Κάτσε τότε με γιασεμή και τόργκελε που τους γουστάρει ο κόσμος, είναι έτοιμοι, προσφέρουν θέαμα
Το τόπικ έχει, αν δεν κάμω λάθος, ως θέμα τις μεταγραφές για την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, οπώτε δεν καταλαβαίνω για ποιόν λόγο επιμένεις να αναφέρεσαι σε παίχτες που ουσιαστικά βρίσκονται με το ένα πόδι εκτός ομάδας ως την εναλλακτική λύση στην προώθηση των νέων παιχτών.
και φυσικά είναι σαφώς ανώτεροι απο Αθανασιάδη τσουλάκο πεχλιβάνη και λοιπούς
Αυτό βέβαια δεν το ξέρω, αλλά πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι (και δεν αναφέρομαι σε τρία χρόνια από τώρα με "υπομονή", "στήριξη" κτλ.κτλ.) κατά πολύ ανώτεροι για να έχουν θέση τουλάχιστο στην 18άδα.
ο νίνης αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες θα τον ήξερε κανείς σήμερα? όσο καλός και να ήταν
Τόσο ο Νίνι, όσο και ο Λεοντίου, έδειξαν με την πρώτη...πάσσα ότι είναι πανέτοιμοι να φορέσουν βαριά φανέλα, ή νομίζεις ότι οι φλωροβάζελοι είχαν την διάθεση να τους στηρίξουν εάν τους έβλεπαν να κάμουν μαλακίες μέσα στο γήπεδο και ειδικά στο Champions League.
Πως μπορεί να ψηθεί ένας παίκτης για Α εθνική αν δεν παίξει ποτέ αγώνα Α εθνικής
Μιλάμε για ποδοσφαιριστές και όχι για ψωμί. Όπως γνωρίζεις, στο ποδόσφαιρο δυστηχώς δεν υπάρχει καμία συνταγή για να φτιάχνεις ποδοσφαιριστές όπως ο φούρναρης...λουκουμάδες, οπώτε καλό το ψήσιμο αλλά προυποθέτει ταλέντο και ικανότητες. Με το να "βάζει παιχνίδια στα πόδια του" δεν έγινε κανένας παιχταράς (βλέπε τα τωρινά μας "ταλέντα" που παίζουν ένα, δύο και τρία χρόνια και ακόμα...ψήνονται...)
Αλήθεια πόσε φορές τους είδες και έχει άποψη γι αυτούς?
Σε είπα ξανά. Δεν έχω πρόβλημα με το να προωθηθεί ένας ή δύο (το πολύ) στην 18άδα της πρώτης ομάδας, αλλά δεν χρειάζεται να τους δώ για να ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ αποκλείεται να διαθέτει αυτή την στιγμή, στο ρόστερ των νέων, έξι με εφτά ταλέντα για την α εθνική, όσους δηλαδή δεν διαθέτει ολόκληρη η Ελλάδα!!!
northeagle_4,
Ο Muench μπορεί ως βετεράνος να πέτυχε στην Ελλάδα, αλλά πόσοι Έλληνες βετεράνοι θα πετύχαιναν στην Γερμανία???
Εάν βλέπεις γερμανικό ποδόσφαιρο στην tv και το αλλάζεις σε ελληνικό "ντέρμπυ", σου δημιουργείτε η εντύπωση ότι έπεσες τέσσερις κατηγορίες.
Στην Γαλλία δουλεύουν με σοβαρές υποδομές και μετά από χρόνια έβγαλαν με τον στανιό μία φουρνιά νέων παιχτών. Θέλεις να πείς ότι και εδώ οι (χωριατο)προπονητές είναι σε θέση να κάμουν τα ίδια???