Author Topic: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ 2006/2007 μεταγραφική περίοδος κ.ά.  (Read 27589 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline katz

• Αποστολή
  • **
μη φοβασαι μαριε...σε 2μιση χρονια παλι δικος μας θα ναι..... ;)
ΠΑΟΚ G4Α

Offline sabbath

• Αλλαγή
Ο Παντελής Καφές, όπως όλα δείχνουν, θα πει το "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λορέντσο Σέρα Φερέρ. Ο Έλληνας μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αποφάσισε πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι συνυφασμένο με αυτό της Ένωσης..

Mas prodose gia akomi mia fora giati i prosfora mas itan kaliteri  300.000 euro etisios kai klisto sumboleo diarkias 2,5 eton eno tis aek 6 mines dokimastikous k meta an aresi tis aek akoma 2...........

τι προδοσια αδερφε μου?μια ακομα ξεφτιλα της ομαδας μας που εχει υποτιμιθει τοσο πολυ τοσο αγωνιστικα τοσο σε κυρος που δεν υπαρχει διεθνης ποδοσφαιριστης σε καλη ηλικια που να θελει να ερθει σε μας..θυμησου τι εγινε με γκεκα οταν του προτειναν να ερθει στον παοκ..
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
ega nomizw o PAOK otan me to kalo 3eperasi ta polla provlimata prepi na psaxni gia neara talenta etsi oste na xtisi to mellon kai  na min vasizete enas olokloros PAOK se ena i se dio pextes....

kostas4

• Guest
ξεφτιλα μεγαλη...αλλα μεγαλυτερη θα ειναι αν σε 2,5 χρονια ερθει στον ΠΑΟΚ να κλεισει την καριερα του..αλλα εγω δεν τον κατηγορω τον καφε.θα αει στην αεκ που κανει πρωταθλητισμο,θα τον πληρωνει κανονικα,θα παιξει cl,θα ειναι σε ομαδα με οργανωση..και εγω αν δεν ημουν ΠΑΟΚ εκει θα πηγαινα

manos4

• Guest
θα ηθελα τον καφε στην ομαδα ..........αλλα δεν πειραζει......
απλα χωρις δοση κακιας  ;D θα ευχηθω τον παντελακο να παιζει τα επομενα χρονια στο ουεφα με την αεκ ΟΠΟΥ
ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ......επισης θα ηθελα να ευχηθω να τραβαει οπως παντα το κραξιμο οπαδων....
στον ΠΑΟΚ καποιοι τον κραζανε στον γαβρο το ιδιο ειμαι σιγουρος οτι και στην αεκ θα γινει το ιδιο.......
βασικα ομως θα με ευχαριστησει 2,5 χρονια να παιζει ουεφα οπως και η πρωην ομαδα του  ο ΠΑΟΚ .... ;D

elvetos

• Guest
Ο Παντελής Καφές, όπως όλα δείχνουν, θα πει το "ναι" στην πρόταση της ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λορέντσο Σέρα Φερέρ. Ο Έλληνας μέσος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αποφάσισε πως το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι συνυφασμένο με αυτό της Ένωσης..

Mas prodose gia akomi mia fora giati i prosfora mas itan kaliteri  300.000 euro etisios kai klisto sumboleo diarkias 2,5 eton eno tis aek 6 mines dokimastikous k meta an aresi tis aek akoma 2...........

τι προδοσια αδερφε μου?μια ακομα ξεφτιλα της ομαδας μας που εχει υποτιμιθει τοσο πολυ τοσο αγωνιστικα τοσο σε κυρος που δεν υπαρχει διεθνης ποδοσφαιριστης σε καλη ηλικια που να θελει να ερθει σε μας..θυμησου τι εγινε με γκεκα οταν του προτειναν να ερθει στον παοκ..

Re magkes ti perimenate...otan akoun oi paiktes gia 40 ekatomira euro xrei, pos na rthoun se mas...fovountai kai logiko einai

Offline blue_eyes

• Βασικός
Οταν σε 2,5 χρονια θα θελει να γυρισει για να κλεισει την καριερα του και να βαλει τα τελευταια ενσημα να δω τι θα λεμε τοτε...

