Ο 35χρονος Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ έδειξε πως δεν τον αγγίζει ο χρόνος παρέλαβε από τον Κώστα Ιωσηφίδη τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της 20ης αγωνιστικής.
Για τη βράβευση του ο μέσος του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Το ότι εγώ κέρδισα το βραβείο, αποτελεί μια προέκταση της επιτυχίας της ομάδας. Νομίζω ότι κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μας άξιζε η νίκη. Θα προσπαθήσω να δίνω σε κάθε αγώνα ό,τι καλύτερο έχω. Πιστεύω στις δυνατότητές μου και θεωρώ ότι έχω ακόμη πολλά να προσφέρω».
Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Ιωσηφίδης παραδίδοντάς του το βραβείο είπε: «Θεωρώ ότι έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, οπότε δεν χρειάζεται να πω κάτι επί αυτού. Είναι εξαιρετικός αθλητής και άνθρωπος».
Ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παράσχο, το κλίμα στις τάξεις της ομάδας και το υλικό του Δικεφάλου, επισημαίνοντας ωστόσο πως για να φτάσει η ομάδα εκεί που μπορεί πρέπει να λυθούν τα οικονομικά προβλήματα. «Πέρα από αξιόλογος προπονητής, ο Γιώργος Παράσχος είναι και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι ειλικρινής και νομίζω ότι λέει πολλά η μέχρι στιγμής πορεία του. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι έτσι όπως το περίμενα. Είναι πολύ καλό, απλά υπάρχουν οικονομικά προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν.
Οι συμπαίκτες μου, με υποδέχθηκαν με θέρμη. Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του πολλά ταλέντα. Πρέπει όμως να πιστέψουν όλοι σε αυτά τα παιδιά και ασφαλώς να δοθεί χρόνος για να δείξουν την αξία τους. Πέραν τούτου όμως, για να φθάσει ο ΠΑΟΚ στο σημείο που ονειρεύονται όλοι, θα πρέπει να ξεπεράσει τα οικονομικά του προβλήματα», τόνισε.
Αναφερόμενος τέλος στην εκτός έδρας αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο «μπέμπης», που έγινε ο τρίτος παίκτης του ΠΑΟΚ που αναδεικνύεται φέτος MVP μετά τους Ηλιάδη και Μίετσελ, είπε: «Ο Απόλλων χρειάζεται τους βαθμούς, όπως κι εμείς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, θεωρώ όμως ότι μπορούμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».
http://www.balla.gr/default.asp?pid=102&clubid=643&artid=16392