό, αλλά είναι η αλήθεια. Για αυτό τον λόγο εξακολουθώ να θεωρώ "δικούς μου" μόνο κάποιους παλαίμαχους που δεν παίξαν ποτέ σε άλλη ομάδα και ποδοσφαιριστές που ήθελαν να προσφέρουν και δεν μπόρεσαν ενώ αγαπάνε τον ΠΑΟΚ (Δερμιτζάκης, Κουμαριώτης κλπ).

Και για να τελειώνουμε με τον Σαλπιγγίδη αν και off topic. Για μένα τελείωσε όταν έκανε το περιβόητο "σουυυτ" με το δάκτυλο στο στόμα, μπροστά στην θύρα 4. από εκεί και μετά τον έβλεπα ως επαγγελματία-κρέας. Όσο φούντωσα για εκείνη την κίνηση του, δεν φούντωσα όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ.
« Last Edit: November 26, 2007, 14:11:22 by Alamana85 »
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
« Reply #636 on: November 26, 2007, 14:33:25 »
vasika exi diafores ennies.....exi pextes pou vlepoun mono to xrima xoris na exoun agapi gia tin omada pou pezoun...o salpigidis kanontas auti tin kinisi stin 4 den edi3e sebasmo pros tou opadoun tis omadas pou epeze...enas pextis mpori na figi apo tin omada pou ine xoris na dimiourgi8oun antipara8esis..

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #637 on: November 26, 2007, 15:36:11 »
Γιώργος Χ. Γεωργιάδης
leei to topic.
eyxaristw!
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #638 on: November 26, 2007, 16:03:40 »
Καλώς ή κακώς είναι όλοι μισθοφόροι. Μόνο που ο συγκεκριμένος μισθοφόρος τιμά ακόμα και σήμερα την φανέλα και τα χρήματα που παίρνει, παρά την ηλικία του.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #639 on: November 26, 2007, 17:22:37 »
Να μην ξεχναμε οτι και αυτος τις εχει κανει τις κουτσουκελες του με κατι δηλωσεις πριν και μετα τον γαυρο αλλα και οταν εφυγε για τα σιγουρα λεφτα του Γκει. Ομοιως και ο Σβουρας που εφυγε για χρηματα του βαζελου. Σιγουρα τιμανε την φανελα οταν παιζουν σε εμας αλλα να μην τα ξεχναμε. Δεν τους αξιζουν βεβαια και γιουχαρισματα αλλα πρεπει και ο ΠΑΟΚ να τους κοιταξει οπως τον κοιταξαν και αυτοι επαγγελματικα. Αυτα για το καλοκαιρι το λεω που δεν τους βλεπω να συνεχιζουν στην ομαδα..