κι εγω φιλε oberybery παοτσης απο αθηνα ειμαι και ξερω καλα τι θα πει να χανει η ομαδα σου κυριακη και τη δευτερα να μπαινεις στο προαυλιο του σχολειου και να σε κραζουν 200 ατομα.Σεβομαι τον θεσσαλονικιο παοκτση αυτος,κακα τα ψεματα,ειναι η καρδια της ομαδας,οχι επειδη την αγαπαει πιο πολυ, αλλα λογω αποστασης εμεις δεν μπορουμε να συμπαρασταθουμε οσο θελουμε πηγαινοντας στο γηπεδο.Εγω φετος,μπορει να πει κανεις και μαλακια μου,παραμυθιαστηκα το καλοκαιρι και πηρα διαρκειας για να βοηθησω την ομαδα και μαλιστα οχι το φθηνοτερο,δεν πειραζει χαλαλι.Δεν το αναφερω για να μου πει μπραβο κανεις,αλλα και εμεις εδω κατω μπορει να ειμαστε μακρυα αλλα δεν ειμαστε λιγοτερο παοκ,μπορει να εχουμε ερθει λιγοτερες φορες στο ναο αλλα η καρδια μας χτυπαει εκει και μην ξεχνατε οτι για να εισαι στην αθηνα παοκτσης θελει καρδια,που πιστευω οτι ολοι οι παοκσηδες την εχουμε και αυτο μας ξεχωριζει.Εγω φιλε μαγκας δεν ειμαι αλλα μεχρι σημερα στα 39 μου,κυκλοφορω οχι με μπλουζες και κονκαρδες,αλλα ποτε δεν εκρυψα τι ειμαι γιατι εχω μια τρελα μες το μυαλο...να εισαι καλα και μην μασας,οσο για ιβιτς για το αεκ καλος για την ομαδα μας,τουλαχιστον οπως εγω βλεπω τα πραγματα,λιγος δεν θεμε τα αποφαγια τους