Author Topic: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2006/2007 μεταγραφική περίοδος κ.ά.  (Read 27886 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

wonders

• Guest
φιλε απο πανω αυτο που λες δεν υσχύει.Υπαρχουν παικτες που αν δουλευτουν σωστα μπορουν μια χαρα να σταθουν στην μεγαλη ομαδα.

imago

• Guest
Υπαρχουν παικτες που αν δουλευτουν σωστα μπορουν μια χαρα να σταθουν στην μεγαλη ομαδα

Ναί, αυτό λέω και εγώ, η δουλειά όμως γίνεται στα τσικό, όταν οι υποψήφιοι είναι 12 χρονών και από αυτούς άν σου βγούν πάλι το πολύ ένας με δύο παίχτες.
Στην ομάδα της α εθνικής μπορούνε να μπούνε μόνο παίχτες που ήδη κάνουν για την πρώτη κατηγορία, γιατί όπως καταλαβαίνεις ο προπονητής μας δεν μπορεί, παράλληλα με την πίεση που έχει να αντιμετωπίσει τον επόμενο αντίπαλο από Κυριακή σε Κυριακή, να "δουλεύει σωστά" και με τα "πιτσιρίκια".
Εκτός και εάν θέλετε να πέσει το επίπεδο κατακόρυφα και στο γήπεδο να πηγαίνουν μόνο οι συγγενείς των "μικρών"!!!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Κανείς δεν είπε βάλτε μέσα τα πιτσιρίκια για να δούμε μπαλάρα και να πάρουμε πρωτάθλημα. Αλλά τα πιτσιρίκια μας όπως φαίνεται στο πρωτάθλημα νέων παίζουν εκτός ανταγωνισμού, οπότε πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Επίσης για να ψηθεί ο πιτσιρικάς χρειάζεται αγώνες με την ανδρική ομάδα. Επομένως η φετινή χαμένη χρονιά αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους όσους μικρούς αξίζουν να μπουνε στην ανδρών και να παίξουν παιχνίδια χωρίς άγχος και πίεση, έτσι ώστε του χρόνου να είναι ψημένοι και έτοιμοι για την Α εθνική. Όσο για το θέαμα που λέει ο imago, εγώ και ο imago να παίξουμε ενδεκάδα καλύτερο θέαμα απο γιασεμή τόργκελε θα δώσουμε.Όσο για τον κόσμο, αν  δει παοκτσήδες στην ενδεκάδα θα πάει γήπεδο μόνο γι αυτούς,όταν μάλιστα είναι πιτσιρικάδες θα τους στηρίξει και στην στραβή που θα κάνουν, κάτι που δεν πρόκειται να το κάνει και με το δίκιο του σε γιασεμοτόργκελε και λοιπά κριάρια. Δώστε ευκαιρίες στους μικρούς.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

imago

• Guest
Επίσης για να ψηθεί ο πιτσιρικάς χρειάζεται αγώνες με την ανδρική ομάδα. Επομένως η φετινή χαμένη χρονιά αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους όσους μικρούς αξίζουν να μπουνε στην ανδρών και να παίξουν παιχνίδια χωρίς άγχος και πίεση

Για να παίξουν χωρίς άγχος και πίεση θα πρέπει να παίζεις κεκλεισμένων των θυρών, γιατί όπως καταλαβαίνεις, δεν μπορεί ο κόσμος να πηγαίνει στο γήπεδο και να βλέπει την ομάδα μας να τρώει πεντάρες και εξάρες, εκτός και εάν νομίζεις ότι οι (ψημμένοι) αντίπαλοι θα επιδείξουν τον ίδιο σεβασμό απέναντι στην αγαθή μας πρόθεση όπως και εσύ.

Όσο για τον κόσμο, αν  δει παοκτσήδες στην ενδεκάδα θα πάει γήπεδο μόνο γι αυτούς,όταν μάλιστα είναι πιτσιρικάδες θα τους στηρίξει και στην στραβή που θα κάνουν, κάτι που δεν πρόκειται να το κάνει και με το δίκιο του σε γιασεμοτόργκελε και λοιπά κριάρια.