Offline babis36

• Αλλαγή
OK μαγκες απο την αρχη η μεταγραφη καφε στον ΠΑΟΚ ηταν δυσκολη. Τα προβληματα μας ειναι ετσι και αλλιως μεγαλυτερα απο τους καφεδες και τους σαλπιγγιδηδες.Αυτοι φευγουνε εμεις σαν ΠΑΟΚ μενουμε. Ας βγαλουμε αυτην την χρονια διορθωνοντας τα 15000 στραβα του συλλογου και οι καφεδες θα ερθουν και αργοτερα.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

northeagle_4

• Guest
 o vezyrtzis ekane afto pou eprepe apo tin stigmi pou ke o parashos ithele ton pekti ,tou ekane poly kali prosfora alla o pantelakis xeftilistike.sto kalo tora o dromos tis epistrofis echi kleisei oristika gia sena giouxa opou ke an vretheis.diloseis apxiosis na kaneis se omadoules tou pok ochi ston PAOK karagiozi

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Η αεκ πέταξε στα σκουπίδια τον Ουντέζε. Άντε πάμε μωρή ομάδα. Χτυπήστε τον να γουστάρουμε. Πάρτε και τον Καψή να δέσουμε και άλλο την άμυνα. Γρήγορα όμως γιατί άκουσα ότι πάει Κύπρο...
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

PAOK_EDESSA

• Guest
Enteli o Udeze pire ton dromo opos Okkas kai Ambonsah pou pigane sthn Aek kai de anteksane ena xrono ekei...

O Udeze nai na ksana erthei...

O Kapsis oxi jia thn ilikia tou...

Ftanei pou pirame tous duo brazilianous kai kan de pezoune mono o Indio epekse mia fora os alagi jia ligo...Tsampa 100.000 euro kai ekei figane...etsi mas feugoune ta lefta...

Ton Stojiakovic i pos ton lene thn ton exoume???Tsampa kai aftos pernei lefta apo emas...moufes metagrafes....

Offline makis

• Αποστολή
  • **
autoi pou oneireuonte metagrafes nomizo kanou polu kako
kai gia ti na enisxisoume ti omada mipos 8a pame gia prota8lima
auto pou proexei ston paok einai na vrei to xameno kiros tis i omada
gia mena kala 8a kanoun na voikokirepsoun tin omada kai na vroune kanena ependiti tis prokopeis edo akoma sponsor sto prostino meros tis fanelas den exoume o kafe mas marane

Offline toubaliban

• Αποστολή
  • **
Ειρωνικά μίλησα makis. Αν είναι δυνατόν να θέλω τον Ουντέζε πίσω. Να είναι 8 μήνες στην Αφρική και 4 εδώ; Ή τον 65χρονο Καψή που σε 2 χρόνια παρουσίας σε ομάδα είχε 7 συμμετοχές.
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Μας έκανε πουτάνα ο βάζελος με Τσίγκα και Μπίδη. ΟΚ.  Τους ψήσαμε καλά. Έχουμε μείνει με Μίετσελ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Γιατί για μένα Τόργκελε και λουλούδι δεν υπάρχουν σαν παίχτες. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ 3-4 ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ να μας βγουν 2; Ο βάζελος με Νίνη πως στον πούτσο το έκανε; ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΝΗ.... ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ 3-4 ΜΙΚΡΟΥΣ.... ΤΟΥΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ; ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ
ΠΑΟΚ και στην Αθήνα
Πιστεύω στη ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Offline makis

• Αποστολή
  • **
Ειρωνικά μίλησα makis. Αν είναι δυνατόν να θέλω τον Ουντέζε πίσω. Να είναι 8 μήνες στην Αφρική και 4 εδώ; Ή τον 65χρονο Καψή που σε 2 χρόνια παρουσίας σε ομάδα είχε 7 συμμετοχές.
Ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω. Μας έκανε πουτάνα ο βάζελος με Τσίγκα και Μπίδη. ΟΚ.  Τους ψήσαμε καλά. Έχουμε μείνει με Μίετσελ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Γιατί για μένα Τόργκελε και λουλούδι δεν υπάρχουν σαν παίχτες. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ 3-4 ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ να μας βγουν 2; Ο βάζελος με Νίνη πως στον πούτσο το έκανε; ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΙΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΝΗ.... ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ 3-4 ΜΙΚΡΟΥΣ.... ΤΟΥΣ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ; ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑ
to kserw file aloste me kaliptis apolita omades san ton PAOK me lao eprepe na paizei me paiktes apo to fitorio tou oloi i makedonia dikia mas einai

Offline MaRiOs-Kypros

• Αλλαγή
    • PAOKWORLD
Endiaferonta kapies omades stin kypro gia ton kapsi, sinkekrimena to apoel alla den nomizw na gini tipota...

Offline blue_eyes

• Βασικός
Ποιον Καψη και ποιον Ουντεζε ρε παιδια..θα με τρελανετε μερικοι.
Με τους αχρηστους, αποτυχημενους που διωχνουν οι αλλοι θα κανουμε ομαδα;
Ρε τι ακουμε..

Εγω θα πω για τον Αλιουτα οτι εχθες εκανε φοβερο παιχνιδι με ΑΕΚ. Εχει πολυ καλο αριστερο ποδι και ηταν εμφανως βελτιωμενος σε σχεση με τον μεταξυ μας αγωνα. Και ο παικτης αυτος παιρνει τα ιδια λεφτα σχεδον με Πια. Μακαρι ο χρονος να μην δειξει οτι καναμε λαθος που δεν τον πηραμε

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μακαρι ο χρονος να μην δειξει οτι καναμε λαθος που δεν τον πηραμε

@rxidi@..

aetopoulo

• Guest
να σου πω κατι απ την στιγμη που τον ζητησε ο παρασχος οτι και να πουμε εμεις ειναι ανωφελο..ας βαδισουμε μια φορα με βαση τις προτιμησεις ενος προπονητη και ισως μας βγει σε καλο..αρκει να μην ζημιωθουμε οικονομικα..

βασικά εγώ δεν πιστεύω ότι τον ζήτησε ο παράσχος... δηλαδή ακόμα δεν ήρθε ο άλλος και είπε θέλω τον καφέ?
άλλοι τoν θέλουν για λόγους που οι ίδιοι ξέρουν... και όλος αυτός ο παπάς για τους επιχειρηματίες που θέλουν να κάνουν δώρα παίκτες στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω γιατί αλλά δε με κάθεται καθόλου καλά... όταν ο ΠΑΟΚ διαλυόταν πού ήταν όλοι αυτοί οι λεφτάδες να χαρίσουν κανα φράγκο... σήμερα ξαφνικά πάρε 150 για το γχ, πάρε 300 για τον καφέ και βλέπουμε... έξω τα λαμόγια από τον ΠΑΟΚ ρε...

CRUSANDER
mesa sto mualo mou eisai aderfe.

akou 300 xiliarika gia tin tragoudiara.eutuxos pou den irthe to poustraki,tha fortonomastan pali 750.000 gía 2,5 xronia
kai eno den uparxei salio na plirosoume to reuma.
akou re pousti mou 300 gia ton kafe. :smack:
kala autoi ekei stin dioikisi se allo kosmo zoune  :13: den anoigoun ligo ta matia tous na doun ti mporoun na feroun me auta ta xrimata ? :tikitaka:
afou theoritika uparxoun ? ti ston poutso mou pezete pali re gamoto  :gruebel:
kati den paei kala  :t161:

PAOK_EDESSA

• Guest
Kai ton Agriti pou ithele o PAOK metakomizi sthn germania sthn deuteri ethnikh sthn Kickers Offenbach....

ive4

• Guest
Ευτυχώς δεν ήρθε αυτό το μουνί. Κι εγώ απορώ τι τους βάρεσε στη διοίκηση και αντί να προωθήσουν τα μικρά στην πρώτη ομάδα, ψάχνουν να φέρουν πίσω προδότες. Τον Λουτσιάνο ξεχάσανε, θα μας βγεί και φτηνός....