Κάνεις μεγάλο λάθος κατά την άποψή μου εάν νομίζεις ότι ο κόσμος θέλει να δεί ΠΑΟΚσήδες στο γήπεδο για να πάει.
Εάν τους βάλουν μέσα και κάμουν "στραβές" ο κόσμος θα τους κράξει και με το δίκαιό του και το μόνο που θα πετύχεις θα είναι να τους κάψεις.

Μην ξεχνάμε:

Οι διοικήσεις των τελευταίων χρόνων μπορεί να ήτανε πολύ μικρές,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ,
που είναι και παραμένει μεγάλη ομάδα με οπαδούς που έχουν νοοτροπία
ΟΠΑΔΩΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, που φυσιολογικά δεν συμβιβάζονται με την ήττα!!!

Γενικά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων:

Δεν έχω τίποτε προσωπικό με τους "μικρούς" και πιστεύω ότι σε έναν, το πολύ δύο που θα βγάζουν μάτια, μπορεί να δοθεί μια θέση στην δεκαοχτάδα και βλέπουμε. Αλλά δεν μπορεί να ακούγονται προθέσεις που θέλουν ο ΠΑΟΚ να μετατραπεί σε φυτώριο πιτσιρικάδων, όπως και η απαίτηση ο κόσμος να δέχεται αδιαμαρτύρητα ήττες και λάθη της ομάδας για οποιονδήποτε λόγο. Η γκρίνια και η μιζέρια εξάλλου είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που μας έχουν απομείνει για να αισθανόμαστε οπαδοί μεγάλης ομάδας.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Κάτσε τότε με γιασεμή και τόργκελε που τους γουστάρει ο κόσμος, είναι έτοιμοι, προσφέρουν θέαμα, δεν τρωνε 3αρες απο καλαμαριές ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο για να τους δει και φυσικά είναι σαφώς ανώτεροι απο Αθανασιάδη τσουλάκο πεχλιβάνη και λοιπούς.

ΥΓ Πάω στοίχημε οτι ο γιασεμής 3 γκολ σε έναν αγώνα δεν μπορεί να βάλει ούτε στους μικρούς.

ΥΓ 2 ο νίνης αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες θα τον ήξερε κανείς σήμερα? όσο καλός και να ήταν

ΥΓ3 μιλάς για τους πιτσιρικάδες λες και τους έχεις δει να παίζουν 100 φορές. Αλήθεια πόσε φορές τους είδες και έχει άποψη γι αυτούς?

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
κάτι ακόμα. Πως μπορεί να ψηθεί ένας παίκτης για Α εθνική αν δεν παίξει ποτέ αγώνα Α εθνικής?  Η μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ θυμάσαι σε ποιους παίκτες βασιζόταν και απο είχαν βγει?

northeagle_4

• Guest
Mα και χρονολογικα να το εκτιμισει κανεις βλεπει οτι ο κατηφορος της ομαδας αγωνιστηκα ξεκινησε οταν η ομαδα επαψε να παραγει παικτες απο τα σπλαχνα της.Ο τελευταιος μεγαλος παικτης που βγηκε ηταν ο Τουρσουνιδαρος και κατ επεκταση αφου απο το 85 μεχρι το 92 δεν ειχε γινει δουλεια η ομαδα κινδυνευσε ακομα και με υποβιβασμο.ερχοταν μισθοφοροι και παλτα ξενοι στη πλειοψηφια ακομα και οι πολυ καλες ομαδες επι αγγελου και ντουσαν δεν μπορεσαν ποτε να διεκδικησουν πρωταθλημα ενω το διαστημα αυτο περασαν και δεν ακουμπησαν 30-40 παικτες.
 και βεβαια φταινε και οι διοικησεις και τα παρασκηνια αλλα σημαντικος παραγοντας ειναι οτι ξεφυγαμε απο τις ριζες μας.
Imago αυτο που λες για Γερμανια ισχυει μιας και μεγαλωσα εκει,αλλα αν παρεις το παραδειγμα τις Γαλλιας πιστευω ειναι διαφορετικο,επισης βλεπουμε παικτες Γερμανους που ηταν στην χωρα τους μετριοι εδω να κανουν την διαφορα muench του βαζελου.

imago

• Guest
Κάτσε τότε με γιασεμή και τόργκελε που τους γουστάρει ο κόσμος, είναι έτοιμοι, προσφέρουν θέαμα

Το τόπικ έχει, αν δεν κάμω λάθος, ως θέμα τις μεταγραφές για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, οπώτε δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο επιμένεις να αναφέρεσαι σε παίχτες που ουσιαστικά βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδας ως την εναλλακτική λύση στην προώθηση των νέων παιχτών.

και φυσικά είναι σαφώς ανώτεροι απο Αθανασιάδη τσουλάκο πεχλιβάνη και λοιπούς

Αυτό βέβαια δεν το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι (και δεν αναφέρομαι σε τρία χρόνια από τώρα με "υπομονή", "στήριξη" κτλ.κτλ.) κατά πολύ ανώτεροι για να έχουν θέση τουλάχιστο στην 18άδα.

ο νίνης αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες θα τον ήξερε κανείς σήμερα? όσο καλός και να ήταν

Τόσο ο Νίνι, όσο και ο Λεοντίου, έδειξαν με την πρώτη...πάσσα ότι είναι πανέτοιμοι να φορέσουν βαριά φανέλα, ή νομίζεις ότι οι φλωροβάζελοι είχαν την διάθεση να τους στηρίξουν εάν τους έβλεπαν να κάμουν μαλακίες μέσα στο γήπεδο και ειδικά στο Champions League.

Πως μπορεί να ψηθεί ένας παίκτης για Α εθνική αν δεν παίξει ποτέ αγώνα Α εθνικής

Μιλάμε για ποδοσφαιριστές και όχι για ψωμί. Όπως γνωρίζεις, στο ποδόσφαιρο δυστηχώς δεν υπάρχει καμία συνταγή για να φτιάχνεις ποδοσφαιριστές όπως ο φούρναρης...λουκουμάδες, οπώτε καλό το ψήσιμο αλλά προυποθέτει ταλέντο και ικανότητες. Με το να "βάζει παιχνίδια στα πόδια του" δεν έγινε κανένας παιχταράς (βλέπε τα τωρινά μας "ταλέντα" που παίζουν ένα, δύο και τρία χρόνια και ακόμα...ψήνονται...)

Αλήθεια πόσε φορές τους είδες και έχει άποψη γι αυτούς?

Σε είπα ξανά. Δεν έχω πρόβλημα με το να προωθηθεί ένας ή δύο (το πολύ) στην 18άδα της πρώτης ομάδας, αλλά δεν χρειάζεται να τους δώ για να ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείεται να διαθέτει αυτή την στιγμή, στο ρόστερ των νέων, έξι με εφτά ταλέντα για την α εθνική, όσους δηλαδή δεν διαθέτει ολόκληρη η Ελλάδα!!!

northeagle_4,
Ο Muench μπορεί ως βετεράνος να πέτυχε στην Ελλάδα, αλλά πόσοι Έλληνες βετεράνοι θα πετύχαιναν στην Γερμανία???
Εάν βλέπεις γερμανικό ποδόσφαιρο στην tv και το αλλάζεις σε ελληνικό "ντέρμπυ", σου δημιουργείτε η εντύπωση ότι έπεσες τέσσερις κατηγορίες.
Στην Γαλλία δουλεύουν με σοβαρές υποδομές και μετά από χρόνια έβγαλαν με τον στανιό μία φουρνιά νέων παιχτών. Θέλεις να πείς ότι και εδώ οι (χωριατο)προπονητές είναι σε θέση να κάμουν τα ίδια???

« Last Edit: March 02, 2007, 23:39:43 by imago »

northeagle_4

• Guest

northeagle_4,
Ο Muench μπορεί ως βετεράνος να πέτυχε στην Ελλάδα, αλλά πόσοι Έλληνες βετεράνοι θα πετύχαιναν στην Γερμανία???
Εάν βλέπεις γερμανικό ποδόσφαιρο στην tv και το αλλάζεις σε ελληνικό "ντέρμπυ", σου δημιουργείτε η εντύπωση ότι έπεσες τέσσερις κατηγορίες.
Στην Γαλλία δουλεύουν με σοβαρές υποδομές και μετά από χρόνια έβγαλαν με τον στανιό μία φουρνιά νέων παιχτών. Θέλεις να πείς ότι και εδώ οι (χωριατο)προπονητές είναι σε θέση να κάμουν τα ίδια???

Γιατι σου ειπα εγω οτι θα πετυχαινε Ελληνας ??? για τον συγκεκριμενο παικτη ειπα γιατι ειναι παικτης ακαδημιας με μετρια πορεια και στη ελλαδα κανει την διαφορα γιατι εκει απλα λειτουργοθν οι ακαδημιες και τουσ μαθαινουν τα βασικα της μπαλας.
  Στον ΠΑΟΚ μεχρι και την δεκαετια του 80 οι ακαδημιες αν και χωρις υποδομες λειτουργουσανε αψογα γιατι ειχαν πλανο και προγραμματισμο.Και τωρα μπορει να γινει αυτο με παιδομαζοματα ,προεπιλογες, και ριξιμο στα βαθια σταδιακα. Οι Γαλλοι ανεκαθεν βασιζοταν σε παικτες ακαδημιας ακομα και αυτες που σημερα βλεπεις να κανουν παπαδες αντιθετα καποιες αλλες που διαλεξαν αλλο δρομο κινδυνευουν με υποβιβασμο(PSG).Στις περισσοτερες ομαδες τους το λιγοτερο 5 -6στους 11 ειναι απο υποδομες.
« Last Edit: March 02, 2007, 23:51:20 by northeagle_4 »

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ρε imago θες ή δεν θες να καταλάβεις επειδή έχεις διαφορές μαζί μου?  Με ποιους θες να συγκρίνω τους πιτσιρικάδες αν δεν τους συγκρίνω με αυτούς που παίζουν τώρα στην ανδρών, με τον μέσι και τον ροναλντίνιο? Οι πιτσιρικάδες μας και δεν εννοώ όλοι είναι σαφώς ανώτεροι απο μερικούς που παίζουν τώρα, αν δεν τους έχεις δει μην ασχολείσαι και σταμάτα να ποστάρεις διότι μοιάζεις με ευνούχο, ξέρεις τα πάντα για το σεξ αλλά δεν έχεις κάνει ποτέ. Για λεοντίου δεν έγραψα δεν τον θεωρώ ταλέντο, αλλά ο νίνης για να δώσει την πρώτη πάσα πήρε ευκαιρία, οι δικοί μας τι πήρανε? Η ποδοσφαιρική ορολογία σ' αρέσει δεν σ' αρέσει χρησιμοποιεί την έκφραση ψήνω παίκτη, αν εσύ αντί για μεταγραφές θες να μιλήσουμε για φιλολογία και αυτό γίνεται. ο παίκτης ετοιμάζεται, αφού δεν σου αρέσει το ψήνεται όταν παίρνει αγώνες στα πόδια του, έτσι αποκτά τον απαραίτητο τσαμπουκά και φυσικά την εμπειρία. Σε κρίσιμο αγώνα δεν βάζεις πιτσιρικά επειδή δεν έχει εμπείρία για να αντοποκριθεί, αλλά εφόσον ο φετινός ΠΑΟΚ εξασφάλισε την σωτηρία του, δεν υπάρχουν πια κρίσιμα ματς. Ευκαιρία λοιπόν για τους μικρούς να δείξουν τι αξίζουν. Κανείς δεν μίλησε για 6 νέους στην ενδεκάδα, τα ονόματα που έχουν γραφτεί στο φόρουν είναι 3 Άθανασιάδης πεχλιβάνης τσουλάκος άντε και αρνίδης για όσους ξέρουν. 1 απο αυτούς τουλάχιστον πρέπει να παίξει. Εφόσον δεν τους έχεις δει όμως αστο μην ασχολείσαι

imago

• Guest
Και τωρα μπορει να γινει αυτο με παιδομαζοματα ,προεπιλογες, και ριξιμο στα βαθια σταδιακα.

Εννοείς ότι τώρα μπορεί να αρχίσει, δηλαδή να βάλλουμε τις βάσεις για την δημιουργία ταλέντων σε τρία χρόνια. Εδώ όμως συζητάμε για παίχτες που θα μπορείς να προσθέσεις το αργότερο το καλοκαίρι στην 18άδα της πρώτης ομάδα και όταν λέω να τους προσθέσεις, να μην κάμεις άλλες μεταγραφές για να έχουν την ευκαιρία να παίξουν αλλά και για να μην έχει και ο προπονητής δικαιολογία να τους αφήνει στον πα΄γκο επιλέγοντας το λιγότερο ρίσκο.
Εάν ξέρεις κάποιον που να είναι τόσο ριψυκίνδυνος τότε δέχομαι, αλλά όχι να αρχίσετε από τα πρώτα κιόλας παιχνίδια της επόμενης αγωνιστικές περιόδου "ξέρω γω, είναι νέα παιδιά, ας κάμουν τις μαλακίες τους, υπομονή, στήριξη, Μάης, Γαλλία" κτλ.

northeagle_4

• Guest
Μπορει να αρχισει να δουλευει σωστα και με καλυτερο προγραμματισμο αυτο ομως δεν αναιρει οτι η υπαχουσα ομαδα νεων  εχει ταλεντα !!! απο την στιγμη που κατα γενικη ομολογια 3-4 παικτες που μπορουνε πρεπει απο αυριο κιολας να δοκιμαστουν σε συνθηκες Α εθνικης ακομα και φιλικα να γινουν μεσοβδομαδα κ.ο.κ
  Ποσο περισσοτερο κακο μπορει να κανει ο Αθανασιαδης και Πεχλιβανης απο τοργγελε και γιασουμη ???μπορουν τους κρατας ,αν δεν γεια σας .Απλα τα πραγματα δεν χρειαζεται να τους κρατησεις μεχρι τα 20 στην ομαδα νεων.

imago

• Guest
αν δεν τους έχεις δει μην ασχολείσαι και σταμάτα να ποστάρεις

Αν και σου έχω ξαναπεί, να κόψεις τέτοιου είδους υποδείξεις, θέλω επιπλέον να σου επισημάνω, ότι το τόπικ αυτό ασχολείται με τις μεταγραφές της περιόδου 2006/2007 και όχι με την προοπτική και την τύχη της ομάδας νέων οπώτε εάν κάποιος πρέπει να σταματήσει να ποστάρει, αυτός είσαι εσύ.

Με ποιους θες να συγκρίνω τους πιτσιρικάδες αν δεν τους συγκρίνω με αυτούς που παίζουν τώρα στην ανδρών, με τον μέσι και τον ροναλντίνιο?

Αν δεν κάμω λάθος, δεν έκαμες σύγκριση αλλά είπες "αν δεν θέλεις τους πιτσιρικάδες, κάτσε με τους Γιασεμή και Τόργκελε", τουλάχιστο αυτό πρέπει να είναι το νόημα του ποστ σου που σχολιάζω.
Το ότι απορρίπτω την προοπτική αυτή δεν σημαίνει ότι επιθυμώ να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του Γιασεμή, εξάλλου αυτό το ζήτημα είναι από τα λίγα που μας βρίσκει σύμφωνους.

Κανείς δεν μίλησε για 6 νέους στην ενδεκάδα, τα ονόματα που έχουν γραφτεί στο φόρουν είναι 3 Άθανασιάδης πεχλιβάνης τσουλάκος άντε και αρνίδης για όσους ξέρουν. 1 απο αυτούς τουλάχιστον πρέπει να παίξει.

Τώρα συμφωνώ μαζί σου 100%!!!(αν και δεν ξέρω εάν οι τρεις πρώτοι αποδώσουν).

Υ.Γ. Εσύ τους έχεις δεί ποτέ να παίζουν στην α εθνική και είσαι τόσο σίγουρος, τουλάχιστο για τον ένα???

« Last Edit: March 03, 2007, 00:25:55 by imago »

imago

• Guest
Ποσο περισσοτερο κακο μπορει να κανει ο Αθανασιαδης και Πεχλιβανης απο τοργγελε και γιασουμη ???μπορουν τους κρατας ,αν δεν γεια σας.

Ναι, αλλά εάν αποφασίσεις να προωθήσεις έστω και δύο ταλέντα, θα πρέπει να αποφύγεις και τις ανάλογες μεταγραφές. Δεν μπορεί π.χ. να προωθείς δεξί χαφ και να κάμεις το καλοκαίρι μεταγραφή στην ίδια θέση έναν δοκιμασμένο παίχτη και αντίστροφα, αλλιώς δεν πέρνει ευκαιρίες ο νέος παίχτης ποτέ.
Εάν πάλι πάρεις την στρατηγική απόφαση να επενδύσεις σε δύο ταλέντα και αυτά δεν αποδώσουν, την πάτησες γιατί μεταγραφές που μπορούν να σε βοηθήσουν άμεσα βρίσκεις μόνο το καλοκαίρι (μετά τις προσφυγές κτλ.).

Εν πάσει περιπτώσει, έχετε δίκιο, δεν έχω καμία απολύτως ιδέα εάν έχουμε ταλέντα στην ομάδα ή όχι.
Θέλετε νέους, φέρτε τους, αλλά είπαμε, μήν ακούμε μετά για Μάη, Γαλλία, υπομονή και ξέρω γω...

northeagle_4

• Guest
δεν βγαζω ακρη....
  Δεν αναιρει η σταδιακη προωθηση ταλεντων την υπαρξη στην ιδια θεση καλου και εμπειρου παικτη,ισα ισα ειναι εποικοδομητικη αυτη η συνυπαρξη.δεν καταλαβαινω το στραβωμα σου με τους νεους...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ωραία κόβω τις υποδείξεις αλλά και συ μην γράφεις για παίκτες που δεν ξέρεις ούτε τα ονόματα τους. Όταν λέω κάτσε με γιασεμή και τόργκελε το λέω συγκρίνοντας τα προανφερόμενα κριάρια με τους μικρούς, αλλά στο ξαναγράφω μάλλον δεν θες να καταλάβεις γιατί έχεις άλλα κολλήματα μαζί μου. Με ρωτάς αν τους έχω δει Α εθνική; Ρε φίλε παίρνεις κάτι? Που να τους δω Α εθνική, τους έχει δώσει κανείς ευκαιρία να παίξουν στην Α? Τους έχω δει στο πρωτάθλημα τους και είναι 5 κλάσεις ανώτεροι απο τον ανταγωνισμό. Έχω δει όμως γιασεμή Α εθνική και κόβω τα αρχίδια μου οτι ο Αθανασιάδης είναι καλύτερος απο τον αυτοαποκαλούμενο ποδοσφαιριστή γιασουμή

imago

• Guest
Οκέυ, κάντε ό,τι καταλαβαίνετε, ας μην γίνουν μεταγραφές στις ανάλογες θέσεις και ας προωθηθούνε τα ταλέντα. Αλλά είπαμε, μην ακούσουμε τον Σεπτέμβριο "ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα αλλά υπομονή, Μάης, Muench κτλ." και δεν θα φταίει ο κόσμος αν δεν παίζουνε σοβαρό ποδόσφαιρο!!!

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
Ναι εμείς θα κάνουμε οτι καταλαβαίνουμε. Ούτε εγώ απαντάω άλλο γιατι ο παράσχος είπε θα με πάρει αύριο κατά τις 7 το πρωί να του πω τις προτάσεις μου για μεταγραφές οπότε πρέπει να κοιμηθώ νωρίς

imago

• Guest
Ούτε εγώ απαντάω άλλο γιατι ο παράσχος είπε θα με πάρει αύριο κατά τις 7 το πρωί να του πω τις προτάσεις μου για μεταγραφές οπότε πρέπει να κοιμηθώ νωρίς

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Εγώ ξέρω μόνο, ότι τον Σεπτέμβριο που θα κατέβω Θεσσαλονίκη με...δανεικά, θέλω να δώ και λίγο μπαλλίτσα.
Μην λες μετά "δεν έπρεπε να τον ρίξει στα βαθιά τον μικρό, καλύτερα να τον δίναμε δανεικό στον πανσερραικό"...

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
E και συ ρε imago Σεπτέμβρη θα κατέβεις?  Αφού ξέρεις οτι οι ομάδες δεν έχουν βρει ρυθμό εκέίνη την εποχή.  Θα χει πλάκα να ανεβάσει ο παράσχος τους μικρούς να μην κλωτσάνε το τόπι ούτε στα 2 μέτρα και να κράζεις εμένα μετά.